Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μονη φωτο με κινηση που ειχα βγαλει ακομα με την 9.5.8 ειναι η παρακατω,με το HDR Auto αλλα δεν εχει blur πχ. στο ποδηλατο.

Σε ποια εκδοση το διαπιστωσες?

48382577952_68c3f5bc8c_c.jpgIMG_20190714_124822 by Dim Tsak, on Flickr

Με την 9.5.10 είχα βγάλει αυτή την φωτό παρακάτω, πριν μερικές μέρες. Η συγκεκριμένη δεν έχει blur αλλά έκανε ghosting γύρω από το κεφάλι του αλόγου κυρίως. Θα παρατηρήσεις ότι υπάρχει μια σκιά. Ίσως στην δική μου φωτό να ενεργοποίησε το HDR και στην δική σου να μην το έκανε. Τώρα το έχω κλείσει για να δοκιμάσω κι άλλες. Δεν θυμάμαι κιόλας εάν το είχε εμφανίσει το εικονίδιο του HDR την ώρα που έβγαζα την φωτό.

5123669ee1a1c3f154e380a63cc3ed8b.jpg

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Τελικά όπως μου είπε και κάποιος στο XDA, το motion blur και το ghosting στην κάμερα σε κινούμενα αντικείμενα κλπ, οφείλεται στο HDR που το είχα στο αυτόματο.

Αν και δεν έχει τύχει να τραβήξω παρόμοια φωτό στις ίδιες συνθήκες από το ίδιο σημείο, νομίζω ότι όντως αυτό έφταιγε. Τι σκυλάκι τουλάχιστον, στα αριστερά της φωτό που έτρεχε, δε φαίνεται να έχει το ίδιο θέμα.68575797b54601ff0ee6d88514b07d9d.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πότε το έστειλες για service κιόλας και γιατί;

Το *#800# δε δουλεύει με την τελευταία αναβάθμιση 9.5.10, ούτε με την 9.5.9 εάν θυμάμαι. Κάπου στο XDA υπήρχε όμως ένα APK που κάνεις εγκατάσταση και υποτίθεται λειτουργεί.

τελικα εγκατεστησα το logkit απο apkmirror και μου τα εμφανισε.

το ειχα στείλει για service γιατί ειχα προβλημα εμφανισιακο στο μεταλικο πλαισιο γυρω γυρω. μου αλλαξανε μπρος πισω γυαλια, και το γυρω γυρω

Edited by mkbhd

που μπορω να βρω το apk?

το ειχα στείλει για service γιατί ειχα προβλημα εμφανισιακο στο μεταλικο πλαισιο γυρω γυρω. μου αλλαξανε μπρος πισω γυαλια, και το γυρω γυρω

Εάν θυμάμαι ήσουν εσύ που το είχες παραλάβει με χτυπήματα ε; Πόσο κράτησε η διαδικασία; Δε σε χρέωσαν κάτι υποθέτω;

Σχετικά με το APK η σε αυτό το νήμα η στο άλλο με τις παραμετροποιήσεις για την συσκευή μας κάπου είχε αναφερθεί και υπήρχε link για XDA.

Edit: Το βρήκα. Κατεβάζεις και κανείς εγκατάσταση αυτό το apk αρχείο και μετά κάνεις επανεκκίνηση. Μετά πατάς τον γνωστό κωδικό και υποτίθεται ότι δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει.

https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/engineermode/engineermode-v1-01-0-171117173719-25c8842-release/engineermode-v1-01-0-171117173719-25c8842-android-apk-download/

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εάν θυμάμαι ήσουν εσύ που το είχες παραλάβει με χτυπήματα ε; Πόσο κράτησε η διαδικασία; Δε σε χρέωσαν κάτι υποθέτω;

Σχετικά με το APK η σε αυτό το νήμα η στο άλλο με τις παραμετροποιήσεις για την συσκευή μας κάπου είχε αναφερθεί και υπήρχε link για XDA.

δεν χρεωθηκα κατι. εκανε καπου 2 εβδομαδες γιατι δεν ειχαν ανταλλακτικο. αλλα μου ηρθε σαν καινουργιο. ειχα και κατι ψιλογρατσουνιες στην οθονη, αλλα αφου μου αλλαξαν και την οθονη ολα καλα. περασα γυαλι.

καπου αναφερθηκε οτι μεσω του προγραμματος της vodafone, ενεργοποιειται το wificalling, ομως στο δικο μου δεν μου βγαινει η επιλογη. δεν υπαρχει.

δεν χρεωθηκα κατι. εκανε καπου 2 εβδομαδες γιατι δεν ειχαν ανταλλακτικο. αλλα μου ηρθε σαν καινουργιο. ειχα και κατι ψιλογρατσουνιες στην οθονη, αλλα αφου μου αλλαξαν και την οθονη ολα καλα. περασα γυαλι.

καπου αναφερθηκε οτι μεσω του προγραμματος της vodafone, ενεργοποιειται το wificalling, ομως στο δικο μου δεν μου βγαινει η επιλογη. δεν υπαρχει.

Δεν βγάζει επιλογή στο μενού για το WiFi calling . Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή (Vodafone WiFi calling)της Vodafone από playstore και παίρνεις ένα τηλέφωνο να σου στείλουν ένα μήνυμα για ενεργοποίηση. Μόλις λάβεις το μύνημα κάνεις επανεκκίνηση.

Δεν βγάζει επιλογή στο μενού για το WiFi calling . Απλά κατεβάζεις την εφαρμογή (Vodafone WiFi calling)της Vodafone από playstore και παίρνεις ένα τηλέφωνο να σου στείλουν ένα μήνυμα για ενεργοποίηση. Μόλις λάβεις το μύνημα κάνεις επανεκκίνηση.

dZwsFnE

αγορασμενο απο amazon και φοραει την τελευταια αναβαθμιση,πρωην κατοχος 6 και 6τ

σε γενικες γραμμες το κινητο ειναι πολυ καλα...αλλα...εχω 3 ΑΛΛΑ τεραστια...

αλλα 1....η φωτεινοτητα της οθονης σε τερμα ηλιο δεν μου φτανει

αλλα 2...το δαχτυλικο καποιε φορες αργει...αλλα αργει ομως....εχω βαλει mocolo τζαμι και τα ξαναπερασα,αλλα ετσι ηταν και πριν το τζαμακι....για καποιο μυστηριο λογο καποιες φορες παει σφαιρα και καποιες σερνεται....και φυσικα παντα προσπαθω να βαζω σωστα το δαχτυλο

αλλα 3...εξαιτιας του θεματος με το δαχτυλικο πηγα σε double tap......αυτο και αν υπολειτουργει...κυριολεκτικα μια στις δυο φορες δεν πιανει....

οπτε σκεφτομαι σοβαρα να παω σε s10plus με snapdragon......κουκλι το κινητο ΑΛΛΑ.....

αγορασμενο απο amazon και φοραει την τελευταια αναβαθμιση,πρωην κατοχος 6 και 6τ

αλλα 2...το δαχτυλικο καποιε φορες αργει...αλλα αργει ομως....εχω βαλει mocolo τζαμι και τα ξαναπερασα,αλλα ετσι ηταν και πριν το τζαμακι....για καποιο μυστηριο λογο καποιες φορες παει σφαιρα και καποιες σερνεται....και φυσικα παντα προσπαθω να βαζω σωστα το δαχτυλο

αλλα 3...εξαιτιας του θεματος με το δαχτυλικο πηγα σε double tap......αυτο και αν υπολειτουργει...κυριολεκτικα μια στις δυο φορες δεν πιανει....

οπτε σκεφτομαι σοβαρα να παω σε s10plus με snapdragon......κουκλι το κινητο ΑΛΛΑ.....

Πια φοράει ακριβώς? Η τελευταία είναι 9.5.10. .

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Αν η φωτεινότητα του 7 Pro δεν σε ικανοποιεί φαντάζομαι τα 6/6Τ τα σουταρες επιτόπου διότι είναι κατώτερη σε φωτεινότητα από το 7αρι.

Παρ ολα αυτά η λύση είναι είτε custom rom πχ Omni που έχουν high brightness mode που αυξάνει κατά 80nits περαιτέρω φωτεινότητα η παραμονή σε stock rom αλλά ρουτ και είτε βάζεις custom kernel η Revonate Ice Magisk module που έχουν εξίσου high brightness mode.

Προσωπικά κάνω χρήση του που και που μιας και φοράω και γυαλιά ηλίου και θέλω ακόμα πιο ικανοποιητικη θέαση.

Στο double tap to wake όντως είναι για τα πανηγύρια και η μόνη λύση είναι custom rom δουλεύοντας εδώ και 2 εβδομάδες είτε Havoc είτε Omni και στις 2 rom δουλεύει υποδειγματικα και μέρα με τη νύχτα με Oxygen.

Το δαχτυλικο σε Sammy να ξέρεις είναι πιο αργό από 7αρι το είχα το 855 για μια εβδομάδα και ξεχνάς tempered glass ούτε καν dome,μόνο με ζελατίνα δουλεύει το αποτύπωμα.

Παρ ολα αυτά το double tap σε Sammy δούλευε εξαιρετικά,καμία σχέση με 7αρι που απορώ πως τόσο καιρό ανίκανοι να το φτιάξουν.

Προσωπικά Oxygen δεν ξανάγυρίζω θα μένω με custom rom.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχει παρατηρήσει κανείς με την τελευταία αναβάθμιση frame drops κυρίως στα animation ανοίγματος και κλεισίματος εφαρμογών?

Εγω το παρατηρησα.

One Plus 8pro 12/256

Σε οθόνη σαφέστατα το S10+ θα είναι ανώτερο από άποψη ορατότητας και φωτεινότητας. Βέβαια θα έχεις και μια τρύπα στην άκρη, αλλά γούστα είναι αυτα. Και εγώ θα ήθελα η αλήθεια είναι λίγο πιο φωτεινή οθόνη στο 7 Pro, αλλά η συσκευή έχει άλλα τόσα καλά, που είναι το τελευταίο που με νοιάζει.

Το double tap to wake και εμένα τώρα τελευταία έχει αρχίσει να δουλεύει καλά. Δεν είναι 100% αξιόπιστο, αλλά σε σχέση με προηγούμενη έκδοση OOS, δουλεύει καλύτερα. Κάποιες στιγμές βέβαια, πιο σπάνια πλέον, η οθόνη είναι σαν να κάνει τον ύπνο του δικαίου.

Με το δαχτυλικο δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Θα πιάσει 10 στις 10. Υπάρχουν όμως φορές που για ανεξήγητο λόγο θέλει λίγη πίεση παραπάνω, ενώ άλλες φορές απλά το ακουμπάς και ξεκλειδώνεις.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν η φωτεινότητα του 7 Pro δεν σε ικανοποιεί φαντάζομαι τα 6/6Τ τα σουταρες επιτόπου διότι είναι κατώτερη σε φωτεινότητα από το 7αρι.

Παρ ολα αυτά η λύση είναι είτε custom rom πχ Omni που έχουν high brightness mode που αυξάνει κατά 80nits περαιτέρω φωτεινότητα η παραμονή σε stock rom αλλά ρουτ και είτε βάζεις custom kernel η Revonate Ice Magisk module που έχουν εξίσου high brightness mode.

Προσωπικά κάνω χρήση του που και που μιας και φοράω και γυαλιά ηλίου και θέλω ακόμα πιο ικανοποιητικη θέαση.

Ξέρουμε πόσα nits έχει η οθόνη του; Κάτι είχα διαβάσει νομίζω για 616 σε maximum, ενώ αντίστοιχα το S10+ έφτανε κάπου τα 890. Αλλού είχα διαβάσει άλλα ποσά. Το ισχύει όμως;

Edited by baiosss

Σε οθόνη σαφέστατα το S10+ θα είναι ανώτερο από άποψη ορατότητας και φωτεινότητας. Βέβαια είναι θα έχεις και μια τρύπα στην άκρη, αλλά φούστα είναι αυτα. Και εγώ θα ήθελα η αλήθεια είναι λίγο πιο φωτεινή οθόνη στο 7 Pro, αλλά η συσκευή έχει άλλα τόσα καλά, που είναι το τελευταίο που με νοιάζει.

Το double tap to wake και εμένα τώρα τελευταία έχει αρχίσει να δουλεύει καλά. Δεν είναι 100% αξιόπιστο, αλλά σε σχέση με προηγούμενη έκδοση OOS, δουλεύει καλύτερα. Κάποιες στιγμές βέβαια, πιο σπάνια πλέον, η οθόνη είναι σαν να κάνει τον ύπνο του δικαίου.

Με το δαχτυλικο δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Θα πιάσει 10 στις 10. Υπάρχουν όμως φορές που για ανεξήγητο λόγο θέλει λίγη πίεση παραπάνω, ενώ άλλες φορές απλά το ακουμπάς και ξεκλειδώνεις.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέρουμε πόσα nits έχει η οθόνη του; Κάτι είχα διαβάσει νομίζω για 616 σε maximum, ενώ αντίστοιχα το S10+ έφτανε κάπου τα 890. Αλλού είχα διαβάσει άλλα ποσά. Το ισχύει όμως;

Εγώ που ειχα το s10 plus πριν το 7 pro το πρώτο είχε λίγο καλύτερη ορατότητα κάτω από τον ήλιο όχι τεράστιες διαφορες.

The Power of Oneplus 7 Pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Στα 570-580 nits πιάνει maximum σε αυτόματο.

Με high brightness mode φτάνει τα 650.

Το Sammy παει κοντά 890-900

https://www.xda-developers.com/oneplus-7-pro-display-review-finally-flagship-quality/

30c6c1482bee96906243ccc5fde25582.jpg

Είναι πολύ εκνευρίστηκο. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται να γυρίσω σε 5.0.9?

Μπορείς να γυρίσεις αφού δεν άλλαξε ο μήνας Google security patches (παραμένει Ιουνίου και στις 2 εκδόσεις)

Κατέβασε όλο το αρχείο(2gb) πήγαινε ρυθμίσεις -μενού αναβάθμιση και επέλεξε τοπική αναβάθμιση, επέλεξε το αρχείο και κάνε την εγκατάσταση.

Η και μέσω stock recovery εξίσου γίνεται σε advanced menu.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

από την λίστα λείπει το Χ1 και είναι και λάθος

https://www.gsmarena.com/sony_xperia_1-review-1941p3.php

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Κοίτα να δεις που θα με banαρουν επειδή ζητάω να φτιάξουν avatar για την συσκευή μας :p

Καλά τους τα πες έλεος πραγματικά...

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλά τους τα πες έλεος πραγματικά...

Σήμερα έκανα άλλα δύο post σε εκείνο το νήμα. Σβήστηκαν και τα δύο. Εντάξει δεν ήταν σοβαρα μηνύματα, απλά ρωτούσα εάν η διαχείριση είναι παρόν η εάν έφυγαν όλοι για διακοπές. Προφανώς ήταν :)

Τελικά μου απάντησε ένας διαχειριστής πως είναι διακοπές τώρα και δεν έχει πρόσβαση σε υπολογιστή και photoshop. Βέβαια υποθέτω ότι δύο μήνες πριν θα είχε πρόσβαση, αλλά τεσπά.

Edited by baiosss

Καλησπέρα παιδιά, αυτή τη στιγμή το φθηνότερο OnePlus 7 Pro, είναι αυτό με τα 6 GB RAM + 128 GB Storage στα €699;

Μπορώ να το πάρω από κάπου αλλού φθηνότερα; Επίσης, το τηλέφωνο έρχεται με φορτιστή WARP ή πρέπει να αγοράσω extra;

Να τα δώσω ρε παιδιά τα €€€;

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Καλησπέρα παιδιά, αυτή τη στιγμή το φθηνότερο OnePlus 7 Pro, είναι αυτό με τα 6 GB RAM + 128 GB Storage στα €699;

Μπορώ να το πάρω από κάπου αλλού φθηνότερα; Επίσης, το τηλέφωνο έρχεται με φορτιστή WARP ή πρέπει να αγοράσω extra;

Να τα δώσω ρε παιδιά τα €€€;

Φορτιστης ναι, ειναι warp οπτε εισαι κομπλε.

Νομιζω το εχω δει και 649 και 8/256 αλλα δεν ξερω με εγγυηση τι παιζει και αναμονη γιατι δεν ηταν το επισημο shop. Επισης, το 6/128 δεν βγαινει σε nebula blue ή almond χρωμα.

Η wind το φερνει επισημα. Κανε μια βολτα να το δεις ποσο ομορφη κατασκευη ειναι και ποσο χορταστικη οθονη εχει χωρις τρύπες, σεμεδακια, σταγονες, δοντια κλπ.

Τι ζητας απο τη συσκευη;

Φορτιστης ναι, ειναι warp οπτε εισαι κομπλε.

Νομιζω το εχω δει και 649 και 8/256 αλλα δεν ξερω με εγγυηση τι παιζει και αναμονη γιατι δεν ηταν το επισημο shop. Επισης, το 6/128 δεν βγαινει σε nebula blue ή almond χρωμα.

Η wind το φερνει επισημα. Κανε μια βολτα να το δεις ποσο ομορφη κατασκευη ειναι και ποσο χορταστικη οθονη εχει χωρις τρύπες, σεμεδακια, σταγονες, δοντια κλπ.

Τι ζητας απο τη συσκευη;

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Φαντάσου ότι μόλις έκλεισα δεύτερο χρόνο με το Samsung S8+, κινητό το οποίο καταευχαριστήθηκα και χαίρομαι ακόμα να το δουλεύω. Απλά νομίζω ήρθε η ώρα για ένα "καθαρό" Android.

Θα πήγαινα για το s10+ αλλά όπως λες δε θέλω "παρεμβολές" (notch, κτλ) σε τέτοιες οθονάρες.

Γενικά ζητάω ακόμα ένα κλικ μεγαλύτερη οθόνη με την ποιότητα που έχω στο S8+.Χωρίς notch λοιπόν, θεωρώ μονόδρομο το 1+7 pro

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Φαντάσου ότι μόλις έκλεισα δεύτερο χρόνο με το Samsung S8+, κινητό το οποίο καταευχαριστήθηκα και χαίρομαι ακόμα να το δουλεύω. Απλά νομίζω ήρθε η ώρα για ένα "καθαρό" Android.

Θα πήγαινα για το s10+ αλλά όπως λες δε θέλω "παρεμβολές" (notch, κτλ) σε τέτοιες οθονάρες.

Γενικά ζητάω ακόμα ένα κλικ μεγαλύτερη οθόνη με την ποιότητα που έχω στο S8+.Χωρίς notch λοιπόν, θεωρώ μονόδρομο το 1+7 pro

Δεν θα σε απογοητευσει πουθενά το OnePlus 7 Pro. Βέβαια όπως ξέρεις, δε θα έχεις δυνατότητα για επέκταση μνήμης, δε θα έχεις θύρα ακουστικών και δε θα έχεις επίσημη αδιάβροχοποίηση, ότι και εάν σημαίνει το τελευταίο.

Εάν τα παραπάνω δεν τα σκέφτεσαι ως μειονεκτήματα η δεν επηρεάζουν την καθημερινότητά σου, τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο εκεί έξω, ειδικά με ότι πιο κοντινό σε καθαρό Android.

Για να την μη επισημη αδιαβροχοποιηση δεν μπορει να γίνει κατι αν και η εταιρεια το λεει ανθεκτικο στο νερο. Για τα αλλα δυο που λεει ο φιλος Βαιος, για ακουστικα ή χρησιμοποιεις ανταπτορα usb-c ή ασυρματα (δεν εχει καν ακουστικα το κουτι). Για τον αποθηκευτικο χωρο, αν φορτωνεις το κινητο, προτιμησε το 8/256 με 50 ευρω παραπανω. Σε καθε περιπτωση εγω θα κραταω που και που κανενα back up σε εξωτερικη microSD.

Δηλαδη ειναι δυο αρνητικα τα οποια αντιμετωπιζονται ως ενα βαθμο. Ο λογος που θες το κινητο ειναι ο ιδιος για τον οποιον αφησα κι εγω το εξαιρετικο και με σχεδον καθαρο android XZ3 και ειναι φυσικα η οθονη. Βεβαια πας και στο καλυτερο τσιπακι της αγορας που ειναι σοβαρη αναβάθμιση

Για να την μη επισημη αδιαβροχοποιηση δεν μπορει να γίνει κατι αν και η εταιρεια το λεει ανθεκτικο στο νερο. Για τα αλλα δυο που λεει ο φιλος Βαιος, για ακουστικα ή χρησιμοποιεις ανταπτορα usb-c ή ασυρματα (δεν εχει καν ακουστικα το κουτι). Για τον αποθηκευτικο χωρο, αν φορτωνεις το κινητο, προτιμησε το 8/256 με 50 ευρω παραπανω. Σε καθε περιπτωση εγω θα κραταω που και που κανενα back up σε εξωτερικη microSD.

Δηλαδη ειναι δυο αρνητικα τα οποια αντιμετωπιζονται ως ενα βαθμο. Ο λογος που θες το κινητο ειναι ο ιδιος για τον οποιον αφησα κι εγω το εξαιρετικο και με σχεδον καθαρο android XZ3 και ειναι φυσικα η οθονη. Βεβαια πας και στο καλυτερο τσιπακι της αγορας που ειναι σοβαρη αναβάθμιση

Όλα αντιμετωπίζονται και είναι θέμα συνήθειας. Εγώ τα τελευταία 4 χρόνια για παράδειγμα έχω ξεχάσει τι θα πει κάρτα μνήμης. Ναι μεν βοηθάει σε περιπτώσεις "έκτακτης ανάγκης" αλλά και στο pc μια χαρά κάνω τα backup μου. Άλλωστε φωτογραφίες και βίντεο αποθηκεύονται σε cloud υπηρεσίες και μουσική έχω στο Google music και στην συσκευή.

Για ακουστικά και εγώ χρησιμοποιώ ασύρματα κάνα δυο χρόνια τώρα. Δεν έχω απαιτήσεις για ποιοτικό ήχο όταν θέλω να ακούσω μουσική. Οπότε γλίτωσα από τα καλώδια και από την στιγμή που στο τρένο όταν ακούω μουσική, δεν ακούω τι συμβαίνει γύρω μου, ο ήχος τους με καλύπτει και είμαι κομπλέ.

Όσο για την αδιάβροχοποίηση, θεωρώ ότι σε μια βροχή η αν πέσει ένα ποτήρι νερό, δεν έχει πρόβλημα.

• The title was changed to OnePlus 7 Pro