Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τα bullets πως τα βλεπετε? Σας αρεσαν? νεο χρωμα -- OLIVE GREEN..!!

Ποτε με το καλο γινονται διαθεσιμα να τα χτυπησω?

https://9to5google.com/2019/09/26/oneplus-bullets-wireless-2-olive-green/

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

τα bullets πως τα βλεπετε? Σας αρεσαν? νεο χρωμα -- OLIVE GREEN..!!

Ποτε με το καλο γινονται διαθεσιμα να τα χτυπησω?

https://9to5google.com/2019/09/26/oneplus-bullets-wireless-2-olive-green/

Όπως το βλέπω το olive green είναι σαν το Midnight Green του iphone 11 pro.

iphone 7 iOS 12.0

Καλησπέρα στην ωραια παρεα σας.

Κατοχος P20 pro και πολυ ευχαριστημένος μετα απο 1 χρηση αλλα θελω τόσο πολυ να μπω στη παρεα σας κ να εχω το πιο smooth κινητό της αγορας..

1. Αξιζει η μεταβαση - αλλαγή απο Huawei σε Oneplus; Ρωτω γιατι αν κάτι χαλάσει στο κινητό μου παω αντιπροσωπεία, εδω με oneplus τι παιζει; δεν εχω ιδεα..

2. Oneplus 7 pro ή Oneplus 7t; Η διαφορα στην οθόνη θα είναι τοοοοσο αισθητη εφόσον πλεον κ οι 2 συσκευες ειναι 90hz; θυμηθείτε κ απο τι κινητο προερχομαι. Επίσης στο P20 pro έχει επιλογη macro οπως και στο 7T θα έχει.. Που παιδια πιστεψε μετραει κ αξιζει..

Θα χαρω να με βοηθησει καποιος.

Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε περίπτωση χρειαστείς service έρχεσαι σε επικοινωνία με oneplus μέσω του account σου,εισάγεις το imei και συμπληρώνεις ticket επιστροφής.

Σου απαντάνε εντός 24-48 ωρών σου στέλνουν ups rma label,καλεις ups έρχονται παραλαμβανουν από το χώρο σου και πάλι με ups παραλαμβάνεις όταν λυθεί το όποιο θέμα είχε η συσκευή σου.

Όλα αυτά δωρεάν.

Στα της επιλογής νομίζω το 7T πιο πολύ θα σου ταιριαξει.

Και πιο μαζεμενη συσκευή με flat οθόνη άρα πολύ πιο κοντά στα πλαίσια του p20 pro.

Notch δεν σε ενοχλεί προφανώς και με oneplus θα έχεις ακόμα πιο μικρό άρα κομπλέ και εδώ.

Τα 90hz νομίζω παίζουν πιο σημαντικό ρόλο από την ανάλυση,αλλά ο καλύτερος κριτής είναι ο ίδιος ο χρήστης διότι για κάποιους η ανάλυση είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για άλλους οχι.

Και κάποια καλούδια της κάμερας που σε ενδιαφέρουν νομίζω έδωσες μόνος την απάντηση πιο συσκευή θα σου ταιριαξει καλύτερα.

Αυτά από εμένα.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τα σκρουτζομαγαζα κανονικα πρεπει να δινουν 2χρονια εγγυηση,ειτε η συσκευη ειναι Ευρωπαικη,ειτε απο Κινα.

Παρολα αυτα,αυτο που παιζει ρολο κυριως στο αν ειναι Ευρωπαικη η συσκευη ή οχι,ειναι κυριως στο που θα στειλουν το κινητο σε περιπτωση προβληματος.

Αν η συσκευη ειναι Ευρωπαικη οντως,τοτε λογικα θα την στειλουν πισω στην oneplus(που υποθετω οτι και την εχουν αγορασει).

Αν ειναι απο Κινα θα την στειλουν εκει,που δυστηχως οπως ξερουμε απο Κινα αργει το κομματι του RMA παρα πολυ.

Επιτέλους! Ήρθε το εργαλείο. Μόλις έγινε το set up! Αντε να το χαρούμε λίγο!

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επιτέλους! Ήρθε το εργαλείο. Μόλις έγινε το set up! Αντε να το χαρούμε λίγο!

Αντε τέλεια. Όλα καλά αυτή την φορά?

Καλορίζικο και πάλι!!

May the power of Oneplus 7 Pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Όλα (επιτέλους καλά) αν κ στην αρχή πήγα να το ανοίξω κ ζητούσε Pin! Έκανα ένα chatακι κ με βοήθησαν με Hard reset και επιλογή forgot Password! Όλα Κόμπε τώρα!

Όλα (επιτέλους καλά) αν κ στην αρχή πήγα να το ανοίξω κ ζητούσε Pin! Έκανα ένα chatακι κ με βοήθησαν με Hard reset και επιλογή forgot Password! Όλα Κόμπε τώρα!

Άντε μπράβο ρε man. Εσύ και ο @alex εδώ μέσα μπλεξατε άσχημα.

Τώρα πήρες και μια (δύο μάλλον) από το seevice της OnePlus.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε κάπως το Google widget bar που έχει το nova launcher?

Υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε κάπως το Google widget bar που έχει το nova launcher?

Για δες εδώ. 1afea823991b508aaabfe260f828fbaf.jpg

May the power of Oneplus 7 Pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Πάτα παρατεταμένα πάνω στην αρχική οθόνη να βγουν από κάτω οι επιλογές του launcher. Στα widgets θα βρεις αυτό που ζητάς λογικά.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αυτό ζητάω. Αλλά χωρίς να περάσω nova launcher. Δε το έχω βρει ακόμα με λίγο search που έκανα. 38266575d72132e14c7aeeefa4c67114.jpg

Αυτό ζητάω. Αλλά χωρίς να περάσω nova launcher. Δε το έχω βρει ακόμα με λίγο search που έκανα. 38266575d72132e14c7aeeefa4c67114.jpg

Αυτό πιθανότατα δεν γίνεται χωρίς τον Nova.

Απιστευτη μπαταρια με βγαζει ρε παιδια..!

Φοβαμαι να το αναβαθμισω σε android 10!83bc2a114cad922c8c69c6b88cc4bf54.jpgb7e84e146b157d2165561ce5e807b8a9.jpg

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Απιστευτη μπαταρια με βγαζει ρε παιδια..!

Φοβαμαι να το αναβαθμισω σε android 10!83bc2a114cad922c8c69c6b88cc4bf54.jpgb7e84e146b157d2165561ce5e807b8a9.jpg

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Ότι βγάζει πολύ καλά αποτελέσματα στην αυτονομία, είναι γεγονός. Εξαρτάται βέβαια και το πώς χρησιμοποιεί ο καθένας την συσκευή του.

Αυτό που παρατηρώ από τα screenshots, είναι πως πρέπει να αποφεύγεις όσο μπορείς να φτάνεις την μπαταρία στο 3%. Μέχρι 20% είσαι okay.

Ναι το γνωριζω συνηθως μεχρι 25% το αφηνω και το φορτιζω και με εβγαζε 6.30 με 7 ωρες οθονη μεχρι 25%..

Ειπα να το ξεζουμισω αυτη τη φορα να δω μεχρι που θα φτασει!

Ναι το γνωριζω συνηθως μεχρι 25% το αφηνω και το φορτιζω και με εβγαζε 6.30 με 7 ωρες οθονη μεχρι 25%..

Ειπα να το ξεζουμισω αυτη τη φορα να δω μεχρι που θα φτασει!

Έχω καταφέρει και 10 ώρες sot με τόση μπαταρία το καλοκαίρι, με 20-21 ώρες χρήσης, αλλά με wifi χρήση μόνο.

Οντως με wifi βγαζει πολυ καλα αποτελεσματα..

Μονο με δεδομενα σε 4g εχω 1 ωρα με 2 ωρες χειροτερη αναμονη αλλα ειναι κατι λογικο..!

Θα ηθελα μονο να ξερω αν στην 10αρα η μπαταρια ειναι ενταξει η χειροτερη?

Με οσα εχω διαβασει στο community της Oneplus ολοι αναφερουν χειροτερη αποδοση μπαταριας!

Για αυτο τον λογο δεν προχωρησα σε αναβαθμιση και σιγουρα καποια bugs που αναφερουν πολλοι χρηστες!

Ειμαι σιγουρος οτι αποσυρε η oneplus την αναβαθμιση για αυτο και εδωσε σε λιγους την 10αρα!

Λογικα σε λιγο καιρο θα δωσει νεα αναβαθμιση με ολα τα bugs solved για καλυτερη εμπειρια χρησης ..!

Για να δουμε..

Αυτες τις μερες που περιμενα τη συσκευη μου απο το σερβις , ειχα το mate 20 pro ! νταξει τα λογια ειναι περιττα! κτηνος!

οσο ν'αφορα το εργαλειο μας τωρα , αν μου βγαζει περισσοτερο απο το note 9 που ειχα θα ειμαι κομπλε θεωρω !τι σημαινει αυτο ? data ανω των 4,5 ωρων sot και με wifi ανω των 5.3-6 ! για να δουμε !

Οντως με wifi βγαζει πολυ καλα αποτελεσματα..

Μονο με δεδομενα σε 4g εχω 1 ωρα με 2 ωρες χειροτερη αναμονη αλλα ειναι κατι λογικο..!

Θα ηθελα μονο να ξερω αν στην 10αρα η μπαταρια ειναι ενταξει η χειροτερη?

Με οσα εχω διαβασει στο community της Oneplus ολοι αναφερουν χειροτερη αποδοση μπαταριας!

Για αυτο τον λογο δεν προχωρησα σε αναβαθμιση και σιγουρα καποια bugs που αναφερουν πολλοι χρηστες!

Ειμαι σιγουρος οτι αποσυρε η oneplus την αναβαθμιση για αυτο και εδωσε σε λιγους την 10αρα!

Λογικα σε λιγο καιρο θα δωσει νεα αναβαθμιση με ολα τα bugs solved για καλυτερη εμπειρια χρησης ..!

Για να δουμε..

Είναι λίγο κατώτερη προς το παρόν η 10αρα, από την Pie, σε θέματα αυτονομίας. Όχι κάτι φοβερό όμως. Σίγουρα θα γίνει καλύτερη μελλοντικά.

Δεν έχει αποσυρθεί η αναβάθμιση. Απλά δεν την παίρνουν όλοι ταυτόχρονα. Μπορεί κάποιος να την πάρει μέσω Ota, μια εβδομάδα μετά από κάποιον που την πήρε τις πρώτες δύο μέρες για παράδειγμα.

Barcelonistas και γω απο Mate 20 pro ερχομαι..οντως κτηνος το κινητο αλλα το notch και το EMUI της huawei δεν το αντεξα..

Εχω για δευτερο το Note 8 και αυτο γιατι εχω ψιλοσπασμενη οθονη και οποτε το κραταω παντα για δευτερο αν παθει κατι η κυρια συσκευη μου να μην αγχωνομαι για εφεδρικο..!

Πλεον σαν κατοχος OP7pro εχω εντυπωσιαστει..το χω περιπου 2 μηνες και το απολαμβανω στο επακρο..δεν μου λειπει τιποτα!

Ακομα και η καμερα μου φαινεται ισαξια με το Mate 20 pro εκτος απο τα ζουμ που εβγαζα και το φεγγαρι και ηταν απο αλλο πλανητη..!

Μονο με δεδομενα με βγαζει sot 6 με 7 ωρες μεχρι 20%..οποτε πιστευω θα σε καλυψει!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι λίγο κατώτερη προς το παρόν η 10αρα, από την Pie, σε θέματα αυτονομίας. Όχι κάτι φοβερό όμως. Σίγουρα θα γίνει καλύτερη μελλοντικά.

Δεν έχει αποσυρθεί η αναβάθμιση. Απλά δεν την παίρνουν όλοι ταυτόχρονα. Μπορεί κάποιος να την πάρει μέσω Ota, μια εβδομάδα μετά από κάποιον που την πήρε τις πρώτες δύο μέρες για παράδειγμα.

Μου κανει μονο εντυπωση που μετα απο 7 μερες αφου κυκλοφορησε η 10αρα ΟΤΑ εχουν παρει σχεδον μονο απο Ινδια μερια και αυτο οχι ολοι και κανεις στην Ευρωπη!

Εγω πιστευω δοκιμαστικα την εβγαλαν αφου δεν εχει καμια διαφορα απο την beta 2 με οσα εχω διαβασει!

Το γνωριζω οτι παει σιγα σιγα απλα εδω κατι δεν μου στεκει καλα..Μαλλον γνωριζουν οτι περιεχει πολλα bugs και το δινουν σε λιγους για να μαζεψουν στατιστικα και να διορθωθουν!

Γιατι beta testers ηταν λιγοι μου φαινεται!

Μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω!

Barcelonistas και γω απο Mate 20 pro ερχομαι..οντως κτηνος το κινητο αλλα το notch και το EMUI της huawei δεν το αντεξα..

Εχω για δευτερο το Note 8 και αυτο γιατι εχω ψιλοσπασμενη οθονη και οποτε το κραταω παντα για δευτερο αν παθει κατι η κυρια συσκευη μου να μην αγχωνομαι για εφεδρικο..!

Πλεον σαν κατοχος OP7pro εχω εντυπωσιαστει..το χω περιπου 2 μηνες και το απολαμβανω στο επακρο..δεν μου λειπει τιποτα!

Ακομα και η καμερα μου φαινεται ισαξια με το Mate 20 pro εκτος απο τα ζουμ που εβγαζα και το φεγγαρι και ηταν απο αλλο πλανητη..!

Μονο με δεδομενα με βγαζει sot 6 με 7 ωρες μεχρι 20%..οποτε πιστευω θα σε καλυψει!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μου κανει μονο εντυπωση που μετα απο 7 μερες αφου κυκλοφορησε η 10αρα ΟΤΑ εχουν παρει σχεδον μονο απο Ινδια μερια και αυτο οχι ολοι και κανεις στην Ευρωπη!

Εγω πιστευω δοκιμαστικα την εβγαλαν αφου δεν εχει καμια διαφορα απο την beta 2 με οσα εχω διαβασει!

Το γνωριζω οτι παει σιγα σιγα απλα εδω κατι δεν μου στεκει καλα..Μαλλον γνωριζουν οτι περιεχει πολλα bugs και το δινουν σε λιγους για να μαζεψουν στατιστικα και να διορθωθουν!

Γιατι beta testers ηταν λιγοι μου φαινεται!

Μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω!

Μπορεί. Συνήθως όμως κάτι τέτοιο το μαθαίνουμε είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα. Μέχρι στιγμής δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι σχετικό.

Σήμερα μου εμφανίζει και το PlayStore με μαύρο θέμα στο από το πουθενά χωρίς να κάνω κάτι...

• The title was changed to OnePlus 7 Pro