georgerapp Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Εγω την βρίσκω πολύ καλη αυτη που ανέβηκε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Συμφωνω Γιωργο. Αυτη ειναι αψεγαδιαστη. Αν λεμε για τη δικη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Ναι για αυτη την τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 XZ1, αυτόματο όλες. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Ωραίος ο φίλος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Πολύ καλές Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 (edited) Καλημερα. Μια πρωινη αυτοματη με ηλιο που μολις βγαινει. Τα χρωματα ειναι 100% σωστα. Οξυτητα,ουρανος αψογα,παραμορφωση δεν βλεπω. Επειδη δεν μπορω να τροποποιησω τον τιτλο θεματος εδω,συνεχιζουμε να βαζουμε φωτογραφιες και απο xperia 1, 1ii, 5, 5ii,10, 10ii. Edited December 11, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2020 Καλημέρα Δημήτρη, συνεχίζουμε εδώ!!! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 XZ1, κλασικά όλα αυτόματο. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Θα με κάνεις να βγάλω το xz3 από το συρτάρι. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Βγαλτο και κανε vs , να δούμε πόσο ανώτερα ειναι αυτα που κρατάτε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Βγαλτο και κανε vs , να δούμε πόσο ανώτερα ειναι αυτα που κρατάτε . Είναι σε περιπτώσεις που χρειάζεται hdr,σε νυχτερινές και φυσικά το μόνιμο πρόβλημα μου με το ΧΖ3 σε πρόσωπα. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η ψαλίδα μικραίνει! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Εμένα παιδιά μου αρέσει που σηκώνω, τραβάω και βγάζω. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με φωτογραφία και βίντεο, αλλά το xz1 ευτυχώς 2 χρόνια τώρα με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο στις περισσότερες των περιπτώσεων. Έχω κάνει και δοκιμές με manual, κάποιες επιτυχημένες, κάποιες όχι. Και θα πω ότι και στο βίντεο είναι σαφώς αξιοπρεπές το κινητό, τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο. Τουλάχιστον από συναυλίες, τόσο σε κλειστό όσο και σε ανοιχτό χώρο, που έχω δοκιμάσει. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Ωραίος φιλε , μια χαρά ειναι σε όλα αυτά , όπως το γράφεις . Τώρα εγώ όσον αφορά την φωτογραφία την έχω παιχνίδι , εαν δεν την μαρμουτεψω μετα δεν θα κάτσω ήσυχος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Απίθανος... Όπως πάντα!!! Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια , τιμη μου . Καλημέρα παιδιά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Να μαι κι εγω ξανα,επιτελους απο στολισμενη νυχτερινη Θεσσαλονικη. Xperia 5ii αυτοματο, απειραχτες για να δουμε τις δυνατοτητες της στοκ καμερας. Τα λαμπακια στα δεντρα γενικα, ειναι μεταβαλλομενης εντασης ή αποχρωσης ανα περιπτωση. Καλο ειναι να τις ανοιξετε σε full αναλυση και οχι απλα ανοιγμα μικρογραφιων. Μπραβο Sony. Edited December 22, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Δημητρό πολύ καλές! Έχω την εντύπωση οτι η προτελευταία είναι κουνημένη. Επίσης γιατί στις πληροφορίες λεεί για παράδειγμα στο κλείστρο 10/130? Σε σχέση με το 1+7 πως σου φαίνεται? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Δεν ξερω γιατι λεει ετσι.1/13s ειναι.Αν την ανοιξεις και φορτωσει φουλ αναλυση, δεν μου φαινεται κουνημενη. Σε σχεση με στοκ 1+7 pro αυτοματο ειναι μερα με τη νυχτα υπερ του sony. Το night mode ομως ηταν καλυτερο και απο οσες gcams ειχα βαλει. Εδω θα ανοιγε πολυ τον ουρανο και το αποτελεσμα δεν θα ηταν τοσο καλο ωστοσο θα ηταν πολυ καλη η λεπτομερια και τα φωτα.Λιγο μπορει να εδινε μια κιτρινη αποχρωση,πιο θερμη σε ολα. Το sony επιασε μαυρο κατραμι οπως επρεπε σε ιδια φωτο με φωτισμενη ασπρη επιφανεια ή λαμπες. Edited December 22, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Στις 2 τελευταίες το δένδρο ηταν πράσινο χρωμα ο φωτισμός η μοβ ; Δειχνει να εχασε το white balance ! Χαχαχαχχα καλο ; Είναι πολύ καλες ολες , ειδικα η πρώτη που βλέπω τα μαγαζα δεξα αριστερά σε πολύ καλη ευκρίνεια βραδιατικο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 (edited) Μια πρασινος ο φωτισμος του δεντρου,μια μωβ και πηγαινε σε μπλε. Μεταβαλλομενο χρωμα. Edited December 23, 2020 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Ναι βρε ! Για πλακα το ειπα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Καλώς σας ξαναβρήκα ...κάτι κάνω λάθος με το Χ5ii στις νυχτερινές 1/8s iso 1000 Εάν θέλετε τις ανεβάζω και Flickr και δίνω λινκ Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Δώσε Flickr εκ πρώτης έχουν πολύ θόρυβο κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts