leo06 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή, σχεδιαστικά μου αρέσει πολύ αλλά το miui δεν το μπορώ. Πριν χρόνια μου άρεσε αρκετά και πέρναγα σε άλλα τηλέφωνα, πλέον προτιμώ στοκ Android οπότε το έβαλα αγγελία και κρατάω το Xperia XZ2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. May 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Παιδιά δεν ξερω για τους υπολοίπους αλλά εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την μπαταρία του. Ακόμα δεν έχω παρει τα τελευταία update που διορθώνουν τα τυχων προβλήματα με το drain αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ωστόσο θα το πιέσω παραπάνω την προσεχή βδομάδα. Υπ' όψην πως με ενδιαφέρει από τις 8 το πρωι που ξυπνάω μέχρι τις 12 το βράδυ παρά την όποια χρήση (δεν παίζω παιχνίδια) να μου μένει υπόλοιπο 20%. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2019 Εγω που δε το χρησιμοποιω ιδιαιτερα,σε αναμονη η μπαταρια πεφτει αερα.Στο γραφημα δηλαδη κατηφορια μονο :lol: Θα διορθωθει ενταξει.Κατα τα αλλα ειναι πανεμορφο και με μια οθονη απολαυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Και η κάμερα μόλις απογειώθηκε! Το πρώτο port της gcam για το mi 9 SE. Απλά κατεβάζετε και κάντε εγκατάσταση. https://drive.google.com/file/d/1HjnuORW5XklMAfPc_ZmPxAqMW9eftLyC/view Με την νυχτερινή λειτουργία γίνεται η νύχτα μέρα!! Απολαύστε!! Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 όσοι το εχετε για ανεβαστε καμια φώτο ειδικά νύχτα με gcam Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bks3 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Όσοι έχετε βάλει google cam την σελφι κάμερα πόσο σαν την διαβάζει; Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 όσοι το εχετε για ανεβαστε καμια φώτο ειδικά νύχτα με gcam https://my.pcloud.com/publink/show?code=kZ1uPA7ZUY859GB57qyaXPixglwcS0yIKhF7 Όσοι έχετε βάλει google cam την σελφι κάμερα πόσο σαν την διαβάζει; Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φίλε μου δεν καταλαβαίνω τι εννοεις Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Όσοι έχετε βάλει google cam την σελφι κάμερα πόσο σαν την διαβάζει; Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5Μρ το βλεπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Ήρθε ενημέρωση 145mb. MIUI v.10.2.9.0 (Updated Android Security Patch to April 2019 Increased system security) για Global Version. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy A7 2018 και σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του MI 9 SE κυρίως λόγω μεγέθους. Τι λέτε να προχωρήσω? Θα κερδίσω και τίποτα άλλο εκτός του μεγέθους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy A7 2018 και σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του MI 9 SE κυρίως λόγω μεγέθους. Τι λέτε να προχωρήσω? Θα κερδίσω και τίποτα άλλο εκτός του μεγέθους? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Φίλε μου καλησπέρα. Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις ειναι η αλήθεια. Ποιοτητα κατασκευής ανώτερη του mi 9 se. Επιπλέον πιστεύω στο xiaomi έχεις καλυτερες κάμερες και με την δυνατότητα εγκατάστασης χωρίς πειράγματα της gcam κάνει το κινητό αεροπλάνο στον τομεα φωτογραφίας. Τώρα εγώ ειμαι anti-sammy boy μάλλον λόγο του μενού της όμως οφείλω να παραδεχτώ ότι ίσως ειναι η καλύτερη εταιρεία κινητών απο τις υπερτιμιλογημένες. Πιστεύω πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε MIUI και στο UI της Samsung. Δεν ξέρω πως τα πάει από θέμα υποστήριξης η samsung ούτε η xiaomi καθώς πρώτη φορα με MIUI. Μπορώ να πω όμως τως το μενού της xiaomi με δυσκολευει αρκετα, το περίμενα πιο κοντά στo Emotion UI της Huawei αλλά από ενα σημειο και μετά καταλαβαίνεις ότι κάθε κινητό εχει την δική του φιλοσοφία και δεν διαφέρουν και τραγικά μεταξύ τους. Επομένως για μένα τα + είναι οι κάμερες, η ποιότητα κατασκευής και τεράστιο + η gcam. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 και μια φωτογραφία με gcam σε λειτουργία Νυχτερινής Όρασης Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Καλημέρα, @bagit Σε ευχαριστώ να θεωρώ πως θα κερδίσω και λίγο σε επιδόσεις λόγω παραπάνω μνήμης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Θα κερδισεις και λογω chipset.Ειναι πιο δυνατος ο 712 απο τον exynos που φοραει το samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Καλημέρα, @bagit Σε ευχαριστώ να θεωρώ πως θα κερδίσω και λίγο σε επιδόσεις λόγω παραπάνω μνήμης ? Δεν είμαι γνώστης απλά πιστεύω πως η ram βοηθάει στο να κρατηθούν στο background ανοιχτές όσο το δυνατων περισσότερες εφαρμογές, αρά θα εισαι πιο αεράτος. Επισης και η GPU στο Xiaomi ειναι καλύτερη καθώς είναι adreno ενώ η mali στο samsung δεν ειναι και κάτι το συναρπαστικό (την θυμάμαι απ' όταν είχα το mate 7). Πιστεύω σε κρατάει στο samsung μόνο η υποστήριξη από την εταιρεία (δεν ξερω ακόμα πως υποστηρίζει η xiaomi, πρώτη φορά πήρα κι εγώ) και το μενού της. Αυτά ισως υπερέχουν. Να έχεις υπόψην σου κιόλας ότι το Α7 παίρνει και microsd αν θυμαμαι καλά απ' ότι κοίταξα, στο mi 9 se δεν έχουμε αυτήν τη δυνατότητα. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Όντως η έλλειψη sd είναι ένα μείον. Απλά θα κάνουμε τακτικά back up. Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 υπάρχει καμία ρύθμιση, ώστε όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο να ενεργοποιείται αυτόματα το bluetooth και να συνδέεται το κινητό στο αμάξι (μολις ανοίξω bluetooth συνδέεται αυτόματα) γιατί πολλές φορές το ξεχνάω και αντιλαμβάνομαι ότι δνε έχω ανοίξει τα bluetooth όταν πλέον οδηγάω και δεν μπορώ να απαντήσω. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Με τα update βελτιώθηκε καθόλου η κατάσταση με την μπαταρία; Πόσο σας βγάζει οθόνη (SOT) το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Με τα update βελτιώθηκε καθόλου η κατάσταση με την μπαταρία; Πόσο σας βγάζει οθόνη (SOT) το κινητό; Ακόμα το drain δεν θέλει έχει διορθωθεί. Νομίζω ούτε στην κινέζικη. Απλά κάνουν κάποιες βελτιώσεις. Εμένα μου βγάζει 4,5 ώρες οθόνη με αρκετή χρήση. Πιστεύω το 5αρι θα το χτυπήσει άνετα με μελλοντικά updates. Αν και τα review λένε για 7 με 8 ώρες και υπάρχει και βίντεο που δείχνει και 10 ωρες νομιζω ενεργή οθόνη ποτέ δεν μπόρεσα να το καταφέρω σε κανένα κινητό που είχα και έπιανε όντως τόσες ώρες (7 ώρες δηλαδή). Τώρα το πιο ανησυχητικό είναι πως έχει drain ενώ ειναι stand by. Μεγάλη σαχλαμάρα. Έπρεπε να είχε ήδη διορθωθεί. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Ακόμα το drain δεν θέλει έχει διορθωθεί. Νομίζω ούτε στην κινέζικη. Απλά κάνουν κάποιες βελτιώσεις. Εμένα μου βγάζει 4,5 ώρες οθόνη με αρκετή χρήση. Πιστεύω το 5αρι θα το χτυπήσει άνετα με μελλοντικά updates. Αν και τα review λένε για 7 με 8 ώρες και υπάρχει και βίντεο που δείχνει και 10 ωρες νομιζω ενεργή οθόνη ποτέ δεν μπόρεσα να το καταφέρω σε κανένα κινητό που είχα και έπιανε όντως τόσες ώρες (7 ώρες δηλαδή). Τώρα το πιο ανησυχητικό είναι πως έχει drain ενώ ειναι stand by. Μεγάλη σαχλαμάρα. Έπρεπε να είχε ήδη διορθωθεί. Ευχαριστώ... Αν δεν διορθωθεί δεν θα αγοράσω και το κινητό... η αλήθεια ειναι ότι θα ήθελα κάτι σε 7-8 ώρες SOT, οπότε αναμονή... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 υπάρχει καμία ρύθμιση, ώστε όταν μπαίνω στο αυτοκίνητο να ενεργοποιείται αυτόματα το bluetooth και να συνδέεται το κινητό στο αμάξι (μολις ανοίξω bluetooth συνδέεται αυτόματα) γιατί πολλές φορές το ξεχνάω και αντιλαμβάνομαι ότι δνε έχω ανοίξει τα bluetooth όταν πλέον οδηγάω και δεν μπορώ να απαντήσω. Με nfc tag γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Νομίζω ότι μετά από 3 μήνες απο κυκλοφορια η συσκευή αν ήταν το θέμα με την μπαταρία θα είχε ήδη διορθωθεί. Με την ταχύτητα που βγαίνουν τα μοντέλα 3 μήνες είναι σχεδόν ο μίσος κύκλος ζωης. Αν ήταν θα το είχαν βελτιώσει. Οι υποψήφιοι ας κοιτούν αλλού γιατί δεν υπάρχει πιο σπαστικό από το να το έχεις στην αναμονή και να ρουφάει μπαταρία. Το θυμάμαι που μου το έκανε το rnt 3 pro πριν 3 χρόνια, αλλά εκεί όντως μετά από συνεχή update είχα τα dev έκδοση έφτιαξε (για την ακρίβεια αρχικά μια το έφτιαχναν μία το χάλαγαν) μέχρι να στρώσει. Εδώ αν δεν έχει γίνει ήδη κάποια προσπάθεια δύσκολα... Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Νομίζω ότι μετά από 3 μήνες απο κυκλοφορια η συσκευή αν ήταν το θέμα με την μπαταρία θα είχε ήδη διορθωθεί. Με την ταχύτητα που βγαίνουν τα μοντέλα 3 μήνες είναι σχεδόν ο μίσος κύκλος ζωης. Αν ήταν θα το είχαν βελτιώσει. Οι υποψήφιοι ας κοιτούν αλλού γιατί δεν υπάρχει πιο σπαστικό από το να το έχεις στην αναμονή και να ρουφάει μπαταρία. Το θυμάμαι που μου το έκανε το rnt 3 pro πριν 3 χρόνια, αλλά εκεί όντως μετά από συνεχή update είχα τα dev έκδοση έφτιαξε (για την ακρίβεια αρχικά μια το έφτιαχναν μία το χάλαγαν) μέχρι να στρώσει. Εδώ αν δεν έχει γίνει ήδη κάποια προσπάθεια δύσκολα... Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το θέμα είναι ότι έχουν βρει το θέμα οι moders και δεν το διορθώνει η xiaomi. Δηλαδή είναι χαζό να ψάχνει κινητό συχνότητες κίνας στην ευρώπη και να μην το διορθώνεις. Το drain είναι καθαρά θέμα software και θα φύγει τώρα ότι η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι μικρή και δεν αλλάζει και μην περιμένετε να ασχοληθεί η xiaomi με ένα μοντέλο τόσο πολύ ώστε να το κάνει πύραβλο ακόμα κι αν μπορει. Εγώ από την χρήση που του κάνω είμαι ευχαριστημένος με το κινητό παιδιά. Χθες είχα μιλούσα συνέχεια, εβγαζα και επεξεργαζόμουν φώτο (συνολικά εβγαλα 150 φωτογραφίες σε εκδήλωση που πήγα) και το βράφυ γύρισα σπίτι με 30% ενώ πίστευα πως θα με είχε αφήσει (το MI A1 θα με είχε αφήσει πάντως). Είμαι απόλυτα ικανοποημένος μέχρι στιγμής (καλά ούτε μήνα δεν έκλεισα) αλλά λόγω του φαινομένου της xiaomi να βγάζει 30 κινητα κάθε Quarter έτους και να μην τα πουσάρει με software ενώ μπορεί σκέφτομαι να πουλάω κάθε χρόνο το παλιό, να βάζω +60 ευρώ και να πάω στο επόμενο. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Νομίζω ότι μετά από 3 μήνες απο κυκλοφορια η συσκευή αν ήταν το θέμα με την μπαταρία θα είχε ήδη διορθωθεί. Με την ταχύτητα που βγαίνουν τα μοντέλα 3 μήνες είναι σχεδόν ο μίσος κύκλος ζωης. Αν ήταν θα το είχαν βελτιώσει. Οι υποψήφιοι ας κοιτούν αλλού γιατί δεν υπάρχει πιο σπαστικό από το να το έχεις στην αναμονή και να ρουφάει μπαταρία. Το θυμάμαι που μου το έκανε το rnt 3 pro πριν 3 χρόνια, αλλά εκεί όντως μετά από συνεχή update είχα τα dev έκδοση έφτιαξε (για την ακρίβεια αρχικά μια το έφτιαχναν μία το χάλαγαν) μέχρι να στρώσει. Εδώ αν δεν έχει γίνει ήδη κάποια προσπάθεια δύσκολα... Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι στανταρ θεμα software.Το βραδυ μου εφυγε 15% μπταταρια φαντασου. Η χιαομι δυστυχως εχει ριξει σε ποιοτητα την software υποστηριξη της. Το ποκο,το πηρα 5 μηνες μετα τη κυκλοφορια του και ειχε απιστευτα bug ακομα. Το rn3 μου στη τελευταια stable του,εχει και αυτο drain.Το ψιλοδιορθωσαν στη τελευταια dev του.Απο τη μια ρομ στην αλλη ,εβγαλε 1,5 ωρα παραπανω οθονη φαντασου. Γενικα πανε αργα τα ζα μου.Θα το φτιαξουν,ουσιαστικα στον 1 μηνα που το εχω 1 update εχει βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Ειναι στανταρ θεμα software.Το βραδυ μου εφυγε 15% μπταταρια φαντασου. Η χιαομι δυστυχως εχει ριξει σε ποιοτητα την software υποστηριξη της. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός όλο και επιβεβαιώνεται αυτή η παραδοχή... Συνεχώς ξεφουρνίζει νέα μοντέλα, προφανώς με ημιτελή ολοκλήρωση software που ειναι το μισό κινητό... τώρα έσκασε το redmi Κ20 πάλι. Για αυτό ελεγα να στραφώ προς MEIZU και εκεί δυστυχώς μεγαλύτερη απογοήτευση με την υποστήριξη! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts