Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG

Ekotas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aρχικώς δεν ήθελα να βάλω θήκη στο 5άρι μιας και δεν ήθελα να χάσω την αίσθηση και την εμφάνιση. Όμως κάτι αναφορές σχετικά με το ότι είναι κάπως ευπαθές σε πτώση το γυαλί της οθόνης και κυρίως το ότι η κάμερα προεξέχει και δεν θέλω να την γδάρω αποφάσισα να πάρω μια θήκη.

Για την ώρα είμαι με μια σαν αυτή

http://www.newnexuscase.com/ProductImg/83bf5bea-ebe7-4e8b-864c-dbd80dcf8aae.jpg

με την διαφορά ότι τα πλήκτρα ελέγχου του ήχου και της οθόνης δεν καλύπτονται και έτσι μπορείς να τα πατάς εύκολα μιας και στις περισσότερες tpu αυτό είναι ένα θέμα.

Όμως εμφανισιακά με χαλάει κάπως (βασικά αυτά τα γυαλιστερά πλαϊνά), κοίταγα την incipio ngp αλλά στο xda είδα ότι έχει το θέμα με τα πλήκτρα. Η SPIGEN SGP Neo Hybrid τι λέει σχετικά με τα πλήκτρα;;;Το κινητό το παχαίνει αρκετά;

Η πιο ωραία είναι της google αλλά δεν ξέρω τι παίζει ακόμη με τα πλήκτρα στο μαύρο χρώμα και στα σχόλια κάποιοι λένε ότι το παχαίνει το κινητό συγκριτικά με άλλες;;,

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω την spigen slimarmor εδω και καμια βδομαδα και εχω πολυ θετικες εντυπωσεις. Προσθετει λιγο σε ογκο, φαινεται να προστατευει επαρκως, καλυπτει τα πληκτρα και ειναι και ομορφη (champagne gold και καλα). Πηρα απο παμπλικ γιατι ηταν σε λογικη τιμη σε σχεση με ebay (20€).
Screw you guys,I'm going home.........

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα την Ringke Crystal Clear και το σετ με τα αυτοκόλλητα της slickwraps (http://www.slickwraps.com/Nexus-5-Glow-in-Dark-Yellow-p/sw-nexus5-gsylw.htm).

To αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ,ελπίζω και εσάς.:)

Sharing is caring/Spread the knowledge

Λοιπον να ρωτησω κατι αν ξερει κανενας φιλος να μου πει, σκεφτομαι οπως προειπα να βαλω ενα skin ths Dbrand, θα δωσει καποιο εξτρα παχος οπως ειναι λογικο. Εχω μια σιλικονατη θηκη του πλαισιου την οποια τη βρισκω εξαιρετικη, θα εφαρμοζει η θηκη οταν θα βαλω το σκιν αυτο? θελω να πω, το εξτρα παχος που θα δωσει στη πλατη θα καταστησει αχρηστες τις οποιες θηκες θα βαλω μετεπειτα?
All it takes is a swipe...

Λοιπον να ρωτησω κατι αν ξερει κανενας φιλος να μου πει, σκεφτομαι οπως προειπα να βαλω ενα skin ths Dbrand, θα δωσει καποιο εξτρα παχος οπως ειναι λογικο. Εχω μια σιλικονατη θηκη του πλαισιου την οποια τη βρισκω εξαιρετικη, θα εφαρμοζει η θηκη οταν θα βαλω το σκιν αυτο? θελω να πω, το εξτρα παχος που θα δωσει στη πλατη θα καταστησει αχρηστες τις οποιες θηκες θα βαλω μετεπειτα?

Αν δεις 2 ποστ πίσω,έβαλα skin της Slickwraps και η διάφανη θήκη της Ringke πλέον δεν εφαρμόζει όπως θα έπρεπε.Δίνει επιπλέον πάχος με αποτέλεσμα το κινητό να εξέχει από την θήκη.

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα την Ringke Crystal Clear και το σετ με τα αυτοκόλλητα της slickwraps (http://www.slickwraps.com/Nexus-5-Glow-in-Dark-Yellow-p/sw-nexus5-gsylw.htm).

To αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ,ελπίζω και εσάς.:)

Αρης εισαι..:happy:

Vamos Aris

Πιστεύω πως δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα. Έχω σκιν της ιδιας εταιρίας για το nexus 4 και το πάχος είναι πραγματικά ελάχιστο. Αμελητέο πιστεύω για να σου δημιουργήσει πρόβλημα με τη θήκη. Πάντως αν εχεις μεγάλες αμφιβολίες στείλε τους ενα μαιλ και ρωτά τους. Εγώ νομιζω πως για τα λιγα χρήματα που κοστίζουν αξίζουν μια δοκιμή, ακόμη κι αν δεν σε ικανοποιήσουν. Εξάλλου μπορείς και να τα πουλήσεις μετά.

Samsung Galaxy S20 FE 5G:)

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri

Πρώτη φορά είδα ότι ο επίσημος ασύρματος φορτιστής της Google έχει led. Είναι κόκκινο και ανάβει στο κάτω μέρος του φορτιστή όταν καταλαβαίνει πως το ρεύμα που δέχεται δεν είναι αρκετό. Το έβγαλα από την μπρίζα και το έβαλα πάλι και ήταν εντάξει.

τα xiaomi pistons 2 τα έχει δοκιμάσει κανείς?

για ένα 20αρικο δεν αξίζουν?

Και εγώ το σκέφτομαι.

Έχεις κανένα αξιόπιστο λινκ για τα 2.1;

مفاجأة

Και εγώ το σκέφτομαι.

Έχεις κανένα αξιόπιστο λινκ για τα 2.1;

μόνο από ibuygoo απόσο έψαξα καθώς είναι ο αντιπρόσωπος της xiaomi και λένε οτι είναι ο μόνος που δεν θα σου φέρει μαιμουδιές.

Samsung Note 9 Black

μόνο από ibuygoo απόσο έψαξα καθώς είναι ο αντιπρόσωπος της xiaomi και λένε οτι είναι ο μόνος που δεν θα σου φέρει μαιμουδιές.

Από xiaomi world;

مفاجأة

τα xiaomi pistons 2 τα έχει δοκιμάσει κανείς?

για ένα 20αρικο δεν αξίζουν?

Εχθες τα παρελαβα.

Απλα ειναι απιστευτα!!!Πεντακαθαρος ηχος, μονο σε μπασο υστερουν

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Εχθες τα παρελαβα.

Απλα ειναι απιστευτα!!!Πεντακαθαρος ηχος, μονο σε μπασο υστερουν

από που τα πήρες αν επιτρέπεται?

Samsung Note 9 Black

Mε ενδιαφερει και μενα η πληροφορια. Επισης εχει control για μουσικη (επομενο/προηγουμενο τραγουδι κτλ) η ειναι μονο για αυξομειωση εντασης?

Edited by ardi21

http://www.ebay.com/itm/261423185920?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

αλλα δεν τα εχει διαθεσιμα βλεπω πλεον!

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Δειτε λιγο μια καλη προταση για θηκη : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2698422

Τι λέτε? Έχω μια παρόμοια αλλά φουλ κινέζος και δεν μου αρέσει πολύ λογο αίσθησης πλήκτρων. Για αυτή όμως λένε τα καλύτερα

εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη tempered glass μεμβρανη ? :

http://dx-box.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/2013110911041873499.jpg

με τη SPIGEN Case Ultra Hybrid ??

http://www.spigen.com/brands/google/nexus-5/nexus-5-case-ultra-hybrid.html

Θα εφαρμοζει η θηκη μετα την εφαρμογη της μεμβρανης?

Μόλις ήρθε η neo hybrid spigen

http://www.ebay.co.uk/itm/201016007187?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Edited by pagratios

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη tempered glass μεμβρανη ? :

με τη SPIGEN Case Ultra Hybrid ??

Θα εφαρμοζει η θηκη μετα την εφαρμογη της μεμβρανης?

Έχω παραγγείλει και περιμένω αυτές τις ημέρες το tempered glass.

Δεν βλέπω γιατί να μην ταιριάζει με θήκη, το πάχος του είναι μόλις 0.3mm

Επιτελους το περιμενω αυριο απο το cityshop σε κοκκινακη θελω να ρωτησω απο που λετε να παραγκειλω την fusion crystal clear για πιο οικονομικα? Απο οτι εχω καταλαβει εκλεισε το θεμα screen protector με ismooth. Θα χω πολυ αχγος μεχρι να ρθουν μην γινει καμια στραβη, το αφησα για τελευταια στιγμη και γω...

Οι ismooth ειναι κορυφή. Σε μία εβδομάδα περίπου είναι εδώ.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τις λοιπές συσκευές LG