thanasis987 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Ρε παιδιά,θέλω να κάνω αυτήν την αναβάθμιση του Κ750i μου,σε W800i.Πρέπει να πάω σε αυτό το Volto9 έτσι...;;; Δώστε μου σας παρακαλώ την διεύθυνση του μαγαζιού στον Πειραιά να πάω και αν ξέρετε καμια τιμούλα πόσο περίπου θα'χει αλλά και πόσο θα μου κρατήσουν εκεί το κινητό...Σας ευχαριστώ πολύ...:O Θα κοστίσει 20 ευρώ και θα κάτσεις περίπου ένα μισάωρο το πολύ κάνε backup το κινητό σου πρώτα γιατί θα χαθούν όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Θα κοστίσει 20 ευρώ και θα κάτσεις περίπου ένα μισάωρο το πολύ κάνε backup το κινητό σου πρώτα γιατί θα χαθούν όλα Mήπως να βγάλω εντελώς την κάρτα μνήμης...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Mήπως να βγάλω εντελώς την κάρτα μνήμης...;;; δεν χάνεται τίποτα απο την καρτα αλλά απο τη μνήμη κινητου, θα χάσεις καταλογο, sms και ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 δεν χάνεται τίποτα απο την καρτα αλλά απο τη μνήμη κινητου, θα χάσεις καταλογο, sms και ρυθμίσεις Γίνεται να βάλω τα ονόματα στην κάρτα μνήμης...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Γίνεται να βάλω τα ονόματα στην κάρτα μνήμης...;;; οχι δεν γινεται,αλλα μπορεις να κανεις μπακαπ τον τηλεφωνικο καταλογο με το my phone explorer.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 οχι δεν γινεται,αλλα μπορεις να κανεις μπακαπ τον τηλεφωνικο καταλογο με το my phone explorer.:) Ωραία,ευχαριστώ...:O Να σας ρωτήσω κάτι τελευταίο,έχει κάνει κανείς απο'σας αυτήν την αναβάθμιση έτσι να μου πει τις εντυπώσεις του...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_69 Δημ. July 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2006 Ωραία,ευχαριστώ...:O Να σας ρωτήσω κάτι τελευταίο,έχει κάνει κανείς απο'σας αυτήν την αναβάθμιση έτσι να μου πει τις εντυπώσεις του...;;; Αν και δεν έχω κάνει εγώ την αναβάθμιση αλλά ένας συνάδελφος στη δουλειά να σου πω πως δεν έχω δει καμία διαφορα απο το το δικό μου w800 ολα του πάνε μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. July 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2006 Ωραία,ευχαριστώ...:O Να σας ρωτήσω κάτι τελευταίο,έχει κάνει κανείς απο'σας αυτήν την αναβάθμιση έτσι να μου πει τις εντυπώσεις του...;;; Είναι περίπου το ίδιο με το Κ750, διαφορές: το μεσαίο κουμπί σε πάει στο walkman,και το activity menu έχει χαθεί αλλά αν πατήσεις joystick πάνω σε πάει στις συντομεύσεις, δηλαδή κάτι έμεινε! καντην την αναβάθμιση αξίζει, αν θες γίνεται και δωρεάν αλλα αν φοβάσαι πήγαινε στο 9volto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Να ρωτήσω κάτι: ακολουθώ κατά βήμα τις οδηγίες για την πρόσθεση γλωσσών στο Κ750 που γράφονται στο Sony Ericsson Club αλλά δε γίνεται αυτό που θέλω. Συγκεκριμένα: ενώ προσθέτω και τη γλώσσα και το Τ9, όταν τελειώσω τη διαδικασία και ανοίξω το τηλέφωνο μου εμφανίζονται μόνο τα Αγγλικά σαν υπάρχουσα γλώσσα. Επίσης με τη μέθοδο multitap που συντάσσω sms, ενώ πατώ να αλλάξω γλώσσα (πχ Ιταλικά) ενώ μου βγάζει στιγμιαία ότι την έχω επιλέξει γράφει με το standard abc και όχι με τα γράμματα που είναι αποκλειστικά για την κάθε γλώσσα (όπως κάνει πχ με τα Αγγλικά). Δοκίμασα να ξαναπεράσω τις γλώσσες, δοκίμασα να αφήσω μόνο δύο μέσα στο φάκελο (επειδή το τηλέφωνο είχε αρχικά τα Αγγλικά+2), άλλαξα το txt αρχείο που γράφει ποιες είναι οι επιτρεπόμενες γλώσσες, πατούσα Sht+F9 για Save αλλά όλα εις μάτην. Τι μπορεί να φταίει; Έχω την τελευταία έκδοση του FAR manager, τα απαραίτητα scripts από topsony.com κλπ. Προς το παρόν ξαναπερνώ το original λογισμικό και θα ξαναπροσπαθήσω αλλά θα ήθελα να δω αν κάνω κάτι λάθος. Edit: Μόλις διαπίστωσα ότι και με το πέρασμα του λογισμικού ξανά, δεν επανέρχονται οι γλώσσες... Άρα κάτι κάνω λάθος... Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxal Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Mπορει καποιος να πει ποιο ειναι το καλυτερο ή τελευταιο firmware για να βαλουμε? Παράθεση Hakuna matatA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Deleted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Να ρωτήσω κάτι: ακολουθώ κατά βήμα τις οδηγίες για την πρόσθεση γλωσσών στο Κ750 που γράφονται στο Sony Ericsson Club αλλά δε γίνεται αυτό που θέλω. Συγκεκριμένα: ενώ προσθέτω και τη γλώσσα και το Τ9, όταν τελειώσω τη διαδικασία και ανοίξω το τηλέφωνο μου εμφανίζονται μόνο τα Αγγλικά σαν υπάρχουσα γλώσσα. Επίσης με τη μέθοδο multitap που συντάσσω sms, ενώ πατώ να αλλάξω γλώσσα (πχ Ιταλικά) ενώ μου βγάζει στιγμιαία ότι την έχω επιλέξει γράφει με το standard abc και όχι με τα γράμματα που είναι αποκλειστικά για την κάθε γλώσσα (όπως κάνει πχ με τα Αγγλικά). Δοκίμασα να ξαναπεράσω τις γλώσσες, δοκίμασα να αφήσω μόνο δύο μέσα στο φάκελο (επειδή το τηλέφωνο είχε αρχικά τα Αγγλικά+2), άλλαξα το txt αρχείο που γράφει ποιες είναι οι επιτρεπόμενες γλώσσες, πατούσα Sht+F9 για Save αλλά όλα εις μάτην. Τι μπορεί να φταίει; Έχω την τελευταία έκδοση του FAR manager, τα απαραίτητα scripts από topsony.com κλπ. Προς το παρόν ξαναπερνώ το original λογισμικό και θα ξαναπροσπαθήσω αλλά θα ήθελα να δω αν κάνω κάτι λάθος. Edit: Μόλις διαπίστωσα ότι και με το πέρασμα του λογισμικού ξανά, δεν επανέρχονται οι γλώσσες... Άρα κάτι κάνω λάθος... Αν και παλιό το ερώτημα που προφανώς έχει λύσει ο φίλος μας είναι κάτι που μερικές φορές εμφανίζεται. Το πρόβλημα με τις λάθος γλώσσες έχει να κάνει μάλλον με την επιλογή των αρχείων για αναβάθμιση ή/και τις ρυθμίσεις που κάνει κανείς στο αρχείο finalization? Έχω κάνει την μετατροπή 3 φορές χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_92 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Ξεθάβω αυτό το θέμα αλλά πραγματικά είναι απίστευτο που το βρήκα!Έχω W800i εδώ και 6 χρόνια και δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοια πατέντα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts