atrias Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 To Plantronics Voyager 815 υποστηρίζει σύνδεση με 2 συσκευές ταυτόχρονα? Θέλω να συνδέσω ένα P1i και ένα Νοκια 6630 ταυτόχρονα. ναι υποστηρίζει σύνδεση με δύο τηλέφωνα το έχεις αγοράσει?? από που? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 ναι υποστηρίζει σύνδεση με δύο τηλέφωνα το έχεις αγοράσει?? από που? Στο ebay το βρισκεις κανονια γυρο στα 50$. Φιλε επηδει ενδιαφερομαι και εγω μπορεις να μας πεις, αν το εχεις παρει, τι περιλαμβανει μεσα στο κουτι (usb charger, αν εχει αυτοκινητου κτλ) και ο φορτιστης τη adaptor εχει (αν δηλαδη ειναι το ευρπωπαικο η το αμερικανικο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Δεν το έχω πάρει ακόμη θα ψαχτώ στο ebay και θα σας πω απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι δουλέυει με 2 τηλέφωνα ταυτόχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 παιδιά μεγάλη προσοχή στο ebay μην πάρετε ιμιτασιόν!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 To παρηγγειλα απο εδω: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=150204235677&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI Συνολο ολα μαζι 73 ευρω. Απο βδομαδα θα ειναι εδω. Δεν φενεται για ιμιτιασιον απο την αγγελεια (αν και στην αμερικη κυκλοφορει απο τον Οκτομβριο, οποτε γιατι να ειναι ψευτικο δεν ειναι και σπανιο προιον, ουτε εχει και λιγο καιρο που κυκλοροφορισε), και ειναι το ποιο φθηνο απο ολα τα ebay που εχω βρει. Θα γραψω μολις το παραλαβω, παντως φενεται οτι ειναι ολα τα λευτα bluetooth (ολα τα καλα των plantronics, γαματι εξωτ. εμφανηση + στερεο players+ φθηνοτερο απο το 665) . Μεσα στο κουτι εχει μονο τον φορτιστη, δεν εχει car charger η usb charger οπως το 665. (ειχε ο πωλητης ομως διαθεσιμα car charger και usb charger με 10$ δηλαδη καπου στα 6 ευρω αλλα δεν τα χρειαζομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 To παρηγγειλα απο εδω: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=150204235677&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI Συνολο ολα μαζι 73 ευρω. βασικά σε αυτό: voyager_family_datasheet_us.pdf λέει ότι το 855 που πήρες μπορεί να "Switch seamlessly between calls and music." ενώ τα υπόλοιπα (και το 815 που θέλω!) λένε "Switch effortlessly between calls on two Bluetooth mobile devices." Ελπίζω αυτό να μην σημαίνει ότι το 855 δεν μπορεί να συνδεθεί με δύο κινητά! Επίσης είναι σίγουρο ότι ο φορτιστής που έχει το πακέτο που πήρες είναι ο κανονικός για Ελλάδα? Γιατί όσα έχω δει μέχρι τώρα έχουν αγγλικό βύσμα. Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 βασικά σε αυτό: voyager_family_datasheet_us.pdf λέει ότι το 855 που πήρες μπορεί να "Switch seamlessly between calls and music." ενώ τα υπόλοιπα (και το 815 που θέλω!) λένε "Switch effortlessly between calls on two Bluetooth mobile devices." Ελπίζω αυτό να μην σημαίνει ότι το 855 δεν μπορεί να συνδεθεί με δύο κινητά! Επίσης είναι σίγουρο ότι ο φορτιστής που έχει το πακέτο που πήρες είναι ο κανονικός για Ελλάδα? Γιατί όσα έχω δει μέχρι τώρα έχουν αγγλικό βύσμα. Δεν ξερω για αυτο, δεν το ηθελα για αυτον τον λογο, ουτε προκειτε να το χρησημοποιησω για 2 συσκευες( ουτε το χρειαζομαι). Απο οτι φενεται δεν συνδεεται ομως με 2 συσκευες. Ο φορτιστης ειναι αμερικανικος, αλλα εχω αυτο εδω και δεν υπαρχει προβλημα :) http://www.imageshack.gr/files/ftz6xrbpjv8ahz36cpfl_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 To παρηγγειλα απο εδω: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=150204235677&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI Συνολο ολα μαζι 73 ευρω. Απο βδομαδα θα ειναι εδω. Δεν φενεται για ιμιτιασιον απο την αγγελεια (αν και στην αμερικη κυκλοφορει απο τον Οκτομβριο, οποτε γιατι να ειναι ψευτικο δεν ειναι και σπανιο προιον, ουτε εχει και λιγο καιρο που κυκλοροφορισε), και ειναι το ποιο φθηνο απο ολα τα ebay που εχω βρει. Θα γραψω μολις το παραλαβω, παντως φενεται οτι ειναι ολα τα λευτα bluetooth (ολα τα καλα των plantronics, γαματι εξωτ. εμφανηση + στερεο players+ φθηνοτερο απο το 665) . Μεσα στο κουτι εχει μονο τον φορτιστη, δεν εχει car charger η usb charger οπως το 665. (ειχε ο πωλητης ομως διαθεσιμα car charger και usb charger με 10$ δηλαδη καπου στα 6 ευρω αλλα δεν τα χρειαζομαι.. Μια χαρά φαίνεται φίλε μου. Με το καλό να σου ρθει. Εμένα δε μ' ενδιαφέρει το stereo και μάλλον προσανατολίζομαι προς αυτό εδώ. Του έκανα μια ερώτηση για το αν είναι γνήσιο περιμένω απάντηση και το παραγγέλνω ή ψάχνομαι αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Μια χαρά φαίνεται φίλε μου. Με το καλό να σου ρθει. Εμένα δε μ' ενδιαφέρει το stereo και μάλλον προσανατολίζομαι προς αυτό εδώ. Του έκανα μια ερώτηση για το αν είναι γνήσιο περιμένω απάντηση και το παραγγέλνω ή ψάχνομαι αλλού. Μια χαρα ειναι. Ο κυριως λογος που το πειρα εγω ηταν το stereo, αλλα και το 815 εχει πολυ μικρη διαφορα στην τιμη του απο το 855 που προσφερει και στερεο. Αλλα βλεπω ο λογος που το θες ειναι να συνδεεται με 2 συσκευες, πραγμα που νομιζω δεν γινεται με το 855 (αλλα δεν ειμαι σιγουρος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ok, μου απάντησε, μου είπε ότι είναι γνήσιο έρχεται σφραγισμένο με τροφοδοτικό 110-220V οπότε μ΄ ένα ανταπτοράκι είμαστε ok. Βγαίνει μαζί με μεταφορικά περίπου στα 63€. Όποιος άλλος θέλει υπάρχουν άλλα 5 κομμάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Για το Samsung WEP-410 τι λέτε ; :O Σύνδεδη με HTC ΤΥΤΝ ΙΙ :) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Παιδιά πήρα τις προάλλες ένα plantronics 220. Να υποθέσω δεν συνδέεται σε δύο συσκευές, σωστά? Δεν μου λέτε... αν κάποιος από σας έχει το ίδιο, πόσο κρατάει η μπαταρία..? Γιατί εγώ μιλάω γύρω στις 3-4 ώρες την ημέρα με αυτό και θέλει κάθε μέρα φόρτιση..!!!! Ενώ το i-tech clip II που είχα (και πήγε για αντικαταστάση) κρατούσε με τις ίδιες ώρες ομιλίας 3-4 μέρες.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_o_t_s Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 οποιος θελει να συνδεει 2 συσκευες ασ πιξει μια ματια στο jabra bt8040. κατα την γνωμη μου (χωρισ να το εχω) οτι πιο πληρες αλλα ακριβο.μπειτε στο site της jabra και θα δειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Όμορφο φαίνεται αλλά προτιμώ το plantronics είχα το jabra αυτό με την αναγνώριση κλήσης και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Όμορφο φαίνεται αλλά προτιμώ το plantronics είχα το jabra αυτό με την αναγνώριση κλήσης και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Από τι δεν έμεινες ευχαριστημένος, αν επιτρέπεται?? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Δεν συγκρίνονται τα plantronics με τα jabra:) Τα plantronics είναι μια κλάση πάνω σίγουρα;) Όσο για το jabra BT800(με την αναγνώριση)που λέτε πιο πάνω,έχει αρκετά μείον,όπως το θέμα της στήριξης του στο αυτί,το μεγάλο βάρος και όγκο που έχει που σε κάνει λές και έχεις στο αυτί σου βαράκι,μέτρια ποιότητα συνομιλίας κ.α Βέβαια μην ξεχνάμε πως είναι και περίπου,ίσως και περισσότερο απο τριών ετών μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Δεν συγκρίνονται τα plantronics με τα jabra:) Τα plantronics είναι μια κλάση πάνω σίγουρα;) διαφωνώ κάθετα μαζί σου. έχω δοκιμάσει και τα πολυσυζητημένα plantronics 650 ακούγοντας τα πολύ καλά λόγια από το φόρουμ και σε σχέση με τα jabra Bluetooth JX-10 Series II Black τα 650 είναι απλός ¨λίγα¨ :) για τα άλλα jabra και τα άλλα plantronics δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω ότι έχουν και μεγάλη διαφορά. :) με jabra το κινητό έξω στο μπαλκόνι με κλειστή την πόρτα και είναι σαν να έχω το κινητό δίπλα μου,με τα 650 απλώς δεν συνδέονται!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 ΄Εχω ξαναπεί και άλλη φορά πως το μείον των plantronics είναι η μικρή τους εμβέλεια σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα ΒΤ της αγοράς.. Για κάποιον που θέλει να έχει το κινητό του στο δίπλα δωμάτιο και να μιλάει δεν τα συνιστώ ούτε και εγώ. Η ποιότητα κατασκευής τους και πάνω απο όλα η ποιότητα ομιλίας που προσφέρουν σε σχέση με το ωραίο και πανάλαφρο design τους,τα κατατάσουν για εμένα εκτός συναγωνισμού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Καθε 5 μηνες περιπου αλλαζω ακουστικο (τοσο μου κρατανε λογο της πολυ χρησης).Χρησιμοποιω χρονια ακουστικα bluetooth μαζι και αυτα που εχουν αναφερθει πιο πανω. Το μονο που μου αντεξε 1 χρονο περιπου ηταν το jabra jx10.Πολυ καλο εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Τωρα ειπα να δοκιμασω το plantrinic 665 (97 ευρω απο eshop).Το εχω λιγες μερες φαινετε αρκετα καλο. Το μονο που με προβληματιζει ειναι τα ear tips κατα ποσο θα αντεξουν και οταν καποια στιγμη κοπουνε που βρισκουμε αλλα; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Λες να είναι ο "Standby χρόνος"? Έχω το Jabra Jx10 αλλά δεν πέφτει σε "υπνηλία" όταν δεν μιλάς από αυτό. Το λαμπάκι του συνεχίζει να αναβοσβήνει ενώ του Motorola σταματούσε μετά από μισή ώρα. Τελικά μόνο τα motorola το κάνουν αυτό ή υπάρχουν και άλλα bluetooth devices στις οποίες γίνεται?????? Το MOTO Η680 έχει 12 μέρες standby time!!!!! Στα χαρτιά είναι αξιόλογο feature. Στην πράξη το Η350 που αγόρασα τον Οκτώβριο το έστειλα από εκεί που ήρθε πριν 10 μέρες γιατί απλά ήταν τελείως αναξιόπιστο. Έχανε τη σύνδεση, ενώ ήταν συνδεδεμένο και κουδούνιζε σε εισερχόμενες, πατώντας το κουμπί δεν απαντούσε (υποψιάζομαι ότι όλα αυτά προέρχονται από τον "ληθαργο" που πέφτει για οικονομία). Με HTC Ρ3300 αυτά. Καλή η άπειρη αυτονομία (8-10 μέρες μπορεί να με έβγαζε), πολύ καλή η mini USB για την φόρτιση, αλλά ποτέ δε με άκουγαν καλά οι συνομιλητές μου, προς το τέλος δεν άκουγα ούτε εγώ, συν όλα τα προηγούμενα που ανέφερα. Πήρα το Tiny (WEP-200) επιστρέφοντας πίσω το μοτοφολα και βρήκα την υγειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Από τι δεν έμεινες ευχαριστημένος, αν επιτρέπεται?? Ποτέ δε μπόρεσε να μου παρέχει μια σταθερότητα. Μια μου έδειχνε τον αριθμό που με καλούσε μια όχι. Όποτε ήθελε συνδεόταν όποτε ήθελε μου έσπαγε τα νεύρα. Ξαφνικά εκεί που η μπαταρία του κράταγε 3 μέρες η αυτονομία του έπεσε στη 1 ώρα (αναμονής) το άνοιξα για να δω τι μπαταρία έχει, έχασα πάσα ιδέα από τη ποιότητα κατασκευής. Μπαταρία δε μπόρεσα να βρω πουθενά οπότε είπα ποτέ ξανά jabra. Δε λέω οι λειτουργίες που είχε ήταν τρομερές αλλά προτειμώ να μιλάω κανονικά και σταθερά παρά να έχω αναγνώριση και δόνηση στο αυτί μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Να δώσω το κατοστάρικο για ακουστικό με άγγιστρο? Πρόσφατα πήρα από τη Voda το Plantronics 650 στα €49. Τα σιλικονάτα που έχει για να στηρίζεται στο αυτί χωρίς άγγιστρο είναι όλα τα λεφτά. Έχει τύχει να το φοράω για 5-6 ώρες συνεχόμενα, να κινούμαι και να μιλάω και να μη κουραστώ καθόλου! Με το 640 που είχα πριν κουραζόμουν στο 2ωρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Να δώσω το κατοστάρικο για ακουστικό με άγγιστρο? Πρόσφατα πήρα από τη Voda το Plantronics 650 στα €49. Τα σιλικονάτα που έχει για να στηρίζεται στο αυτί χωρίς άγγιστρο είναι όλα τα λεφτά. Έχει τύχει να το φοράω για 5-6 ώρες συνεχόμενα, να κινούμαι και να μιλάω και να μη κουραστώ καθόλου! Με το 640 που είχα πριν κουραζόμουν στο 2ωρο.. Συμφωνω τα ear tips του Plantronics 665 που εχω δεν συγκρινονται μα κανενα αλλο που ειχα.Τελεια σταθεροτητα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Μια ερώτηση ρε παιδιά για το Plantronics 650 :wacko: Πριν λίγες ημέρες κάπου είδα ότι το το παραπάνω bt έχει έναν αντάπτορα που φορτίζει από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου ή το έίδα στο ονειρό μου ; :p έχω φάει το google και δεν μπορώ να το ξαναβρώ :rolleyes: Το wep200 μου, την βγάζει δεν την βγάζει την ημέρα, και πρέπει άμεσα να πάρω άλλο bt. Αν το Plantronics 650 εκτός των άλλων θετικών που διάβασα παραπάνω μπορεί να φορτίζεται και στο αυτοκίνητο από τον αναπτήρα.... τι κάθομαι ; πρέπει να τρέξω να το πάρω :D Ευχαριστώ Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Παιδιά άκυρο..... το Plantronics 665 είναι :wacko: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003455 αλλά 90+ ευρώ ; :worry: http://reviews.cnet.com/headsets/plantronics-discovery-665-bluetooth/4505-13831_7-32306524.html Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts