fostirop Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Τελικά ποιές είναι οι διαφορές; Μόνο το music mode και ο media player; Αξίζει να κάνουμε μετατροπή μόνο γι'αυτα; Αν είχα VF Live Κ750 θα το έκανα άνετα, αλλά αγόρασα το Unbranded και κάπως σκεύτομαι και την εγγύηση. Και μια ερώτηση ακόμα το firmware του W800 είναι στα ελληνικά; Το version του W800 είναι πολύ σταθερό, δεν μου έχει εμφανίζει εδώ και 2 μέρες κανένα bug, κανένα κώλυμα (τo έχω ψιλόξεκισε)ι και επίσης τo video διορθώνεται ικανοποιητικά (μπορείς να δεις ένα demo που τράβηξα στο PC Apps briefcase μου). Τα mp4 που του έχω περάσει στην memory stick (1Gb) δεν έχει κανένα πρόβλημα να τα διαβάσει (σφαίρα!) και η ποιότητα ήχου, για μένα, είναι αρκετά ικανοποιητική!! ;) Ναι το version ειναι στα ελληνικά!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά,μιας και έχω K750i unbranded... Αν στο κάνουν W800i και πάθει κάτι μπορούν να στο ξανακάνουν K750i και να το πάς για service ετσι ώστε να μετράει η εγγύηση ? (ή θα το καταλάβουν) Ή χάνουμε την εγγύηση ??? :( (που είναι και 2 χρόνια) Επίσης αν το βαρεθείς (λέμε τώρα) ή για οποιοδήποτε λόγο θες να το επαναφέρεις γίνεται ? (χωρίς έξτρα χρέωση όλα αυτά) Και κάτι τελευταίο, θα γίνονται κανονικά updates στο firmware όταν κυκλοφορήσει το W800i ή θα έχει προβλήματα (θα βλέπει απο το IMEI οτι στην πραγματικότητα είναι K750i) ? Thnx :) Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. July 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2005 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά,μιας και έχω K750i unbranded... Αν στο κάνουν W800i και πάθει κάτι μπορούν να στο ξανακάνουν K750i και να το πάς για service ετσι ώστε να μετράει η εγγύηση ? (ή θα το καταλάβουν) Ή χάνουμε την εγγύηση ??? :( (που είναι και 2 χρόνια) Επίσης αν το βαρεθείς (λέμε τώρα) ή για οποιοδήποτε λόγο θες να το επαναφέρεις γίνεται ? (χωρίς έξτρα χρέωση όλα αυτά) Και κάτι τελευταίο, θα γίνονται κανονικά updates στο firmware όταν κυκλοφορήσει το W800i ή θα έχει προβλήματα (θα βλέπει απο το IMEI οτι στην πραγματικότητα είναι K750i) ? Thnx :) sto update de vlepei to imei, katalavainei mono poia siskevi einai,opote den exeis kanena provlima. Mono pou an to kaneis w800 prepei na katevaseis ti souita kai tous drivers tou w800, giati tou k750 den paizoun. To na to kaneis w800, kai ksana pali k750 mporeis anetotata apo to davinciteam i an sou einai diskolo pas sto 9volto kai plirwneis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Πλέον, πιστεύω ότι είναι καθαρά και μονο θέμα αισθητικής αν κάποιος θα περιμένει να βγει τo W800 για να τo αγοράσει ή αν θα κάνει την κίνηση που έχουμε κάνει όλοι εμείς με το K750!! :up: Παιδιά, το έχω πει και θα το ξαναπώ (μην το ματιάσω μονο!!! :p )...είναι ένα από τα πιο σταθερά λειτουργικά της SE που έχω δουλέψει...πραγματικά δεν έχω μπορέσει να του βρω ένα σφάλμα, κάτι που να μου την έχει δώσει...κάτι τελοσπάντων που να με έχει κάνει να περιμένω την επομενη αναβάθμιση... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Καλά μην το λες κιόλας τόσες φορές! Καλομελέτα το και σού 'ρχεται!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Καλά μην το λες κιόλας τόσες φορές! Καλομελέτα το και σού 'ρχεται!!!! ΒΡΕ ΟΥΣΤ FROM HERE!!!!!!!!!!! :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Δίκιο έχεις... Μην το γρουσουζέψω κιόλας! sorry...... Αιώνιο θα μείνει! Μην ανησυχείς...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos18_ Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Αν το αναβαθμησεις σε w800 τοτε θα υποστηριξει ελληνικες ονομασιες αρχειων; Παράθεση Βάλε φωτιά σ' ότι σε καίει σ' ότι σου τρώει τη ψυχή Εξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι ανοιχτοί Είν' η αγάπη ένα ταξίδι από γιορτή σε γιορτή! ΤΡΥΠΕΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Diladi ean katalava sosta file panaros anagnorizi pio kinito einai mesou tou software pou tha einai w800 i kapos allios; omologo pos exo mperdeuti ligo pos ginete i anagnorisi tou kinitou apo tis anavathmisis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 @nasos18_: Ναι, θα υποστηρίζει. Μπες στο 9βόλτο και θα μάθεις περισσότερα. @peter: Η αναβάθμιση γίνεται με βάση το λογισμικό και όχι τον αριθμό ΙΜΕΙ ή την εμφάνιση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Λοιπόν, κατάφερα να κάνω τω Sync Station της SE να δει τo κινητό μου μέσο bluetooth!!!! :) ...αλλα μου λέει ότι τo version αυτό δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου...και είναι αυτό που κατέβασα για τo K750!!!! :( Αποτυχία και εδώ προς τo παρόν!!!! (we may have lost this battle...but not the war!!!!) :kill: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K700i_maniakos Δημ. July 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Μεγάλο επίτευγμα η αναβάθμιση με Bluetooth. Μην το βάζεις κάτω, συνέχισε...!!! :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVILSMILE Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 den xero. einai noris akoma nomizo efoson den yparxei ypostirixi! yparxei analogo magazi sth 8essaloniki? Παράθεση My Briefcase Games and Themes ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Μεγάλο επίτευγμα η αναβάθμιση με Bluetooth. Μην το βάζεις κάτω, συνέχισε...!!! :) :) Η αναβάθμιση γίνεται μόνο με καλώδιο ,με Bluetooth .... :X :!: ... όχι Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex04 Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 meta apo thn metatroph den xanete h egiush? Παράθεση sk8 or die :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Νομίζω ότι τα 2 αυτά κινητά απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό: το K750i είναι πιο "σοβαρό" και "επαγγελματικό" σε εμφάνιση. Το W800 πιο "νεολαίας"... Κατά τα άλλα η μόνη διαφορά είναι η ευκολότερη χρήση του δεύτερου όσον αφορά το media player και το memory stick 512M το οποίο άμα θες το αγοράζεις και για το Κ750. Με δεδομένο ότι χάνεις μια εγγύηση 2ετή, δεν νομίζω ότι αξίζει. Ίσως υπάρχει κάποιος ενθουσιασμός τώρα που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα... Σε 2 μήνες θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα... Αν στην τελική σας αρέσει τόσο, πουλήστε το Κ750, δεν θα έχει χάσει τόσο την αξία του,και πάρτε το W800. Προσωπικά προτιμώ να έχω εγγύηση. Άποψή μου πάντα και χωρίς να τη συμμερίζονται όλοι... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVILSMILE Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 den xero. einai noris akoma nomizo efoson den yparxei ypostirixi! yparxei analogo magazi sth 8essaloniki? kapoios apanthsh? Παράθεση My Briefcase Games and Themes ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Εγώ προς το παρόν βολεύτηκα με τα themes έχω βάλει ένα πορτοκαλί στο χρώμα ίδιο με το W800 και σπάω πλάκα και έχω εγγύηση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Re paidia auth i fimi oti xanete h eggyish mou fenete pos den eustathi!Aplos gia eunoitous logous tous aresi na kiklofori auti h fhmh dioti i eggyish einai gia hardware kai gia software oson afora tis anavathmisis tis kanis monos sou apo to spiti! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 kapoios apanthsh? Δυστυχώς όχι φίλε, δεν υπάρχει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnap Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 8a mu pei kapoios k mena pes ginetai ayth h anaba8mish gr 8elw na thn kanw? an ginetai k twra. plz reply Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nessus Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 παιδια καλησπερα αν ειναι ευκολο καποιες ερωτησεις 1. τι χρειαζομαι (software* κλπ.) για κανω μονος μου Decustomizing σε vl κ700i & vl 750i και μετατροπη vl κ750i-->w800i ??? * κατεβασα απο το davinci ενα k750flasher.zip αυτο ειναι το software ??? 2. πιο ειναι το καλυτερο fw μεχρι τωρα για κ750i οσον αφορα την σταθεροτητα της συσκευης, τις φωτο και το βιντεο ??? 3. σε περιπτωση μετατροπης vl κ750i-->w800i υπαρχει διαφορα (καλυτερα η χειροτερα ???) στην σταθεροτητα της συσκευης, τις φωτο και το βιντεο ??? παρακαλω τις εμπειριες και τις γνωσεις σας !!!! ???? ευχαριστω υ.γ. μπορει για ολα αυτα κατι να εχει γραφτει, αλλα αναθεμα και αν εβγαλα ακρη. οπως πχ το fw !!!!!???????? Παράθεση " Ηδω ειμη κι ση καμαρωνω μουργου" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Σε πολυ λιγο καιρο, θα μπορουμε να κανουμε και αλλαγη απο K750i σε W800 μεσο davinci !!!! :worry: Με 10 ευρω μονο και ασε το 9volto να χρεωνει 20 και 25 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Σε πολυ λιγο καιρο, θα μπορουμε να κανουμε και αλλαγη απο K750i σε W800 μεσο davinci !!!! :worry: Με 10 ευρω μονο και ασε το 9volto να χρεωνει 20 και 25 :lol: ma den xrewnei 25e to 9volto.an to exeis parei apo ekei to kinito einai dwrean opws episis einai dwrean an exeis panw apo 50 posts stogsm-forum...opote.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 δηλ.για το 5 % οι υπολοιποι..τσεκουρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts