Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Το σημα ειναι τελειο. Το δοκιμασα σε αλλη συσκευη και συμβαινει το αντιθετο!

Οταν παιρνω μιλαω κανονικα αλλα οταν με παιρνουν δεν ακουγεται τιποτα.

Αποκλειεται λες να ειναι καποια ρυθμιση; Να το παω πισω στο πλαισιο και να ζητησω αντικατασταση;

Ευχαριστω για την απαντηση

Κοίτα, μήπως το εν λόγω bluetooth δεν συγχρονίζεται απόλυτα με την δικιά σου συσκευή.

Συνήθως τα nokia bluetooh συνεργάζεται απόλυτα με συσκευές nokia, με τις υπόλοιπες κάνουν ορισμένα "νούμερα".

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπερα σας, θα ηθελα να αγορασω ενα BT για το iphone3G. Αυτα που με ενδιαφερουν ειναι:

α. Να ακουγομαι και να ακουω καλα

β. Να ακουω μουσικη απο το κινητο και οταν εχω κληση να μπορω να απαντησω απο το ΒΤ

γ. να εχει καλωδιο

Παρακαλω προτασεις.

Ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα!

Για ένα LG Optimus Black που περιμένω θέλω κι ένα BT... είδα αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/258697/Sony-Ericsson-MW600.html

Πώς σας φαίνεται (χαρακτηριστικά, τιμή); Θα παίζει το streaming από το κινητό στο ακουστικό;

:)

Έχω στα χέρια μου εδώ & 10 μέρες το SE MW600.

Πολλά τα θετικά, αλλά & κάποια αρνητικά.

Κύριο μειονέκτημά κατά τη γνώμη μου, η απουσία beeper ή δόνησης για την ειδοποίησης κλήσης.

Εργάζομαι σε περιβάλλον με θόρυβο & το κινητό είναι μέσα σε τσαντάκι & χάνω κλήσεις..

Επόμενο μείον, η επιλογή πλήκτρου αφής για την αυξομείωση της έντασης.

Δύσχρηστο μέχρι εκεί που δεν πάει.

Τα ακουστικά είναι κάπως άβολα, αλλά ευτυχώς μπορούν να χρησιμοποιήθουν οποιαδήποτε ακουστικά.

Κατά τα άλλα το ακουστικό είναι zuper.

Η μπαταρία έχει εξωφρενική διάρκεια, αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει & οθόνη.

Εδώ & 10 μέρες το έχω φορτίσει 1 & μόνο φορά!

Το ραδιοφωνάκι είναι άψογο, τα mp3 περνάνε κανονικά από το κινητό στο ακουστικό.

Υποστηρίζει & αναγνώριση κλήσης, αλλά δεν εμφανίζει τα ονόματα από τον κατάλογο

(μάλλον γιατί οι χαρακτήρες δεν είναι λατινικοί).

Redmi Note 8T

Κύριο μειονέκτημά κατά τη γνώμη μου, η απουσία beeper ή δόνησης για την ειδοποίησης κλήσης.

Εργάζομαι σε περιβάλλον με θόρυβο & το κινητό είναι μέσα σε τσαντάκι & χάνω κλήσεις..

Τα ακουστικά είναι κάπως άβολα, αλλά ευτυχώς μπορούν να χρησιμοποιήθουν οποιαδήποτε ακουστικά.

Το ραδιοφωνάκι είναι άψογο, τα mp3 περνάνε κανονικά από το κινητό στο ακουστικό.

Πραγματι, η αυξομειωση της εντασης ειναι πολυ πολυ δυσχρηστη.

Κατα τα αλλα ειναι ωραιο εργαλειακι. Ολα τα se εχουν πολυ καλη ακουστικη:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

παιδιά ψάχνω και γω για τη γυναίκα μου ένα bt τύπου clip με καλώδιο. απαραίτητο να φορτίζει με micro usb και όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία. προσανατολίζομαι στο SE VH700 ή κάποιο i.tech. τι θα προτείνατε??

και άλλη μια ερώτηση. έχω και γω το mw600 αλλά το χρησιμοποιώ κυρίως για μουσική και πολύ σπάνια ως hands free. ξέρετε που θα βρω mono ακουστικό με 3,5'' jack για να είναι πιο βολικό για αυτή την χρήση? η SE δεν έχει στην γκάμα της τέτοιο αξεσουάρ? θα προτιμούσα τύπου in ear σαν αυτό που έχει τώρα...

ειχα το συγκεκριμενο bt και στους 4 μηνες χαλασε και επειδη "μαλλον" το προβλημα ηταν στο καλωδιο , η se υποστηριξε οτι δε το καλυπτε η εγγυηση ...

ειχα το συγκεκριμενο bt και στους 4 μηνες χαλασε και επειδη "μαλλον" το προβλημα ηταν στο καλωδιο , η se υποστηριξε οτι δε το καλυπτε η εγγυηση ...

Εμενα χαλασε η οθονη, οταν το κοπανησα στο τραπεζι μια φορα....

Πολλα νευρα, πολλα νευρα!!!:cry:

Έχω διαβάσει τόσο καλές κριτικές για το συγκεκριμένο που με έπεισαν να το αγοράσω μιας και είμαι πολύ της μουσικής:p, την Τρίτη θα το έχω . :)

Εμενα χαλασε η οθονη, οταν το κοπανησα στο τραπεζι μια φορα....

Πολλα νευρα, πολλα νευρα!!!:cry:

εχει οθονη αυτο το bt ?? :blink:

εχει οθονη αυτο το bt ?? :blink:
το mW600 ? αμε, εχει.:)

Γεια σας,

θέλω ένα stereo bluetooth handsfree με δυνατότητα multipoint(σύνδεση με 2 κινητά) και τέλος να φορτίζει με mini-usb. Καμία πρόταση;

Life is just a razorblade salvation...

το mW600 ? αμε, εχει.:)

α ναι ρε φιλος ! οκ ...

εγω απλα απαντουσα σκεπτομενος το VH700 για το οποιο ρωτησε το αλλο παλικαρι...

για το mw600 μονο θετικα εχει παρει το αυτι μου...

ναι αλλα να εχετε υπ οψην σας οτι δεν ειναι πολυ δυνατο σαν hands , και δεν ειναι και ακομη που τα ακουστικα ειναι in ear ...εχω το εχω , αλλα το προβλημα μου ειναι η ενταση..το πληκτρο για το volume ναι ειναι ενα προβλημα , αλλα εγω το εχω λυση μιας και το εχω συνεχεια τερμα.

παιδιά ψάχνω και γω για τη γυναίκα μου ένα bt τύπου clip με καλώδιο. απαραίτητο να φορτίζει με micro usb και όσο το δυνατόν καλύτερη μπαταρία. προσανατολίζομαι στο SE VH700 ή κάποιο i.tech. τι θα προτείνατε??

και άλλη μια ερώτηση. έχω και γω το mw600 αλλά το χρησιμοποιώ κυρίως για μουσική και πολύ σπάνια ως hands free. ξέρετε που θα βρω mono ακουστικό με 3,5'' jack για να είναι πιο βολικό για αυτή την χρήση? η SE δεν έχει στην γκάμα της τέτοιο αξεσουάρ? θα προτιμούσα τύπου in ear σαν αυτό που έχει τώρα...

αυτο ψαχνω και εγώ.

το hand free ειναι αρκετα καλό και η μπαταρια του απιστευτη σε σχέση με itech naro 601 Που είχα.

αποσυνδέσεις με htc desire δεν εχω παρατηρήσει

αυτο ψαχνω και εγώ.

το hand free ειναι αρκετα καλό και η μπαταρια του απιστευτη σε σχέση με itech naro 601 Που είχα.

αποσυνδέσεις με htc desire δεν εχω παρατηρήσει

βρήκα αυτό τελικά από το ebay και το παρήγγειλα χτες. ελπίζω να είναι εντάξει αφού δεν φαίνεται να έχει ούτε κάποιο μικρόφωνο, ούτε άλλα πλήκτρα πάνω του. όταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις.

για το άλλο τώρα ακόμα δεν αποφάσισα. όπως είπε και ο φίλος παραπάνω δυστυχώς σε αυτού του τύπου τα ακουστικά το καλώδιο είναι ένα θέμα. μια απότομη κίνηση, ξεκολλάει από μέσα και το χαιρετάς για πάντα.

ίσως να περιμένω αυτό το lg από το πλαίσιο. φτηνό, είναι, καλή μπαταρία αναφέρει στα χαρακτηριστικά, in -ear ακουστικό.

Εχθες εγω πηρα απο το stock house του Πλαισιου το bt itech voiceclip 609...μια χαρα συνδεεται και με τα 2 μου κινητα και απο εχθες χωρις να το φορτισω εγω δουλευει αψογα!! 20 ευρουλακια...μην ξεχασω να πω οτι ανοιξαμε 3 bt και μονο αυτο δουλευε κανονικα :rolleyes:

2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite

2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black

Iphone 5s think different..

LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 !

Έχω πάρει αυτό το bluetooth με διπλό και μονό ακουστικό, με οθόνη που έχε και αναγνώριση... αρκετά ευχαριστημένη!!

Μόνο μια ερώτηση έχω μήπως έχει κανείς τον κωδικό για το συγκεκριμένο bluetooth; Έχασα τις οδηγείες και μου ζήτησε πάλι το τηλ τον κωδικό και δεν το έχω να το συνδέσω!! Αν ξέρει κανείς τον ευχαριστώ εκ των πρωταίρων!!!

SonyEricssson MW600

Εγώ έχω αυτό και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Συνδεση με δύο κινητά και ένα pc (επιλέγεις εσυ ποιο θα συνδέσεις μέσω του Hands free) Touch bar για την ένταση, σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις το ένα κινητό συνδεμένο για πολυμέσα και να ακούς μουσική και μόλις δεχτείς κλήση στο άλλο να κάνει αυτόματα παύση για να μπορέσεις να μιλήσεις. Πολύ ποιοτική κατασκευή, εγώ του βάζω 11/10.

Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Κι όμως, η μπαταρία του MW600 είναι Super. Πραγματικά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο bluetooth είναι το καλύτερο στην τιμή των 37~Ε που πωλείτε...

Κι όμως, η μπαταρία του MW600 είναι Super. Πραγματικά πιστεύω ότι το συγκεκριμένο bluetooth είναι το καλύτερο στην τιμή των 37~Ε που πωλείτε...

Δεν ξέρω γιατί η τιμή του έπεσε έτσι. Εγώ το είχα πάρει πριν λίγους μήνες γύρω στα 50 ευρώ!

Πάντως είναι πολύ καλό, με εξαίρεση αυτό το σύστημα για την αυξομείωση του ήχου.

Ναι ειναι πολυ καλο το MW600

Αλλα εχει τα εξης μειον για μενα.

1) Δεν εχει buzzer το ιδιο, ουτε ηχο να χτυπαει οποτε αν το κινητο ειναι μακρυα καμια φορα δεν το ακουω.

2) Aποσυνδεεται συχνα απο τα κινητα που το εχω συνδεδεμενο, (με δυο alcatel ot-710d)

3) Ο ηχος του ειναι χαμηλοτερος απο το πχ. i-tech και ετσι οταν εχει θορυβο στην μηχανη δεν το ακουο καλα το ραδιο.

4) Παιδευομαι να αυξομειωσω τον ηχο.

5) Συνδεεται ναι μεν με 3 κινητα αλλα οχι ταυτοχρονα, Ετσι οταν χτυπαει ενα αλλο απο τα 3 τρεχεις πανικοβλητος να καταλαβεις ποιο ειναι κ να το αλλαξεις, αν προλαβεις και δεν το εχει κλεισει ο αλλος.

Τα συν:

1)Εχει μεγαλη μπαταρια.

2) Mιλαει τελεια απομονωνοντας τους ηχους του περιβαλλοντος.

3) Γερη και ανθεκτικη κατασκευη.

4)Χαμηλη τιμη γυρω στα 39 ευρω.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γεια σας!

Είχα αγοράσει το LG Bluetooth Headset Clip HBM-240 Black πριν μερικούς μήνες και λειτουργούσε κανονικά. Τώρα όμως παρουσιάστηκε πρόβλημα και ενώ συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο, από το ακουστικό δεν ακούγεται τίποτα(ούτε κλήσεις ούτε ήχοι/μουσική)! Αν γνωρίζει κανείς οτιδήποτε σχετικό με το πρόβλημα ας το πεί!

Ευχαριστώ!

Παιδιά εσείς που έχετε το SonyEricssson MW600, ως προς την ποιότητα ήχου είναι καλό?

Επειδή προσανατολίζομαι στο να πάρω το Huawei Ideos X5 ή το Samsung Nexus S που δεν έχουν ράδιο, θέλω να πάρω ένα bluetooth με ράδιο σαν αυτό αλλά ένα παιδί έλεγε ότι τον απογοήτευσε η ποιότητα ήχου.. Κάτι αντίστοιχο υπάρχει?

Thanks!