Namgal Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Καλησπέρα σε όλους! Σας παραθέτω φωτογραφίες της δημοφιλής εφαρμογής Gsam που δείχνει την κατανάλωση της μπαταρίας σύμφωνα με τη χρήση που κάνω. Στο Bluetooth είναι συνδεμένο ένα ρολοϊ και hands-free. Είναι φυσιολογικό να έχει τόση κατανάλωση; Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Νομίζω ότι τα ποσά των παραστατικών που πρέπει να καταθετονται ηλεκτρονικά είναι από 500 και πάνω αλλά στη καθαρή αξία άνευ ΦΠΑ δηλ. Στη περίπτωση εδώ του φίλου είναι πιο κάτω. ετσι ειναι οποτε σε ελεγχο θα ισχυριστει οτι πληρωθηκε με μετρητα...εκτος αν ισχυει κατι αλλο για τις συγκεκριμενες συναλλαγες αλλα δε νομιζω, δεν το εχω ψαξει ομως, το γενικο ειναι 500+ΦΠΑ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Huawei P30 Pro NEW EDITION to launch on May 15, will come with GMS https://www.huaweicentral.com/huawei-p30-pro-new-edition-will-launch-with-gms-1/ According to Huawei Germany, Huawei will introduce Huawei P30 Pro NEW EDITION starting May 15 to June 4, 2020. This new device will come under a promo offer. Just like Huawei P30 lite New Edition, the Huawei P30 Pro New Edition will come with Google Mobile Services (GMS). However, there is no information revealed by the company on Huawei P30 Pro New Edition or what new it’ll come with. In addition, there’s no official announcement made at the moment. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Huawei P30 Pro NEW EDITION to launch on May 15, will come with GMS https://www.huaweicentral.com/huawei-p30-pro-new-edition-will-launch-with-gms-1/ Πέρα από τα νέα χρώματα και την ματ πλάτη, θα έχει και άλλες αλλαγές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Πέρα από τα νέα χρώματα και την ματ πλάτη, θα έχει και άλλες αλλαγές ? Στο P30 Lite 2020 edition, είχαν προσθέσει περισσότερη ROM (256) και UFS 2.1 αντί για eMMC 5.1. Στο P30 pro 2020 edition δεν μπορώ να φανταστώ τι αλλαγές θα κάνουν σε επίπεδο hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Από χθές, κάποιες φορές: Θαυμαστικό στο σήμα του Wi-Fi, κόκκινη σημείωση ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στο internet αλλά internet εχω κανονικά (όσες φορές το τέσταρα τουλάχιστον την ώρα που είχα το θαυμαστικό, κλπ) στο κινητό. Στο router μου φυσικά καμία ένδειξη προβλήματος, και το PC μου με ethernet στο router έχει κανονικά internet. Το πρόβλημα στο P30 φτιάχνει από μόνο του μετά από λίγη ώρα ή αν βάλω το κινητό σε plane mode για λίγα δευτερόλεπτα. Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς αυτό το πρόβλημα; Βλέπω αναφορές και αλλού. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8016166#post8016166 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς αυτό το πρόβλημα; Βλέπω αναφορές και αλλού. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8016166#post8016166 Το έπαθα και εγώ χθες το μεσημέρι αυτό με δύο διαφορετικά ρουτερ. Μήπως έχεις cosmote και ενεργοποιημενο το vowifi; Μόλις το απενεργοποιησα συνδέθηκα κανονικά. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Το έπαθα και εγώ χθες το μεσημέρι αυτό με δύο διαφορετικά ρουτερ. Μήπως έχεις cosmote και ενεργοποιημενο το vowifi; Μόλις το απενεργοποιησα συνδέθηκα κανονικά. Καλημέρα. Ναι, Cosmote και VoWiFi. Θα δοκιμάσω αυτό που ανέφερες αν ξανασυμβεί. Οπότε κάτι παίζει με το VoWiFi της Cosmote μάλλον ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Καλημέρα. Ναι, Cosmote και VoWiFi. Θα δοκιμάσω αυτό που ανέφερες αν ξανασυμβεί. Οπότε κάτι παίζει με το VoWiFi της Cosmote μάλλον ε; Ναι σίγουρα από εκεί ήταν το θέμα. Και εγώ τα ίδια έπαθα χθες που έχω cosmote οπότε μην ανησυχείς. Μπάλα πάει ο Κινέζος Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Ναι σίγουρα από εκεί ήταν το θέμα. Και εγώ τα ίδια έπαθα χθες που έχω cosmote οπότε μην ανησυχείς. Μπάλα πάει ο Κινέζος Τελικά συμβαίνει και με Vodafone σε κάποιους. https://www.facebook.com/groups/1703725689645665/permalink/3241885202496365/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Τελικά συμβαίνει και με Vodafone σε κάποιους. https://www.facebook.com/groups/1703725689645665/permalink/3241885202496365/ Επειδή δεν έχω fb τι αναφέρει ακριβώς; Σχετίζεται με το VoWiFi της Vodafone; Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Επειδή δεν έχω fb τι αναφέρει ακριβώς; Σχετίζεται με το VoWiFi της Vodafone; Δεν δίνουν λεπτομέρειες. Απλά γράφουν και παιδιά που τονίζουν ότι δεν έχουν cosmote αλλά VF. Αναφορές υπάρχουν κι εδώ, οπότε είναι θέμα των Huawei Services, ή κάτι σχετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Vodafone κι εγώ παίδες, αλλά με Nova 5t, κι είχα το ίδιο θέμα χθες. Άλλαξα τον τρόπο συνδεσης στο WiFi settings του AP, στο κινητό σε static IP, με DNS της cloudflare(τα είχα (automatic) και δουλεύει μια χαρά Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Vodafone κι εγώ παίδες, αλλά με Nova 5t, κι είχα το ίδιο θέμα χθες. Άλλαξα τον τρόπο συνδεσης στο WiFi settings του AP, στο κινητό σε static IP, με DNS της cloudflare(τα είχα (automatic) και δουλεύει μια χαρά Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Καλημέρα. Εγώ ανέκαθεν είχα και έχω στο Router μου Google DNS (κι όχι auto), και static σε όλες τις συσκευές που συνδέονται ασύρματα και ενσύρματα (address reservation μέσω Mac Address στο ίδιο το router) και παρόλα αυτά αντιμετώπισα το πρόβλημα. Οπότε θεωρώ ότι δεν έχει να κάνει με αυτά τα settings. Πιστεύω πως ίσως είναι κάτι που σχετίζεται με τα Huawei Services ή / και κάποιο background / server update που έγινε και δημιούργησε το πρόβλημα. Νομίζω πάντως ότι πλέον έχει επιλυθεί σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pdrima Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Εμενα αυτο με το θαυμαστικό μου το κανει εδω και ενα μηνα.χωρις ομως προβλημα στην συνδεση και.στην προσβαση στο ιντερνετ.ολα τρεχουν ρολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Καλημέρα. Εγώ ανέκαθεν είχα και έχω στο Router μου Google DNS (κι όχι auto), και static σε όλες τις συσκευές που συνδέονται ασύρματα και ενσύρματα (address reservation μέσω Mac Address στο ίδιο το router) και παρόλα αυτά αντιμετώπισα το πρόβλημα. Οπότε θεωρώ ότι δεν έχει να κάνει με αυτά τα settings. Πιστεύω πως ίσως είναι κάτι που σχετίζεται με τα Huawei Services ή / και κάποιο background / server update που έγινε και δημιούργησε το πρόβλημα. Νομίζω πάντως ότι πλέον έχει επιλυθεί σε όλους. Όντως δεδομένου ότι προέκυψε πρόβλημα την ίδια χρονική στιγμή ανεξάρτητα παροχου τότε μιλάμε για θέμα server μάλλον. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Και στο POS είχα θέμα ανήμερα Πρωτομαγιά, μόνο με κλήση γινόταν η συναλλαγή, δηλαδή είχε πρόβλημα σύνδεσης με το ρούτερ αν και όλα φαίνονταν οκ. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 Είχα θέμα και εγώ εχθές με το θαυμαστικό στα δύο ρουτερ μου...εκανα επανεκκίνηση και το έβγαζε πάλι.... Βέβαια από το βραδάκι και μετά δεν το ξαναέβγαλε έως σήμερα Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω.πως μπορώ να τραβήξω φωτογραφία μια σελίδα όταν βρίσκομαι στο ιντερνετ παράδειγμα η κάτι που γράφω σε ένα φόρουμ η όταν βάλω λεφτά κάπου σε ένα λογαριασμό και θέλω να το έχω σε φώτο.π.χ στα xiaomi έκανες τα τρία δάχτυλα προς τα κάτω στην οθόνη και τράβαγε φωτό αυτό που έβλεπες.εδω πως γινετε αυτό;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω.πως μπορώ να τραβήξω φωτογραφία μια σελίδα όταν βρίσκομαι στο ιντερνετ παράδειγμα η κάτι που γράφω σε ένα φόρουμ η όταν βάλω λεφτά κάπου σε ένα λογαριασμό και θέλω να το έχω σε φώτο.π.χ στα xiaomi έκανες τα τρία δάχτυλα προς τα κάτω στην οθόνη και τράβαγε φωτό αυτό που έβλεπες.εδω πως γινετε αυτό;;;;; Χτυπώντας την οθόνη δύο φορές με το κόκκαλο του δειχτη. Όπως θα χτυπούσες την πόρτα. Ή κατεβάζοντας την κουρτίνα και πατώντας screenshot ή στιγμιότυπο οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Η πατώντας το μείον της εντάσεις παράλληλα με το Power.. Με το + ξεκινάει βίντεο της οθόνης Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Η πατώντας το μείον της εντάσεις παράλληλα με το Power.. Με το + ξεκινάει βίντεο της οθόνης Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk η χτυπάς την πόρτα με δυο δάχτυλα...πάλι ξεκινάει βίντεο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfis Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Παράγγειλα σήμερα το κινητό απο το ενα μαγαζί στο bestprice sta 500€. Απλά παιδιά σχετικά με το αν ισχύει η εγγύηση να ζητήσω από το μαγαζί πριν μου το στείλουν να μου στείλουν το imei της συσκευής η τον σειριακό αριθμο ? Και αφού μου του στείλουν πως μπορώ να εξακριβώσω αν ισχύει ρωτώντας την Huawei greece? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Παράγγειλα σήμερα το κινητό απο το ενα μαγαζί στο bestprice sta 500€. Απλά παιδιά σχετικά με το αν ισχύει η εγγύηση να ζητήσω από το μαγαζί πριν μου το στείλουν να μου στείλουν το imei της συσκευής η τον σειριακό αριθμο ? Και αφού μου του στείλουν πως μπορώ να εξακριβώσω αν ισχύει ρωτώντας την Huawei greece? Θα μιλούσα πρώτα με Huawei Greece για να μου πουν αυτοι τι να ζητησω απο το μαγαζι. Λογικα παντως αρκει να ειναι EU η συσκευή. Οι ανωτέρω όροι ισχύουν μόνο για προϊόντα της Huawei τα οποία έχουν πωληθεί εντός του ΕΟΧ (Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος). https://consumer.huawei.com/gr/support/warranty-policy/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfis Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Θα μιλούσα πρώτα με Huawei Greece για να μου πουν αυτοι τι να ζητησω απο το μαγαζι. Λογικα παντως αρκει να ειναι EU η συσκευή. Οι ανωτέρω όροι ισχύουν μόνο για προϊόντα της Huawei τα οποία έχουν πωληθεί εντός του ΕΟΧ (Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος). https://consumer.huawei.com/gr/support/warranty-policy/ to site γραφει κανονικα ότι υπαρχει ένδειξη eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts