therock Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Παιδια οσοι πηρατε απο ebay και αγοραστη εκτος ευρωπαικης ενωσης πληρωσατε τελωνειο?Επισης σε ποσες μερες εφτασε? Εμενα εκλεισε στα 58 δολλαρια και σκεφτομαι τελωνειακα.Επισης το κερδισα πεμπτη και σημερα δεν μου ρθε ειδοποιηση πως το διωξε? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 εχω το wep 500 ακουστικο της samsung το οποιο εχει το μειονεκτημα οτι πατωντας μια φορα το πολυπληκτρο κανει επανακληση!ακομα και στην τσεπη πατιεται ευκολα.ξερει κανεις τροπο μεσω του μενου του κινητου(Νοκια) να κανω το τηλ να μην κανει επανακληση? και 2)εχει βρει κανενας καμμια θηκη ζωνης για ακουστικα bluetooth? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 εχω το wep 500 ακουστικο της samsung το οποιο εχει το μειονεκτημα οτι πατωντας μια φορα το πολυπληκτρο κανει επανακληση!ακομα και στην τσεπη πατιεται ευκολα.ξερει κανεις τροπο μεσω του μενου του κινητου(Νοκια) να κανω το τηλ να μην κανει επανακληση? και 2)εχει βρει κανενας καμμια θηκη ζωνης για ακουστικα bluetooth? Η επανάκληση που κάνει είναι του ακουστικού(στα ΝΟΚΙΑ ακουστικά θέλει 2πλο πάτημα). Εγώ δεν έχω θήκη αλλά πιαστράκι.Είναι αυτό που το χρησιμοποιώ με ένα BH-304 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Να προτιμήσω το Sony Ericsson HBH-DS980 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003508 που έχει και αναγνώριση ή να επιμείνω για το jabra; Θα δουλεύει με το Χ7500; Πολύ καλό αλλά δεν είναι multipoint.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Παιδια οσοι πηρατε απο ebay και αγοραστη εκτος ευρωπαικης ενωσης πληρωσατε τελωνειο?Επισης σε ποσες μερες εφτασε? Εμενα εκλεισε στα 58 δολλαρια και σκεφτομαι τελωνειακα.Επισης το κερδισα πεμπτη και σημερα δεν μου ρθε ειδοποιηση πως το διωξε? bump!:O Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Πολύ καλό αλλά δεν είναι multipoint.... Κι εγώ έτσι νόμιζα, άλλα είδα αυτό το post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=209291 και μπήκα στη σελίδα: http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds980?cc=sg&lc=en Είναι multipoint! Επειδή θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για το Χ7500 θα ήθελα να ξέρω ποιο συνεργάζεται καλύτερα.. Εμφανισιακά μου γυαλίζει περισσότερο το jabra:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Κι εγώ έτσι νόμιζα, άλλα είδα αυτό το post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=209291 και μπήκα στη σελίδα: http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds980?cc=sg&lc=en Είναι multipoint! Επειδή θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για το Χ7500 θα ήθελα να ξέρω ποιο συνεργάζεται καλύτερα.. Εμφανισιακά μου γυαλίζει περισσότερο το jabra:O Δεν είναι multipoint αγορίνα,δηλαδή να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με δύο συσκευές απλά έχει την δυνατότητα να μπορείς μέσα από το μενού του ακουστικού να ρυθμίζεις ποιά συσκευή να χρησιμοποιήσει την εκάστοτε εκείνη στιγμή.. Άσε τι λένε αυτοί,και εγώ αυτά διάβαζα και πήγα και το πήρα και τελικά την πάτησα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Δεν είναι multipoint αγορίνα,δηλαδή να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με δύο συσκευές απλά έχει την δυνατότητα να μπορείς μέσα από το μενού του ακουστικού να ρυθμίζεις ποιά συσκευή να χρησιμοποιήσει την εκάστοτε εκείνη στιγμή.. Άσε τι λένε αυτοί,και εγώ αυτά διάβαζα και πήγα και το πήρα και τελικά την πάτησα:lol: Σοβαρά;;; Ευτυχώς που μου το είπες... Να'σαι καλά και πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 Η επανάκληση που κάνει είναι του ακουστικού(στα ΝΟΚΙΑ ακουστικά θέλει 2πλο πάτημα). Εγώ δεν έχω θήκη αλλά πιαστράκι.Είναι αυτό που το χρησιμοποιώ με ένα BH-304 το πιαστρακι αυτο που το πηρες?το wep 500 του εχω βαλει λαστιχακι με κατι σαν θηλια,θα κανει το πιαστρακι που εχεις?δες την φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. June 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2008 το πιαστρακι αυτο που το πηρες?το wep 500 του εχω βαλει λαστιχακι με κατι σαν θηλια,θα κανει το πιαστρακι που εχεις?δες την φωτο Μου το έδωσε ένας φίλος μου που δεν το βόλευε.Υπάρχει στο πακέτο απο μερικά NOKIA ακουστικά.Οπως και αυτό για να το έχεις στον λαιμό. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Φυσικα και μπορεις να το συνδεσεις και με δυο κινητα!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Παιδιά το i-Tech clip radio πιάνει ραδιόφωνο και χωρίς να είναι ανοικτό το bluetooth του ή μόνον αν είναι ανοικτό? Μονοφωνικό (με ένα ακουστικό) γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Παιδιά το i-Tech clip radio πιάνει ραδιόφωνο και χωρίς να είναι ανοικτό το bluetooth του ή μόνον αν είναι ανοικτό? Μονοφωνικό (με ένα ακουστικό) γίνεται?γινεται και μονοφωνικο,και πιανει και χωρις bt! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Αλλά δεν είναι multi-point όμως,σωστά;Αν όντως όχι ποιο άλλο πληροί αυτές τις προδιαγραφές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Εγω τσακωσα προχτες ενα πλαντρονικς ντισκοβερι 650 Δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω κορυφαια τα bt της plantronics A ειναι και multipoint:p Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_69 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Kαλημερα,εχω το εξης προβλημα.Πηρα ενα SE bluetooth, to HBH-PV708 και μου εκανε disconect με το παραμικρο.Ειχα το ακουστικο στο δεξι αυτι και το κινητο στο τσαντακι.Μολις εβαζα το τσαντακι στην πισω αριστερη μερια του σωματος αποσυνδεοταν.Οταν το ειχα μπροστα μου,κανενα προβλημα.Στα 5 βηματα αποσταση παλι το ιδιο.Στην αρχη νομιζα οτι ειχε προβλημα το ακουστικο και πηγα και το αλλαξα στο πλαισιο απ'οπου το αγορασα και πηρα παλι το ιδιο γιατι ειχε πολυ δυνατο ηχο κλησης και δυνατο ηχο ομιλιας.(Εψαχνα κατι τετοιο γιατι το φοραω στη μηχανη μεσα απο το κρανος.Ειχα αγορασει πριν ενα Nokia ΒΗ 101 αλλα ο ηχος του ηταν πολυ χαμηλος). Τελος παντων,το δευτερο SE που πηρα μου εκανε ακριβως τα ιδια.Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε το τηλεφωνο αλλα το Nokia και ενα LG της γυναικας μου δουλευαν κανονικα.Το SE ακουστικο το συνδεσα με το K 810i της γυναικας μου για να δω αν θα παρουσιασει το ιδιο προβλημα και οντως στα 5 μετρα εκανε disconect χωρις να παρεμβαλεται τιποτα αναμεσα.Ενω με τα αλλα μπορουσα να παω και στο διπλανο δωματιο χωρις κανενα προβλημα. Τωρα πρεπει να παω στο πλαισιο και να παρω κατι αλλο και θελω να μου προτεινετε καποιο ακουστικο που να εχει δυνατο ηχο. Δεν θελω με καλωδιο,αλλα με hook γιατι το φοραω μεσα απο κρανος οπως προειπα. Ευχαριστω. επειδη δεν πηρα απαντηση,το ξαναποσταρω μπας και βγαλω ακρη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Εγω τσακωσα προχτες ενα πλαντρονικς ντισκοβερι 650 Δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω κορυφαια τα bt της plantronics A ειναι και multipoint:p Το 655 που είχα είχε πρόβλημα με τη μπαταρία. Κάθε 2 μέρες ήθελε φόρτιση. Από ποιότητα φωνής ήταν ψιλοκαλό (καλύτερο από ό,τι Nokia και Jabra είχα δοκιμάσει), αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνει το Jawbone που έχω τώρα, ιδίως σε θορυβώδες περιβάλλον. Το οποίο το έχω 6 μέρες και ακόμη δεν έχει χρειαστεί φόρτιση... Πάντως, με γεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos3 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 και εγώ τα θεωρώ κορυφαία αυτά τις plantronics......! δουλεύω με το 650 ( άλλο πράγμα η δόνηση του και ο φορητός φορτιστής) και έδωσα στο πατελα μου το 815 το οποίο ηταν κορυφαίο απλά. τώρα ετοιμάζομαι να παραγείλω το 925 . με ενδιαφέρει όμως και το jawbone. απο που το βρήκες φίλε ? Παράθεση LiteStep User Παύλος :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 και εγώ τα θεωρώ κορυφαία αυτά τις plantronics......! δουλεύω με το 650 ( άλλο πράγμα η δόνηση του και ο φορητός φορτιστής) και έδωσα στο πατελα μου το 815 το οποίο ηταν κορυφαίο απλά. τώρα ετοιμάζομαι να παραγείλω το 925 . με ενδιαφέρει όμως και το jawbone. απο που το βρήκες φίλε ? Από ebay, από Αμερική. Το αναφέρω μερικά posts πιο πάνω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Πήρα το JABRA BT3030. Όλα καλά, συνεργάζεται άψογα με HTC X7500. Μερικά προβλήματα έχω με τη δεύτερη συσκευή. Όταν με καλούν στο Χ7500, χάνει τη δεύτερη συσκευή ενώ πριν έχω μιλήσει από αυτήν χωρίς να χάσει το Χ7500... Πρέπει να την ξανασυγχρονίζω. Ακόμα όμως δεν έχω ασχοληθεί πολύ. Θα ξανακοιτάξω τις ρυθμίσεις και θα ξανατεστάρω. Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι στη συσκευασία δεν γράφει multipoint. Το μόνο που γράφει είναι: streams voice calls and music wirelessly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Παιδια οσοι πηρατε απο ebay και αγοραστη εκτος ευρωπαικης ενωσης πληρωσατε τελωνειο?Επισης σε ποσες μερες εφτασε? Εμενα εκλεισε στα 58 δολλαρια και σκεφτομαι τελωνειακα.Επισης το κερδισα πεμπτη και σημερα δεν μου ρθε ειδοποιηση πως το διωξε? bump!:O Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Το 655 που είχα είχε πρόβλημα με τη μπαταρία. Κάθε 2 μέρες ήθελε φόρτιση. Από ποιότητα φωνής ήταν ψιλοκαλό (καλύτερο από ό,τι Nokia και Jabra είχα δοκιμάσει), αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνει το Jawbone που έχω τώρα, ιδίως σε θορυβώδες περιβάλλον. Το οποίο το έχω 6 μέρες και ακόμη δεν έχει χρειαστεί φόρτιση... Πάντως, με γεια! μαλλον ηταν ελατωματικα τα 655 διοτι το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με την μπαταρια.Το 650 ομως ειναι οκ.4-5 μερες κραταει Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 σημερα μου ηρθε και το jawbone V2....απο Αμερικη μεσα σε 4 ημερες....χωρις τελωνειο...ολα μια χαρα..μικρο,ελαφρυ,βολικο και με αριστη ποιοτητα ηχου..ολα μια χαρα...φτου φτου Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 σημερα μου ηρθε και το jawbone V2....απο Αμερικη μεσα σε 4 ημερες....χωρις τελωνειο...ολα μια χαρα..μικρο,ελαφρυ,βολικο και με αριστη ποιοτητα ηχου..ολα μια χαρα...φτου φτου Τυχερος εισαι,πως και σου εκατσε τετοια φαση?Το κοστος του προιοντος ποσο ηταν? Εγω που παραγγειλα αυτο της sony (DRC-15) στα 94 δολ. πολυ φαβαμαι πως ισως και να μην την γλιτωσω. Και θελω και κατι ακουστικα που κανουν 300 δολλαρια,εκει να μου πεις τι γινεται... :O Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 σημερα μου ηρθε και το jawbone V2....απο Αμερικη μεσα σε 4 ημερες....χωρις τελωνειο...ολα μια χαρα..μικρο,ελαφρυ,βολικο και με αριστη ποιοτητα ηχου..ολα μια χαρα...φτου φτου Τα ίδια ακριβώς και για μένα. ;) Οπότε υπάρχει και δεύτερος στη Θεσσαλονίκη με Jawbone πλέον. Άντε, να σε πετύχω πουθενά το βράδυ, να κάνουμε καμία κλήση δίπλα στα ηχεία. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts