JoeBar Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Μια ερώτηση. Σε αυτούς που είχαν Plantronics 925 και πήγαν στο 975, άξιζε η μετάβαση. Ποιές διαφορές είδατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Μια ερώτηση. Σε αυτούς που είχαν Plantronics 925 και πήγαν στο 975, άξιζε η μετάβαση. Ποιές διαφορές είδατε? Αν εχεις χρονο διαβασε τα προηγουμενα post's αν οχι ρωτα τι αποριες εχεις κ θα σου πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Αν εχεις χρονο διαβασε τα προηγουμενα post's αν οχι ρωτα τι αποριες εχεις κ θα σου πω... Στην ποιότητα ομιλίας ειδικά γι αυτούς που σε ακούνε όταν βρίσκευεσαι σε μέρη με θόρυβο, είδες διαφορά? Τα προηγούμενα σου μνμτ τα διάβασα αλλά να σου πω την αμαρτία μου μου φαίνεται ομορφότερο το 925 και το σκέφτομαι λίγο να τα δώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) Στην ποιότητα ομιλίας ειδικά γι αυτούς που σε ακούνε όταν βρίσκευεσαι σε μέρη με θόρυβο, είδες διαφορά? Τα προηγούμενα σου μνμτ τα διάβασα αλλά να σου πω την αμαρτία μου μου φαίνεται ομορφότερο το 925 και το σκέφτομαι λίγο να τα δώσω... Ομορφότερο το 925 ?? :wacko: γουστα ειναι αυτα ... καλύτερα να τα δεις από κοντά αν μπορείς το 925 ειναι πιο παχουλο , διαφορα στην ομιλια δεν εχουν τοσο μεγαλη αλλα το 975 για μενα ειναι οτι καλυτερο ... μιλούσα οδηγώντας το αμάξι με ανοιχτό τ παράθυρο (και κάνοντας ποδήλατο) και με καταλάβαιναν οι συνομιλητές μου κανονικά ... είχα πάρει το 925 , είχα ένα ατυχηματακι .. και μετά πήρα το jawbone 2 ( καλή τιμουλα το συγκεκριμένο) αλλά έκανα @@ επειδή δεν συνδέει 2 κινητά το έδωσα σε μια εβδομάδα, μετά το I-Tech i.Voice Pro (πολύ καλή τιμή στα 40Ε) και μετά πήγα στο 975 ... που θα μείνω για πολύ καιρό ... για εμένα αξίζει κάθε ευρώ του ... Top iPhone Bluetooth Headsets For 2010 Edited August 15, 2010 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) Eνδιαφέρομαι για το sony ericsson ΗΒΗ-PV708 & PV715. Ο λόγος είναι κυρίως η πολύ μεγάλη αυτονομία, αφού μιλάω αρκετά. Ήθελα όμως να βεβαιωθώ ότι και η ακουστική του είναι οκ και κυρίως αν ο συνομιλητής ακούει δυνατά και όχι τα πάντα γύρω μου εκτός από εμένα, όπως συμβαίνει σε αρκετά, φτηνά bluetooth. Μήπως κάποιος κάτοχος μπορεί να με ενημερώσει; Thank's ... Edited August 16, 2010 by nadware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Καλησπέρα, όντας Νοκιάς και έχοντας περάσει από bluetooth Nokia και Plantronics στο παρελθόν, έχω καταλήξει απλά στα Nokia για να μην έχω διπλούς φορτιστές. Το ερώτημα που έχω είναι πιο γενικό. Ποιό είναι το νόημα της συμβατότητας των bluetooth ακουστικών ξεχωριστά για κάθε συσκευή, ακόμα και στον ίδιο κατασκευαστή, π.χ. Nokia. Το πρωτόκολλο είναι ανοιχτό. Αν θεωρήσουμε αυστηρές τις λίστες συμβατότητας, τότε ακόμα και στον ίδιο κατασκευαστή, αλλάζεις κινητό και συνήθως αλλάζεις και bluetooth ακουστικό. Πάντως στο υπάρχον κινητό, έχω συνδέσει bluetooth ακουστικό που δεν είναι σε λίστα συμβατότητας και παίζει κανονικά, χεχε. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Καλησπέρα, ψάχνω για bluetooth ακουστικό που να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 1. μονό ακουστικό 2. όχι καλώδια 3. λουράκι για να το περνάω στον λαιμό (όχι κλιπ, δεν βολεύουν πάντα τα ρούχα) 4. να δουλεύει με iphone (δεν ξέρω αν έχει καμία σημασία αλλά το 4άρι έχω) 5. σχετικά φθηνό γιατί σίγουρα θα το χαλάσω και θα πάρω και δεύτερο όποιος έχει κάτι να προτείνει ευπρόσδεκτος... ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την επανάκληση του τελευταίου αριθμού στο itech clip; Πατάω κατά λάθος το κουμπάκι που βρίσκετε στο ακουστικό και το κινητό καλεί χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Υπάρχει γενικός αυτή η δυνατότητα στα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_b Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω την επανάκληση του τελευταίου αριθμού στο itech clip; Πατάω κατά λάθος το κουμπάκι που βρίσκετε στο ακουστικό και το κινητό καλεί χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Υπάρχει γενικός αυτή η δυνατότητα στα ακουστικά; +1 Και εγώ έχω το ίδιο εκνευριστικό πρόβλημα:mad::mad: Έχει βρεί κανείς τη λύση;; Είδα ότι η iTech Hellas έχει account στο site.:up: Μήπως μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το πρόβλημα; Για να βλέπω απαντήσεις παρακαλώ πολύ.:p Edited August 26, 2010 by makis_b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 +1 Και εγώ έχω το ίδιο εκνευριστικό πρόβλημα:mad::mad: Έχει βρεί κανείς τη λύση;; Είδα ότι η iTech Hellas έχει account στο site.:up: Μήπως μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το πρόβλημα; Για να βλέπω απαντήσεις παρακαλώ πολύ.:p Μέχρι να βρω λύση, χρησιμοποιώ τα ακουστικά της ΝΟΚΙΑ, ΒΗ215 που δεν έχουν μικρό κουμπάκι και για να κάνουν κλήση πρέπει να πατήσεις δύο φορές το μεγάλο κουμπί που είναι επάνω στο μανταλάκι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Γνωρίζει κανείς για το Samsung HM1000; Έχει: -Noise and Echo Cancellation Technology -Multipoint -Αυτόματη Αυξομείωση έντασης Από προδιαγραφές καλό φαίνεται. Οι εμπειρίες από samsung τι λένε; Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Καλημέρα. Έχει κανείς άποψη για το καινούριο Jawbone Icon; Έχω δουλέψει το Jawbone 2 στο παρελθόν και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Κάποιος που να έχει γνώμη για το καινούριο; Σκέφτομαι να το παραγγείλω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Αγόρασα και εγώ σήμερα το ezi 07 και το το σύνδεσα με iphone. Το πρόβλημα είναι ότι έχει πολύ χαμηλό ήχο ενώ στο iphone έχω βάλει τον ήχο στο max. bujinkan έχεις τέτοιο πρόβλημα με το δικό σου? Ακούγεται δυνατά σε εσένα? Απλά αναφέρω ότι το bluetooth δεν έχει volume control. Αντιθετως θα ελεγα.Αν απο το κουμπι εντασης του τηλεφωνου το βαλω στο φουλ,ακουγεται τοσο δυνατα που παραμορφωνει κιολας,οποτε τοχω παντα 2 κλικ κατω απο την μαξιμουν ενταση Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Θέλω να αγοράσω ένα bluetooth hands-free από eBay για το Samsung D980. Τι έχετε να μου προτίνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Θέλω να αγοράσω ένα bluetooth hands-free από eBay για το Samsung D980. Τι έχετε να μου προτίνετε; Γιατί από το ebay και για τι χρήματα μιλάμε? (κι εγώ το δικό μου το πήρα από το ebay γιατί ήταν φτηνότερο από την Ελλάδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Γιατί από το ebay και για τι χρήματα μιλάμε? (κι εγώ το δικό μου το πήρα από το ebay γιατί ήταν φτηνότερο από την Ελλάδα) Γιατί είναι φθηνότερα και γιατί θέλω να ανεβάσω τις αξιολογήσεις μου. :rolleyes: Για χρήματα δεν ξέρω, είναι ένα είδος που δεν το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Γιατί είναι φθηνότερα και γιατί θέλω να ανεβάσω τις αξιολογήσεις μου. :rolleyes: Για χρήματα δεν ξέρω, είναι ένα είδος που δεν το γνωρίζω. Αν θελεις κατι καλο για συνδεση μ ενα κινητο JAWBONE 2 πχ Αν θελεις κατι καλυτερο που μπορεις να συνδεσεις και 2 κινητα 975 PLANTRONICS πχ. αυτο το εχω κι εγω ... κι ειμαι υπερ ευχαριστημενος (μπορεις να διαβασεις στα πrοηγουμενα post's ) αν θελεις κατι απο Ελλαδα θα σου προτεινω το i voice pro ( το ειχαν 40ευρω και τωρα 50..) οποτε καλυτερα ebay :p απο κει και περα αναλογα με την τσεπη σου... και φυσικα το γουστο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Δεν μου αρέσει κανένα από τα τρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Δεν μου αρέσει κανένα από τα τρία. Αυτα για μενα ειναι τα top οπως και για πολλους ακομα εδω μεσα ... αλλα οπως εγραψα .. ειναι αναλογα τη τσεπη και τα γουστα ... μπορει να θελεις bluetooth με καλωδιο ... δηλαδη hands free ... δεν ξερω ... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivie Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Καλησπέρα... Εγω ενδιαφέρομαι να αγοράσω bluetooth και θέλω ενα που να βγαινουν οι ψείρες του συγκεκριμένα...( θελω να βάλω το δικο μου καλώδιο που μου εδωσαν μαζι με το ακουστικό μου. ) Για αρχή βρήκα αυτό Εχετε να μου προτεινετε κανενα άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastnickride Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 ξερει κανεις τον τροπο? διαβαζω το manual κανω τις κινησεις οπως λεει, φαινεται η συσκευη και στα 2 κινητα αλλα σε 1 απο τα 2 ειναι αποσυνδεδεμενο! any help please.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltostammy2 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 συνήθως στα bluetooth για να τα συνδεσεις με 2 κινητα κανεις τα εξης: 1) κρατας παρατεταμενα το κουμπι να ανοίξει μεχρι να αναβοσβησει λαμπακι συνηθωε λευκο κόκκινο. και κάνεις ζευγοποιηση με το 1ο κινητό 2 Σβήνεις το bluetooth ξανα πατας παρατεταμενα το on μεχρι να αναβοσβησει το λαμπακι πάλι λευκο κοκκινο και κανεις ζευγοποίηση με το 2ο κινητό. Δοκίμασε και πες μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 παίδες εγώ αγόρασα το νοκια BH 106! [ATTACH]17150[/ATTACH] την πάτησα γιατί το πήρα ακριβούτσικα σε σχέση με το ιντερνετ που το βρήκα και με 17 euro ενώ το πήρα 25. δουλεύει πολύ καλά μέχρι στιγμής με το HTC desire! Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Εγω παιδιά έχω πάρει το Jawbone 3 prime black και είναι μακράν το καλύτερο. Το έκανα δώρο στη γυναίκα όμως γιατι με είχε φάει την Παρασκευή που γιόρταζε. Αγόρασα το plantronics voyager pro το Σάββατο (ήταν φτηνότερο γι'αυτο το πήρα) και το οποίο είναι καλύτερο απο το 975. Είναι πάρα πολύ καλό και αυτό, μονο που αν είσαι σε μέρος με πολύ θόρυβο ακούγεται λιγο περισσότερο ο θόρυβος σε σύγκριση με το Jawbone. Παρ'ολα αυτά είναι ενα παρα πολυ καλό bluetooth το οποίο με έχει ικανοποιήσει απόλυτα, όπως και το Jawbone φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Σε τι είναι καλύτερο το jawbone 3 από το 975? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts