jimmys Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καποιες ερωτησεις για τους κατοχους Sony MW1 1. Μπορω να συνδεσω μονο καλωδιο ακουστικου ? 2. Ακουγεται η πλοηγηση απο το ακουστικο ? 3. Ποσο κραταει η μπαταρια ? Στο Sony Ericsson HBH-DS200 κραταει 2 μερες σε μενα (για συγκριση) 4. Οταν αποσυνδεεται, χρειαζεται να κανω κατι για να συνδεθει παλι ? 5. Θα βγει νεοτερο μοντελο προσφατα η δεν γνωριζουμε, διοτι ειναι καιρος στην αγορα και δεν ειναι φτηνο. Θελω να κατασταλαξω πριν το παρω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καποιες ερωτησεις για τους κατοχους Sony MW1 1. Μπορω να συνδεσω μονο καλωδιο ακουστικου ? 2. Ακουγεται η πλοηγηση απο το ακουστικο ? 3. Ποσο κραταει η μπαταρια ? Στο Sony Ericsson HBH-DS200 κραταει 2 μερες σε μενα (για συγκριση) 4. Οταν αποσυνδεεται, χρειαζεται να κανω κατι για να συνδεθει παλι ? 5. Θα βγει νεοτερο μοντελο προσφατα η δεν γνωριζουμε, διοτι ειναι καιρος στην αγορα και δεν ειναι φτηνο. Θελω να κατασταλαξω πριν το παρω. Ευχαριστω. 1.Δεν βλεπω το λογο να μην μπορεις εφοσον ειναι με 3.5 mini jack τα μονο ακουστικο οσον αφορα στην εισοδο του bt 2.Ναι ακουγεται 3.Αναλογα τη χρηση, σε εμενα 2 ημερες μεγιστο σε γενικες γραμμες 4.Μια φορα κανεις pair και απο εκει και περα σε περιπτωση που μεινεις απο μπαταρια στο bt και το φορτισεις και το ανοιξεις συνηθως συνδεεται αυτοματα με το κινητο,αν τυχει με μη φυσιολογικη αποσυνδεση το κανεις χειροκινητα ειτε απο το κινητο ειτε απο το bt το ιδιο για να επανελθει το pairing 5.Με τα εως τωρα δεδομενα οχι δεν θα βγει με τις ιδιες πλουσιες λειτουργιες,αυτο που αναμενεται μεσα στον μηνα ειναι καθαρα stereo bt handsfree για κλησεις και μουσικη αυστηρα χωρις οθονη πανω του. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Σε ευχαριστώ παρα πολύ για τις απαντήσεις σου και το χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπέρα! Χρειάζομαι τα φώτα σας!Όπως ανέφερα και στο τίτλο έχω το Sony Smart Wireless Headset Pro MW1 και μετά το τελευταίο update (το οποίο έκανα μέσω κινητού) που του έκανα δεν λειτουργεί το power button!Τα υπόλοιπα πλήκτρα λειτουργούν κανονικά και δεν ξέρω τι να κάνω για να το κλείσω για να το επαναφέρω για να δω αν όντως το πρόβλημα προέρχεται από το Update!Καμιά ιδέα συμφορουμίτες? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπέρα! Χρειάζομαι τα φώτα σας!Όπως ανέφερα και στο τίτλο έχω το Sony Smart Wireless Headset Pro MW1 και μετά το τελευταίο update (το οποίο έκανα μέσω κινητού) που του έκανα δεν λειτουργεί το power button!Τα υπόλοιπα πλήκτρα λειτουργούν κανονικά και δεν ξέρω τι να κάνω για να το κλείσω για να το επαναφέρω για να δω αν όντως το πρόβλημα προέρχεται από το Update!Καμιά ιδέα συμφορουμίτες? :P Δοκίμασες να το κρατήσεις για αρκετή ώρα για να ρισετάρει? Αν δεν πιάνει και αυτό κατέβασε το sony software update και ακολούθησε τη διαδικασία που περιγράφει εκεί (άνοιγμα του προγράμματος και επιλογή του ακουστικού από τις συσκευές, πάτημα συνεχώς του "πίσω", σύνδεση του καλωδίου, άφημα του "πίσω") για να σε πάει πίσω στην D έκδοση. Μετά ξανακάνε την αναβάθμιση από το κινητό μήπως κάτι δεν πήγε καλά. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 καλημερα προσωπικα ειχα αγορασει ενα ζευγαρι TURBO-X ακουαστικα ασυρματα με bluetooth...(65 ευρω)το μικροφωνο μπορω να πω πως δεν εχει δουλεψει :P παρολα αυτα σαν ασυρματα ακουστικα εχουν πολυ καλο ηχο...με μικρη εμβελεια ομως...απλα μια αποφαση που εχω παρει....ΠΟΤΕ ξανα turbo-x αλλα και γενικα το πλαισιο με εχει απογοητευσει πολλες φορες Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Δοκίμασες να το κρατήσεις για αρκετή ώρα για να ρισετάρει? Αν δεν πιάνει και αυτό κατέβασε το sony software update και ακολούθησε τη διαδικασία που περιγράφει εκεί (άνοιγμα του προγράμματος και επιλογή του ακουστικού από τις συσκευές, πάτημα συνεχώς του "πίσω", σύνδεση του καλωδίου, άφημα του "πίσω") για να σε πάει πίσω στην D έκδοση. Μετά ξανακάνε την αναβάθμιση από το κινητό μήπως κάτι δεν πήγε καλά. Τίποτα από αυτά δεν μπορώ να κάνω γιατί το κουμπί on/off δεν λειτουργεί... μάλλον θα κάνω μία επίσκεψη στο service της Sony... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Παιδιά ,κάτι που δεν έχω καταλάβει ,το ericsson mw600 ,έχει αναγνώριση κλήσης στην οθονιτσα του; Ψάχνω κάποιο να έχει αναγνώριση,αλλά όχι το sony το mw1,γιατι βλέπω όλοι παιδευεστε,και επειδή ακόμα και στα 60 που είδα σε αγγελία ενα μου φαίνεται πανάκριβο,για κατι μη απροβλημάτιστο.Επίσης αν συνδέεται ταυτόχρονα με δυο συσκευές ,είναι τεράστιο συν... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Παιδιά ,κάτι που δεν έχω καταλάβει ,το ericsson mw600 ,έχει αναγνώριση κλήσης στην οθονιτσα του; Ψάχνω κάποιο να έχει αναγνώριση,αλλά όχι το sony το mw1,γιατι βλέπω όλοι παιδευεστε,και επειδή ακόμα και στα 60 που είδα σε αγγελία ενα μου φαίνεται πανάκριβο,για κατι μη απροβλημάτιστο.Επίσης αν συνδέεται ταυτόχρονα με δυο συσκευές ,είναι τεράστιο συν... Αναγνώριση κλήσεις έχει το mw600,αλλά δεν συνδέεται ταυτόχρονα με 2 κινητά πράγμα που το κάνει το mw1. Και με το mini IPad άψογη συνεργασία με το mw1 που δοκίμασα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ναι ε; γμτ...ενώ στα χαρακτηριστικά του λέει ότι συνδέεται... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ναι ε; γμτ...ενώ στα χαρακτηριστικά του λέει ότι συνδέεται... Ασε τη λένε τα manual,αυτό που γίνεται είναι ότι συνδέονται εναλλάξ και όχι ταυτόχρονα όπως στο mw1. 3 ζευγάρια έχω πάρει την τελευταία 3ετια,το ένα ακόμα το χρησιμοποιώ για backup αν μείνω από μπαταρία με το mw1. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Κατάλαβα...σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ψήνομαι για να αγοράσω το Plantronics voyager legend. Το μέγεθος δεν θα είναι θέμα με την χρήση που κάνω. Το καλώδιο που δεν είναι micro usb το προσπερνάω. Αυτό που με έχει μπερδέψει στα review και φόρουμ, είναι η ποιότητα στις κλήσεις και το noise canceling . Άλλοι πίνουν νερό στο όνομά του και άλλοι λένε για διάφορα προβλήματα(δεν αναφέρομαι σε προβλήματα με το iphone 5 ). Μια χρήση που θα του κάνω είναι στο αυτοκίνητο, οπότε τώρα το καλοκαίρι με ανοιχτά παράθυρα θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις κλήσεις; Για λογικές ταχύτητες φυσικά. Κάπου πάλι διάβασα πως αν απλά πας να διορθώσεις το headset(να το βολέψεις στο αυτί σου), καθώς το φοράς για να απαντήσεις κλήση(που απαντάει αυτόματα), πολύ πιθανόν να σου γυρίσει την κλήση παλι στην συσκευή. Με λίγα λόγια πως δεν δουλεύει σωστά και είναι ένας από τους λόγους που θέλω να το αγοράσω. Αν μια στο τόσο θέλει ένα reset στους sensors δεν θα έχω θέμα. Να μην είναι bugged γενικά όμως. Ότι γνώμες για το συγκεκριμένο bt θα με βοηθούσαν πολύ. Ευχαριστώ :) . Και κάτι άλλο. Τα έξτρα accessories(θήκες, docks, ανταλακτικό καλώδιο φόρτισης κτλ). Τα βρίσκουμε εύκολά Ελλάδα; Ιδίως το καλώδιο φόρτισης που αν το χάσω πχ δεν θα ήθελα να περιμένω παραγγελία από εξωτερικό. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ψήνομαι για να αγοράσω το Plantronics voyager legend. Το μέγεθος δεν θα είναι θέμα με την χρήση που κάνω. Το καλώδιο που δεν είναι micro usb το προσπερνάω. Αυτό που με έχει μπερδέψει στα review και φόρουμ, είναι η ποιότητα στις κλήσεις και το noise canceling . Άλλοι πίνουν νερό στο όνομά του και άλλοι λένε για διάφορα προβλήματα(δεν αναφέρομαι σε προβλήματα με το iphone 5 ). Μια χρήση που θα του κάνω είναι στο αυτοκίνητο, οπότε τώρα το καλοκαίρι με ανοιχτά παράθυρα θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις κλήσεις; Για λογικές ταχύτητες φυσικά. Κάπου πάλι διάβασα πως αν απλά πας να διορθώσεις το headset(να το βολέψεις στο αυτί σου), καθώς το φοράς για να απαντήσεις κλήση(που απαντάει αυτόματα), πολύ πιθανόν να σου γυρίσει την κλήση παλι στην συσκευή. Με λίγα λόγια πως δεν δουλεύει σωστά και είναι ένας από τους λόγους που θέλω να το αγοράσω. Αν μια στο τόσο θέλει ένα reset στους sensors δεν θα έχω θέμα. Να μην είναι bugged γενικά όμως. Ότι γνώμες για το συγκεκριμένο bt θα με βοηθούσαν πολύ. Ευχαριστώ :) . Και κάτι άλλο. Τα έξτρα accessories(θήκες, docks, ανταλακτικό καλώδιο φόρτισης κτλ). Τα βρίσκουμε εύκολά Ελλάδα; Ιδίως το καλώδιο φόρτισης που αν το χάσω πχ δεν θα ήθελα να περιμένω παραγγελία από εξωτερικό. Παρτα αφοβα...Μετα την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου ειναι οτι καλυτερο και με διαφορα κυκλοφορεί... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ψήνομαι για να αγοράσω το Plantronics voyager legend. Το μέγεθος δεν θα είναι θέμα με την χρήση που κάνω. Το καλώδιο που δεν είναι micro usb το προσπερνάω. Αυτό που με έχει μπερδέψει στα review και φόρουμ, είναι η ποιότητα στις κλήσεις και το noise canceling . Άλλοι πίνουν νερό στο όνομά του και άλλοι λένε για διάφορα προβλήματα(δεν αναφέρομαι σε προβλήματα με το iphone 5 ). Μια χρήση που θα του κάνω είναι στο αυτοκίνητο, οπότε τώρα το καλοκαίρι με ανοιχτά παράθυρα θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις κλήσεις; Για λογικές ταχύτητες φυσικά. Κάπου πάλι διάβασα πως αν απλά πας να διορθώσεις το headset(να το βολέψεις στο αυτί σου), καθώς το φοράς για να απαντήσεις κλήση(που απαντάει αυτόματα), πολύ πιθανόν να σου γυρίσει την κλήση παλι στην συσκευή. Με λίγα λόγια πως δεν δουλεύει σωστά και είναι ένας από τους λόγους που θέλω να το αγοράσω. Αν μια στο τόσο θέλει ένα reset στους sensors δεν θα έχω θέμα. Να μην είναι bugged γενικά όμως. Ότι γνώμες για το συγκεκριμένο bt θα με βοηθούσαν πολύ. Ευχαριστώ :) . Και κάτι άλλο. Τα έξτρα accessories(θήκες, docks, ανταλακτικό καλώδιο φόρτισης κτλ). Τα βρίσκουμε εύκολά Ελλάδα; Ιδίως το καλώδιο φόρτισης που αν το χάσω πχ δεν θα ήθελα να περιμένω παραγγελία από εξωτερικό. Δεν έχω το Legend αλλά το voyager pro, που είναι 2 μοντέλα πίσω και δεν έχει κανένα από τα θέματα που αναφέρεις. Πολύ ποιοτικό στα πάντα και τα sensors κλπ. Ανταλλακτικά ζόρικα για Ελλάδα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venteta Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ασε τη λένε τα manual,αυτό που γίνεται είναι ότι συνδέονται εναλλάξ και όχι ταυτόχρονα όπως στο mw1. 3 ζευγάρια έχω πάρει την τελευταία 3ετια,το ένα ακόμα το χρησιμοποιώ για backup αν μείνω από μπαταρία με το mw1. Πουθενά δεν λέει ότι συνδέεται με δυο κινητά. Το manual λέει ότι συνδέεται με δύο συσκευές και αν προσέξετε λέει ένα κινητό και έναν υπολογιστή - psp ή άλλη multimedia συσκευή. Παράθεση Think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παιδιά ,κάτι που δεν έχω καταλάβει ,το ericsson mw600 ,έχει αναγνώριση κλήσης στην οθονιτσα του; Ψάχνω κάποιο να έχει αναγνώριση,αλλά όχι το sony το mw1,γιατι βλέπω όλοι παιδευεστε,και επειδή ακόμα και στα 60 που είδα σε αγγελία ενα μου φαίνεται πανάκριβο,για κατι μη απροβλημάτιστο.Επίσης αν συνδέεται ταυτόχρονα με δυο συσκευές ,είναι τεράστιο συν... Προσοχή μόνο, αν φοράς custom rom στο κινητό, παίζει να μην δουλεύει η αναγνώριση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Πουθενά δεν λέει ότι συνδέεται με δυο κινητά. Το manual λέει ότι συνδέεται με δύο συσκευές και αν προσέξετε λέει ένα κινητό και έναν υπολογιστή - psp ή άλλη multimedia συσκευή. Εγώ το έχω συνδέσει και με τρεις συσκευές. Κινητό, υπολογιστή, iPad. Με έχει βολέψει αφάνταστα το ότι μπορείς να έχεις συνδεδεμένες ταυτόχρονα διαφορετικές συσκευές για αναπαραγωγή πολυμέσων και για τις κλήσεις. Ακούω ραδιόφωνο από το iPad και όταν χτυπήσει το κινητό εμφανίζει αυτόματα την κλήση. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Εγώ το έχω συνδέσει και με τρεις συσκευές. Κινητό, υπολογιστή, iPad. Με έχει βολέψει αφάνταστα το ότι μπορείς να έχεις συνδεδεμένες ταυτόχρονα διαφορετικές συσκευές για αναπαραγωγή πολυμέσων και για τις κλήσεις. Ακούω ραδιόφωνο από το iPad και όταν χτυπήσει το κινητό εμφανίζει αυτόματα την κλήση. Εννοουμε κινητα και να λειτουργουν ταυτοχρονα, οχι ipad η' υπολογιστες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Προσοχή μόνο, αν φοράς custom rom στο κινητό, παίζει να μην δουλεύει η αναγνώριση. Βγαίνουν ενα ενα...:p Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Τελικά έκανα ξανά παραγγελία το Sony SBH20 BT Handsfree σε λευκό από expansys(ήδη έχει αποσταλεί) και το αναμένουμε. Οταν βγει και σε Cyan θα το τσιμπήσουμε και αυτό από Ευρώπη,διότι από eBay θα περιμένω κανά 20-25 ημέρες και λογικά εώς τότε θα βγει και αυτό το καψουρικο χρώμα στην Ευρώπη.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παρτα αφοβα...Μετα την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου ειναι οτι καλυτερο και με διαφορα κυκλοφορεί... Δεν έχω το Legend αλλά το voyager pro, που είναι 2 μοντέλα πίσω και δεν έχει κανένα από τα θέματα που αναφέρεις. Πολύ ποιοτικό στα πάντα και τα sensors κλπ. Ανταλλακτικά ζόρικα για Ελλάδα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Έγινε η παραγγελία σήμερα και θα γράψω εντυπώσεις μόλις έρθουν και τα δοκιμάσω λίγο καιρό. Αυτό με τα ανταλλακτικά δεν μου άρεσε και πολύ. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Έχει κάποιος αγοράσει αυτό το μοντελο http://www.amazon.com/Plantronics-BackBeat-Go-Bluetooth-Wireless/dp/B007MC6WGK http://www.plantronics.com/us/product/backbeat-go Με ενδιαφέρει λόγω του οτι είναι με δίπλα ακουστικά και δεν πρεπει να κουμπωσει πανω στην μπλούζα. Τον προηγούμενο μήνα είχα δει κάποια παρόμοια, όχι της plantronics σε κάποιο review στο youtube και ο τύπος μιλούσε με τα καλυτερα λογια, ηταν χρωματος μαυρο με πράσινο στο ίδιο στυλ δηλαδή μονο ακουστικά bluetooth. Δυστυχώς δεν συγκρατησα το όνομα τους και δεν μπορω να βρω το βίντεο όσο και αν εψαξα. Παρακαλώ οποιος έχει να προτείνει τέτοιου ειδους ακουστικά κοντά στα 50-70 ευρώ. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Έχει κάποιος αγοράσει αυτό το μοντελο http://www.amazon.com/Plantronics-BackBeat-Go-Bluetooth-Wireless/dp/B007MC6WGK http://www.plantronics.com/us/product/backbeat-go Με ενδιαφέρει λόγω του οτι είναι με δίπλα ακουστικά και δεν πρεπει να κουμπωσει πανω στην μπλούζα. Τον προηγούμενο μήνα είχα δει κάποια παρόμοια, όχι της plantronics σε κάποιο review στο youtube και ο τύπος μιλούσε με τα καλυτερα λογια, ηταν χρωματος μαυρο με πράσινο στο ίδιο στυλ δηλαδή μονο ακουστικά bluetooth. Δυστυχώς δεν συγκρατησα το όνομα τους και δεν μπορω να βρω το βίντεο όσο και αν εψαξα. Παρακαλώ οποιος έχει να προτείνει τέτοιου ειδους ακουστικά κοντά στα 50-70 ευρώ. Το ειχα τσεκαρει πριν αρκετο καιρο το συγκεκριμενο της plantronics ενω ειναι πολυ πρακτικο και βολικο και με 2 ακουστικα,αλλα η ελλειψη ριαδοφωνου μου τα χαλαει. Απο τα κινητα ποτε δεν ακουω ραδιοφωνο αλλα τις λιγες φορες που θελω να ακουσω το κανω απο το bt για αυτο και το απερριψα. Εχει και την 2.1 εκδοση του bt,αλλο ενα αρνητικο. Εγω παρηγγειλα αυτο και το αναμενο μεχρι την Παρασκευη. http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh20/#white Αν με βολεψει και μου αρεσει θα παρω και το turquoise χρωμα εξισου.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Παιδιά εκτός της Sony τα γνωστά bt που έχουν Ραδιόφωνο, Υπάρχουν άλλα γνωστά από άλλη εταιρεία ανεξαρτήτως τιμής που είναι δοκιμασμένα, καλή απόδοση ομιλία και καλή αυτονομία στην μπαραρια τους??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts