dimgeo Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Πολλά κινητά με amoled δεν έχουν καθότι έχει always on display Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Πολλά κινητά με amoled δεν έχουν καθότι έχει always on display Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk απλα το εχω συνηθισει χρονια τωρα στα galaxy και βολευει... χμμμ...οκ-σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 απλα το εχω συνηθισει χρονια τωρα στα galaxy και βολευει... χμμμ...οκ-σε ευχαριστω Δεν νομίζω ότι πλεον θα βρεις συσκευή ναυαρχίδα με amoled οθόνη χωρίς bazels που θα έχει notification led ούτε στην Samsung ούτε πουθενά... Το notification led έχει αντικατασταθεί από την Always on Display... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Δεν νομίζω ότι πλεον θα βρεις συσκευή ναυαρχίδα με amoled οθόνη χωρίς bazels που θα έχει notification led ούτε στην Samsung ούτε πουθενά... Το notification led έχει αντικατασταθεί από την Always on Display... εχω μεινει λιγο πισω... λογικο ακουγεται το always on(δεν το χρησιμοποιοω καθολου στο s8+)και θα πρεπει να το συνηθισω. το ledακι παντως,βολευει πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 εχω μεινει λιγο πισω... λογικο ακουγεται το always on(δεν το χρησιμοποιοω καθολου στο s8+)και θα πρεπει να το συνηθισω. το ledακι παντως,βολευει πολυ... Μετά από χρόνια με ledάκι, δε μου λείπει καθόλου με την aod! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Μετά από χρόνια με ledάκι, δε μου λείπει καθόλου με την aod! οκ..φανταζομαι οτι θα το συνηθισω..:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δουλεύει για τον εντοπισμο του κινητού σε περίπτωση που στο κλέψουν? Ακόμα κ κλειδωμένο να είναι μπορεί να το απενεργοποιήσει οποίος το παρει Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasospap88 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Καλησπερα σε ολους ενδιαφερομαι για το κινητο κ το βρηκα 490 ευρω σε ενα καταστημα στο ιντερνετ αλλα δεν το γνωριζω κ θελω να ρωτησω αμα επιτρεπεται να αναφερω την ονομασια του μαγαζιου για να μου πει καποιος αμα το γνωριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Τόσο δεν το βρίσκω σε ευρωπαϊκό Amazon χωρίς τον ΦΠΑ, για εχε τον νου σου. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Εν τω μεταξύ, το wifi direct γιατί δεν λειτουργεί για μεταφορά αρχείων (εικόνων βίντεο) μεταξύ του p30pro με s10+?? Προσπαθούσα σήμερα και τίποτα. Κ μου έβγαζε κάτω ότι είναι συμβατό μόνο με huawei συσκευές.. Παλιά (καλοκαίρι) με το ίδιο κινητό μια χαρά έστελνα ότι ήθελα και μου έστελναν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasospap88 Δημ. January 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2020 Τόσο δεν το βρίσκω σε ευρωπαϊκό Amazon χωρίς τον ΦΠΑ, για εχε τον νου σου. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επιτρεπεται εδω στο φορουμ να αναφερω το ονομα του καταστηματος για να το δειτε με τα ματια σας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Καλησπερα σε ολους ενδιαφερομαι για το κινητο κ το βρηκα 490 ευρω σε ενα καταστημα στο ιντερνετ αλλα δεν το γνωριζω κ θελω να ρωτησω αμα επιτρεπεται να αναφερω την ονομασια του μαγαζιου για να μου πει καποιος αμα το γνωριζει το ποιο φτηνό που βρίσκω είναι 510 ευρώ (χωρίς φπα και με ειδική τιμή για εταιρίες κλπ) 490 και μαλιστα λιανικη ΚΑΤΙ ΒΡΟΜΑΕΙ και γενικά μην τραβιεστε στα φτηνά... (παιζει πολύ άπατη τελευταία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Επιτρεπεται εδω στο φορουμ να αναφερω το ονομα του καταστηματος για να το δειτε με τα ματια σας ; Ναι φίλε επιτρέπεται... Βάλε λινκ... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Φίλε μου επειδή ξέρω για ποιο κατάστημα λες. Μακριά. Έχει γίνει χαμός με το συγκεκριμένο. Ακόμα χρωστάει κινητά από Black Friday και έχουν γίνει καταγγελίες κ αγωγές. Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Να κάνω μια ερώτηση, με την aod ενεργή έχει δραματική αλλαγή στην κατανάλωση μπαταρίας? Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasospap88 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Ναι φίλε επιτρέπεται... Βάλε λινκ... https://www.a-mobiles.gr/index.php?route=product/product&product_id=366 ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου επειδή ξέρω για ποιο κατάστημα λες. Μακριά. Έχει γίνει χαμός με το συγκεκριμένο. Ακόμα χρωστάει κινητά από Black Friday και έχουν γίνει καταγγελίες κ αγωγές. https://www.a-mobiles.gr/index.php?route=product/product&product_id=366 Για αυτην εννοεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 ΜΑΚΡΙΆ! ΕΊΝΑΙ ΦΌΛΑ! Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 αν πάει από το κατάστημα πάρει στα χέρια του την συσκευή που είναι να αγοράσει & πάρει τηλέφωνο σε Huawei δώσει imei & του πούνε ότι είναι κομπλέ γιατί να μην το πάρει? Ψωνίζοντας από skroutz αυτό το κάνω πάντα. Μια φορά την πάτησα με ένα Samsung που δεν ήταν eu & από τότε κάνω πάντα κλήση για να δώσω imei. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Το συγκεκριμένο κατάστημα οπως και πολλά άλλα ύποπτα λειτουργουν μόνο με συσκευές "κατόπιν παραγγελίας" και προεξοφληση ολοκλήρου του ποσού... Οπότε είναι μεγάλο το ρίσκο... Αν έστω η πληρωμή γινόταν με την παραδωση(αντικαταβολή) τότε ναι γιατί όχι... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 αν πάει από το κατάστημα πάρει στα χέρια του την συσκευή που είναι να αγοράσει & πάρει τηλέφωνο σε Huawei δώσει imei & του πούνε ότι είναι κομπλέ γιατί να μην το πάρει? Ψωνίζοντας από skroutz αυτό το κάνω πάντα. Μια φορά την πάτησα με ένα Samsung που δεν ήταν eu & από τότε κάνω πάντα κλήση για να δώσω imei. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γιατί είναι κατόπιν παραγγελίας δεχετε μόνο τραπεζική κατάθεση και μετά προχωράει στην παραγγελιά η οποία μπορεί να πάρει έως και 3 4 μήνες (το συγκεκριμένο ακομη χρωστάει κινητά απο το black friday) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Κάντε μια αναζήτηση στο ίντερνετ κ θα καταλάβετε. Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 https://www.insomnia.gr/forums/topic/726093-a-mobilesgr/ Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Επειδη το ψηνω να δωσω το Note 9 μου και να χτυπησω ενα P30 pro,ετσι για την αλλαγη,υπαρχει τροπος να μην το χρησιμοποιω με gestures; Σε ενα καταστημα που το εψαχνα λιγο δεν μπορουσα να βρω λειτουργια για να το χρησιμοποιω με τα 3 εικονικα κουμπακια "back,recent apps και home". Και δεν τα μπορω καθολου τα gestures. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Εννοείται κ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις. Με τα 3 κουμπακια, με gestures, οτι σε βολεύει. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 εχω βρει σε καλή τιμή το P30 pro στο amazon.es και γραφει οτι ειναι "Spanish Version" θα χει κάποιο κλείδωμα ή να παραγγείλω άφοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts