haris013 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 oχι,κανενα ! ωραία! παραγγέλνω :D Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 ωραία! παραγγέλνω :D για την εφαρμογή του tempered glass δες κι εδω να τα χεις υπόψιν σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5382041#post5382041 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Εγώ πάντως δύο φορές που έβαλα, NO name, tempered glass και τις δύο φορές αριστερά και μέχρι την μέση, από την κάμερα έως και πιο κάτω από τα volume button δεν κολλάει. Αν και τις τρεις πρώτες μέρες ήταν μια χαρά... Ευτυχώς πιάνει πολύ λίγη οθόνη και δεν ενοχλεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtctsiamp Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εγώ πάντως δύο φορές που έβαλα, NO name, tempered glass και τις δύο φορές αριστερά και μέχρι την μέση, από την κάμερα έως και πιο κάτω από τα volume button δεν κολλάει. Αν και τις τρεις πρώτες μέρες ήταν μια χαρά... Ευτυχώς πιάνει πολύ λίγη οθόνη και δεν ενοχλεί... Παρε κανενα Nillkin απο eBay.com Πολυ καλη τιμη και ποιοτητα. Παράθεση http://www.slimroms.net/images/OPTemplate/signature.png Nexus 5 - hammerhead - SlimLP Nexus 7 (2013) - flo - SlimLP OnePlus One - bacon - SlimLP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 οποιος εχει παντως καμμια ας μου στειλει pm.....:happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εμένα ήρθε προχθες το tempered glass από τη nilkin. Μπήκε πανεύκολα ,ένα πολύ μικρό ιστό έχω και εγώ κάτω χαμηλά που δεν ενοχλεί στο μάτι. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εβαλα και εγώ την νιλκιν βέβαια δεν εκανα και την καλύτερη τοποθέτηση..εχω ενα μικρο ιστό κάτω και πάνω δεξιά γωνία. Βέβαια την έβαλα και την εβγαλα 3-4 φορές αχχαχα.. Θα την αφήσω λίγο διαστημα έτσι και αν είμαι ευχαριστημένος θα πάρω αλλη να βάλω. Πάντως τρομερή αίσθηση και καμία σχέση με τα ψευτοπροτεκτορ Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εβαλα και εγώ την νιλκιν βέβαια δεν εκανα και την καλύτερη τοποθέτηση..εχω ενα μικρο ιστό κάτω και πάνω δεξιά γωνία. Βέβαια την έβαλα και την εβγαλα 3-4 φορές αχχαχα.. Θα την αφήσω λίγο διαστημα έτσι και αν είμαι ευχαριστημένος θα πάρω αλλη να βάλω. Πάντως τρομερή αίσθηση και καμία σχέση με τα ψευτοπροτεκτορ Συμφωνω. Κι εγω πριν 2-3 μερες το παρελαβα, το εβαλα πολυ καλα αν εξαιρεσει κανεις πανω δεξια που το κρατουσα κι απο εκει το ξεκολλουσα οταν ηθελα να το διορθωσω λιγο και δεν παταει τελειως καλα. Σαν να εφυγε η "κολλα" σ εκεινο το σημειο. Δεν το ταλαιπωρησα θεωρω πολυ. Υπαρχει τροπος να πατησει/κολλησει; Δεν ειναι παντως ενοχλητικο καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrus23 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Επιβεβαιώνω και εγω τα παραπάνω με nillkin tempered glass.Στην πάνω αριστερη γωνία μετά από δύο εβδομάδες,το γυαλί δεν εφαρμόζει καλά και δημιουργήθηκε μια κηλίδα η οποία σιγά σιγά ανοίγει. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μάλιστα με πολύ καλή τοποθέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Επιβεβαιώνω και εγω τα παραπάνω με nillkin tempered glass.Στην πάνω αριστερη γωνία μετά από δύο εβδομάδες,το γυαλί δεν εφαρμόζει καλά και δημιουργήθηκε μια κηλίδα η οποία σιγά σιγά ανοίγει. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μάλιστα με πολύ καλή τοποθέτηση. Και σε εμένα υπάρχει ακριβώς αυτό που περιγράφεις με no name tempered glass. Και 2φορες μάλιστα το ίδιο. Πριν που είχα screen protecrtor δεν είχα το παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Borg74 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Μου εκανε σε δυο σημεια (το ενα σαν αποτυπωμα σε μεγεθος,το αλλο πολυ μικρο) στη κατω μερια προς το κεντρο του μαυρου γυαλιου και λιγο δεξια...κατι σαν "συμπαγη ιστο αραχνης" μολις το πιεζα εξαφανιζοταν και μετα επανερχοταν...μου την εσπαγε και εκανα το εξης: Σηκωσα λιγο το γυαλι και το μικρο ασπρο υγρο μαντηλακι που εδινε η Nlikin το εβαλα επιπεδο απο κατω ,εκει που ειχε τον "ιστο" ,επειτα πιεσα το γυαλι και τραβηξα εξω το μαντηλακι σταθερα και οχι πολυ γρηγορα...κατοπιν πιεσα καπως δυνατα με αλλο πανακι απο πανω πολλες φορες κι ετσι εξαφανιστηκε....εως τωρα που το εχω ετοιμο 2 ωρες δεν εχει φανει κατι.... ---- ----- Μπραβο,εκει δεξια απο το Led φανηκε κι εμενα...τωρα που το παρατηρω φαινετε κατι πολυ αμυδρα σαν "κηλιδα" μόνο αν το κοιτάξεις απο πολυ πλάγια ,ειναι ασημαντο,πρεπει να το κοιταξεις πολυ προσεκτικα για να το δεις...απο εμπροσθια θεαση δεν φαινετε τιποτα...παιδια,αξιζει μην το σκέφτεστε ! Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναβαλω μεμβρανη ! Ειχα περασει γνησια μεμβρανη της SPIGEN και ηταν μαγνητης αποτυπωματων και σκονης... χρησιμοποιήστε ένα binder clip με ενα πανάκι για να μην γίνει σημάδι στο glass και αφήστε το όλο το βράδυ, έτσι εξαφανίζεται ο "ιστός αράχνης" ή η φουσκάλα κάτω δεξιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Προς το παρόν αγόρασα ringke fusion black+orzly tempered glass πακέτο για καθημερινή χρήση. Update: Παρέλαβα. Πολύ ωραία η ringke, το see through πίσω πλαστικό μοιάζει με γυαλί! Όμως θα ήθελα το περιμετρικό tpu να έχει περισσότερο grip. Δεν γνωρίζω ή αντίστοιχη spigen τί κάνει σ'αυτό το τομέα. Η αίσθηση στα κουμπιά power και volume είναι σαν να μην έχεις θήκη! Το Orzly tampered glass πολύ καλό με πολύ ωραία αφή. Έχω μια αράχνη κάτω απ'το home button, θα εφαρμόσω την από πάνω συμβουλή. Νομίζω ότι τα πήρα και καλή τιμή. Από ebay 18,90 μαζί με τα μεταφορικά. Τώρα βλέπω ότι ο πωλητής άλλαξε την τιμή για το πακέτο σε 25,90. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Update: Νομίζω ότι τα πήρα και καλή τιμή. Από ebay 18,90 μαζί με τα μεταφορικά. Τώρα βλέπω ότι ο πωλητής άλλαξε την τιμή για το πακέτο σε 25,90. link για αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 http://m.ebay.com/itm/221576545730?nav=SEARCH Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Την πρώτη φορά που προσπάθησα να βάλω tempered glass μου άφησε έναν ιστό κάτω δεξιά και δεν έφευγε με τίποτα. Τη δεύτερη φορά που επιχείρησα να βάλω tempered glass η εγκατάσταση έγινε χωρίς να υπάρχει ίχνος ιστού. Πως έγινε αυτό; Καθάρισα πολύ καλά την οθόνη πριν ξεκινησω την τοποθέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Plantronics Bluetooth Headset M25 τι λενε με το νεξουσακι μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Απ τη στιγμη αγοράς του κινητού έχω τη θήκη σιλικόνης του Πλαισίου η οποία μέχρι τώρα με έχει βγάλει ασπροπροσωπο! Θα θελα όμως μια αλλαγή! Γνωρίζετε κάποια θήκη η οποία να μη δίνει πολύ όγκο στο κινητό; ειτε πλαστική ειτε σιλικόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 για HANDSFREE μια βοηθεια,απο Ελλαδα μονο,βαριεμαι να περιμενω η BLUETOOTH HEADSET Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Παιδιά για φτηνη Κ ποιοτηκη βαση ασυρματης φορτισης εχουμε κατι κατα νου?βλέπω στo ebay κατι με 5-6 ευρω ειναι μαπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Τη δουλειά μια χαρά την κάνουν. Υπολόγισε μόνο ότι θα χρειαστείς τροφοδοτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Παιδιά για φτηνη Κ ποιοτηκη βαση ασυρματης φορτισης εχουμε κατι κατα νου?βλέπω στo ebay κατι με 5-6 ευρω ειναι μαπα? κανε μια αναζητηση στα μηνυματα μου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 κανε μια αναζητηση στα μηνυματα μου..... τα τσεκαρα να σου πω την αληθεια ομως δεν βρηκα κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 http://www.ebay.com/itm/QI-Wireless-Charging-Pad-Receiver-for-Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-N9000-PA9-/151237254268?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item2336715c7c θαρρω πως την εχουμε καμποσοι απο εδω μεσα αλλα τωρα ειναι out of stock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Japtech Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 (edited) Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό μέρος αλλά θέλω να ρωτήσω αν για αλλαγή της οθόνης πρέπει να το στείλω αποκλειστικά στην procordia στην Αθήνα μιας και μένω επαρχία? Σήμερα το πρωί μου έπεσε το κινητό στην άκρη ενός γυάλινου τραπεζιού και ράγισε σχεδόν η μισή οθόνη.:angry::angry::angry: Χτύπησε ακριβώς κάτω από την υποδοχή της κάρτας με την πλαινή πλευρά, οπότε όλη η πίεση ασκήθηκε εκεί. Ακόμα και έτσι πάντως δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, οπότε θα έχω χρόνο να ξερουτάρω και να μεταφέρω αρχεία. Στην εξυπηρέτηση της lg μου δώσανε το τηλέφωνο της procordia και πήρα να ρωτήσω και να μάθω το κόστος της οθόνης,αλλά είναι κλειστά τα Σάββατα. Αν ξέρει κανείς τιμές και αν αργούνε γενικά στις επισκευές,ας μου πει να ξέρω τι να περιμένω. Καλά είναι τα λεπτά πλαίσια του σκελετού για τον περιορισμό του μεγέθος,αλλά αν την φάει εκεί το κινητό,σπάει για πλάκα.:( Edited December 13, 2014 by Japtech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό μέρος αλλά θέλω να ρωτήσω αν για αλλαγή της οθόνης πρέπει να το στείλω αποκλειστικά στην procordia στην Αθήνα μιας και μένω επαρχία? Σήμερα το πρωί μου έπεσε το κινητό στην άκρη ενός γυάλινου τραπεζιού και ράγισε σχεδόν η μισή οθόνη.:angry::angry::angry: Χτύπησε ακριβώς κάτω από την υποδοχή της κάρτας με την πλαινή πλευρά, οπότε όλη η πίεση ασκήθηκε εκεί. Ακόμα και στο έτσι πάντως δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, οπότε θα έχω χρόνο να ξερουτάρω και να μεταφέρω αρχεία. Στην εξυπηρέτηση της lg μου δώσανε το τηλέφωνο της procordia και πήρα να ρωτήσω και να μάθω το κόστος της οθόνης,αλλά είναι κλειστά τα Σάββατα. Αν ξέρει κανείς τιμές και αν αργούνε γενικά στις επισκευές,ας μου πει να ξέρω τι να περιμένω. Καλά είναι τα λεπτά πλαίσια του σκελετού για τον περιορισμό του μεγέθος,αλλά αν την φάει εκεί το κινητό,σπάει για πλάκα.:( Υπολόγιζε στην καλύτερη 150€. Υπάρχει και η οικονομική λύση να την αλλάξεις μόνο σου. Παραγγέλνεις από ebay. Το κόστος πέφτει στο μισό περίπου, νομίζω 70 με 80 €. Έχει βιντεάκια στο youtube για την τοποθέτηση. Όταν το φτιάξεις, θήκη και tempered glass αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts