Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ψήνετε να πάμε όλοι μαζί για έναν καφέ τώρα όπως είμαστε; Να παίξουμε όλοι μαζί με τα 7 Pro μας :p

On topic: Alex το twrp το θέλω γιατί με βολεύει για πολλούς λόγους και πράγματα που με το μανισιο recovery δεν μπορώ να κάνω. Πχ nandroid backup η τα wipes που έχει ως επιλογες κλπ. Ελπίζω να βγάλει και ο bluspark κανένα.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Bluspark οντως απο 5Τ τον θεωρουσα πιο αξιόπιστο και ασφαλή αλλά ούτε για 6Τ έβγαλε και ίσως μην βγάλει ουτε για 7.

Για 6 που έβγαλε δεν ηταν συμβατός απόλυτα με 6Τ.

Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ ισως βγαλει αργότερα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Bluspark οντως απο 5Τ τον θεωρουσα πιο αξιόπιστο και ασφαλή αλλά ούτε για 6Τ έβγαλε και ίσως μην βγάλει ουτε για 7.

Για 6 που έβγαλε δεν ηταν συμβατός απόλυτα με 6Τ.

Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ ισως βγαλει αργότερα.

Άραγε θα βγάλουν και beta program, να κάνουμε και καμιά αλλαγή που και που; Μάλλον είναι νωρίς ακόμα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Άραγε θα βγάλουν και beta program, να κάνουμε και καμιά αλλαγή που και που; Μάλλον είναι νωρίς ακόμα.

Σίγουρα θα βγάλουν κάποια στιγμή δεν νομίζω να μείνουν μονο με stable έκδοση όπως κάνουν με προηγούμενες σειρές για να τεστάρουν και νεα feature.

Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Μέχρι στιγμής ειμαι ενθουσιασμένος. Πήρα και το νεότερο update των 127ΜΒ με VPN. Έκανα μια πλήρη φόρτιση και αυτή τη στιγμή έχω 78% υπόλοιπο σε 20% wifi και το υπόλοιπο με 4g με 1:54 λεπτά οθόνη, 10 λεπτά κλήσεις σε 90Hz και QHD. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Edited by livadaki

Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Μέχρι στιγμής ειμαι ενθουσιασμένος. Πήρα και το νεότερο update των 127ΜΒ με VPN. Έκανα μια πλήρη φόρτιση και αυτή τη στιγμή έχω 78% υπόλοιπο μόνο σε 4g με 1:54 λεπτά οθόνη, 10 λεπτά κλήσεις σε 90Hz και QHD. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Με γειες και καλοδούλευτο!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Μέχρι στιγμής ειμαι ενθουσιασμένος. Πήρα και το νεότερο update των 127ΜΒ με VPN. Έκανα μια πλήρη φόρτιση και αυτή τη στιγμή έχω 78% υπόλοιπο σε 20% wifi και το υπόλοιπο με 4g με 1:54 λεπτά οθόνη, 10 λεπτά κλήσεις σε 90Hz και QHD. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Φαντάζομαι μεσω συνεργαζομενη μεταφορικη της DHL η UPS παρελαβες διοτι οι ιδιοι δεν κανουν παράδοση ΣΚ σωστά?

Είσαι και Λάρισα αν ισχύει αυτό που αναγράφει στο nickname σου.

Καλοδουλευτο οπως να εχει.

Φαντάζομαι μεσω συνεργαζομενη μεταφορικη της DHL η UPS παρελαβες διοτι οι ιδιοι δεν κανουν παράδοση ΣΚ σωστά?

Είσαι και Λάρισα αν ισχύει αυτό που αναγράφει στο nickname σου.

Καλοδουλευτο οπως να εχει.

Ακριβώς. Πήγα και παρέλαβα εγώ από την γενική ταχυδρομική.

Σε ευχαριστώ, αντε και στα δικά σου!

Ακριβώς. Πήγα και παρέλαβα εγώ από την γενική ταχυδρομική.

Σε ευχαριστώ, αντε και στα δικά σου!

Να σε καλά ......

Κάποιος από εδώ είχε το thank you for feedback bug από ότι θυμάμαι...

Τελικά δεν είναι bug του oxygen αλλά του Android messages. Η τελευταία έκδοση το διορθώνει.

Τελικά δεν είναι bug του oxygen αλλά του Android messages. Η τελευταία έκδοση το διορθώνει.

Μα εγώ δεν το έχω αυτό το bug. Μήπως είναι hardware bug και το "κάλυψαν - μπαλώσαν"? Πως μπορούμε να ξέρουμε;:lol:

επιτελούς πέρασε σήμερα ένα μπλε από τα χέρια μου για κάνα 5 ώρες

θετικά

ήχος

ποιότητα οθόνης (Χρώματά ταχύτητα τα 90hz δίνουν πόνο)

κατασκευη

front camera

ταχύτητα παιζει να είναι το ποιο γρήγορο τηλέφωνο που έχει πιάσει (βοηθάει πολύ και η οθόνη)

έλλειψη bloatware

αυτό το mute switch ειναι super

πολύ καλό σήμα (σε κάθε radio)

το vibration (hatptic feedback ειναι επίπεδου iphone xs max ο οποίος είναι βασιλιάς σε αυτό) δλδ άψογο

αρνητικά

μπαταρία έφευγε αρκετά γρήγορα (ποιο γρήγορα από το mate 9 Που ακόμη το έχω ναι mate 9)

μπαταρία φορτίζει λίγο ποιο γρήγορα από το παλιό mate 9 (καμία σχέση με το p30 pro που πέρασε από τα χέρια μου αλλά πλέον το θεωρώ doa λόγο το τι έγινε)

βάρος + μέγεθος είναι κάπως ειδικά το βάρος (δεν ξέρω αν μετά από καμία βδομάδα θα το συνηθίσω που λογικά ναι)

τα gestures θέλουν λίγη δουλειά

μέχρι εδώ άπλα είπα οκ μπαταρία δεν είναι τραγική απλά λίγο χειρότερη, άντε βάρος το καταπίνεις και τα gestures θα στρώσουν....

και άρχισε η δοκιμή με camera.............. by default είναι αρκετά χαλια στα απογευματινα και βράδυνα που δοκίμασα (δεν καταφερφα την μέρα) βέβαια το θέμα διορθώνεστε σε τεράστιο βαθμό αν παίζεις με manual και τριποδακι (τα κάνει απλά ΤΕΛΕΙΑ) ............. αλλά καμία σχάση με τα point and shot του p30 (στο manual χοντρικά ισοπαλία παιζει σε αυτά που δοκίμασα έστω)

γενικός μια περίεργη συσκευή απο την μηα την λάτρεψα απο την άλλη με πικρηνε... δλδ ποσο παραπάνω ηταν να δώσει για λίγο καλύτερη φόρτιση... για λιγο καλύτερο software στην camera και λιγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας

α και κατι τελευταίο εχει αρκετά χαμηλότερο φωτισμό απο το p30 pro που το ειχα για άμεση σύγκριση 30 35% είναι χαμηλότερος με όλα τέρμα αυτο θα φανεί την μέρα με ήλιο έξω δυστιχος δεν είχα ευκαιρία να το δοκιμάσω

Μπαταρία θα στρώσει περαιτέρω με επόμενα updates,λογικά και κάμερα όπου πονάει,αλλά οκ επίπεδα p30 Pro η S10 δεν θα φτάσει.

Δεν έχει την τεχνογνωσία απλά.

Τωρα για φωτεινότητα θα την κρίνω και εγω και σε σύγκριση με p30 Pro που την ειχα ενα 5νθημερο.

Παντως s10 plus ειχε την υψηλότερη φωτεινότητα ακομα και απο το p30 pro.

Edited by XP130TD

α και κατι τελευταίο εχει αρκετά χαμηλότερο φωτισμό απο το p30 pro που το ειχα για άμεση σύγκριση 30 35% είναι χαμηλότερος με όλα τέρμα αυτο θα φανεί την μέρα με ήλιο έξω δυστιχος δεν είχα ευκαιρία να το δοκιμάσω

Στο review του gsmarena(το αναφερω επειδη αναφερουν και νουμερα στις μετρησεις τους,κατι που εμεις οι υπολοιποι δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε και λεμε μονο οτι βλεπουμε με το μάτι)λενε συγκεκριμενα

The display maxes out at 436 nits of brightness when adjusted manually and when set to the Adaptive setting and faced with bright light, it will go as high as 616 nits. We've certainly seen brighter displays on other flagships, particularly from Samsung and Apple. This translates into somewhat average sunlight legibility when exposed to a brightly lit day. It isn't the greatest, but it is certainly still visible.

Εδω και σε σχεση με το p30pro που αναφερεις που οπως βλεπεις και στο πινακακι εχει οντως απο τις φωτεινοτερες οθονες

https://www.gsmarena.com/huawei_p30_pro-review-1910p3.php

Για την αυτονομια παντως εγω με βαση αυτα που διαβαζω(για αυτη την αναλυση,αυτα τα hz οθονης και αυτο τον χωρο μπαταριας)η συνολικη αυτονομια ειναι αψογη,καλυτερη απο οσο την περιμενα και μπραβο στην Oneplus αν την κρατησει σε αυτα τα επιπεδα σε βαθος χρονου.

Για την ταχυτητα φορτισης εχεις δικιο μεν,αλλα οπως βλεπεις και στα θεματα των Huawei συσκευων,αρκετος κοσμος επειδη φοβαται την πολυ γρηγορη φορτιση μην του βγαλει αχρηστη την μπαταρια μια χρονια νωριτερα,φορτιζει με αργο φορτιστη ουτως ή αλλως,αρα ολα σχετικα ειναι(σαν απολυτα νουμερα βεβαια ναι της huawei ειναι η γρηγοροτερη).

Νομιζω οτι το μοναδικο πραγμα που μου χτυπαει πολυ ασχημα απο οσα εχουν αναφερθει ειναι αυτο της καμερας. Δηλαδη πως στο καλο γινεται απο την μια τα αποτελεσματα των ως τωρα κατοχων γενικα να ειναι τοσο αρνητικα(σε σχεση με την υπολοιπη συσκευη)και πως με ενα μελλοντικο update η συσκευη θα εχει μια απο τις καλυτερες καμερες της αγορας(οπως λενε και τα τζιμανια του Dxomark),δεν μπορω να το καταλαβω.https://www.dxomark.com/oneplus-7-pro-camera-review/

Καπου διαβασα πιο πισω οτι εχουν ακουστει φημες για Oneplus να ανοιξει στην Ελλαδα.Πραγματικα μακαρι να γινει κατι τετοιο,γιατι στην Ελλαδα απο γνωστες εταιρειες δεν εχουμε και πολλες επιλογες με φυσικα παρουσια στην χωρα μας(ειδικα αν το service ειναι το ιδιο καλο με αυτο που εχει τωρα).

Στο review του gsmarena(το αναφερω επειδη αναφερουν και νουμερα στις μετρησεις τους,κατι που εμεις οι υπολοιποι δυστηχως δεν μπορουμε να κανουμε και λεμε μονο οτι βλεπουμε με το μάτι)λενε συγκεκριμενα

The display maxes out at 436 nits of brightness when adjusted manually and when set to the Adaptive setting and faced with bright light, it will go as high as 616 nits. We've certainly seen brighter displays on other flagships, particularly from Samsung and Apple. This translates into somewhat average sunlight legibility when exposed to a brightly lit day. It isn't the greatest, but it is certainly still visible.

Εδω και σε σχεση με το p30pro που αναφερεις που οπως βλεπεις και στο πινακακι εχει οντως απο τις φωτεινοτερες οθονες

https://www.gsmarena.com/huawei_p30_pro-review-1910p3.php

Για την αυτονομια παντως εγω με βαση αυτα που διαβαζω(για αυτη την αναλυση,αυτα τα hz οθονης και αυτο τον χωρο μπαταριας)η συνολικη αυτονομια ειναι αψογη,καλυτερη απο οσο την περιμενα και μπραβο στην Oneplus αν την κρατησει σε αυτα τα επιπεδα σε βαθος χρονου.

Για την ταχυτητα φορτισης εχεις δικιο μεν,αλλα οπως βλεπεις και στα θεματα των Huawei συσκευων,αρκετος κοσμος επειδη φοβαται την πολυ γρηγορη φορτιση μην του βγαλει αχρηστη την μπαταρια μια χρονια νωριτερα,φορτιζει με αργο φορτιστη ουτως ή αλλως,αρα ολα σχετικα ειναι(σαν απολυτα νουμερα βεβαια ναι της huawei ειναι η γρηγοροτερη).

Νομιζω οτι το μοναδικο πραγμα που μου χτυπαει πολυ ασχημα απο οσα εχουν αναφερθει ειναι αυτο της καμερας. Δηλαδη πως στο καλο γινεται απο την μια τα αποτελεσματα των ως τωρα κατοχων γενικα να ειναι τοσο αρνητικα(σε σχεση με την υπολοιπη συσκευη)και πως με ενα μελλοντικο update η συσκευη θα εχει μια απο τις καλυτερες καμερες της αγορας(οπως λενε και τα τζιμανια του Dxomark),δεν μπορω να το καταλαβω.https://www.dxomark.com/oneplus-7-pro-camera-review/

Καπου διαβασα πιο πισω οτι εχουν ακουστει φημες για Oneplus να ανοιξει στην Ελλαδα.Πραγματικα μακαρι να γινει κατι τετοιο,γιατι στην Ελλαδα απο γνωστες εταιρειες δεν εχουμε και πολλες επιλογες με φυσικα παρουσια στην χωρα μας(ειδικα αν το service ειναι το ιδιο καλο με αυτο που εχει τωρα).

Πλέον το 7 pro αποκτά την κάμερα που έπρεπε να έχει από την αρχή. Μέσα σε 3 εβδομάδες έχει πάρει 4 updates για την κάμερα. Εδώ ένα ενδιαφέρον βίντεο όπου ο τύπος μόλις πριν μια εβδομάδα έλεγε ότι σκουπίδι στο θέμα φωτογραφία το 7pro. Πλέον λέει ότι χτυπάει την πόρτα του Pixel 3 ακόμη και στο night mode.

Πλέον το 7 pro αποκτά την κάμερα που έπρεπε να έχει από την αρχή. Μέσα σε 3 εβδομάδες έχει πάρει 4 updates για την κάμερα. Εδώ ένα ενδιαφέρον βίντεο όπου ο τύπος μόλις πριν μια εβδομάδα έλεγε ότι σκουπίδι στο θέμα φωτογραφία το 7pro. Πλέον λέει ότι χτυπάει την πόρτα του Pixel 3 ακόμη και στο night mode.

Εγω το σχολιο περι καμερας το ειπα με αφορμη το τελευταιο πισω σχολιο του συμφορουμιτη,γιαυτο και μου εκανε εντυπωση.

Δεν ξερω τι ακριβως εχει παιχτει σε αυτο το κομματι. Το οτι εχουν δωθει ηδη αρκετα update για την βελτιωση της καμερας προφανως ειναι κατι το θετικο.

Η καμερα θα βελτιωθεί οπως βελτιώθηκε σε Sammy,Huawei με τα παραπάνω updates,αλλα ας μην εχει ουδεις αυταπάτες δεν θα φτασει το top επιπεδο.

Δεν εχει την ιδια υψηλή τεχνογνωσία σε πάντρεμα software -hardware υλοποίηση και ουτε φυσικά λύση για όλους ειτε manual,ειτε gcam,ειτε τα έμπειρα χέρια κάποιων χρηστών.

Οποιος συμβιβάζεται εχει κάλως όποιος οχι στρέφετε αλλού οπου εκει θα συμβιβαστεί σε κατι άλλο.

Ετσι εχουν τα πράγματά ο καθενας ζυγιζει που θα κανει συμβιβασμό σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και προτιμήσεις.

Ουδείς προσφέρει το απόλυτο πακέτο στα παντα που θα καλύψει όλους.

Εχουμε δει αλλα review που αναφερουν το αντιθετο.

Δεν γινεται ολικη μεταμορφωση απο ενα σε αλλο update.

Ας μην ειμαστε απόλυτοι στις εκφρασεις μας,έχουμε δει ολόκληρη dxmark να βαθμολογεί άλλα αντι άλλων.

Ουτε ολοι εχουν το εμπειρο χερι οπως του mpaok και ψάχνονται με gcam κλπ και μπορούν να πάρουν το μέγιστο.

το αναφέρει ο reviewer αλλωστε it's not as good as pixel βλεπε 4.00 με μειονεκτηματα που εχεις καυτηριάσει στο παρελθον σε αλλες συσκευές.

Ε δεν γινεται εδω να λες ολα μελι γαλα και αλλού με ιδια συμπτώματα κράξιμο της αρκούδας.

Τα γραπτά μένουν μην ξεχνας.

Wide φακος εξίσου υστερεί σε ποιότητα επίσης ο wide φακός δεν μπορεί καταγράψει video όπως ο ανταγωνισμός και εξισου το πρωτο που αναγραφετε στη φώτο κάτω ενα εξίσου εξτρα μείον οπως τονίζεται δεν εχει ανταγωνισμός.

2ebd196e2368a46f977ab0e2d7537b00.jpg

Edited by XP130TD

θετικά

ήχος

κατασκευη

front camera

ταχύτητα παιζει να είναι το ποιο γρήγορο τηλέφωνο που έχει πιάσει (βοηθάει πολύ και η οθόνη)

έλλειψη bloatware

το vibration (hatptic feedback ειναι επίπεδου iphone xs max ο οποίος είναι βασιλιάς σε αυτό) δλδ άψογο

αρνητικά

μπαταρία έφευγε αρκετά γρήγορα (ποιο γρήγορα από το mate 9 Που ακόμη το έχω ναι mate 9)

μπαταρία φορτίζει λίγο ποιο γρήγορα από το παλιό mate 9 (καμία σχέση με το p30 pro που πέρασε από τα χέρια μου αλλά πλέον το θεωρώ doa λόγο το τι έγινε)

βάρος + μέγεθος είναι κάπως ειδικά το βάρος (δεν ξέρω αν μετά από καμία βδομάδα θα το συνηθίσω που λογικά ναι)

μέχρι εδώ άπλα είπα οκ μπαταρία δεν είναι τραγική απλά λίγο χειρότερη, άντε βάρος το καταπίνεις και τα gestures θα στρώσουν....

και άρχισε η δοκιμή με camera.............. by default είναι αρκετά χαλια στα απογευματινα και βράδυνα που δοκίμασα (δεν καταφερφα την μέρα) βέβαια το θέμα διορθώνεστε σε τεράστιο βαθμό αν παίζεις με manual και τριποδακι (τα κάνει απλά ΤΕΛΕΙΑ) ............. αλλά καμία σχάση με τα point and shot του p30 (στο manual χοντρικά ισοπαλία παιζει σε αυτά που δοκίμασα έστω)

γενικός μια περίεργη συσκευή απο την μηα την λάτρεψα απο την άλλη με πικρηνε... δλδ ποσο παραπάνω ηταν να δώσει για λίγο καλύτερη φόρτιση... για λιγο καλύτερο software στην camera και λιγο καλύτερη διαχείριση μπαταρίας

Με ποιο OOS είσαι εάν επιτρέπεται;

Τα απογευματινά πλάνα πάντως μια χαρά είναι που τραβηξα εχθές με 3x και 10x γιαα μια εταιρεία που δε φημίζεται για τις φωτογραφικές δυνατότητες της στα smartphones. Λίγο πριν πέσει ο ήλιος κάπου στις οχτώ και κάτι.

67ef136400ed29c9d319c28b8359dc46.jpg3da0deb1076f3734787483df96d03991.jpg1b09871edab84cc7b6c4271ce3946b23.jpg

Edited by baiosss

θετικά

ήχος

κατασκευη

front camera

έλλειψη bloatware

αρνητικά

Για την φόρτιση της μπαταρίας χρησιμοποίησες τον δικό του φορτιστή;

Για την κάμερα χρησιμοποίησες το τελευταίο update που διόρθωσε μπόλικα πράγματα σε αυτόν τον τομέα?

Για την φωτεινότητα που λες το 30% είναι υπερβολικό. Είχα το s10+ και να είχε το 7pro ένα 10% λιγότερη φωτεινότητα. Ως εκεί. Καλά εννοείται κάτω από τον ήλιο δεν υπάρχει θέμα.

Καλα η μπαταρία σε μια ώρα και 20 λεπτά από το 10%, έχει γεμίσει. Οπότε το πιο γρήγορο δεν λέει και κάτι. Η αυτονομία της όντως δεν είναι ακόμα κορυφή. Και στο 5 που είχα είχα απογοητευτεί στην αρχή, γιατί θυμάμαι δε μπορούσα να πιάσω τις αυτόνομιες που είχα με το 3T. Μετά από καιρό και πολλά updates, ήμουν στα ίδια επίπεδα. Εμένα πάντως με την χρήση μου, στα 90Hz συνεχώς, με fhd+ ανάλυση, κλείνω 6.30 ώρες sot με 41 ώρες αναμονή. Οπότε είμαστε σε καλό δρόμο ακόμα και έτσι. Πέρα από αυτό ανέκαθεν προτιμούσα να φορτίζω όλες τις συσκευές μου με USB του υπολογιστή, το βράδυ που την πέφτω και να κρατιέται η μπαταρία για χρόνια στα ίδια σχεδόν επίπεδα.

Η κάμερα πάλι παίζει ισόπαλα με τις κορυφαίες ναυαρχίδες του '19 σχεδόν σε όλα τα σενάρια. Στα μόνα σημεία που νικάει το P30 Pro είναι στα πολύ σκοτεινά. Δηλαδή σε ένα εντελώς σκοτεινό δωμάτιο, πίσσα όμως, θα σου δώσει αποτέλεσμα. Ακόμα και το S10+ δεν τα καταφέρνει σε αυτή την περίπτωση. Σε όλα τα άλλα σενάρια, όπως και στα βίντεο, το P30 Pro παίζει να είναι χειρότερο απ'ολα. Βέβαια έχει να κάνει και με το τι αρέσει στον καθένα. Σε άλλους αρέσει το υπερκορεσμενο, το "πλαστικο" και το ψεύτικο του AI και σε άλλους το φυσικό. Σε άλλους το ζωντανό και πάει λέγοντας.

Edited by baiosss

Βασικά εκεί που υπερτερεί το Huawei είναι το 5x zoom κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερον το TOF3D.

Αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του που δίνει σε κάποιες περιπτώσεις ανώτερο αποτέλεσμα.

Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει και μείον σε κάποιο άλλο παράγοντα πχ τα Huawei γνωστό ότι πάσχουν σε video.

Από την άλλη βέβαια όπως και η μπαταρία έτσι και σε κάμερα παίζουν ρόλο πάντα και υποκειμενικοι παράγοντες και ότι σύνηθες μη πω πάντα ουδεμία συσκευή δίνει το maximum στην αρχή κυκλοφορίας αλλά στη πορεία μετά 1-2-3 μήνες διότι το software παίζει πρωτευοντα ρόλο και επιδέχεται πάντα βελτίωση.

Και εδώ που τα λέμε συσκευές από δεύτερο εξάμηνο του 18 και πρώτο αντίστοιχα του 19 περισσότερο σίγουρα όλες η high end συσκευές παρέχουν υψηλό επίπεδο που θα ικανοποιήσει συντριπτική πλοιοψηφια.(Το mi9 ίσως αποτελεί μια παραφωνία λόγο έλλειψης OIS που στοιχίζει σε συνολική απόδοση του)

Εννοείται για χ,ψ λόγους αντικειμενικους και υποκειμενικους λόγους κάποιους χρήστες δεν θα τους καλύψει μια συσκευή και θα πάνε σε άλλη και το αντίθετο αλλά και αυτό μέρος του παιχνιδιού και θεμιτο και λογικό παράλληλα.

Το μόνο σίγουρο oneplus έχει κλείσει ψαλίδα περισσότερο από ποτέ.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

Ναι Μαρία το διάβασα και εγώ προχθές σε ένα θέμα στο Community. Αν και δεν αναβαθμίστηκε αυτές τις μέρες η εφαρμογή, το πρόβλημα δύο μέρες τώρα εξαφανίστηκε.

Ναι Μαρία το διάβασα και εγώ προχθές σε ένα θέμα στο Community. Αν και δεν αναβαθμίστηκε αυτές τις μέρες η εφαρμογή, το πρόβλημα δύο μέρες τώρα εξαφανίστηκε.

Εγώ βασικά βάζω textra SMS όχι ότι το χρησιμοποιώ πάρα πολύ παρά πολύ ελάχιστα και ξυλωνω αντίστοιχο stock απλά λόγο συνήθειας μιας και το θεωρώ πολύ ελαφρύ και εύχρηστο με περισσότερο customization.

Γενικά δεν είμαι fan των stock +Google app και θα πέσει γερό τσεκούρι σίγουρα άρα ίσως να μην αντιληφθω τέτοιο θέμα,όχι ότι θα σκάσω αν μου το εμφανίσει :p

Εγώ βασικά βάζω textra SMS όχι ότι το χρησιμοποιώ πάρα πολύ παρά πολύ ελάχιστα και ξυλωνω αντίστοιχο stock απλά λόγο συνήθειας μιας και το θεωρώ πολύ ελαφρύ και εύχρηστο με περισσότερο customization.

Γενικά δεν είμαι fan των stock +Google app και θα πέσει γερό τσεκούρι σίγουρα άρα ίσως να μην αντιληφθω τέτοιο θέμα,όχι ότι θα σκάσω αν μου το εμφανίσει :p

Χρησιμοποιώ το Android messages λόγω του ότι η Stock εφαρμογή θυμάμαι από παλιά πως δεν είχε 160 χαρακτήρες στα μηνύματά. Πέρα από αυτό, το messages το έχω και σαν IM αφού το έχουν και κάποιοι άλλοι, οπότε στέλνεις μυνηνατα μέσω data και WiFi.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βασικά εκεί που υπερτερεί το Huawei είναι το 5x zoom κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερον το TOF3D.

Αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του που δίνει σε κάποιες περιπτώσεις ανώτερο αποτέλεσμα.

Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχει και μείον σε κάποιο άλλο παράγοντα πχ τα Huawei γνωστό ότι πάσχουν σε video.

Από την άλλη βέβαια όπως και η μπαταρία έτσι και σε κάμερα παίζουν ρόλο πάντα και υποκειμενικοι παράγοντες και ότι σύνηθες μη πω πάντα ουδεμία συσκευή δίνει το maximum στην αρχή κυκλοφορίας αλλά στη πορεία μετά 1-2-3 μήνες διότι το software παίζει πρωτευοντα ρόλο και επιδέχεται πάντα βελτίωση.

Και εδώ που τα λέμε συσκευές από δεύτερο εξάμηνο του 18 και πρώτο αντίστοιχα του 19 περισσότερο σίγουρα όλες η high end συσκευές παρέχουν υψηλό επίπεδο που θα ικανοποιήσει συντριπτική πλοιοψηφια.(Το mi9 ίσως αποτελεί μια παραφωνία λόγο έλλειψης OIS που στοιχίζει σε συνολική απόδοση του)

Εννοείται για χ,ψ λόγους αντικειμενικους και υποκειμενικους λόγους κάποιους χρήστες δεν θα τους καλύψει μια συσκευή και θα πάνε σε άλλη και το αντίθετο αλλά και αυτό μέρος του παιχνιδιού και θεμιτο και λογικό παράλληλα.

Το μόνο σίγουρο oneplus έχει κλείσει ψαλίδα περισσότερο από ποτέ.

Και όχι μόνο την έκλεισε την ψαλίδα, αλλά έκανε και πραγματάκια που δεν έχουν κάνει οι επώνυμοι και μεγάλοι του χώρου. Fullscreen εμπειρία χωρίς τρύπες και "φράντζες" (εκτός MI mix 3 που είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο), μπροστινή κάμερα που οποίος θέλει την χρησιμοποιεί και δεν τον εμποδίζει πουθενά και ufs 3.0.

Edited by baiosss

https://www.phonearena.com/news/flagship-smartphone-zoom-camera-comparison_id116463

Η κάμερα έχει αναβαθμιστεί αρκετά ... !!!!

Έτσι γιατί εδώ διαβάζουμε για μετριοτητες και άλλα τέτοια κουφά.

• The title was changed to OnePlus 7 Pro