Jump to content

makis_b

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About makis_b

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

makis_b's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μάλλον... mega, maxi, midi,mini, micro, tiny USB.... Μας ζάλισαν....:mad: Ας βγάλουν επιτέλους ένα πρότυπο για όλες τις συσκευές. Τεσπα. Thanks και πάλι για τις απαντήσεις.
  2. Μόλις διαπίστωσα ότι τελικά τα βύσματα δεν είναι ίδια.:( Αν και μου φαίνονταν με το μάτι ίδια, είδα ότι τελικά του BT είναι λίγο μικρότερο. Οπότε δε γίνεται δουλεια :cry: Thanks για τις απαντήσεις παιδιά.
  3. Έχω το nokia E72 και το φορτίζω πάντα μέσω usb γιατί με εξυπηρετεί καλύτερα, όπως κάνω και στο BT ακουστικό που έχω της iTech. Η ερώτηση μου, η οποία μπορεί να φανεί χαζή :O, είναι η εξής: Το κινητό είχε μέσα ένα καλώδιο usb σε micro usb όπως και το BT. Μπορώ να χρησιμοποιώ οποιοδήποτε από τα δύο για να φορτίζω και τις δύο συσκευές. Δηλαδή να έχω μόνιμα το ένα από τα δύο καλώδια στην τσάντα του laptop για να φορτίζω όποια από τις δύο συσκευές θέλω όταν είμαι εκτός σπιτιού ή στο γραφείο και να αφήσω χρησιμοποιώ το άλλο καλώδιο στο σπίτι; Είναι ίδια τα καλώδια ή θα μου δημιουργήσει πρόβλημα και πρέπει να χρησιμοποιώ το καλώδιο της κάθε συσκευής στην συσκευή που αντιστοιχεί;
  4. To update μόλις ολοκληρώθηκε. Δε μου έκανε καμία αλλαγή σε menu συντομέυσεις κλπ. Δεν παρατήρησα βέβαια και καμία εμφανή διαφορά.
  5. θα κρατήσω αντίγραφο σίγουρα. Απλά αυτό που με παραξενεύει είναι που αναφέρει ώς improvements την αλλαγή π.χ. των θέσεων που βρίσκονται οι χάρτες στο Menu. Εγώ τα είχα φτιάξει με δική μου σειρά και απ' ότι κατάλαβα θα μου τα αλλάξει.:mad:
  6. Αν βάλω το νέο firmware χάνω τις προσωπικές ρυθμίσεις του τηλεφώνου μου; Τα τηλέφωνα μυνήματα κλπ θα τα πάρω backup αλλά π.χ. οι συντομεύσεις στην αρχική οθόνη κλπ χάνονται και τα ξαναρυθμίζω από την αρχή;;
  7. Μπορεί να γίνει και χρήση offline εφόσον οι χάρτες είναι κατεβασμένοι στην κάρτα μνήμης. Αλλά μη περιμένεις να λειτουργεί τόσο καλά όσο μία κανονική συσκευή gps. Το σήμα αργεί πολύ να κλειδώσει. Αν ενώ έχει κλειδώσει σε κάποιο σημείο της διαδρομής χαθεί η σύνδεση μετά αργεί πάλι να ξανακλειδώσει και να υπολογίσει νέα διαδρομή εάν έχεις βγεί εκτός πορείας. Τα παραπάνω προβληματάκια λύνονται κατά πολύ με τη χρήση A-GPS, το οποίο βέβαια απαιτεί ένα πακέτο δεδομένο με τον πάροχο της τηλεφωνίας.
  8. +1 Και εγώ έχω το ίδιο εκνευριστικό πρόβλημα:mad::mad: Έχει βρεί κανείς τη λύση;; Είδα ότι η iTech Hellas έχει account στο site.:up: Μήπως μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό το πρόβλημα; Για να βλέπω απαντήσεις παρακαλώ πολύ.:p
  9. +1 Σωστός ο patrick. Και εμένα προσωπικά με έχουν ενοχλήσει ελάχιστες φορές και αυτές στο σταθερό.΄ Εγώ πολύ απλά ρωτάω από που βρήκαν το τηλέφωνο μου και μετά τους αρχίζω ένα κύρηγμα περί νομοθεσίας και ότι απαγορεύεται να βρίσκουν τηλέφωνα από καταλόγους και να κάνουν κλήσεις με σκοπό την πώληση. Εάν έχουν βρεί το τηλέφωνο μου μέσω τρίτων τους ζητάω να μου πουν από που για να απευθυνθώ σε αυτούς και να δω αν έχουν την έγγραφη συγκατάθεση μου. Φυσικά και μασάνε τα λόγια τους εκείνη τη στιγμή αλλά συνήθως δε με ξαναπαίρνουν από την ίδια εταιρεία δεύτερη φορα.;)
  10. Σε αυτό συμφωνούμε. Άρα το πρόβλημα σου και εσένα δεν είναι αυτή καθεαυτή η ταυτοποίση των κινητών αλλά η ενδεχόμενη χρήση των προσωπικών στοιχείων σου. Αυτό δεν έχει να κάνει με το εάν ήταν σωστή η ενέργεια να ταυτοποιηθούν όλα τα κινητά. Δηλαδή αν στο μέλλον με την απελευθέρωση των πηγών ενέργειας έρθουν εναλλακτικές εταιρείες και αρχίσουν οι προωθητικές ενέργειες θα ζητάμε από τη ΔΕΗ ή από τις νέες αυτές εταιρείες να μας δώσουν ρεύμα χωρίς συμβόλαιο; Και μη ξεχνάς ότι στοιχεία σου για να σε πάρουν και να σου πουλήσουν πακέτο της Vodafone Tellas Wind και οτιδήποτε άλλο μπορούν να βρούν με χίλιους δύο τρόπους. Δε περίμεναν την ταυτοποίηση των κινητών.
  11. Σταθερό τηλέφωνο δεν έχεις; Είδες σε κάποιο σημείο του συμβολαίου σου να αναφέρει ρητά όρους χρήσης των προσωπικών σου στοιχείων;;;; Όλοι οι πάροχοι θεωρητικά ελέγχονται από την Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και πρέπει να συμμορφώνονται με συγκεκριμένους κανονισμούς. Ασχέτως αν δεν αναγράφονται στα συμβόλαια για τους παρόχους είναι δεδομένα. Εδώ απλά μπαίνουν τα λεγόμενα παραθυράκια, τα οποία όσο υπάρχουν για το σταθερό σου τηλ. τόσο θα υπάρχουν και στο καρτοκινητό σου. Γιατί λοιπόν τέτοιος ξεσηκωμός και επανάσταση τώρα και δεν κάνετε την ίδια φασαρία για το σταθερό τηλέφωνο; Ίσως γιατί πλέον χρησιμοποιούμε κυρίως το κινητό μας τηλέφωνο παρά το σταθερό. Γιατί όμως δεν φωνάζατε/καταργούσατε τόσο καιρό το σταθερό αφού είστε ενάντια στο φακέλωμα; θα μου πέις έχω ADSL. χμχμχμ για στάσου. Και αυτό δεν έχει ταυτοποιημένο συμβόλαιο ρωτάω εγώ;!!! Έχει θα μου πείς αλλά δε μπορώ να κάνω διαφορετικά. Ε ούτε για το καρτοκινητό μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Και δεν υπάρχει λόγος να μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Αν θες να χρησιμοποιείς μία υπηρεσία όπως το κινητό πρέπει να δηλώσεις τα στοιχεία σου. Όπως και αν έχεις αμάξι πρέπει να δηλώσεις τα στοιχεία σου και να βάλεις στο αμάξι τις πινακίδες σου.Όπως και πολλά άλλα. Αν δε θες μην πάρεις ή αν είσαι μάγκας βρες άλλο τρόπο όπως π.χ. κάποιοι κυκλοφορούν με πλαστές πινακίδες. Μήπως τελικά αυτοί που μας ανοίγουν τα μάτια για το ηλεκτρονικό φακέλωμα θέλουν να ζούμε με το φόβο ότι μας παρακολουθούν;;; Το μόνο που δέχομαι και συμφωνώ απόλυτα είναι να βρεθεί ένας τρόπος να επιβάλλονται κυρώσεις σε παρόχους που χρησιμοποιούν την πελατιακή βάση για προώθηση προιόντων και λοιπών τέτοιων ενεργειών. Σε αυτό ναι, συμφωνώ και εγώ. Δέχομαι να ταυτοποιήσω το κινητό μου, αλλά αν διαρεύσουν τα στοιχεία μου θα πρέπει να τιμωρηθείς και να με αποζημειώσεις. Αλλά έλεος ρε παιδιά. Τα στοιχεία δε τα δώσατε μόνο στο καρτοκινητό. Όπως είπα παραπάνω, σταθερό, ADSL και πολλά άλλα. Έχουμε κολλήσει όλοι για κάποιο λόγο στο ότι μόνο οι "κακοί" πάροχοι της κινητής πλασάρουν τα προσωπικά μας στοιχεία. Δλδ έχουμε αποκλείσει ότι κάποιοι π.χ. μπορεί να έχουν βρεί μία άκρη στη ΔΕΗ, στο ΙΚΑ, στο ΤΕΒΕ ή και εγώ δε ξέρω που αλλού και να βρίσκουν τα στοιχεία μας. Σημείωση: Όλα όσα αναφέρω τα λέω στο πνέυμα του διαλόγου και δεν επιτίθεμαι σε κανέναν προσωπικά. PEACE :p
  12. @BabylonX Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο, φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση.;) Και έστω ότι όντως είναι έτσι τα πράγματα φίλε μου. Τότε τί κάνεις εδώ;;;; Γιατί χρησιμοποιείς το internet;;;; Τα ίδια δε λέγανε και για αυτό πριν μερικά χρόνια; Mέσω του internet μπορούν να μάθουν πολύ περισσότερα πράγματα για σένα απ'ότι μέσω του κινητού. Τι βλέπεις, τι ακούς, τι αγοράζεις, τι σκέφτεσαι όταν γράφεις σε αυτό το forum, τι googlareis. ΤΑ ΠΑΝΤΑ.:ninja: Όλοι γκρινιάζουν αλλά έχουν account σε facebook και twitter δίνοντας λεπτομερή αναφορά για τα πάντα, συνοδευόμενο από φωτογραφικό υλικό φυσικά.Αν δε θές να ξέρουν ότι βλέπεις πορνό στο internet, μή βλέπεις... Πήγαινε στο video club ή στα περίπτερα στην ομόνοια, μεταμφιέσου να μη σε αναγνωρίσει κανένας και πάρε κρυφά το dvd της julias. Αλλά προσοχή!!! Γάντια για να μη βρούν τα δαχτυλικά σου αποτυπώματα, έλεγχος μη σου πέσει καμία τρίχα και βρούν το DNA σου και όταν δεις την ταινία ο ήχος να είναι muted γιατί μπορεί να κρυφακούν απ' έξω για να μάθουν τι κάνεις.:lol::lol: Ας δούμε και το κινητό λοιπόν. Τι νομίζεις ότι είναι το πιο σημαντικό στην παρακολούθηση ενός κινητού; Η υποκλοπή των συνομιλιών φυσικά. Η ταυτοποίηση ενός κινητού το οποίο θέλουν να παρακολουθηθεί είναι πολύ έυκολο να γίνει. Εάν λοιπόν κάποιος ήθελε να υποκλέψει συνομιλίες σου θα γινόταν είτε είχες ταυτοποιημένο κινητό είτε όχι. Αν κάποιος ήθελε να παρακολουθήσει τις συνομιλίες σου θα μπορούσε να το κάνει ακόμα και αν άλλαζες κάρτα 3 φορές την ημέρα. Εντάξει δε λέω. Το μέτρο είναι μεγάλη μ@@@κια. Και εγώ έχω στην κατοχή μου κάρτες από το εξωτερικό και ξέρω ήδη άτομα που έχουν προμηθευτεί κάρτες από αλλοδαπούς που τις ταυτοποίησαν. Το μόνο που μπορεί να κάνει το μέτρο είναι να αποτρέψει μέσω του φόβου τα πιτσιρίκια που κάνουν φάρσες. Αλλά έλεος πια με την καταστροφολογία. Και η τηλεόραση πιστεύαν παλιά ότι θα μας καταπιεί και θα μας κάνει το μυαλό πουρέ. Ναι ΟΚ. Λίγο πολύ μας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου οπότε ας τα κλείσουμε όλα και ας πάμε να ζήσουμε σε σπηλίες στα βουνά τρώγοντας χόρτα και πίνοντας βρόχινο νερό. Όλοι κράζουμε την τεχνολογία αλλά..... μέσω του internet!!!!:wacko: Το θέμα είναι πως χειρίζετε ο καθένας την τεχνολογία για να κάνει καλύτερη τη ζωή του, χωρίς να υπερβάλει και να ζεί μέσω αυτής, αποδεχόμενος όμως ότι πρέπει να κάνει και κάποιες παραχωρήσεις στην ιδιωτική ζωή του. Αν θές π.χ. να έχεις καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να ξέρουν αμέσως σε οποιοδήποτε νοσοκομείο πας αν έχεις π.χ. κάποια αλλεργία, τότε θα πρέπει να φακελωθείς. Αν πάλι δε γουστάρεις τότε μη δίνεις τα στοιχεία σου και αν ποτέ χρειαστεί άσε τους γιατρούς να ρίχνουν τα ταρό για να δούν τι φάρμακο να σου δώσουν μέσα στα επόμενα κρίσιμα λεπτά... Αλλιώς καταργείστε πιστωτικές κάρτες, σταθερά τηλέφωνα, κινητά, internet, fax, gps, pda και πηγαίντε να γίνετε ερημίτες.:cool:
  13. Η μπαταρία του τα σπάει.:p Με αρκετή χρήση μου βγάζει 3-4 μέρες, ενώ κάποια στιγμή που του έκανα μέτρια χρήση μου έβγαλε μία εβδομάδα.:!: Τώρα 1 ώρα net 2 chat, μισή ομιλία και άλλα μες την μέρα όπως λες θα το χαρακτήριζα βαριά χρήση.
  14. Δοκίμασε: Πιν. Ελέγχου->Ρυθμίσεις->Γενικές->Προσ. Ρυθμίσ.->Φωνητικές Εντολές
  15. Ένα video που έχω δεί στο youtube με nokia e72 και ovi maps όπου όταν γυρνάει το κινητό γυρνάνει κατάλληλα και ο χάρτης ώστε να δειχνει την πορεία πάντα προς τα εμπρός, δεν είναι θέμα accelerometer; Χρειάζετε κάποια ρύθμιση για να παίξει; Σε εμένα δε λειτούργησε που δοκίμασα και οταν γύριζα το κινητό ανάποδα μου έδειχνε το βελάκι προς τα πίσω. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
×
×
  • Create New...