Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

αγόρασα το Plantronics 650

το έχω μια ώρα τώρα κ ήδη έχω συνδέσει τις δυο συσκευές.

λειτοουργεί όπως θα έπρεπε.

πολύ όμορφο κ πολύ άνετο στο αυτί. σαν ψείρα ακουστικό.

λίγο σκληρά τα κουμπιά, αλλά πιστεύω πως με την χρήση θα μαλακώσουν.

ο καλύτερος τρόπος να τα πατήσεις, είναι να πιάσεις με τον αντίχειρα κ τον μέσο δάκτυλο, εκατέρωθεν την συσκευή κ να πατήσεις με τον δείκη τα 3 στη σειρά κουμπιά. για την λειτουργία mute όμως, καλύτερα είναι να πατήσεις τα δύο κουμπιά με τον δείκτη κ τον μέσο κ να κρατάς αντίσταση με τον αντίχειρα.

έχει κόκκινο κ μπλε LED,

ανάλογα με την λειτουργεία που εκτελείται/εκτελείτε εκείνη τη στιγμή.

η δόνηση της βάσης-clip είναι αρκετά αισθητή στην μπροστικνή τσέπη τζιν παντελονιού (στην πισινή τσέπη λίγες δονήσεις έχω αισθανθεί από διάφορα κινητά, μάλλον λόγω της μειωμένης αισθητικής νεύρωσης της περιοχής των οπισθίων),

αλλά αργεί να ενεργοποιηθεί κατά την πραγματοποίηση μιας εισερχόμενης κλήσης.

τα πλαστικά εξαρτήματα που έρχονται σε επαφή με το αυτί,

είναι σε 3 μεγέθη κ σε μένα εφαρμόζουν πολύ καλά.

το γαντζάκι είναι πολύ καλά κατασκευασμένο,

ελαστικό κ μη-ενοχλητικό στο αυτί, παρέχοντας επιπλέον,προαιρετική πάντα, στήριξη. ας πούμε για έναν μενταλλά,

ο οποίος χτυπιέται στα rock, είναι λιγάκις απαραίτητο το γαντζάκι.

ο "φορητός φορτιστής" είναι λίγο ογκώδεις, (σαν δύο στυλό μαζί) αλλά για αυτό που προσφέρει σίγουρα, χρήσιμος.

για τις ώρες λειτουργίας, δεν ξέρω ακόμα να σας πω.

θα έχετε νέα μου πάνω σε αυτό μετά το καλοκαίρι.

αυτά προς το παρόν...

καλό καλοκαίρι

μπορει καποιος φιλος να επιβ/ση οτι τα samsung 185/200 /410 ειναι συμβατα με nokia σειρα n και htc? σημερα πηγα να αλλαξω το Β700 και μου ειπαν οτι εχουν προβληματα συμβατοτητας αληθευει η μ****ες μου ειπαν??

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

μπορει καποιος φιλος να επιβ/ση οτι τα samsung 185/200 /410 ειναι συμβατα με nokia σειρα n και htc? σημερα πηγα να αλλαξω το Β700 και μου ειπαν οτι εχουν προβληματα συμβατοτητας αληθευει η μ****ες μου ειπαν??
Φιλε μου εχοντας δοκιμασει το bh-36w,το bh-800 και το bh-300 ολα αυτα με το Νοκια Ν80 ολα μου καναν οτι σου κανει και σενα!Μονο οταν το χα εντελως σταθερο και κοντα το κινητο ακουγα καλα.Αντιθετα με το Samsung wep-200 και με το plantronics 650 που χω απο χθες μπορω να πω ακουω αψογα.Εχω μια αισθηση οτι με το samsung ακουγα ακομα καλυτερα αλλα μπορει να ναι και η ιδεα μου.Και τα 2 παντως ειναι πολυ καλα.Για μενα το samsung ισως να ναι συνολικα καλυτερο λογο μεγεθους αλλα δεν συνδεεται με 2 συσκευες.Οποιο και να παρεις πιστευω ια μεινεις ευχαριστημενος.Δυστυχως αν και απαραδεκτο για τη Νοκια τα bluetooth της ειναι μαλλον για πεταμα!Α ξεχασα οτι ενα φιλαρακι που εχει παρει το Νοκια bh-800 και το εχει χρησιμοποιησει με το HTC s-300 εχει ακριβως το ιδιο προβλημα.Αυτα!

Το wep 200 ειναι το καλυτερο απο τα τρια και ειναι απολυτα συμβατο με ολα τα κινητα...

Τελικά αξίζει τα λεφτά του το Jabra JX-10 Series II? Είναι βολικό στη χρήση?

Σκεφτόμουν και το Plantronics Explorer 350. Ποιό λέτε να προτιμήσω?

Δεν είναι ότι καλύτερο φίλε μου το Jabra JX-10 Series II,έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και συσκευασία αλλά δεν έχει καλή ποιότητα ομιλίας,δηλαδή εσύ ακούς τον άλλον καθαρά και σχετικά δυνατά αλλά ο άλλος σε ακούει πολύ βαθειά,με αποτέλεσμα να θέλει να στο κλείσει:D

Γι'αυτό το πρόβλημα πρέπει να οφείλεται το σύστημα DSP(απομόνωσης των εξ.θορύβων)που χρησιμοποιεί;)

Όσο για το Plantronics Explorer 350,δεν γνωρίζω τίποτα,με αφήνει αδιάφορο και γι'αυτό και δεν το έχω δοκιμάσει:p

απο οσα διαβαζω οι περισοτεροι αναφερουν κυριο προβλημα την τοποθετηση και συγκρατηση στο αυτι,ενω πιο λιγοι την αυτονομια.διαβαζω παντου καλα λογια εκτος το review του mobileburn που λεει τα χειροτερα http://www.mobileburn.com/review.jsp?Page=2&Id=2786 αυριο θα το χτυπησω!!ελεγα να παω για το 410 αλλα θα σας ακουσω δεν το ρισκαρω παλι!!

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εγω παντωσ πηρα χθεσ το nokia bh-700 και μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενοσ με τον καθαρο ηχο και με την αψογη λειτουργια και συνδεσιμοτητα του με το eten x500 καθωσ το προηγουμενο hf siemens που ειχα αποσυνδεοταν συχνα.το μονο κακο με το nokia ειναι το κουμπακι λειτουργιασ που πατιεται λιγο δυσκολα και ειναι πολυ μικρο!

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Λοιπόν...

Το ερώτημα που έχω είναι πολύ λογικό και συνηθισμένο. Το πιο πιθανό είναι να έχει ξαναδιατυπωθεί εδώ μέσα αλλά το forum είναι απέραντο και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα.

Έχω ένα bluetooth Nokia Hands free HS-56W. Είναι εκείνο το μαύρο που το βάζεις μέσα στο αυτί όπως είναι... Το πρόβλημα που έχω είναι ότι κάνει pairing με 7 συσκευές ΑΛΛΑ μόνο με μια συσκευή κάθε φορά.

Όμως, έχω δύο κινητά! Και μέσα στο αυτοκίνητο, μπορώ να απαντάω μόνο σε ένα από αυτά. Έχω διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι ένα περίεργο bluetooth που πρωωθείται από το πλαίσιο, έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με 2 συσκευές. Βέβαια, όταν ήδη μιλάς στο ένα κινητό, εάν χτυπήσει το άλλο - ΠΡΟΦΑΝΩΣ - δεν κάνει σύνδεση και με το άλλο. Αλλά, εφ' όσον έχεις και τα δύο κινητά In range, όταν χτυπήσει ένα από τα δύο, συνδέεται αυτόματα με αυτό και μπορείς να απαντήσεις σε όποιο χτυπήσει. Νομίζω πως η μάρκα του εν λόγω bluetooth που αναφέρω είναι iTech.

Λοιπόν:

(Α) Το bluetooth που ήδη έχω ΔΕΝ έχει αυτή τη δυνατότητα, έτσι δεν είναι;;

(Β) Πως ακριβώς ονομάζεται η τεχνολογία που περιγράφω παραπάνω;;

(Γ) Ποια άλλα bluetooth handsfree σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα;;

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Η ζωή είναι μια πλάκα...!:baby:

Λοιπόν...

Το ερώτημα που έχω είναι πολύ λογικό και συνηθισμένο. Το πιο πιθανό είναι να έχει ξαναδιατυπωθεί εδώ μέσα αλλά το forum είναι απέραντο και δεν μπορώ να το βρω με τίποτα.

Έχω ένα bluetooth Nokia Hands free HS-56W. Είναι εκείνο το μαύρο που το βάζεις μέσα στο αυτί όπως είναι... Το πρόβλημα που έχω είναι ότι κάνει pairing με 7 συσκευές ΑΛΛΑ μόνο με μια συσκευή κάθε φορά.

Όμως, έχω δύο κινητά! Και μέσα στο αυτοκίνητο, μπορώ να απαντάω μόνο σε ένα από αυτά. Έχω διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ότι ένα περίεργο bluetooth που πρωωθείται από το πλαίσιο, έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με 2 συσκευές. Βέβαια, όταν ήδη μιλάς στο ένα κινητό, εάν χτυπήσει το άλλο - ΠΡΟΦΑΝΩΣ - δεν κάνει σύνδεση και με το άλλο. Αλλά, εφ' όσον έχεις και τα δύο κινητά In range, όταν χτυπήσει ένα από τα δύο, συνδέεται αυτόματα με αυτό και μπορείς να απαντήσεις σε όποιο χτυπήσει. Νομίζω πως η μάρκα του εν λόγω bluetooth που αναφέρω είναι iTech.

Λοιπόν:

(Α) Το bluetooth που ήδη έχω ΔΕΝ έχει αυτή τη δυνατότητα, έτσι δεν είναι;;

(Β) Πως ακριβώς ονομάζεται η τεχνολογία που περιγράφω παραπάνω;;

(Γ) Ποια άλλα bluetooth handsfree σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα;;

Σας ευχαριστώ πολύ!!

α)Ακριβώς πολύ σωστα

β)multipoint(Ταυτόχρονη σύνδεση μεταξύ δύο τηλεφώνων)

γ)iTech clip II,plantronics 640,Jabra JX10 series II,plantronics 650....

Να προτιμήσεις της plantronics πάντως για να μην έχεις προβλήματα συμβατότητας,pairing και ακουστικής;)

Δεν είναι ότι καλύτερο φίλε μου το Jabra JX-10 Series II,έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και συσκευασία αλλά δεν έχει καλή ποιότητα ομιλίας,δηλαδή εσύ ακούς τον άλλον καθαρά και σχετικά δυνατά αλλά ο άλλος σε ακούει πολύ βαθειά,με αποτέλεσμα να θέλει να στο κλείσει:D

Γι'αυτό το πρόβλημα πρέπει να οφείλεται το σύστημα DSP(απομόνωσης των εξ.θορύβων)που χρησιμοποιεί;)

Όσο για το Plantronics Explorer 350,δεν γνωρίζω τίποτα,με αφήνει αδιάφορο και γι'αυτό και δεν το έχω δοκιμάσει:p

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου. Συνεχίζω λοιπόν το ψάξιμο... :confused:

Καλημέρα.

Εκανα κι εγώ μια μικρή έρευνα για handsfree τον τελευταίο καιρό. Ηθελα οπωσδήποτε να υποστηρίζει multipoint, να μην έχει eargel (δηλαδή να μην μπαίνει μέσα στο αυτί, διότι το Jabra που έχω τώρα μου προκαλεί ενόχληση όταν το φοράω για πολλές ώρες - π.χ. σε ταξίδια), να είναι μικρό και φθηνό.

Βρήκα λοιπόν αυτο :

Cardo Scala 700

http://www.the-gadgeteer.com/assets/cardo-scala-700-3.jpg

http://www.mobiletechreview.com/image/bluetooth/scala_700.jpg

Το παρήγγειλα από ebay στα $39, δηλαδή 28 euros (!) με τα μεταφορικά.

Η συντριπτική πλειοψηφία των reviews είναι θετικά.

Ενα review εδώ:

http://www.the-gadgeteer.com/review/cardo_systems_scala_700_bluetooth_headset

Από όσα μπορώ να κρίνω τώρα - που ακόμα δεν το έχω, θεωρώ ως μειονέκτημά του την εμφάνισή του, καθότι υπάρχουν πολύ πιο όμορφα στην αγορά.

Τα χαρακτηριστικά του:

-Bluetooth v2.0, Cambridge Silicone Radio chipset.

-Profiles supported: Hands-free and Headset profiles.

-Claimed talk time: Up to 10 hours on a charge.

-Claimed standby time: Up to 240 hours.

-Range: 33 feet.

-Headset size: 2.1 x 1 x 0.9 inches.

-Headset weight: 0.42 oz.

-Battery: Li-Polymer. AC adapter: 100-240v.

http://www.cardowireless.co.uk/scala700LX/specs.php

Έχω το Jabra JX10 και έχω παρατηρήσει ότι όταν το bluetooth είναι στο δεξιό αυτί και το τηλ. στο αριστερό χέρι ακούγονται κάτι θόρυβοι μέσα στο ακουστικό. Το έχουν παρατηρήσει και άλλοι με το samsung wep 200 αυτό? Μάλλον λόγω του ότι υπάρχει το σώμα μας ανάμεσα στο κινητό και το bluetooth. Τι λέτε επίσης για τα Jawbone noise shield Bluetooth device καθώς και για το samsung wep 500? Αγόρασε κανένας κάποιο από αυτά για να μας πεί πληροφορίες? Ποιά συσκευή νομίζεται ότι είναι η καλύτερη (σχετικά)?

egw simera parelava Sony Ericsson HBH-PV702.

Poly kali poiotita ixou.den kourazei katholou sto ayti, oute yparxoun enoxlitikoi thoryvoi an fygw peran tou enos metrou apo to kinito (kapoioi anaferoun tetoious ixous k eixa me motorola syskeyi). Gia prwti mera eimai ikanopoiimeni. Tha sas pw k gia aytonomia.. se merikes meres..

ayta apo mena!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις παρέλαβα το P3600. Μέχρι στιγμής έχω bluetooth jabra 250 (v1.2) και δουλεύει άψογα και με το s100 που έχω, αλλά λόγω εμφάνισης και κάποιων πτώσεων είπα να το αλλάξω με κάποιο με ver 2.0. Πήρα το sonyericsson GV435, αλλά δεν ακούγομαι καλά στον συνομιλητή μου πολλές φορές πολύ βαθιά ενώ δεν φαίνεται να λειτουργεί και το DSP που διαθέτει καθώς ακούγονται όλοι οι περιβάλλοντες ήχοι. Μήπως κάποιος το έχει να μου πει αν δουλεύει καλά με το Ρ3600 για να πάρω ένα δεύτερο για δοκιμή ή να το αλλάξω με κάποιο άλλο με v2.0 πάντα. Τι θα μου προτείνατε σε αυτήν την περίπτωση; Επέισης το κινητό έχει Α2DP για να ακούμε μουσική από το bt και ποιό θα το υποστήριζε; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις παρέλαβα το P3600. Μέχρι στιγμής έχω bluetooth jabra 250 (v1.2) και δουλεύει άψογα και με το s100 που έχω, αλλά λόγω εμφάνισης και κάποιων πτώσεων είπα να το αλλάξω με κάποιο με ver 2.0. Πήρα το sonyericsson GV435, αλλά δεν ακούγομαι καλά στον συνομιλητή μου πολλές φορές πολύ βαθιά ενώ δεν φαίνεται να λειτουργεί και το DSP που διαθέτει καθώς ακούγονται όλοι οι περιβάλλοντες ήχοι. Μήπως κάποιος το έχει να μου πει αν δουλεύει καλά με το Ρ3600 για να πάρω ένα δεύτερο για δοκιμή ή να το αλλάξω με κάποιο άλλο με v2.0 πάντα. Τι θα μου προτείνατε σε αυτήν την περίπτωση; Επέισης το κινητό έχει Α2DP για να ακούμε μουσική από το bt και ποιό θα το υποστήριζε; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καλησπέρα φίλε μου,

όσο αφορά το sonyericsson GV435,ακούγεσαι βαθειά στον συνομιλητή σου λόγω DSP που έχει.;)

Για το Ρ3600 δεν χρειάζεσαι απαραίτητα ν2.0 γιατί στα wm είναι άχρηστο μιάς που οτιδήποτε version και αν είναι το ΒΤ υποστηρίζει την οποιαδήποτε ακρόαση θέλεις απο τα wm.

Αυτά που έχω δοκιμασμένα με το Χ500 μου και δουλεύουν άψογα είναι τα plantronics 640,plantronics 650,samsung wep 200,jabra 250,jabra 185,samsung wep 185...

Aυτό που θα σου πρότεινα είναι το plantronics 650 το οποίο είναι άψογο και συνδέεται ταυτόχρονα με δύο κινητά και το wep 200 αν δεν σου χρειάζεται η προηγούμενη δυνατότητα;)

Aυτό που θα σου πρότεινα είναι το plantronics 650 το οποίο είναι άψογο και συνδέεται ταυτόχρονα με δύο κινητά και το wep 200 αν δεν σου χρειάζεται η προηγούμενη δυνατότητα;)

Δυστυχώς το αγόρασα απο Πλαίσιο και δεν έχει Plantronics. Όσο για το samsung δοκίμασα το wep 185 με το s100 και δεν είχα πρόβλημα αλλά μετά από λίγη ώρα έφευγε από το αυτί μου από τον ιδρώτα... Μάλλον θα πάρω το jabra125 ή 135 (v2.0) μιάς και είμαι ικανοποιημένος από το 250ν. Και όπως κατάλαβα να αποφύγω τα DSP. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου.

Έχω το Jabra JX10 και έχω παρατηρήσει ότι όταν το bluetooth είναι στο δεξιό αυτί και το τηλ. στο αριστερό χέρι ακούγονται κάτι θόρυβοι μέσα στο ακουστικό. Το έχουν παρατηρήσει και άλλοι με το samsung wep 200 αυτό? Μάλλον λόγω του ότι υπάρχει το σώμα μας ανάμεσα στο κινητό και το bluetooth. Τι λέτε επίσης για τα Jawbone noise shield Bluetooth device καθώς και για το samsung wep 500? Αγόρασε κανένας κάποιο από αυτά για να μας πεί πληροφορίες? Ποιά συσκευή νομίζεται ότι είναι η καλύτερη (σχετικά)?

Jawbone εννοείς της Aliph? Γιατί έχω διαβάσει πάρα πολύ καλά review (και ελάχιστα αρνητικά) αλλά δεν βλέπω να ασχολείται κανείς. Ίσως γιατί δεν κυκλοφορεί πολύ ακόμα και στα online shops.

KCB

πηρα και εγω plantronics 650.

δεν εχω λογια να το περιγραψω. ειλικρινα... τετοια ακουστικη, εμφανιση , ειναι οτι καλυτερο ειχα

:X

Jawbone εννοείς της Aliph? Γιατί έχω διαβάσει πάρα πολύ καλά review (και ελάχιστα αρνητικά) αλλά δεν βλέπω να ασχολείται κανείς. Ίσως γιατί δεν κυκλοφορεί πολύ ακόμα και στα online shops.

Να προτιμάτε επώνυμα και να είναι αγορασμένα απο Ελλάδα για να μπορείτε να έχετε εγγύηση αλλά και αν δεν σας ικανοποιεί να μπορείτε μέσα σε 1-2 μέρες να το επιστρέψετε;)

Όσο για τα review,τις πιο πολλές φορές είναι κατευθυνόμενα;):ninja:

πηρα και εγω plantronics 650.

δεν εχω λογια να το περιγραψω. ειλικρινα... τετοια ακουστικη, εμφανιση , ειναι οτι καλυτερο ειχα

Με ενδιαφέρει κ εμένα να πάρω plantronics αλλά εχω μόνο μία συσκευη. Υπάρχει αλλο μοντέλο με την ίδια ποιότητα ομιλίας/συμβατότητας αλλα για σύνδεση με ένα κινητό?

Εχω το Κ810

" More is Never Enough . . . . ."

Meta apo mia vdomada xrisis tou PV-702 mporw na pw oti einai apsogo..me ikanopoiei plirws.. exei k to gantzaki gyrw apo to ayti.. k apo aytonomia .. teleia... kratise gyrw stis 5 meres me kathimerini xrisi panw apo 3wro omilias k synexws energopoiimeno ..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Να προτιμάτε επώνυμα και να είναι αγορασμένα απο Ελλάδα για να μπορείτε να έχετε εγγύηση αλλά και αν δεν σας ικανοποιεί να μπορείτε μέσα σε 1-2 μέρες να το επιστρέψετε;)

Όσο για τα review,τις πιο πολλές φορές είναι κατευθυνόμενα;):ninja:

Το συγκεκριμένο που λέω είναι μια χαρά επώνυμο:

http://www.jawbone.com/

Για τα review όντως το πιστεύω αυτό που λες γι'αυτό προσπαθώ να βρω όσο πιο πολλά γίνεται...

KCB