Spidey Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 παιδια εχω προβλημα... αλλαξα τον κωδικο ασφαλεια απο το LG ARENA και δεν τον θυμαμαι.... πως μπορω να τον ανακτησω?????? SOS.....:(:(:(:(: Κάνε factory reset από το κρυφό μενού.Πάρε back up των επαφών πρώτα. ποιος ειναι ο default κωδικος του lg ke970 shine? τον εχω αλλαξει, αλλα θελω να μαθω της μαμας lg :) 0000 κατά 99% Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget_th25 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Κάνε factory reset από το κρυφό μενού.Πάρε back up των επαφών πρώτα. 0000 κατά 99% πως μπορω να το κανω αυτο??? σε παρακαλω πες μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget_th25 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 οκ φιλε το βρηκα ... σ'ευχαριστω...:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermatodektis Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Βρήκα χθες σε πάρκο ενα KU990 μονο με την μπαταρια,χωρις καρτα sim και χωρις καπακι μπαταριας. Εβαλα μια δικια μου sim αλλα το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο και ζητα κωδικο ασφαλειας. Δοκιμασα το κλασικο 0000 αλλα δεν ξεκλειδωνει. Υπαρχει καποιος ειδικος κωδικος ή κάποια άλλη κινηση που να μπορω να κανω?/? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. August 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2010 Το 0000 δεν δουλεύει; Τραγικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonia_homm Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 υπαρχει κρυφο μενου κ στο lg cookie? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros4 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 παιδια εχω ενα KU990! αλλα αλαξα κοδικο ασφαλιασ και τωρα δνε τον θιμαμε εβαλα το 0000 αλλα δνε μπενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Μην κάνεις συνεχώμενα ποστ. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 παιδια εχω ενα KU990! αλλα αλαξα κοδικο ασφαλιασ και τωρα δνε τον θιμαμε εβαλα το 0000 αλλα δνε μπενη Αν θες γράψε ένα μήνυμα κανονικό όπως όλοι μας ούτως ώστε να μην βγαίνουν τα μάτια μας να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις ακόμα και σε μία γραμμή. Ενημερωτικά... τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται. Τα post με κεφαλαία απαγορεύονται. Η γραφή τύπου sms απαγορεύεται. Τα greeklish απαγορεύονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros4 Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 οκ παιδια συγνωμι να εχω βρη ενα κηνιτο lg ποθ ειναι το KU990! και εχει κοδικο ασφαλιασ εβαλα το 0000 και το 1234 αλλα ουτε αυτο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 οκ παιδια συγνωμι να εχω βρη ενα κηνιτο lg ποθ ειναι το KU990! και εχει κοδικο ασφαλιασ εβαλα το 0000 και το 1234 αλλα ουτε αυτο ειναι Οταν ζηταει security code πληκτρολόγησε (1809#*900#) για να σου κανει factory reset....Και ξαναδοκίμασε με 0000 ή 1234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros4 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 security code ενωησ τον κοδικο ασφαλιασ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 security code ενωησ τον κοδικο ασφαλιασ Nαι...βαλε αυτο για να κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros4 Δημ. July 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2011 (edited) το εκανα πιγα να πατισο το # και ειταν σαν να πατουσα το οκ πλ τπτ δεν εκανε ΔΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΑΝΙΓΟ ΜΕΤΑ ΒΑΖς ΤΟ ΡΙΝ ΟΛΛΑ ΚΛ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΑΤΑΩ ΤΟ 18Ο9 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΤΙΣΟ ΤΟ # ΜΟΘ ΛΕΗ ΛΑ8ΟΣ ΚΟΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΑΣ Edited July 2, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iritsi Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αστείο βέβαια, αλλά με έχει εκνευρίσει πολύ! έχω το LG GT400 και το πήγα για σερβις λόγω προβλήματος της οθόνης. έχουν επανέλθει όλες οι ρυθμίσεις και δεν ξέρω πως μπορω να βγάλω τη δόνηση απο το scrolling. όταν ας πούμε κοιτάω τις επαφές...κ.λπ. γενικά από τις ρυθμίσεις αφής το έχω βγάλει,θυμάμαι όμως ότι δεν το είχα πριν το σερβις. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Ψαξε στο manual μπας και βρεις τιποτα. http://devicehelp.vodafone.co.uk/filestore/devices/LG/GT400%20Viewty%20Smile/LGViewtySmileGT400_ug.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iritsi Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 το είχα, το έχω διαβάσει! δε γίνεται! δεν υπάρχει πουθενά! μάλλον στην αρχή θα μου είχε κολλήσει η δόνηση και χάρηκα εγώ(!) και μετα το σέρβις έφτιαξαν όλα!!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pas2007 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Καλησπερα. Εχω αυτο το κινητο και εδω και μερικες μερες δεν λειτουργει η touch screen. Δειχνει εικονα αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω το τηλεφωνο γιατι δεν πατιουνται τα πληκτρα. Το μονο που με νοιαζει ειναι να παρω τον τηλεφωνικο καταλογο αλλα δεν μπορω να γραψω ουτε το pin για να μπω. Μπορω να κανω κατι αλλο για αυτο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Πήρα τηλέφωνο στην LG και μου είπαν ότι κάπου στο site τους βάζεις το IMEI της συσκευής και βλέπεις αν είναι εισαγωγής. Ξέρει κανείς που το κάνω αυτό και πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themos3 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Και εγω ακριβως την ιδια απορια εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rafaela95 Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 οκ φιλε το βρηκα ... σ'ευχαριστω...:):):) Παιδια μ ετυχε κ εμενα το ιδιο...αλλα δεν ξερω που ειναι αυτο το κρυφο μενου που λετε.. :/ μπορειτε να με βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Επειδη δεν βλεπω η LG να προχωραει σε αναβαθμισεις των συσκευων της ...ποσο μαλλον για την ταμπλετα της v900 ... μονο με ROOT μπορει να παρει αναβαθμιση...ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ κανουμε ROOT αυτη τη ταμπλετα? οσο και να εψαξα δεν βρηκα τιποτα! ξερει κανεις κατι!?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NilosGr Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Με ενα googlαρισμα, βρηκα αυτο: http://code.google.com/p/lg-v909/wiki/Rooting Παράθεση I can only write about personal stuff, about my point of view. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 δοκιμασε 0000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Τελικά δεν έχω καταφέρει να κάνω root σε αυτή τη συσκευή....!!! Επίσης έχω και ένα πρόβλημα όταν συνδέομαι στο market και πάει να κάνει την αναβάθμιση σε playStor ενώ γίνεται η αναβάθμιση, κατεβάζω κανονικά προγράμματα κάνω εγκατάσταση, όλα κανονικά όταν θα το κλείσω και θα πάω να το ξανά ανοίξω τέρμα... δεν ανοίγει και μου βγάζει μήνυμα λάθους.....!!:mad: Και πριν βιαστείτε έκανα πολλές φορές εγκατάσταση και απεγκατάσταση αλλά τίποτα μέχρι και επαναφορά λειτουργικού....!!!:( Αν υπάρχει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του θα ήμουν υπόχρεος....!!! Ευχαριστώ...:) Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts