gilberto Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Όλα συμβατά είναι αρκεί να είναι αξιόπιστα και να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Τι θέματα είχε αυτό που είχες; Είχε θέματα με τη θύρα των 2Α . Τη μια έδειχνε οτι φόρτιζε γρήγορα την αλλη κανονικά ενω αλλες φορές συνδεόταν και απόσυνδεόταν αμέσως λες και κάποιος έβγαζε συνέχεια το βύσμα. Δοκιμασα και 2 καλώδια το ενα απο το power bank με ανταπτορα USB c και ενα της huawei (c to a) με τα ίδια αποτελεσματα. Σκέφτομαι μήπως παραγγειλω κάνα ravpower απο Αμερική (Amazon) αλλά δεν ξέρω τι παιζει με τις επιπλέον χρεώσεις. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Παιδιά πείτε μου τώρα που γυρίζει... Spigen ή Nillkin tempered glass τελικα;; Θέλω να παραγγείλω άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Παιδιά πείτε μου τώρα που γυρίζει... Spigen ή Nillkin tempered glass τελικα;; Θέλω να παραγγείλω άμεσα Nillkin από μένα. Τα είχα και τα 2 και της nillkin είναι καλύτερο. Και το πιο σημαντικό, είναι πιο λεπτό. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλημέρα.Εχετε υπόψιν κάποιον φόρτιση αυτοκινήτου,για να χρησιμοποιηθεί ή συσκευή σαν gps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Καλημέρα.Εχετε υπόψιν κάποιον φόρτιση αυτοκινήτου,για να χρησιμοποιηθεί ή συσκευή σαν gps; Ό,τι ποιοτικότερο κυκλοφορεί εκεί έξω... http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-C6-30W-Quick-Charge-QC-2_0-Two-Port-USB-Car-Charger-for-Samsung-p-1023850.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Τίποτα από Ελλαδα,δεν παίζει ε;ρε τι πράγμα είναι αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juma Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα...μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή μου lg leon??? Δεν πλήρωσα κάποιους λογαριασμούς και μου το κλείδωσε η vodafon...ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα...μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή μου lg leon??? Δεν πλήρωσα κάποιους λογαριασμούς και μου το κλείδωσε η vodafon...ευχαριστώ προκαταβολικά Βάλε άλλη κάρτα- νούμερο.Φραγή στο νούμερο σου έχουν κάνει ,όχι στην συσκευή. Φυσικά πάντα μπορείς να πληρώσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 28, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Θα βρεις και Ελλάδα αλλά σε τιμές που τα καθιστούν απαγορευτικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλησπέρα, αυτό το σετάκι αξίζει; Αυτό το καλώδιο θα υποστηρίζει quick charge? γιατί έχω πάρει ένα nillkin αλλά δεν φορτίζει γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Καλησπέρα, αυτό το σετάκι αξίζει; Αυτό το καλώδιο θα υποστηρίζει quick charge? γιατί έχω πάρει ένα nillkin αλλά δεν φορτίζει γρήγορα Ένα αντίστοιχο της blitzwolf με τέσσερις θύρες που πήρα είναι πολύ καλό πάντως. Οπότε και αυτό λογικά είναι μια χαρα! Sent from my XT1092 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Καλησπέρα, αυτό το σετάκι αξίζει; Αυτό το καλώδιο θα υποστηρίζει quick charge? γιατί έχω πάρει ένα nillkin αλλά δεν φορτίζει γρήγορα http://www.banggood.com/BlitzWolf-Qualcomm-Certified-QC-3_0-USB-Type-C-BW-C9-Dual-Ports-Car-Charger-p-1049810.html Πάρε αυτό καλύτερα, έχει type c καλώδιο για το nexus που βγάζει 3Α και μια ακόμα θύρα με qc 3.0 Βάλε και αυτό τό κουπόνι 12blitzw να πάρεις και έκπτωση 10% Edited August 6, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 http://www.banggood.com/BlitzWolf-Qualcomm-Certified-QC-3_0-USB-Type-C-BW-C9-Dual-Ports-Car-Charger-p-1049810.html Πάρε αυτό καλύτερα, έχει type c καλώδιο για το nexus που βγάζει 3Α και μια ακόμα θύρα με qc 3.0 Βάλε και αυτό τό κουπόνι 12blitzw να πάρεις και έκπτωση 10% Καλο ακουγεται, απλα δεν θελω να εχει ενσωματωμενο καλωδιο γιατι το καλωδιο θελω να το κρατησω εγω και ο ανταπτορας παει στον πατερα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Καλο ακουγεται, απλα δεν θελω να εχει ενσωματωμενο καλωδιο γιατι το καλωδιο θελω να το κρατησω εγω και ο ανταπτορας παει στον πατερα μου Το καλώδιο από τον φορτιστή που ποσταρες είναι Micro usb και βγάζει μόνο 2.1A. Οπότε δεν είναι καλή επιλογή καλωδίου. Καλύτερα πάρε ξεχωριστά έναν φορτιστή αμαξιου και ένα καλώδιο type c της BlitzWolf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Έχει πάρει κάποιος slimport adapter,έχετε να προτεινετε κάποιον πωλητή ή κάποιο συγκεκριμένο slimport ?? Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 εχω βρει ενα μαγαζακι με αξεσουαρ κινητων και εχει τζαμακι για το κινητο με 10ε. για το συγκεκριμενο κινητο,ειδα οτι εχει ολα τα κοψιματα που πρεπει. δεν ειναι ομως καποια απο τις κορυφαιες μαρκες nillkin κλπ. θα εχει μεγαλη διαφορα στην αισθηση λετε απο ενα nillkin? αν ναι απο που μου προτεινεται να παρω ενα nillkin σε λογικη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 εχω βρει ενα μαγαζακι με αξεσουαρ κινητων και εχει τζαμακι για το κινητο με 10ε. για το συγκεκριμενο κινητο,ειδα οτι εχει ολα τα κοψιματα που πρεπει. δεν ειναι ομως καποια απο τις κορυφαιες μαρκες nillkin κλπ. θα εχει μεγαλη διαφορα στην αισθηση λετε απο ενα nillkin? αν ναι απο που μου προτεινεται να παρω ενα nillkin σε λογικη τιμη Από ebay.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Έχει να προτείνει κάποιος tempered glass;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Εδώ, αν διαβάσεις το νήμα θα δεις πως τις πιο πολλές ψήφους τις παίρνει το Nillkin. Το περιμένω μέσα στον μήνα (Ή+προ) Τώρα φοράει ένα no name που είχαν στο Κ.στορ όταν πήρα το κινητό. Δεν μπορώ να πω πως μ αρέσει. Περιμένω το Nillkin να έχει πολύ πιο καλή αίσθηση... Θα δείξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egnatios Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Καλημέρα, ζητάω για την συνδρομή σας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Όταν θέλω να κλειδώσω την οθόνη το κάνω χρησιμοποιώντας πάντα την επιλογή ολίσθηση κι όταν δεν θέλω να είναι ξεκλείδωτη πατάω την επιλογή "κανένα" και δεν κλειδώνει η οθόνη. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως εξαφανίζεται η επιλογή "κανένα" και δεν μπορώ να εχω την οθόνη μου ξεκλείδωτη. Είναι πάντα μα πάντα κλειδωμένη ακόμα κι όταν είμαι στο σπίτι. Εστειλα e-mail στην LG και μου είπε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πράγμα που έκανα και λύθηκε το πρόβλημα προσωρινα. Αυτό όμως δεν είναι λύση διότι χάνουμε τα δεδομένα μας. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Τι να κάνω για να επαναφερθεί η επιλογή "κανενα" κλειδωμα οθόνης και να μπορώ να την εχω και χωρίς αυτόματο κλείδωμα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egnatios Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ξέχασα να προσθέσω ότι και τις δυο φορές πως συναίνει το πρόβλημα...ενώ μίλαγα έτριψα εκ παραδρομής την οθόνη με το αυτί μου και άλλαξε από owner σε επισκεπτη εν ώρα κλήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Εδώ, αν διαβάσεις το νήμα θα δεις πως τις πιο πολλές ψήφους τις παίρνει το Nillkin. Το περιμένω μέσα στον μήνα (Ή+προ) Τώρα φοράει ένα no name που είχαν στο Κ.στορ όταν πήρα το κινητό. Δεν μπορώ να πω πως μ αρέσει. Περιμένω το Nillkin να έχει πολύ πιο καλή αίσθηση... Θα δείξει Έχει απίστευτη αίσθηση της Nillkin. Θα σ αρέσει πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Κατηργησε τον επισκεπτη και θα επανέλθει. Το wifi tethering δουλεύει στο κινητό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egnatios Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Το έχω γυρίσει σε owner......υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για κατάργηση του επισκέπτη? Wi Fi έχω και λειτουργει......το wi fi thethering είναι αλλο πράγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 λεω να παρω αυτα τα 2 απο το συγκεκριμενο σαιτ. πως τα βλεπετε? απο usb c σε usb 2 για να συνδεω το κινητο με το pc http://www.banggood.com/NILLKIN-1_2M-2A-USB-3_1-Type-C-Male-to-USB-2_0-Male-Data-Sync-Charging-Cable-for-Nexus-5X-6P-OnePlus-p-1022553.html και αυτο το τζαμακι http://www.banggood.com/NILLKIN-9H-Hard-Anti-Burst-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-For-LG-Nexus-5X-p-1017711.html νομιζω δεν ειναι το πολυ λεπτο αλλα πιστευω θα ειναι καλο στην αισθηση. πως τα βλεπετε? εχει παρει καποιος αλλος απο αυτο το σαιτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts