bujinkan Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Δώσε Flickr εκ πρώτης έχουν πολύ θόρυβο κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει.Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να τις ανεβάσω στο Flickr Xperia 5ii ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Loutraki by bujinkan, on Flickr Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να τις ανεβάσω στο Flickr Xperia 5ii Κοίτα βρήκα έναν λογαριασμό flickr που είχες βάλει εδώ και χάζευα τις φωτό σου απο huawei sammy sony κ.α, διαπίστωσα ότι άσχετος απο φωτογραφία δεν είσαι σίγουρα μιας και οι λήψεις σου είναι πολύ καλές! Θυμάμαι είχες γράψει σε κάποιο post ότι με το 5ii βγάζεις φωτό και "καίει" την φωτεινή πηγή και σου είχαμε απαντήσει και εγώ και ο nikos mpi ότι κάτι γίνεται λάθος γιατί αυτά δεν γίνονται με την νέα γενιά συσκευων της sony. Είδα στις φωτό σου επίσης ότι με Sammy που είχες έπεφτε το κλείστρο στο 1/6 . Γενικά στο 1/8 και λίγο να ξέρεις απο φωτογραφία δεν βγάζεις κουνημένη. Ξαναδοκίμασε ή δώσε κάποιο Link απο λεύκωμα google για να δουμε! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να τις ανεβάσω στο Flickr Xperia 5ii ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Loutraki by bujinkan, on Flickr Έχεις πειράξει white balance? Επίσης η φωτό είναι με manual? Έχει υπερβολικό noice Οι δικές μου στα 3200 iso και έχουν λιγότερο θόρυβο! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 Κοίτα βρήκα έναν λογαριασμό flickr που είχες βάλει εδώ και χάζευα τις φωτό σου απο huawei sammy sony κ.α, διαπίστωσα ότι άσχετος απο φωτογραφία δεν είσαι σίγουρα μιας και οι λήψεις σου είναι πολύ καλές! Θυμάμαι είχες γράψει σε κάποιο post ότι με το 5ii βγάζεις φωτό και "καίει" την φωτεινή πηγή και σου είχαμε απαντήσει και εγώ και ο nikos mpi ότι κάτι γίνεται λάθος γιατί αυτά δεν γίνονται με την νέα γενιά συσκευων της sony. Είδα στις φωτό σου επίσης ότι με Sammy που είχες έπεφτε το κλείστρο στο 1/6 . Γενικά στο 1/8 και λίγο να ξέρεις απο φωτογραφία δεν βγάζεις κουνημένη. Ξαναδοκίμασε ή δώσε κάποιο Link απο λεύκωμα google για να δουμε! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις πειράξει white balance? Επίσης η φωτό είναι με manual? Έχει υπερβολικό noice Οι δικές μου στα 3200 iso και έχουν λιγότερο θόρυβο!Είναι τραβηγμένη με 1/8 και iso 1000 . Τώρα white balance ίσως και να είχα αλλάξει αλλά αυτό δεν με νοιαζει ..το θέμα είναι ο θόρυβος ...κάτσε να τσεκαρω κάτι άλλες που είχα από άλλη μέρα Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 αφού τράβηξε με telephoto.. λογικό να βγουν κάκιστες Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 αφού τράβηξε με telephoto.. λογικό να βγουν κάκιστες Α καλά γκαβός και εγώ! Έχεις δίκιο!!! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2020 αφού τράβηξε με telephoto.. λογικό να βγουν κάκιστεςΑ καλά γκαβός και εγώ! Έχεις δίκιο!!!Ups χαχα .μάλιστα .. Xperia 5ii Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 χαχαχαχαχαχα!!!!!! εαν δεν το ελεγε ο punisher ουτε εγω το ειχα παρει χαμπαρι διχως τα exif να δω το f . εδω ειναι ο πυργος του πειραια που εχει γινει φωτορυθμικο για τα χριστουγεννα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Ενα σετακι ημερησιες, με θαμπη λιακαδα. Απολυτη ακριβεια στα χρωματα και στην "ατμοσφαιρα" παρολο τον κοντρα ηλιο,πολυ καλη λεπτομερια και ουρανος. Ξανα μπραβο Sony. Xperia 5 ii , auto, απειραχτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Ναι είναι εξαιρετικές . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Να σαι καλα Γιωργο-δασκαλε! Καλες γιορτες,με υγεια και ευτυχια σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Δασκαλος που δίδασκε , πειραζομε εκει 3 μπαρες και πηραμε πτυχιο !!! Χαχαχχαχαχα Καλές γιορτές με υγεία σε όλους παιδιά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Καλές γιορτές και με υγεία. Δημήτρη δυνατό το SONY, λίγες συσκευές ανταπεξερχονται έτσι! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 χαχαχαχαχαχα!!!!!! εαν δεν το ελεγε ο punisher ουτε εγω το ειχα παρει χαμπαρι διχως τα exif να δω το f . εδω ειναι ο πυργος του πειραια που εχει γινει φωτορυθμικο για τα χριστουγεννα . Ρε πως τραβάτε τέτοιες φωτογραφίες θα μας τρελανετε!! Χρόνια πολλά σε όλους! Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 κάνε μια αναδρομή στο παρών νήμα να δεις κι αλλες!:) Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Ρε πως τραβάτε τέτοιες φωτογραφίες θα μας τρελανετε!! Χρόνια πολλά σε όλους! Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Αλλοι με κλικ απλα , βλεπε την νέα σειρά την φετινή , αλλοι σαν εμενα με κόπο !!! Εγω εχω γράψει ωστόσο πολλες φορες για να μην μπερδεύω κοσμο ειναι με edit ολες . Οποτε ενα + πάνω σε σχέση με παιδια που απλα βαζουν ότι έγραψε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Καλησπερα και χρονια πολλα με υγεια. Ειχε ωραιο ουρανο σημερα στην Θεσααλονικη,ανημερα Χριστουγεννων και τα κινητα πηραν φωτια! Πρωτα η auto φωτογραφια και μετα η καλλιτεχνικη μου πινελια με photoshop express. Xperia 5ii Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Ωραίος !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Απίθανες όπως πάντα... Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 να σαι καλα φιλαρακι μου , σε ευχαριστω για τα παντα καλα σου λογια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Ότι βλέπω λέω Γιώργο! :) Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Απίθανες όπως πάντα... Μαγικές θα έλεγα! Χίλια μπράβο στο φίλο Γιώργο! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Sony Xperia 5ii, auto, τραβηγμενες ακριβως την ιδια στιγμη και απο την ιδια θεση. Απειραχτες (ανοιξτε full αναλυση) Wide Super Wide Telephoto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Φυσικότατες Δημήτρη! Είσαι και εσύ στην φάση τώρα όπως ήμουν εγώ τον Ιούνιο που κάθε τρεις και λίγο έβγαζα φωτογραφίες!:lol: Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Εχω βγαλει πολλες αλλα βαζω συγκεκριμενες αναλογα με τις συνθηκες (διαφορετικες καθε φορα) για να δει οποιος θελει τις δυνατοτητες της καμερας. Και των λειτουργιων της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts