PULMAN Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Μακαρι φιλε Νικο να το ειχε κανεις να το δοκιμαζα.. κερναω και καφε!!a Αν εισαι αθηνα προσφερομαι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) http://www.slashgear.com/jawbone-era-review-2014-16313375/ Ενα review αναλυτικο. Συγνωμη αν εχω κουρασει το thread. Edited February 1, 2014 by scorpios44 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 a Αν εισαι αθηνα προσφερομαι εγω. Αθηνα μενω!! Μολις ακουσες τσαμπα καφε ψηθηκες ε?? :p Τελη του μηνα που θα πω να το αγορασω και να καταληξω σε ενα απο τα δυο κερναω καφεδουμπα να τα πουμε!! Θα σε ενημερωσω με πμ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Αθηνα μενω!! Μολις ακουσες τσαμπα καφε ψηθηκες ε?? :p Τελη του μηνα που θα πω να το αγορασω και να καταληξω σε ενα απο τα δυο κερναω καφεδουμπα να τα πουμε!! Θα σε ενημερωσω με πμ!! Να σαι καλα . οποτε θες.....και καφε θα κερασω εγω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Λοιπον, νομιζω οτι βρήκα μια άκρη γιατι πεθαίνει το sbh50 μου σε μισή μέρα. Φαίνεται οτι το iPad, αν δεν κλείσω το vlc το κρατάει μονίμως active αλλά χωρίς να παιζει. Προχθές που έκλεισα το vlc, το BT με δυο συσκευές συνδεδεμένες και καποιες κλήσεις, κράτησε 2 μέρες η μπαταρία. Θα προσπαθήσω να επαναλαβω το πείραμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laghar Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Μια ερωτησούλα προς τα απανταχού ''τσακάλια'' αυτού του φόρουμ!! Είμαι κάτοχος ενός iphone 4s και ενός nexus 5 (εδώ και 2 μήνες από Καναδά)..Επειδή πρόσφατα ''ξέθαψα'' ένα hands free bluetooth της sony ericsson και συγκεκριμένα το HBH-DS980 που είχα αγοράσει το 2007 ή 2008, αναρωτιέμαι εάν συνδέεται με τις παραπάνω android-ios..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Λοιπον, νομιζω οτι βρήκα μια άκρη γιατι πεθαίνει το sbh50 μου σε μισή μέρα. Φαίνεται οτι το iPad, αν δεν κλείσω το vlc το κρατάει μονίμως active αλλά χωρίς να παιζει. Προχθές που έκλεισα το vlc, το BT με δυο συσκευές συνδεδεμένες και καποιες κλήσεις, κράτησε 2 μέρες η μπαταρία. Θα προσπαθήσω να επαναλαβω το πείραμα. και εγω ειχα αυτη τη σκεψη, οτι κατι το κανει να τραβαει συνεχεια..αλλα 1ον θα επαιζε πχ μουσικη, 2ον στο κινητο δεν τρεχει τιποτα και βγαζω και 2 μερες ανετα με το κινητο, δεν ειχε πτωσει στην αντοχη του, αρα κατεληξα να το παω, οταν ανεβω αθηνα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 πληροφοριακα και μονο μην φορατε ακουστικα μεσα απο το κρανος εκτος και αν εχετε ενδοσυνενοηση κρανους,σε περιπτωση πτωσης θα ψαχνεται το η τα αυτια σας ,καλυτερα να μην απαντησετε σε κληση απο το να μην εχετε αυτια και εισαστε κουφοι ,υπαρχουν σχετικα και στο ιντερνετ για να δειτε τι εννοω αλλα δεν τα βαζω γιατι ειναι μακαβρια .συγνωμη για το off topic :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 πληροφοριακα και μονο μην φορατε ακουστικα μεσα απο το κρανος εκτος και αν εχετε ενδοσυνενοηση κρανους,σε περιπτωση πτωσης θα ψαχνεται το η τα αυτια σας ,καλυτερα να μην απαντησετε σε κληση απο το να μην εχετε αυτια και εισαστε κουφοι ,υπαρχουν σχετικα και στο ιντερνετ για να δειτε τι εννοω αλλα δεν τα βαζω γιατι ειναι μακαβρια .συγνωμη για το off topic :offtopic: Εγώ φοράω ψείρες με καλώδιο. Γι αυτά μιλάς; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 πληροφοριακα και μονο μην φορατε ακουστικα μεσα απο το κρανος εκτος και αν εχετε ενδοσυνενοηση κρανους,σε περιπτωση πτωσης θα ψαχνεται το η τα αυτια σας ,καλυτερα να μην απαντησετε σε κληση απο το να μην εχετε αυτια και εισαστε κουφοι ,υπαρχουν σχετικα και στο ιντερνετ για να δειτε τι εννοω αλλα δεν τα βαζω γιατι ειναι μακαβρια .συγνωμη για το off topic :offtopic: Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Εγώ φοράω ψείρες με καλώδιο. Γι αυτά μιλάς; και γι αυτα μιλαω ,οτι αλλο εκτος απο ενδοσυνενοηση που ειναι για να μπει στις θεσεεις που εχει το κρανος ειναι λαθος ,ψαξτο λιγο και θα καταλαβεις γιατι το λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 δυστυχως ουτε στην σημερινη αναβαθμιση του sus περιλαμβανεται η αναβαθμιση του sbh50 σε 1.3..... μακραν το πιο "ενημερωμενο" service update συσκευης .... Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά ανοίγω αυτό το θέμα για να μαζέψουμε εδώ τις απόψεις μας και τις απορίες περί το συγκεκριμένου μοντέλου, μία και ως γνωστό έχει τα θεματάκια του. Προσωπικά αυτό που παρατήρησα και ήθελα να αναφέρω είναι, έχω το νοτε 2 και προχτές το ρούρατα το καθάρισα και πήγα και στο σονυ και του έκανα αναβάθμιση λογισμικού (βάζοντας ξανά αυτό που είχε), και πραγματικά είμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος δούλευαν τα πάντα και λύθηκαν όλα τα προβλήματα(σχεδόν)... Σήμερα πήγα και άλλαξα τις ρυθμίσεις γιατί το είχα αφήσει στα αγγλικά και το έβαλα στα Ελληνικά, μόλις το έκανα αυτό άρχισαν πάλι τα κλασικά προβλήματα. Δέν ξέρω εάν φταίει αυτό ή έτυχε απλά ήθελα να το αναφέρω Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Στο θεμα με τα bluetooth εχουμε κανει αναλυτικες συζητησεις γιατι και εγω ηθελα να το αγορασω. Απο αυτα που διαβαζω μαλλον θα παω για το sbh50. Τι προβληματα σου εμφανιζει εσενα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmanku Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τα κλασικά που έχουν όλοι... 1 ον όταν με παίρνουν τηλέφωνο δεν με βάζει πάντα στο σονυ αλλά πρέπει να το πατήσω στο κινητό το κουμπί του μπλουτουθ 2ον Κάθε φορά που συνδέω Μου βάζει στο κινητό το μήνυμα για σύνδεση και το κωδικό... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικά κρίμα όμως, γιατί εάν δουλέψει κομπλε πραγματικά μετράει με τις δυνατότητες που έχει. Μόνο και μόνο που έχει εφαρμογές στο αντροιτ και μπορείτε να κάνεις διάφορα περίεργα είναι τέλειο... Έχει μια εφαρμογή πχ που βάζεις το κινητό μακριά και τραβάς φωτογραφία με το σονυ... Η μπαταρία του πραγματικά είναι η καλύτερη... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ησονυ γιατί σταμάτησε να βγάζει λογισμικό για να τα διορθώσει? Παράθεση Have a nice day ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Φιλε μου και για μενα για αυτα τα χαρακτηριστικα και στα 70 που το χει το πλαισιο ειναι τελειο. Ηταν η πρωτη μου επιλογη μεχρι που διαβασα αυτα που γραφεις και εσυ. Δυστυχως η sony το εχει παρατησει. Υπαρχουν ασυμβατοτητες που μαλλον οφειλονται στην 4.3. Κριμα γιατι το sbh50 ακομα παιρνει αναβαθμισεις. Παντως το οτι χανει τη συνδεση και καμια φορα πρεπει να απαντησεις απο το ακουστικο, λιγο πολυ το κανουν τα περισσοτερα. Τα ΒΤ ειναι ασταθεις συσκευες.. το θεμα ειναι να μην το κανει σε σημειο να ειναι ενοχλητικο και μη χρησιμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παίδες, χρειάζομαι μία εφαρμογή που να ανοίγει το bluetooth της συσκευής όταν πραγματοποιώ κλήσεις ή με καλούν, και να το κλείνει αντίστοιχα όταν τελειώνει η κλήση. Θα χρειαστώ την επιλογή delay όταν τελειώνει η κλήση, γιατί όσες εφαρμογές έχω δοκιμάσει κλείνουν αμέσως μόλις τελειώσει η κλήση, με συνέπεια αν θέλεις να ξανακαλέσεις άμεσα, να πρέπει να ξανασυνδεθείς. Αν ξέρετε καμία με υποστήριξη (συχνά update) και πολλούς χρήστες, είναι καλοδεχούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Νομίζω σου έχουν προτείνει ήδη το tasker. Ψάξε λίγο να δεις αν σου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Σίγουρα θα έχει απαντηθεί μιας και είναι αρκετά δημοφιλές handsfree αλλά έχω ένα sony ericsson mw600 και δεν λειτουργεί σωστά το caller id, μου εμφανίζει το νούμερο αλλά όχι το όνομα εάν υπάρχει στις επαφές μου. Κάποτε που το είχα ξαναψάξει είχα καταλήξει ότι μάλλον φταίει η έκδοση του AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) που υπάρχει στο android, για να λειτουργήσει σωστά πρέπει να υπάρχει η AVRCP 1.3. Ισχύει αυτό? Εάν ναι, έχει βρεθεί λύση? Υπάρχει κάποιος που να του λειτουργεί σωστά το caller id? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Eχει πουλησει κανεις bluetooth στο e-shop? Στο stock house πουλανε μονο δικα τους πραγματα; πρεπει να πας αποδειξεις και τετοια; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Νομίζω σου έχουν προτείνει ήδη το tasker. Ψάξε λίγο να δεις αν σου κάνει. Όντως μου το πρότειναν λέγοντάς μου: "Αυτό πιστεύω ότι το tasker θα το κάνει." ?!?!?! Θα έπρεπε να ευχαριστήσω για τη μη απάντηση, αλλά προτιμώ να μην ανεβάζω τους τόνους του νήματος. Απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει στην ερώτηση μου απάντησή που να μην είναι "...δες το tasker...". Δηλαδή, προτιμώ μία απάντηση του στυλ "...δοκίμασα αυτήν, αυτήν και αυτήν και π.χ. καμία δεν είναι καλή για αυτόν, αυτόν και αυτόν τον λόγο. Καλύτερα δες το tasker..." Καθοδήγηση και βοήθεια ζητάω από ανθρώπους που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα μέσα σε αυτό το νήμα. Όχι "...πάρε αυτό και βρες τα μόνος σου...". Αν δε θέλεις να απαντήσεις συγκεκριμένα, καλύτερα να μην απαντάς. Τζάμπα γεμίζουμε το νήμα. Σε πραγματικά φιλικό τόνο πάντα. Edited February 5, 2014 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Το tasker ΙΣΩΣ τοκάνει. Πρέπει να δημιουργήσεις ένα νέο προφίλ, state, phone, call, type any, εκτός και αν θες για εισερχόμενες ή εξερχόμενες μόνο, πατάς το back, μετά φτιάχνεις ένα task και το ονομάζεις όπως θέλεις, πχ BT, μετά επιλέγεις net. Εκεί είναι το bluetooth και επιλέγεις αυτό που θέλεις. Δοκιμάζεις και μας λες αν δουλεύει. Σε πραγματικά όχι και τόσο φιλικό τόνο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Το tasker ΙΣΩΣ τοκάνει. Πρέπει να δημιουργήσεις ένα νέο προφίλ, state, phone, call, type any, εκτός και αν θες για εισερχόμενες ή εξερχόμενες μόνο, πατάς το back, μετά φτιάχνεις ένα task και το ονομάζεις όπως θέλεις, πχ BT, μετά επιλέγεις net. Εκεί είναι το bluetooth και επιλέγεις αυτό που θέλεις. Δοκιμάζεις και μας λες αν δουλεύει. Σε πραγματικά όχι και τόσο φιλικό τόνο. :) Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Θα το δοκιμάσω και θα σας κρατήσω ενήμερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παίδες, χρειάζομαι μία εφαρμογή που να ανοίγει το bluetooth της συσκευής όταν πραγματοποιώ κλήσεις ή με καλούν, και να το κλείνει αντίστοιχα όταν τελειώνει η κλήση. Θα χρειαστώ την επιλογή delay όταν τελειώνει η κλήση, γιατί όσες εφαρμογές έχω δοκιμάσει κλείνουν αμέσως μόλις τελειώσει η κλήση, με συνέπεια αν θέλεις να ξανακαλέσεις άμεσα, να πρέπει να ξανασυνδεθείς. Αν ξέρετε καμία με υποστήριξη (συχνά update) και πολλούς χρήστες, είναι καλοδεχούμενη.Δεν ειναι εφικτο κατι τετοιο και το tasker για την δουλεια που το θελεις ειναι εντελως αστοχο.Ο λογος ειναι οτι για να γινει το pair μεταξυ κινητου και bt,θα πρεπει το bt να βρισκεται σε κατασταση scan,πραγμα που στην πλειοψηφια των bt γινεται για max χρονο γυρω στο πενταλεπτο.Μετα το χρονο αυτο για να ξανασυνδεθει το bt θα πρεπει να κανεις την ενεργοποιηση μεσω αυτου και οχι του κινητου,οποτε οπως καταλαβαινεις κατι τετοιο δεν γινεται με εφαρμογη.Οι μονες περιπτωσεις που θα μπορουσε να γινει θα ηταν ειτε με ανοικτες ακροασεις,οι οποιες σκαναρουν μονιμα καθε 1,5 λεπτο περιπου μεχρι να βρουν καποιο απο τα ζευγαρια τους,ειτε με καποια συγκεκριμενα bt που γινονται pair-unpair οταν τα βγαζεις-βαζεις στην ειδικη θηκη τους (καποια plantronics νομιζω αν δεν κανω λαθος) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Μόλις δημιούργησα αυτό το προφίλ στο tasker και το bt ενεργοποιείτε μια χαρά και σε χρόνο dt. Το ίδιο και μόλις τερματιστεί η κλήση, το bt απενεργοποιείται αυτόματα. Στο bt που έχω, Nokia bh310 απλά δεν απαντάει μόνο του. Συνδέεται όμως και αυτό σε μηδέν χρόνο με το τηλέφωνο (nexus 5) και ακούω τον ήχο της κλήσης μέσα από αυτό. Το ίδιο συμβαίνει είτε έχω το bt στην βάση του, δηλαδή κλειστό, είτε είναι έξω από αυτήν και συνεπώς ανοικτό και συνδεδεμένο Edit: με την ευκαιρία να αναφέρω πως αυτό το bh310 μου έχει λύσει πραγματικά τα χέρια. Δεν υπάρχει άλλο να κρατάει περισσότερο σε μπαταρία, γιατί είναι σχεδόν μόνιμα κλειστό στην θήκη του και όταν χρειαστεί το βγάζεις από εκεί και συνδέεται ταχύτατα στο τηλέφωνο και απαντάει αμέσως στην κλήση. Έχει και NFC για την πρώτη σύνδεση. Αλλά που κάνουν κοντά στα υπερτριπλάσια χρήματα ούτε στο όνειρο τους. Μόνο προβλήματα και ξανά προβλήματα. Ναι για το mw1 λέω πάλι, που ευτυχώς το ξεφορτώθηκα σε καλή τιμή. Για αυτοκίνητο λοιπόν για μένα είναι απλά το τέλειο. Για την μηχανή θα προτιμήσω τις ωτοασπίδες μου. Edited February 5, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts