Nagata Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ευχαριστώ για τις προτάσεις και το ενδιαφέρον. Μάλλον κάτι για plantronics σκέφτομαι και η λειτουργία που ανέφερα παραπάνω δεν μου είναι και ιδιαίτερα απαραίτητη. Μόνο μια απορία, χθές δοκίμασε ένα Nokia BH-217, τέλειο, πολύ βολικό αλλά χαμηλή ένταση, μάλλον δεν συνεργάζεται απόλυτα με το HTC μου. Καμιά καλή πρόταση στα 30-45ευρώ; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Ευχαριστώ για τις προτάσεις και το ενδιαφέρον. Μάλλον κάτι για plantronics σκέφτομαι και η λειτουργία που ανέφερα παραπάνω δεν μου είναι και ιδιαίτερα απαραίτητη. Μόνο μια απορία, χθές δοκίμασε ένα Nokia BH-217, τέλειο, πολύ βολικό αλλά χαμηλή ένταση, μάλλον δεν συνεργάζεται απόλυτα με το HTC μου. Καμιά καλή πρόταση στα 30-45ευρώ; Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Marque 2 της Plantronics Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το Marque 2 της Plantronics Γενικά τα plantronics είναι αρκετά ποιοτικά πάντα, και αν πέφτει στο budget πάντα τα θεωρώ καλή επιλογή. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Με πείσατε να κοιτάξω αποκλειστικά και μόνο για Plantronics. thanks :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Με πείσατε να κοιτάξω αποκλειστικά και μόνο για Plantronics. thanks :) Γενικά παράπονο για plantronics δε νομίζω να έχω ακούσει. Έχω voyager που είναι super, και έχω ακούσει πολύ καλά και για το m1100 επίσης. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 ειμαι κατοχος απο προχθες του Plantronics voyager legend... σημερα το εβαλα για φορτιση..οταν το εβαλα στην προζα αναψς 4 5 φορες μπλε το φωτακι,και μετα τιποτα.... ολα τα αλλα Bluetooth που ειχα αναβαν κοκκινο λαμπακι οσο φορτιζαν...ειναι φυσιολογικο να μην αναβει το λαμπακι? Παράθεση Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 ειμαι κατοχος απο προχθες του Plantronics voyager legend... σημερα το εβαλα για φορτιση..οταν το εβαλα στην προζα αναψς 4 5 φορες μπλε το φωτακι,και μετα τιποτα.... ολα τα αλλα Bluetooth που ειχα αναβαν κοκκινο λαμπακι οσο φορτιζαν...ειναι φυσιολογικο να μην αναβει το λαμπακι? Αναβοσβήνει το μπλέ λαμπάκι κατα την φόρτιση. Μόλις τελειώσει η φόρτιση σταματάει να αναβοσβήνει. Περιμένω να ακούσω και τις εντυπώσεις σου. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Οκ φιλεμου σε ευχαριστω πολυ θα κανω τωρα συνδεση και θα κανω καποιες κλησεις να σας ενημερωσω!:) Παράθεση Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakos16 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 καλημερα!!!δοκιμασα χθες το Plantronics και εχω να πω και εγω τα καλυτερα!φοβερος ηχος και σε μενα και στους συνομιλητες και μεσα σε σπιτι και εξω σε καφε που ετυχε να μιλησω! Παράθεση Xperia z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Χαιρετω. Χτες,ειχα ενα περιεργο συμβαν.Με καλεσαν στο τηλεφωνο,ενω ημουν στο αυτοκινητο,και ειχα στο αυτι μου το ακουστικο του mw1,αλλα δεν ακουσα τιποτα. Κοιταξα λοιπον μετα,οταν μου το ανεφεραν,αν το κατεγραψε η οθονιτσα του ΒΤ,και δεν το ειχε γραψει,ενω το Note 2 μου,το ειχε. Τι να συνεβη αραγε; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Χαιρετω. Χτες,ειχα ενα περιεργο συμβαν.Με καλεσαν στο τηλεφωνο,ενω ημουν στο αυτοκινητο,και ειχα στο αυτι μου το ακουστικο του mw1,αλλα δεν ακουσα τιποτα. Κοιταξα λοιπον μετα,οταν μου το ανεφεραν,αν το κατεγραψε η οθονιτσα του ΒΤ,και δεν το ειχε γραψει,ενω το Note 2 μου,το ειχε. Τι να συνεβη αραγε; Κόλλησε, τι να συνέβη ; Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Κόλλησε, τι να συνέβη ; Αυτο,ειναι σύνηθες; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Αυτο,ειναι σύνηθες; Είναι...... Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Με πείσατε να κοιτάξω αποκλειστικά και μόνο για Plantronics. thanks :) Και καλά θα κάνεις... :) Από το 2008 και το απίστευτο 925, έχω μόνο plantronics headsets... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Τελικά έκανα ένα τεστ μπαταρίας στο legend. Από Παρασκευή 17 βράδυ , μέχρι πριν λίγο που απαίτησε φόρτιση, το είχα συνδεμένο 36 ώρες και 30" περίπου(κλειστό ενδιάμεσα). Από αυτές , 3 ώρες και 55 λεπτά ομιλία συνολικά και μερικά λεπτά youtube(15-20' περίπου ). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Παίδες, ήρθε το handsfree που θα ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό! http://www.goldenwin.gr/website/view/62706?utm_source=newletter&utm_medium=email&utm_campaign=22%2f05%2f2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Τελικά έκανα ένα τεστ μπαταρίας στο legend. Από Παρασκευή 17 βράδυ , μέχρι πριν λίγο που απαίτησε φόρτιση, το είχα συνδεμένο 36 ώρες και 30" περίπου(κλειστό ενδιάμεσα). Από αυτές , 3 ώρες και 55 λεπτά ομιλία συνολικά και μερικά λεπτά youtube(15-20' περίπου ). Εξαιρετική αυτονομία. Όπως το περίμενα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Εξαιρετική αυτονομία. Όπως το περίμενα. Όντως είναι τρομερό, σε όλα του το ,legend... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Έχουμε καμία νέα ενημέρωση για το πότε θα βγει το Sony sbh 50; Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbus Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 καλησπερα σχετικα με plantronics μπορειτε να πειτε συγκεκριμενα μοντελα που εχετε δουλεψει και ειναι αριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 καλησπερα σχετικα με plantronics μπορειτε να πειτε συγκεκριμενα μοντελα που εχετε δουλεψει και ειναι αριστα. Το m1100 που έχω εγώ είναι άριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airbus Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 παντως αυτα που ειναι με καλωδιακη π.χ. το samsung hm1500 η το nokia bh-218 ειναι πολυ εκνευριστικα που μετα απο καμποσο διαστημα κοβεται εσωτερικα το καλωδιακη και δεν σε ακουνε η δεν ακους τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Το m1100 που έχω εγώ είναι άριστο. και εγω αυτο εχω και ειναι το μονο που εχω χαρει απο οσα αλλα εχω παρει , και δεν ειναι και λιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 κάποιο που να υποστηρίζει ραδιόφωνο έχετε να προτείνετε; φυσικά εννοείται πως δε θέλω κάτι που δεν θα έχει καλό ήχο ή που θα πρέπει όταν μιλάω στο τηλέφωνο να λέω 5 φορές την ίδια φράση για να ακουστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 κάποιο που να υποστηρίζει ραδιόφωνο έχετε να προτείνετε; φυσικά εννοείται πως δε θέλω κάτι που δεν θα έχει καλό ήχο ή που θα πρέπει όταν μιλάω στο τηλέφωνο να λέω 5 φορές την ίδια φράση για να ακουστώ. Ποσα δινεις,και τι τηλεφωνο εχεις; Εγω εχω το mw1 και εχει και ραδιο,και ειναι και καλο,αλλα περι ορεξεως... Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts