jimlost Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Δευτέρα 25/11 πήρα το πρώτο vision από το Public, το επέστρεψα Τετάρτη 27/11 και μου έδωσαν το δεύτερο, με τα ίδια προβλήματα (καφέ και τα δύο). Δευτέρα 2/12 επέστρεψα και το δεύτερο αγοράζοντας το P30 lite. Φαντάσου να το είχα πάρει από σκρουτζομάγαζο... Η Motorola έκλεισε για μένα... Και μόνο το άγχος μην ξεκολλήσει η κάμερα μελλοντικά, μαζί με το ανύπαρκτο service, αρκούσε για να αλλάξω μάρκα κινητού οριστικά. Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Απλά έχω δει πολλά τρελα στα κινητά,αλλά να ξεκολλάει η κάμερα είναι κάτι που πρώτη φορά ακούω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 @spyrdano και CPR ποτέ αγοράσατε τις συσκευές;;; Πάντος εγώ δύο συσκευές από You έχω πάρει και ευτυχώς κανένα θέμα... Η μπλε αρχές Οκτωβρίου,η καφέ τέλος Νοεμβρίου... Χθες μου ήρθε εμένα. Καφέ χρώμα από το you.gr. Αύριο τελικά θα το δώσω πίσω και θα μου επιστραφούν τα χρήματα. Επικοινώνησα με τη lenovo-motorola για να δω εάν γνωρίζουν το ζήτημα. Η τηλεφωνήτρια δεν γνώριζε κάτι. Μου είπε ότι θα το αναφέρει στο τεχνικό τμήμα και μου ζήτησε το e-mail μου ώστε να ανοίξει την υπόθεση. Το απόγευμα μου εστάλη email το οποίο μου ζητούσε το ΙΜΕΙ της συσκευής και το από πού έχει αγοραστεί. Την ενημέρωσα ότι και στο skroutz στις κριτικές το αναφέρουν αρκετοί το πρόβλημα αλλά και στα forums. Ήταν ευγενέστατη και νομίζω ότι είναι καλό να γνωστοποιούμε όποιο θέμα υπάρχει ώστε να διορθωθεί έστω και στη μελλοντική παραγωγή. Μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν για οτιδήποτε σχετικά αν και όπως τους είπα εξαρχής δεν προτίθεμαι να το στείλω στο service αλλά θα το επιστρέψω στο κατάστημα για να μου πιστώσουν τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Μόλις ήρθε αναβάθμιση,την έκανε κανείς να πει εντυπώσεις;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Δευτέρα 25/11 πήρα το πρώτο vision από το Public, το επέστρεψα Τετάρτη 27/11 και μου έδωσαν το δεύτερο, με τα ίδια προβλήματα (καφέ και τα δύο). Δευτέρα 2/12 επέστρεψα και το δεύτερο αγοράζοντας το P30 lite. Φαντάσου να το είχα πάρει από σκρουτζομάγαζο... Η Motorola έκλεισε για μένα... Και μόνο το άγχος μην ξεκολλήσει η κάμερα μελλοντικά, μαζί με το ανύπαρκτο service, αρκούσε για να αλλάξω μάρκα κινητού οριστικά. To public σε περιπτώσεις που ξέρω δεν αλλάζει τα κινητά αν έχουν ανοικτεί οι συσκευασίες .Σε παραπέμπει στο service της κάθε εταιρίας σε βλάβη .Επίσημο service έχει η Motorola το ίδιο που έχουν και πολλές άλλες εταιρίες, με ανάμικτες εντυπώσεις.Υπάρχει και ανεπίσημο ,αυτό που ήταν παλαιότερα αλλά με χρέωση.Και απο σκρουτζομάγαζο να το έχεις πάρει ,αν έχει εγγύηση EU ,ισχύει κανονικά,αλλά θα έχεις πιο ταλαιπωρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 (edited) To public σε περιπτώσεις που ξέρω δεν αλλάζει τα κινητά αν έχουν ανοικτεί οι συσκευασίες .Σε παραπέμπει στο service της κάθε εταιρίας σε βλάβη .Επίσημο service έχει η Motorola το ίδιο που έχουν και πολλές άλλες εταιρίες, με ανάμικτες εντυπώσεις.Υπάρχει και ανεπίσημο ,αυτό που ήταν παλαιότερα αλλά με χρέωση.Και απο σκρουτζομάγαζο να το έχεις πάρει ,αν έχει εγγύηση EU ,ισχύει κανονικά,αλλά θα έχεις πιο ταλαιπωρία. Ως παθών.... Το public προσφέρει DOA στις συσκευές του πλην των iphone. Συνεπώς αντικαθιστά άμεσα Όσο για το service της motorola,υπάρχει η cellcom στην Αργυρουπόλεως. Αν όμως θες σοβαρό service για συσκευή motorola,αγορά από e lenovo. Edited December 20, 2019 by HIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Ξέρουμε πότε περίπου α δώσουν το Android 10 στο One Vision?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Ξέρουμε πότε περίπου α δώσουν το Android 10 στο One Vision?? Κάπου διάβασα για μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIM Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Κάπου διάβασα για μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Άνοιξη το βλέπω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Άνοιξη το βλέπω.... Αν βγει άνοιξη να το βράσω το Android one program. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2019 Αν βγει άνοιξη να το βράσω το Android one program. +1000000.. συμφωνώ απόλυτα, λογικά οι αναβαθμίσεις έπρεπε να δίνονται άμεσα ή λίγο μετά τα pixel αυτό περιμένει κάποιος από το android one αλλιώς δεν έχει νόημα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2019 Ήρθε αναβάθμιση ασφαλείας του Δεκεμβρίου... Βασικά πιστεύω η 10 δεν θα αργήσει πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Ήρθε αναβάθμιση ασφαλείας του Δεκεμβρίου... Βασικά πιστεύω η 10 δεν θα αργήσει πολύ... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους πάντως όταν εταιρείες με το δικό τους παραμετροποιημένο Android έχουν ήδη μεταβεί στην νέα έκδοση (10) είναι τουλάχιστον αποτυχία για το πρόγραμμα Android one και όλη τη φιλοσοφία γύρω από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους πάντως όταν εταιρείες με το δικό τους παραμετροποιημένο Android έχουν ήδη μεταβεί στην νέα έκδοση (10) είναι τουλάχιστον αποτυχία για το πρόγραμμα Android one και όλη τη φιλοσοφία γύρω από αυτό. Καλά σε αυτό συμφωνώ απόλυτα...Έπρεπε τουλάχιστον από τον Νοέμβριο να το είχε δώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Καλή χρονιά με υγεία! Άλλαξε και ο χρόνος και το Android 10 αγνοείται. Ελπίζω μόνο όταν θα γίνει η αναβάθμιση να συνεχίσουν να λειτουργούν τα Volte και WiFi calling της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 Καλή χρονιά με υγεία! Άλλαξε και ο χρόνος και το Android 10 αγνοείται. Ελπίζω μόνο όταν θα γίνει η αναβάθμιση να συνεχίσουν να λειτουργούν τα Volte και WiFi calling της Cosmote. Κοίτα αν δεν κάνω λάθος μόνο η Nokia έχει δώσει σε Android one συσκευή την 10 ,και με αρκετά bugs απ' ότι διαβάζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 10. Στην Βραζιλία έγινε η αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Volte και vowifi έχετε με Vodafone??? Δεν μου το εμφανίζει πουθενά στις ρυθμίσεις SIM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Volte και vowifi έχετε με Vodafone??? Δεν μου το εμφανίζει πουθενά στις ρυθμίσεις SIM... Μόνο η cosmote το υποστηρίζει ουσιαστικά. Ελπίζω μόνο να το υποστηρίζει και μετά την αναβάθμιση σε android 10. Η οποία βέβαια μας έχει σκάσει ακόμα έρχεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Εγώ με Vodafone,μέσω της εφαρμογής έχω WiFi calling... Volte όμως όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Μόλις ήρθε ενημέρωση για το Android 10!!!! Qsa 30.62-24 η έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Σήμερα το μεσημέρι ήρθε και στο δικό μου. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Σήμερα το μεσημέρι ήρθε και στο δικό μου. Την πέρασες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 [/color]Την πέρασες;;; Ναι κανονικά, όλα καλά. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 [/color] Ναι κανονικά, όλα καλά. Έκανες επαναφορά αφού ολοκλήρωσε την αναβάθμιση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Έκανες επαναφορά αφού ολοκλήρωσε την αναβάθμιση;;; Όχι, γιατί να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων; Δεν υπάρχει λόγος, όλα δουλεύουν ρολόι. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts