Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Το πήρα και εγώ σε χρυσό....! Για την γυναίκα μου .

Εχω εντυπωσιαστεί . Απο τοτε που είχα το 815 ( το οποίο δεν μου καθόταν στο αυτί ) είχα κοιτάξει αυτό και με είχε εντυπωσιασει ο τρόπος που πιάνει στο αυτί.

Απίστευτο και τρομερό. Πολύ καλή εμβέλεια κιόλας.

Η μπαταρία της θήκης πόση πρώτη φόρτιση και πόση της επόμενες ?

Καλή Ανάσταση κιόλας.

LiteStep User

Παύλος :p

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

πατα συνεχωμενα το μεγαλο κουμπι... 7-10 δευτερα

θα αναβοσβηνει κοκκινο-μπλε

ταιριαξε το με το 1ο κινητο

κλειστο

ξανα πατα συνεχωμενα το μεγαλο κουμπι 7-10 δευτερα να ξανα αναβοσβηνει ταιριαξε το με το 2ο κινητο κλειστο και ενεργοποιησε την λειτουργια multipoint (τα 2 κουμπακια μαζι κανα 2 δευτερα για να αναψει ΔΙΠΛΟ μπλε φως) αν αναψει μια τοτε το απενεργοποιησες , κλεινεις και ξανα τα 2 κουμπια .. θα αναβοσβησει ΔΙΠΛΟ μπλε φως -ενεργοποιηση multipoint-κι εισαι οκ κλεινεις και ανοιγεις

οπου γραφω κλεινεις εννοω να αναψει κοκκινο λαμπακι

αν δεν το καταφερεις πες μου ξανα...

προς τους παλιους... πειραζει που το βαζω στη θηκη ? οταν ειναι απενεργοποιημενο εννοω... θα πειραχτει η μπαταρια?

Σ'ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και θα σου πω. :P

καλησπερα,

στις οδηγιες λεει οτι η θηκη καλυπτει 1 πληρη φορτιση του ακουστικου.

αν ομως εχω φορτισει την μπαταρια της θηκης καποιες μερες πριν, οταν παω να την χρησιμοποιησω και να φορτισω το ακουστικο μεσω αυτης, δεν θα εχει εξασθενισει ολιγον τι η μπαταρια της θηκης με αμεσο επακολουθο την μη πληρη φορτιση του ακουστικου;

ελπιζω να καταλαβατε τι ρωταω...

και εννοειται οτι μιλαμε παντα για plantronics 925

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

Αν η μπαταρία έχει στρωθεί σωστά, με πλήρης κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα αν, όντως, δεν είναι πλήρης η φόρτιση. Όμως, σύμφωνα με άρθρα σχετικα΄που έχω διαβάσει, οι νέες μπαταρίες δεν επιρρεάζονται ούτε απο αυτό. Με απλά λόγια, όχι, δεν της κάνεις κακό της μπαταρίας αν το βάζεις στην θήκη.

Καλησπερα παιδια, θελει η κοπελα μου να παρει ενα bluetooth με το οποιο να ακουει και μουσικη απο το κινητο. Κατεληξε στο MOTOROLA S605 BLUETOOTH STEREO CLIP HEADSET το οποιο εχει και ραδιο.

Το εχει κανενας? Αν ναι εχει καλη ποιοτητα ηχου και γενικα ειναι αξιοπιστο bluetooth?

Σε σχεση πχ με itech ειναι παρομοιας ποιοτητας?

προχθες μ επεσε(plantronics 925) σε νερο και οι συνομιλιτες μου δεν μ ακουνε καλα , καμια ιδεα-λυση? Ή παω για καινουργιο?

θέλω να ένα bluetooth headset σε αυτό το στυλ απλά δισταζω γιατί δε λέει ότι είναι συμβατό με n95 :/

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

θέλω να ένα bluetooth headset σε αυτό το στυλ απλά δισταζω γιατί δε λέει ότι είναι συμβατό με n95 :/

Χτύπα το...δεν θα έχεις πρόβλημα;)

προχθες μ επεσε(plantronics 925) σε νερο και οι συνομιλιτες μου δεν μ ακουνε καλα , καμια ιδεα-λυση? Ή παω για καινουργιο?

Ε μάλλον καινούργιο... Έκανες τα απαραίτητα μετά την πτώση. Εγώ πριν το 925 είχα ένα nokia bh-300 και το οποίο είχε πέσει 2 φορές μέσα στο νερό αλλά δούλευε άψογα αφού το ξέπλυνα με καθαρό οινόπνευμα και το στέγνωσα με πιστολάκι.

مفاجأة

Ε μάλλον καινούργιο... Έκανες τα απαραίτητα μετά την πτώση. Εγώ πριν το 925 είχα ένα nokia bh-300 και το οποίο είχε πέσει 2 φορές μέσα στο νερό αλλά δούλευε άψογα αφού το ξέπλυνα με καθαρό οινόπνευμα και το στέγνωσα με πιστολάκι.

κι εγω ετσι το κοβω για καινουργιο...

αντε παλι περιμενε ποσες μερες να ερθει απο Αγγλια... ;)

τελικα γυρναω στο προηγουμενο... i voice pro με 44 ευρω με τα μεταφορικα... λογω του οτι εχει γατζακι... αν ειχε το 925 δεν θα το κλαιγα...αν και χθες παρελαβα το κορδονακι για το λαιμο.... και περιμενω και 2 (925) απο Αγγλια σε αγνωστη κατασταση... θα μου μεινουν τα αξεσουαρ .....

Δηλαδή δεν πρόλαβες να χρησιμοποιήσεις το κορδονάκι; Σκεφτόμουν να αγοράσω και εγώ αλλά φοβάμαι μην στραβώσει η usb.
مفاجأة

Δηλαδή δεν πρόλαβες να χρησιμοποιήσεις το κορδονάκι; Σκεφτόμουν να αγοράσω και εγώ αλλά φοβάμαι μην στραβώσει η usb.

οχι... θα το δωσω μαλλον σε ενα φιλαρακι που τα ειχαμε παραγγειλει μαζι(925) αν το θελει... παντως φαινεται βολικο... για να στραβωσει λιγο δυσκολο πιστευω.. δν το δοκιμασα καθολου αν και πως εφαρμοζει.

Το έχω πάρει εγώ αυτό το lunyard. Είναι αρκετά καλό και βολικό, αν και θα προτιμούσα το κορδόνι ελαφρώς πιο λεπτό.

Το έχω πάρει εγώ αυτό το lunyard. Είναι αρκετά καλό και βολικό, αν και θα προτιμούσα το κορδόνι ελαφρώς πιο λεπτό.

ας ειχε ερθει πιο νωρις το ατιμο... πριν αυτοκτονησει το 925...

ωραιο ειναι ναι... το μονο μειον απο μενα στο 925(μετα την πτωση του) ειναι το οτι δεν εχει γαντζακι και βρηκα και το πρωην voice pro 29 euro πιο φθηνο.... :p

προφανως ραδιοφωνο δεν μπορουμε να ακουσουμε απο το plantronics 925 παρα μονο τα mp3 του κινητου μας, ετσι;

γιατι εψαξα αρκετα και δεν βρηκα κατι και παντα οταν ανοιγω το ραδιοφωνο απο το κινητο ζηταει να συνδεσω το ενσυρματο handsfree.

εκτος και αν ειμαι τοσο χαζος (:O) και δεν κανω κατι σωστα...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

προφανως ραδιοφωνο δεν μπορουμε να ακουσουμε απο το plantronics 925 παρα μονο τα mp3 του κινητου μας, ετσι;

γιατι εψαξα αρκετα και δεν βρηκα κατι και παντα οταν ανοιγω το ραδιοφωνο απο το κινητο ζηταει να συνδεσω το ενσυρματο handsfree.

εκτος και αν ειμαι τοσο χαζος (:O) και δεν κανω κατι σωστα...

ετσι ειναι οπως λεει κι ο φιλος απο επανω...το καλωδιο ειναι η κεραια...

τα mp3 τα παιζει απτο κινητο(Νοκια) ... ο φιλος μου που εχει ericcson ντεν μπορει :lol: εξαρταται κι απτο κινητο..

τωρα στα κινεζικα (που ψηνομαι να παρω) δεν ξερω τι παιζει... γιατι παιζουν ραδιοφωνο χωρις hands free ... και εχουν και tv και συμφερουν... απο 70 ευρω

οποιος θελει αναταλλακτικα (θηκη-2 "μαξιλαρακια"μικρο - μεγαλο,φορτιστη σπιτιου Αγγλικο) ας με ενημερωσει .. εχω 2 σετακια...

Πάει και το δικό μου 925! Μπήκε μαζί με μπουφάν στο πλυντήριο και παρέδωσε το πνεύμα του...
مفاجأة

Πάει και το δικό μου 925! Μπήκε μαζί με μπουφάν στο πλυντήριο και παρέδωσε το πνεύμα του...

χαχαχα ειναι καλη συσκευη αλλα ξεχνιεται και φευγει ευκολα (απτ αυτι)

περιμενω σε λιγο το voicepro απο το plus4u τοτε που το ειχε -29 ευρω απτους αλλους.... :p:p