Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα συμβατά είναι αρκεί να είναι αξιόπιστα και να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Τι θέματα είχε αυτό που είχες;

Είχε θέματα με τη θύρα των 2Α . Τη μια έδειχνε οτι φόρτιζε γρήγορα την αλλη κανονικά ενω αλλες φορές συνδεόταν και απόσυνδεόταν αμέσως λες και κάποιος έβγαζε συνέχεια το βύσμα. Δοκιμασα και 2 καλώδια το ενα απο το power bank με ανταπτορα USB c και ενα της huawei (c to a) με τα ίδια αποτελεσματα. Σκέφτομαι μήπως παραγγειλω κάνα ravpower απο Αμερική (Amazon) αλλά δεν ξέρω τι παιζει με τις επιπλέον χρεώσεις.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά πείτε μου τώρα που γυρίζει...

Spigen ή Nillkin tempered glass τελικα;;

Θέλω να παραγγείλω άμεσα

Nillkin από μένα. Τα είχα και τα 2 και της nillkin είναι καλύτερο. Και το πιο σημαντικό, είναι πιο λεπτό.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

:D

• Administrators
Καλημέρα.Εχετε υπόψιν κάποιον φόρτιση αυτοκινήτου,για να χρησιμοποιηθεί ή συσκευή σαν gps;

Ό,τι ποιοτικότερο κυκλοφορεί εκεί έξω... http://www.banggood.com/Qualcomm-Certified-BlitzWolf-BW-C6-30W-Quick-Charge-QC-2_0-Two-Port-USB-Car-Charger-for-Samsung-p-1023850.html

Modpic.gif

Καλησπέρα...μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή μου lg leon??? Δεν πλήρωσα κάποιους λογαριασμούς και μου το κλείδωσε η vodafon...ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα...μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να ξεκλειδώσω την συσκευή μου lg leon??? Δεν πλήρωσα κάποιους λογαριασμούς και μου το κλείδωσε η vodafon...ευχαριστώ προκαταβολικά

Βάλε άλλη κάρτα- νούμερο.Φραγή στο νούμερο σου έχουν κάνει ,όχι στην συσκευή.

Φυσικά πάντα μπορείς να πληρώσεις. :)

• 2 weeks later...
Καλησπέρα, αυτό το σετάκι αξίζει; Αυτό το καλώδιο θα υποστηρίζει quick charge? γιατί έχω πάρει ένα nillkin αλλά δεν φορτίζει γρήγορα

Καλησπέρα, αυτό το σετάκι αξίζει; Αυτό το καλώδιο θα υποστηρίζει quick charge? γιατί έχω πάρει ένα nillkin αλλά δεν φορτίζει γρήγορα

Ένα αντίστοιχο της blitzwolf με τέσσερις θύρες που πήρα είναι πολύ καλό πάντως. Οπότε και αυτό λογικά είναι μια χαρα!

Sent from my XT1092 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

http://www.banggood.com/BlitzWolf-Qualcomm-Certified-QC-3_0-USB-Type-C-BW-C9-Dual-Ports-Car-Charger-p-1049810.html

Πάρε αυτό καλύτερα, έχει type c καλώδιο για το nexus που βγάζει 3Α και μια ακόμα θύρα με qc 3.0

Βάλε και αυτό τό κουπόνι 12blitzw να πάρεις και έκπτωση 10%

Edited by Xander

http://www.banggood.com/BlitzWolf-Qualcomm-Certified-QC-3_0-USB-Type-C-BW-C9-Dual-Ports-Car-Charger-p-1049810.html

Πάρε αυτό καλύτερα, έχει type c καλώδιο για το nexus που βγάζει 3Α και μια ακόμα θύρα με qc 3.0

Βάλε και αυτό τό κουπόνι 12blitzw να πάρεις και έκπτωση 10%

Καλο ακουγεται, απλα δεν θελω να εχει ενσωματωμενο καλωδιο γιατι το καλωδιο θελω να το κρατησω εγω και ο ανταπτορας παει στον πατερα μου

Καλο ακουγεται, απλα δεν θελω να εχει ενσωματωμενο καλωδιο γιατι το καλωδιο θελω να το κρατησω εγω και ο ανταπτορας παει στον πατερα μου

Το καλώδιο από τον φορτιστή που ποσταρες είναι Micro usb και βγάζει μόνο 2.1A. Οπότε δεν είναι καλή επιλογή καλωδίου. Καλύτερα πάρε ξεχωριστά έναν φορτιστή αμαξιου και ένα καλώδιο type c της BlitzWolf

Έχει πάρει κάποιος slimport adapter,έχετε να προτεινετε κάποιον πωλητή ή κάποιο συγκεκριμένο slimport ?? Ευχαριστώ :)

εχω βρει ενα μαγαζακι με αξεσουαρ κινητων και εχει τζαμακι για το κινητο με 10ε. για το συγκεκριμενο κινητο,ειδα οτι εχει ολα τα κοψιματα που πρεπει. δεν ειναι ομως καποια απο τις κορυφαιες μαρκες nillkin κλπ. θα εχει μεγαλη διαφορα στην αισθηση λετε απο ενα nillkin? αν ναι απο που μου προτεινεται να παρω ενα nillkin σε λογικη τιμη

εχω βρει ενα μαγαζακι με αξεσουαρ κινητων και εχει τζαμακι για το κινητο με 10ε. για το συγκεκριμενο κινητο,ειδα οτι εχει ολα τα κοψιματα που πρεπει. δεν ειναι ομως καποια απο τις κορυφαιες μαρκες nillkin κλπ. θα εχει μεγαλη διαφορα στην αισθηση λετε απο ενα nillkin? αν ναι απο που μου προτεινεται να παρω ενα nillkin σε λογικη τιμη

Από ebay..

Εδώ, αν διαβάσεις το νήμα θα δεις πως τις πιο πολλές ψήφους τις παίρνει το Nillkin.

Το περιμένω μέσα στον μήνα (Ή+προ)

Τώρα φοράει ένα no name που είχαν στο Κ.στορ όταν πήρα το κινητό.

Δεν μπορώ να πω πως μ αρέσει.

Περιμένω το Nillkin να έχει πολύ πιο καλή αίσθηση... Θα δείξει

Καλημέρα, ζητάω για την συνδρομή σας στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Όταν θέλω να κλειδώσω την οθόνη το κάνω χρησιμοποιώντας πάντα την επιλογή ολίσθηση κι όταν δεν θέλω να είναι ξεκλείδωτη πατάω την επιλογή "κανένα" και δεν κλειδώνει η οθόνη.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως εξαφανίζεται η επιλογή "κανένα" και δεν μπορώ να εχω την οθόνη μου ξεκλείδωτη. Είναι πάντα μα πάντα κλειδωμένη ακόμα κι όταν είμαι στο σπίτι. Εστειλα e-mail στην LG και μου είπε να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πράγμα που έκανα και λύθηκε το πρόβλημα προσωρινα. Αυτό όμως δεν είναι λύση διότι χάνουμε τα δεδομένα μας.

Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει? Τι να κάνω για να επαναφερθεί η επιλογή "κανενα" κλειδωμα οθόνης και να μπορώ να την εχω και χωρίς αυτόματο κλείδωμα?

Ευχαριστω

Ξέχασα να προσθέσω ότι και τις δυο φορές πως συναίνει το πρόβλημα...ενώ μίλαγα έτριψα εκ παραδρομής την οθόνη με το αυτί μου και άλλαξε από owner σε επισκεπτη εν ώρα κλήσης

Εδώ, αν διαβάσεις το νήμα θα δεις πως τις πιο πολλές ψήφους τις παίρνει το Nillkin.

Το περιμένω μέσα στον μήνα (Ή+προ)

Τώρα φοράει ένα no name που είχαν στο Κ.στορ όταν πήρα το κινητό.

Δεν μπορώ να πω πως μ αρέσει.

Περιμένω το Nillkin να έχει πολύ πιο καλή αίσθηση... Θα δείξει

Έχει απίστευτη αίσθηση της Nillkin. Θα σ αρέσει πολύ !

Το έχω γυρίσει σε owner......υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για κατάργηση του επισκέπτη?

Wi Fi έχω και λειτουργει......το wi fi thethering είναι αλλο πράγμα?

λεω να παρω αυτα τα 2 απο το συγκεκριμενο σαιτ. πως τα βλεπετε? απο usb c σε usb 2 για να συνδεω το κινητο με το pc

http://www.banggood.com/NILLKIN-1_2M-2A-USB-3_1-Type-C-Male-to-USB-2_0-Male-Data-Sync-Charging-Cable-for-Nexus-5X-6P-OnePlus-p-1022553.html

και αυτο το τζαμακι

http://www.banggood.com/NILLKIN-9H-Hard-Anti-Burst-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-For-LG-Nexus-5X-p-1017711.html

νομιζω δεν ειναι το πολυ λεπτο αλλα πιστευω θα ειναι καλο στην αισθηση. πως τα βλεπετε? εχει παρει καποιος αλλος απο αυτο το σαιτ?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG