truckman Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Γνώμες για το παρακάτω; http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=39724 Πρέπει να είναι παλιό μοντέλο (αν κρίνω από το BT v2.1) που θέλουν να ξεστοκάρουν αλλά δε με απασχολεί καθόλου αν δουλεύει σωστά (δε θα το κάνω pair με Blackberry βέβαια). Υπάρχει κάποιο άλλο επώνυμο μαζεμένων διαστάσεων σε παραπλήσια τιμή και με θύρα φόρτισης microUSB; Φιλε μου εκτος απο το v2.1 bt που εχει, η μπαταρια του ειναι πολυ μικρη, αν μιλας αρκετα θα αγανακτησεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Η μπαταρία του δε με απασχολεί τόσο μιας και έχω συνέχεια πρόσβαση σε φορτιστή microUSB. Η Blackberry υπόσχεται 4 ώρες χρόνο ομιλίας (2 με μόλις 15 λεπτά φόρτισης) και τα διάφορα reviews που διάβασα λίγο-πολύ το επιβεβαιώνουν. Το θέμα που με φοβίζει λίγο είναι το αν θα κάθεται καλά στο αυτί μου (έχω πρόβλημα με τα απλά ακουστικά, μόνο αυτά κάθονται στη θέση τους και το συγκεκριμένο BT έχει κάτι ενδιάμεσο). Βέβαια 13 ευρώ είναι τρία πακέτα τσιγάρα οπότε και να μη μου κάνει το δίνω σε κάποιον και γυρίζω στα ενσύρματα μέχρι να βρω κάτι άλλο. Αν όμως υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτό το στυλ και στη χαμηλή κατηγορία τιμής τότε είναι καλοδεχούμενη. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Το πήρα. Δε μου κάνουν (τι πρωτότυπο!) τα earbuds που έχει. :wacko: Για να βολευτώ και να μην το πετάξω πήρα ένα earbud από ένα Sony Ericsson ενσύρματο που έχω, το γύρισα ανάποδα (το μέσα-έξω) και το προσάρμοσα στο ακουστικό. Κανένα πρόβλημα έτσι! :lol: Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) έχουν μεσολαβήσει κανά 6-7 σελίδες από όταν είχα παρακολουθήσει.. εδώ και κάμποσο καιρό με 4.3 και το sbh50 ανά διαστήματα βλέπω κάποια αποσύνδεση ή ενώ είναι συνδεδεμένο να μην μεταφέρεται ο ήχος στο bt..πάνω κάτω ότι γινόταν και στην 4.2.2 αν υποθέσω ότι με την 4.3 η google έλυσε θέματα του bt, θεωρώ πως πρέπει να πάρει τη σκυτάλη η sony και να το ψάξει λίγο καλύτερα το θέμα, γιατί ήδη κοντεύει σχεδόν χρόνος με συσκευές τέτοιου τυπου (mw1) οπότε θα περίμενα να έχει λύσει και ήδη και τα λίγα ακόμα προβλήματα.. edit: έχω έντονες υποψίες ότι παίζει το smart connect να προκαλεί επανεκκινήσεις στο κινητό.. Edited August 14, 2013 by nik0las6600 Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Παίδες, πριν μια εβδομάδα αγόρασα το συγκεκριμένο προϊόν, ύστερα από εξέταση πολλών ακουστικών. Τα βασικά χαρακτηριστικά που ήθελα είναι με σειρά προτεραιότητας: 1. Extended Battery (11 ώρες). Μιλάω στο κινητό πάνω από 5000 λεπτά το μήνα. Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τη δεύτερη φόρτιση, άντεχε πραγματικά 11 ολόκληρες ώρες καθαρό talk time μετά από κάθε φόρτιση. 2. Ελαφρύ in ear. Όντως είναι πούπουλο. 3. On - Off Button. Δε το αφήνω σε αναμονή για να μη ξοδεύει μπαταρία. Όταν με καλούν και το ανοίγω συνδέεται σε 1,5 δευτ/το το πολύ. Εξαιρετικό για βαριάς χρήσης επικοινωνία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε heavy users. Πάω να βάλω αγγελία πώλησης για το Plantronics Savor M1100. Το πουλάω €40, του κουτιού, αγορά τον Ιούλιο 2013. Όποιος ενδιαφέρεται, pm. Edited August 16, 2013 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Παίδες, πριν μια εβδομάδα αγόρασα το συγκεκριμένο προϊόν, ύστερα από εξέταση πολλών ακουστικών. Τα βασικά χαρακτηριστικά που ήθελα είναι με σειρά προτεραιότητας: 1. Extended Battery (11 ώρες). Μιλάω στο κινητό πάνω από 5000 λεπτά το μήνα. Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τη δεύτερη φόρτιση, άντεχε πραγματικά 11 ολόκληρες ώρες καθαρό talk time μετά από κάθε φόρτιση. 2. Ελαφρύ in ear. Όντως είναι πούπουλο. 3. On - Off Button. Δε το αφήνω σε αναμονή για να μη ξοδεύει μπαταρία. Όταν με καλούν και το ανοίγω συνδέεται σε 1,5 δευτ/το το πολύ. Εξαιρετικό για βαριάς χρήσης επικοινωνία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε heavy users. Πάω να βάλω αγγελία πώλησης για το Plantronics Savor M1100. Το πουλάω €40, του κουτιού, αγορά τον Ιούλιο 2013. Όποιος ενδιαφέρεται, pm. Που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο το m55 σε σχέση με το m1100; Μόνο στη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Παίδες, πριν μια εβδομάδα αγόρασα το συγκεκριμένο προϊόν, ύστερα από εξέταση πολλών ακουστικών. Τα βασικά χαρακτηριστικά που ήθελα είναι με σειρά προτεραιότητας: 1. Extended Battery (11 ώρες). Μιλάω στο κινητό πάνω από 5000 λεπτά το μήνα. Την προηγούμενη εβδομάδα, μετά τη δεύτερη φόρτιση, άντεχε πραγματικά 11 ολόκληρες ώρες καθαρό talk time μετά από κάθε φόρτιση. 2. Ελαφρύ in ear. Όντως είναι πούπουλο. 3. On - Off Button. Δε το αφήνω σε αναμονή για να μη ξοδεύει μπαταρία. Όταν με καλούν και το ανοίγω συνδέεται σε 1,5 δευτ/το το πολύ. Εξαιρετικό για βαριάς χρήσης επικοινωνία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε heavy users. Πάω να βάλω αγγελία πώλησης για το Plantronics Savor M1100. Το πουλάω €40, του κουτιού, αγορά τον Ιούλιο 2013. Όποιος ενδιαφέρεται, pm. Αν πάρω υπόψιν ότι είναι η εξέλιξη του Μ50 που έχω τότε σίγουρα κι εγώ έχω να γράψω θετικά σχόλια μετά από 1.5 χρόνο έντονης χρήσης!Και μάλιστα το σκεφτόμουν το Μ55 για αντικαταστάτη του Μ50 μου. :) Thanx για την ενημέρωση! :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 (edited) Που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο το m55 σε σχέση με το m1100; Μόνο στη μπαταρία; Κυρίως, ναι. Άλλωστε, αυτή είναι η πρωταρχική μου ανάγκη. Το savor είναι πιο όμορφο και έχει και vocalyst. Επίσης έχει 3 μικρόφωνα και καλύτερο noise cancelation. Επί του συνόλου, είναι καλύτερο και πληρέστερο από το m55 αν αθροίσεις όλα τα χαρακτηριστικά τους με την ίδια βαρύτητα. Απλά τονίζω ότι εμένα κυρίως με ενδιαφέρει η διάρκεια της μπαταρίας κατά πολύ περισσότερο από όλα τα αλλά χαρακτηριστικά ενός headset. Edited August 17, 2013 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Κυρίως, ναι. Άλλωστε, αυτή είναι η πρωταρχική μου ανάγκη. Το savor είναι πιο όμορφο και έχει και vocalyst. Επίσης έχει 3 μικρόφωνα και καλύτερο noise cancelation. Επί του συνόλου, είναι καλύτερο και πληρέστερο από το m55 αν αθροίσεις όλα τα χαρακτηριστικά τους με την ίδια βαρύτητα. Απλά τονίζω ότι εμένα κυρίως με ενδιαφέρει η διάρκεια της μπαταρίας κατά πολύ περισσότερο από όλα τα αλλά χαρακτηριστικά ενός headset. παιδια καλησπερα θελο να παρο αυτο το bluetooth clip comm muses 802 αποτι εχω διαβαση συνδεεται με δυο κινητα ταυτοχρονα ακους μουσικη απο το τηλεφωνο και αλλα δεν ξερω εαν εχη ραδιο και εαν εχη καλη ακουστικοτητα σας παρακαλω οποιος το εχη ας με βοηθηση και το βασικοτερο εαν εχη αποσυνδεσης ευχαριστω εκ των προτερων σε οποιον μου απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Θέλω να ρωτήσω αν για να αξιοποιήσω το πρότυπο Bluetooth 4.0 π έχει υποστηρίζει το κινητό μ πρέπει να αλλάξω headset με κάποιο π να υποστηρίζει το νέο πρότυπο για να έχω την πολύ μικρότερη κατανάλωση ενέργειας που υπόσχεται το πρότυπο αυτό?:cry: Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppetross Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 ενδιαφερομαι για αγορα bluetoth με καλωδιο. ακομη δεν αποφασισα αν με βολευει περισσοτερο με κλιπ στο ρουχο η γυρω απ το λαιμο... ψαχνω για κατι πολυ καλο ως προς την ποιοτητα ακουστικου-μικροφωνου και απροβληματιστης συνδεσης με το κινητο. θα ηθελα καποιες προτασεις ανεξαρτητως χρηματων αρκει να αξιζουν τα λεφτα τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 SBH 50. Το έχω και όσοι το έχουν μόνο καλά λόγια λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 SBH 50. Το έχω και όσοι το έχουν μόνο καλά λόγια λένε. Συμφωνώ. Εγω εχω το sbh20 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Προτείνω ενα απο τα 2 λοιπόν Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epamiz Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τα SBH20 λειτουργούν (σχεδόν) απροβλημάτιστα και σε Windows Phone 8 (Ativ S). Δεν χάνουν εύκολα την σύνδεση και είναι άνετα και εύκολα στην χρήση, μόνο μια φορά έφαγαν κόλλημα και ήθελε restart η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Παιδες δεν μπορω με τιποτα να βρω λυση Εχω το samsung hm 1500. Ολα καλα κ ωραια και ειμαι ευχαριστημενος με ηχο κλπ Αλλα.... Πως απενεργοποιω το redial οταν πατιεται το κεντρικο κουμπι? Πολυ σπαστικο και κοστοβορο.... Ελπιζω να εχετε την λυση Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Παιδες δεν μπορω με τιποτα να βρω λυση Εχω το samsung hm 1500. Ολα καλα κ ωραια και ειμαι ευχαριστημενος με ηχο κλπ Αλλα.... Πως απενεργοποιω το redial οταν πατιεται το κεντρικο κουμπι? Πολυ σπαστικο και κοστοβορο.... Ελπιζω να εχετε την λυση Thanks! Νομίζω 'οτι αν πειράξεις κάποια αρχεία συστήματος μπορείς να το βγάλεις.. αλλά αυτό π έχω κάνει εγώ καθότι έχω το 1700 κ είχα το ίδιο πρόβλημα είναι να βάλεις μια εφαρμογή σαν το "call confirm" η οποία θα μπαίνει σφίνα ανάμεσα σε κάθε κλήση σ κ θα σε ρωτάει αν πραγματικά θέλεις να κάνεις την κλήση..(λίγο σπαστικό αλλαά συνηθίζεται..):D Ξέρει κανείς π θα βρούμε bluetooth headset της προκοπής π να υποστηρίζουν το πρότυπο 4.0 , περιμένω κινητάκι π το υποστηρίζει κ ψάχνομαι..:X Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 παιδια καλησπερα ψαχνω για ενα bluetooth με τα εξης χαρακτηριστηκα......μπορει καποιος να βοηθηση??? 1.- καλη μπαταρια 2.- θελω να εκφωνη το ονομα του καλουντος 3.- δεν το θελω με καλωδια ( το θελω σκετο να κουμπωνει στο αυτι) αν υπαρχει κατι .......................περιμενω απαντηση σας :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Νομίζω 'οτι αν πειράξεις κάποια αρχεία συστήματος μπορείς να το βγάλεις.. αλλά αυτό π έχω κάνει εγώ καθότι έχω το 1700 κ είχα το ίδιο πρόβλημα είναι να βάλεις μια εφαρμογή σαν το "call confirm" η οποία θα μπαίνει σφίνα ανάμεσα σε κάθε κλήση σ κ θα σε ρωτάει αν πραγματικά θέλεις να κάνεις την κλήση..(λίγο σπαστικό αλλαά συνηθίζεται..):D Αρχεια συστηματος εννοεις του τηλεφωνου? Οχι φοβαμαι εφαρμογη σφηνα θα με εκνευρισει πολυ... Ειχα την ελπιδα πως με κανα συνδιασμο κουμπιων του bt θα μπορουσα να το απενεργοποιησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisdr Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Κυρίως, ναι. Άλλωστε, αυτή είναι η πρωταρχική μου ανάγκη. Το savor είναι πιο όμορφο και έχει και vocalyst. Επίσης έχει 3 μικρόφωνα και καλύτερο noise cancelation. Επί του συνόλου, είναι καλύτερο και πληρέστερο από το m55 αν αθροίσεις όλα τα χαρακτηριστικά τους με την ίδια βαρύτητα. Απλά τονίζω ότι εμένα κυρίως με ενδιαφέρει η διάρκεια της μπαταρίας κατά πολύ περισσότερο από όλα τα αλλά χαρακτηριστικά ενός headset. Καλησπέρα, με ενδιαφέρει το savor,εγώ έχω το m55 (πωλείται 20€), όντως έχει φοβερή αυτονομία αλλά εγώ προτιμώ savor λόγω μικροφώνων. Είναι ακόμη διαθέσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Καλησπέρα, με ενδιαφέρει το savor,εγώ έχω το m55 (πωλείται 20€), όντως έχει φοβερή αυτονομία αλλά εγώ προτιμώ savor λόγω μικροφώνων. Είναι ακόμη διαθέσιμο? Φιλαράκο, καλύτερα με pm, να μην ενοχλούμε το thread. Σου έχω στείλει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 SBH 50. Το έχω και όσοι το έχουν μόνο καλά λόγια λένε. στα τεχνικα χαρακτηριστικα δεν εχω παραπονο. Αν και η διαρκεια μπαταριας τελικα δεν μου φαινεται οτι διαρκει οσο υποσχεται. Επισης αποδειχτηκε πολυ ενεργοβορο για το τηλεφωνο. Στην κυριολεξια μου το ξεζουμιζε...... Εκει ομως που προς μεγαλη μου απογοητευση δεν με βολεψε καθολου ηταν τα καλωδια του. Ειδικα πανω στο μηχανακι αλλα και οχι μονο, μπλεκονταν συνεχεια, κολλουσαν στο σβερκο απο τον ιδρωτα,κτλ ..... Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) στα τεχνικα χαρακτηριστικα δεν εχω παραπονο. Αν και η διαρκεια μπαταριας τελικα δεν μου φαινεται οτι διαρκει οσο υποσχεται. Επισης αποδειχτηκε πολυ ενεργοβορο για το τηλεφωνο. Στην κυριολεξια μου το ξεζουμιζε...... Εκει ομως που προς μεγαλη μου απογοητευση δεν με βολεψε καθολου ηταν τα καλωδια του. Ειδικα πανω στο μηχανακι αλλα και οχι μονο, μπλεκονταν συνεχεια, κολλουσαν στο σβερκο απο τον ιδρωτα,κτλ ..... Το τηλεφωνο στο ξεζουμιζε η πολυωρη μουσικη-ομιλια, δεν φταιει δηλαδη το bt γι αυτο.Για τα καλωδια ειναι το πως θα τα βαλεις και φυσικα το πως βολευει τον καθενα μας.Εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα ουτε στη μηχανη ουτε και αλλου και μαλιστα πολλες φορες ξεχναω οτι το εχω πανω μου Edited August 24, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Ανάμεσα σε Plantronics legend και το savor τις προτείνετε;; το voccalist τις ακριβώς κάνει; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 καλησπερα θα ηθελα να ρωτισο εαν τοsbh50 της sony κανη διαχειριση του τηλεφωνικου καταλογου εκτος δηλαδη απο την κληση που κανο απο το ιστορικο κλησεων μπορω να κανο και μεσα απο τον τηλεφωνικο καταλογο υπαρχη τετια λειτουργια μεταξι νοκια221 και σονυsbh 50 ποιο θα περνατε θα ηθελα την γνωμη απο καπιον που να τα γνωριζη και τα δυο ευχαριστω σε οπιον μου απαντηση εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 το sbh50 δεν κάνει διαχείριση τηλεφωνικού καταλόγου, μόνο καταλόγου κλήσεων.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts