Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Παιδια οσοι πηρατε απο ebay και αγοραστη εκτος ευρωπαικης ενωσης πληρωσατε τελωνειο?Επισης σε ποσες μερες εφτασε?

Εμενα εκλεισε στα 58 δολλαρια και σκεφτομαι τελωνειακα.Επισης το κερδισα πεμπτη και σημερα δεν μου ρθε ειδοποιηση πως το διωξε?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εχω το wep 500 ακουστικο της samsung το οποιο εχει το μειονεκτημα οτι πατωντας μια φορα το πολυπληκτρο κανει επανακληση!ακομα και στην τσεπη πατιεται ευκολα.ξερει κανεις τροπο μεσω του μενου του κινητου(Νοκια) να κανω το τηλ να μην κανει επανακληση?

και 2)εχει βρει κανενας καμμια θηκη ζωνης για ακουστικα bluetooth?

εχω το wep 500 ακουστικο της samsung το οποιο εχει το μειονεκτημα οτι πατωντας μια φορα το πολυπληκτρο κανει επανακληση!ακομα και στην τσεπη πατιεται ευκολα.ξερει κανεις τροπο μεσω του μενου του κινητου(Νοκια) να κανω το τηλ να μην κανει επανακληση?

και 2)εχει βρει κανενας καμμια θηκη ζωνης για ακουστικα bluetooth?

Η επανάκληση που κάνει είναι του ακουστικού(στα ΝΟΚΙΑ ακουστικά θέλει 2πλο πάτημα).

Εγώ δεν έχω θήκη αλλά πιαστράκι.Είναι αυτό που το χρησιμοποιώ με ένα BH-304

Γιώργος

Να προτιμήσω το Sony Ericsson HBH-DS980 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003508 που έχει και αναγνώριση ή να επιμείνω για το jabra;

Θα δουλεύει με το Χ7500;

Πολύ καλό αλλά δεν είναι multipoint....

Παιδια οσοι πηρατε απο ebay και αγοραστη εκτος ευρωπαικης ενωσης πληρωσατε τελωνειο?Επισης σε ποσες μερες εφτασε?

Εμενα εκλεισε στα 58 δολλαρια και σκεφτομαι τελωνειακα.Επισης το κερδισα πεμπτη και σημερα δεν μου ρθε ειδοποιηση πως το διωξε?

bump!:O

Πολύ καλό αλλά δεν είναι multipoint....

Κι εγώ έτσι νόμιζα, άλλα είδα αυτό το post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=209291

και μπήκα στη σελίδα: http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds980?cc=sg&lc=en

Είναι multipoint!

Επειδή θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για το Χ7500 θα ήθελα να ξέρω ποιο συνεργάζεται καλύτερα..

Εμφανισιακά μου γυαλίζει περισσότερο το jabra:O

Κι εγώ έτσι νόμιζα, άλλα είδα αυτό το post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=209291

και μπήκα στη σελίδα: http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-ds980?cc=sg&lc=en

Είναι multipoint!

Επειδή θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για το Χ7500 θα ήθελα να ξέρω ποιο συνεργάζεται καλύτερα..

Εμφανισιακά μου γυαλίζει περισσότερο το jabra:O

Δεν είναι multipoint αγορίνα,δηλαδή να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με δύο συσκευές απλά έχει την δυνατότητα να μπορείς μέσα από το μενού του ακουστικού να ρυθμίζεις ποιά συσκευή να χρησιμοποιήσει την εκάστοτε εκείνη στιγμή..

Άσε τι λένε αυτοί,και εγώ αυτά διάβαζα και πήγα και το πήρα και τελικά την πάτησα:lol:

Δεν είναι multipoint αγορίνα,δηλαδή να είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένο με δύο συσκευές απλά έχει την δυνατότητα να μπορείς μέσα από το μενού του ακουστικού να ρυθμίζεις ποιά συσκευή να χρησιμοποιήσει την εκάστοτε εκείνη στιγμή..

Άσε τι λένε αυτοί,και εγώ αυτά διάβαζα και πήγα και το πήρα και τελικά την πάτησα:lol:

Σοβαρά;;;

Ευτυχώς που μου το είπες...

Να'σαι καλά και πάλι ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Η επανάκληση που κάνει είναι του ακουστικού(στα ΝΟΚΙΑ ακουστικά θέλει 2πλο πάτημα).

Εγώ δεν έχω θήκη αλλά πιαστράκι.Είναι αυτό που το χρησιμοποιώ με ένα BH-304

το πιαστρακι αυτο που το πηρες?το wep 500 του εχω βαλει λαστιχακι με κατι σαν θηλια,θα κανει το πιαστρακι που εχεις?δες την φωτο

το πιαστρακι αυτο που το πηρες?το wep 500 του εχω βαλει λαστιχακι με κατι σαν θηλια,θα κανει το πιαστρακι που εχεις?δες την φωτο

Μου το έδωσε ένας φίλος μου που δεν το βόλευε.Υπάρχει στο πακέτο απο μερικά NOKIA ακουστικά.Οπως και αυτό για να το έχεις στον λαιμό.

Γιώργος

Παιδιά το i-Tech clip radio πιάνει ραδιόφωνο και χωρίς να είναι ανοικτό το bluetooth του ή μόνον αν είναι ανοικτό? Μονοφωνικό (με ένα ακουστικό) γίνεται?

Παιδιά το i-Tech clip radio πιάνει ραδιόφωνο και χωρίς να είναι ανοικτό το bluetooth του ή μόνον αν είναι ανοικτό? Μονοφωνικό (με ένα ακουστικό) γίνεται?
γινεται και μονοφωνικο,και πιανει και χωρις bt!

Αλλά δεν είναι multi-point όμως,σωστά;Αν όντως όχι ποιο άλλο πληροί αυτές τις προδιαγραφές;

Εγω τσακωσα προχτες ενα πλαντρονικς ντισκοβερι 650

Δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω κορυφαια τα bt της plantronics

A ειναι και multipoint:p

Kαλημερα,εχω το εξης προβλημα.Πηρα ενα SE bluetooth, to HBH-PV708 και μου εκανε disconect με το παραμικρο.Ειχα το ακουστικο στο δεξι αυτι και το κινητο στο τσαντακι.Μολις εβαζα το τσαντακι στην πισω αριστερη μερια του σωματος αποσυνδεοταν.Οταν το ειχα μπροστα μου,κανενα προβλημα.Στα 5 βηματα αποσταση παλι το ιδιο.Στην αρχη νομιζα οτι ειχε προβλημα το ακουστικο και πηγα και το αλλαξα στο πλαισιο απ'οπου το αγορασα και πηρα παλι το ιδιο γιατι ειχε πολυ δυνατο ηχο κλησης και δυνατο ηχο ομιλιας.(Εψαχνα κατι τετοιο γιατι το φοραω στη μηχανη μεσα απο το κρανος.Ειχα αγορασει πριν ενα Nokia ΒΗ 101 αλλα ο ηχος του ηταν πολυ χαμηλος).

Τελος παντων,το δευτερο SE που πηρα μου εκανε ακριβως τα ιδια.Στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε το τηλεφωνο αλλα το Nokia και ενα LG της γυναικας μου δουλευαν κανονικα.Το SE ακουστικο το συνδεσα με το K 810i της γυναικας μου για να δω αν θα παρουσιασει το ιδιο προβλημα και οντως στα 5 μετρα εκανε disconect χωρις να παρεμβαλεται τιποτα αναμεσα.Ενω με τα αλλα μπορουσα να παω και στο διπλανο δωματιο χωρις κανενα προβλημα.

Τωρα πρεπει να παω στο πλαισιο και να παρω κατι αλλο και θελω να μου προτεινετε καποιο ακουστικο που να εχει δυνατο ηχο.

Δεν θελω με καλωδιο,αλλα με hook γιατι το φοραω μεσα απο κρανος οπως προειπα.

Ευχαριστω.

επειδη δεν πηρα απαντηση,το ξαναποσταρω μπας και βγαλω ακρη.

:)

Εγω τσακωσα προχτες ενα πλαντρονικς ντισκοβερι 650

Δεν ξερω γιατι αλλα θεωρω κορυφαια τα bt της plantronics

A ειναι και multipoint:p

Το 655 που είχα είχε πρόβλημα με τη μπαταρία. Κάθε 2 μέρες ήθελε φόρτιση. Από ποιότητα φωνής ήταν ψιλοκαλό (καλύτερο από ό,τι Nokia και Jabra είχα δοκιμάσει), αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνει το Jawbone που έχω τώρα, ιδίως σε θορυβώδες περιβάλλον. Το οποίο το έχω 6 μέρες και ακόμη δεν έχει χρειαστεί φόρτιση...

Πάντως, με γεια!

και εγώ τα θεωρώ κορυφαία αυτά τις plantronics......! δουλεύω με το 650 ( άλλο πράγμα η δόνηση του και ο φορητός φορτιστής) και έδωσα στο πατελα μου το 815 το οποίο ηταν κορυφαίο απλά.

τώρα ετοιμάζομαι να παραγείλω το 925 .

με ενδιαφέρει όμως και το jawbone. απο που το βρήκες φίλε ?

LiteStep User

Παύλος :p

και εγώ τα θεωρώ κορυφαία αυτά τις plantronics......! δουλεύω με το 650 ( άλλο πράγμα η δόνηση του και ο φορητός φορτιστής) και έδωσα στο πατελα μου το 815 το οποίο ηταν κορυφαίο απλά.

τώρα ετοιμάζομαι να παραγείλω το 925 .

με ενδιαφέρει όμως και το jawbone. απο που το βρήκες φίλε ?

Από ebay, από Αμερική. Το αναφέρω μερικά posts πιο πάνω. ;)

Πήρα το JABRA BT3030.

Όλα καλά, συνεργάζεται άψογα με HTC X7500.

Μερικά προβλήματα έχω με τη δεύτερη συσκευή.

Όταν με καλούν στο Χ7500, χάνει τη δεύτερη συσκευή ενώ πριν έχω μιλήσει από αυτήν χωρίς να χάσει το Χ7500... Πρέπει να την ξανασυγχρονίζω.

Ακόμα όμως δεν έχω ασχοληθεί πολύ. Θα ξανακοιτάξω τις ρυθμίσεις και θα ξανατεστάρω.

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι στη συσκευασία δεν γράφει multipoint. Το μόνο που γράφει είναι: streams voice calls and music wirelessly

bump!:O

Το 655 που είχα είχε πρόβλημα με τη μπαταρία. Κάθε 2 μέρες ήθελε φόρτιση. Από ποιότητα φωνής ήταν ψιλοκαλό (καλύτερο από ό,τι Nokia και Jabra είχα δοκιμάσει), αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνει το Jawbone που έχω τώρα, ιδίως σε θορυβώδες περιβάλλον. Το οποίο το έχω 6 μέρες και ακόμη δεν έχει χρειαστεί φόρτιση...

Πάντως, με γεια!

μαλλον ηταν ελατωματικα τα 655 διοτι το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με την μπαταρια.Το 650 ομως ειναι οκ.4-5 μερες κραταει

σημερα μου ηρθε και το jawbone V2....απο Αμερικη μεσα σε 4 ημερες....χωρις τελωνειο...ολα μια χαρα..μικρο,ελαφρυ,βολικο και με αριστη ποιοτητα ηχου..ολα μια χαρα...φτου φτου

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

σημερα μου ηρθε και το jawbone V2....απο Αμερικη μεσα σε 4 ημερες....χωρις τελωνειο...ολα μια χαρα..μικρο,ελαφρυ,βολικο και με αριστη ποιοτητα ηχου..ολα μια χαρα...φτου φτου

Τυχερος εισαι,πως και σου εκατσε τετοια φαση?Το κοστος του προιοντος ποσο ηταν?

Εγω που παραγγειλα αυτο της sony (DRC-15) στα 94 δολ. πολυ φαβαμαι πως ισως και να μην την γλιτωσω. Και θελω και κατι ακουστικα που κανουν 300 δολλαρια,εκει να μου πεις τι γινεται... :O

Τα ίδια ακριβώς και για μένα. ;) Οπότε υπάρχει και δεύτερος στη Θεσσαλονίκη με Jawbone πλέον. Άντε, να σε πετύχω πουθενά το βράδυ, να κάνουμε καμία κλήση δίπλα στα ηχεία. :p