Jump to content

Φωτογραφίες & βίντεο με τα Sony Xperia μας

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν φαίνονται?

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

αν και δε μπορω να δω τι χρονο κλειστρου εβαλες για εμενα ειναι αρκετα καλες.

καταρχην ειναι ακουνητες και δευτερον ειναι τηλεφωνο και οχι καμερα με μεγαλο σενσορα,αρα το αποτελεσμα με ικανοποιει.

δες στο συγκριτικο καμερων ενα παλικαρι εχει ανεβασει την διακόσμηση του little cook στου ψυρη για το halloween,ειναι απο note 10 αν δεν κανω λαθος,ποση διαφορα εχει με τις δικιες σου;

ειναι και πιο κοντα αυτες,αλλα ετσι-πολλα φωτα τεχνητα .

ειναι το note 10 ετσι;ποσο κανει και ποσο κανει το δικο σου ειπαμε;

οσο για αυτη στο σοκακι ΝΑΙ και αυτη ειναι καλη για εμενα.

θα μπορουσες φυσικα εκει που λουφαξες να το ακουμπησεις και να βαλεις 1δευτερο κλειστρο με χρονομετρο.

καταλαβες;οσο πιο επίμονοι ειμαστε τοσο θα παρουμε τα μεγιστα.

ο Νικος πιο πισω ειχε βαλει απο συρο βραδυ κατι καταπληκτικες!!!!με ζουμ!!!!

αλλα βγηκανε σταθερο με χρονομετρο.

οποτε ratatouis οι απο πανω με καλύπτουν.

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

νικο οχι δεν φαινονται οι πιο πολλες.

Γιώργο έχεις απόλυτο δίκιο, στον αέρα το είχα το κινητό και βαραγα. Πιστεύω είναι καλύτερες τους μετρίου οι φωτογραφίες, απλά τις έβαλα να δούμε το βγάζει. Εγώ το κινητάκι μου το πήρα κυρίως για τον επεξεργαστή του. Και έπειτα αφού ασχολήθηκα λιγο με την κάμερα είδα ότι μπορώ να πάρω καλό αποτέλεσμα. Είδα 230€ snapdragon 835 πέρυσι λέω είναι με τα καλά τους; θα με κάνει να ξαναπάρω σονυ. Και έχω μείνει παραπάνω από ευχαριστημένος. Έχω φίλους με p20, p10 που δεν έχουν ασχοληθεί ούτε λίγο με τις κάμερες απ τα κινητά τους.

Α και για να δείτε πόσο ελληναρες είμαστε. Ψάχναμε με έναν φίλο μου στο παζάρι να πάρει θήκη για mi a3 που του είπα να πάρει. Και σκάει μια δίπλα και λέει έχετε θήκη για iPhone 11? Θήκη με 4€ σε κινητό 1,5κ Το χεις παραγγείλει κιόλας τη λέει ο πωλητής, όχι το χω πάρει ήδη λέει και το μοστραρε όλο χαρά. Sorry για το out of topic...

Edited by ratatouis

Νικο τωρα φαινονται μια χαρα και ωραιοτατες.

ratatouis να ξερεις οτι στο νημα και το οποιο νημα πιο ωφελιμες ειναι οι δικες σου φωτογραφιες παρα οι δικες μου.

γιατι εαν καποιος ενδιαφερετε και κανει μια βολτα απο εδω απο εσενα θα δει τι κανει η συσκευη και οχι απο εμενα που προσεχω πως θα τις βγαλω και φυσικα οι 3/4 εχουν edit προσωπικα οι δικες μου.

οποτε συνεχισε να ανεβαζεις και να μοιραζεσε κατι ομορφο εαν θες οπως και εαν εχει βγει,στο νημα κανουμε 100% συζητηση και παρεα και 0% ουαου και μοιραζουμε μπραβο ο ενας στον αλλον.

νικο παντως στο λινκ απο κατω βγαζει error.

αυτα τα παγωτα ηταν δειγμα η το τρως αυτο;θα τρεξει!πωλος θα γινεις.

Edited by georgerapp

https://photos.app.goo.gl/NTMsbfwzMyvZ3PpZ9

εδώ μερικές ακόμα

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Συμφωνώ στα περισσότερα από αυτά που έχουν λεχθεί. Κάτοχος και εγώ XZ1 περσινής προσφοράς. Μην μπερδεύουμε όμως την τιμή που το αγοράσαμε οι περισσότεροι ~230€ η οποία οφείλεται στην πλήρη αδιαφορία των πελατών κινητής, με την αρχική τιμή ναυαρχίδας. Τώρα για παράδειγμα το Xperia 1 με την τιμή που έχει αξίζει αν θέλει κάποιος τηλέφωνο για την κάμερα; με 300€ - 350€ παίρνει κινέζικο με καλύτερη ή έστω με μικρές διαφορές ποιότητα φώτο. Τα ίδια που λέμε και εμείς με τα XZ1 & XZ2 σε σχέση με τα κινητά των 650€-850€.
Welcome to Rapture

Το xperia 1 έχει δυνατότητες s10 κσι op7 άρα καλά κάνει και έχει αυτήν την τιμή.

Επίσης δες τιμές που μπορείς να βρεις ένα s10 plus τώρα για να μην αναφερθώ στα Huawei.

Το σκεπτικό σου είναι σωστό αλλά αφορά όλες τις ναυαρχιδες.

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by guy_fawkes

αυτο!

το σκεπτικο ειναι σωστο αλλα παει για ολους τους oem.

εμεις πρεπει να σκεφτομαστε ποτε και τι θα αγορασουμε,ειτε αυτο ειναι ενα sony-lg περσινο με γενναια πτωση τιμης η ενα xiaomi που σχεδον day one ξεκινουν τιμια σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

παντως μετα το xz2 που βγαινει κατα περιοδους στα 290 μην περιμενετε ξανα sony στα 200 με ζελατινα επανω.

οι oled κοστιζουν και απο xz3 και μετα θα πανε βια μεχρι τα 400 και μετα θα εξαφανιζονται απο τα καταστηματα.

ετσι πιστευω.

αυτο!

το σκεπτικο ειναι σωστο αλλα παει για ολους τους oem.

εμεις πρεπει να σκεφτομαστε ποτε και τι θα αγορασουμε,ειτε αυτο ειναι ενα sony-lg περσινο με γενναια πτωση τιμης η ενα xiaomi που σχεδον day one ξεκινουν τιμια σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

παντως μετα το xz2 που βγαινει κατα περιοδους στα 290 μην περιμενετε ξανα sony στα 200 με ζελατινα επανω.

οι oled κοστιζουν και απο xz3 και μετα θα πανε βια μεχρι τα 400 και μετα θα εξαφανιζονται απο τα καταστηματα.

ετσι πιστευω.

Ακριβώς, δεν πρόκειται να δούμε xz3 κάτω από 400 η στο μέλλον το xperia 1 και το 5αρι...

Για αυτό στα θέματα της Sony στο φόρουμ θα γράφουν δύο τρία άτομα. Εγώ αυτά που έγραψα αφορούσαν τον τομέα κάμερα. Υπάρχουν κινητά όπως πχ το K20 pro που έχουν 350€-400€ και έχουν καλύτερη κάμερα από το Xperia 1 πως να το κάνουμε.
Welcome to Rapture

Ποιο είναι αυτό το κ20 pro?

το εαν εχει καλυτερη καμερα το xiaomi δε το ξερουμε και δε με ενδιαφρει κιολας,αλλα η ελλαδα με βαση τους μισθους της ειναι χωρα που η xiaomi θα βασιλεψει πληρος σε λιγο εαν δεν αλλαξει την τιμολογιακη πολιτικη της προς τα πανω.

αλλα η αγορα απο skroutzομαγαζο που εαν παθει κατι η συσκευη θα το στειλει κινα δε με καλυπτει.

οταν πληρωνω σε ευρω και οχι με κουκια-φασολια περιμενω υποστηριξη.

οποτε εαν για xiaomi μιλαμε για τιμες info.

500 ευρω εχει στο Mi store και 580 το galaxy s10 480 huawei p30 ας πουμε.

μονο σε τιμες με service ελληνικο μιλαμε ,αλλιως δεν μιλαμε καθολου.

που και παλι εχει πολυ καλη τιμη για το υπερ πληρες πακετο που προσφερει.

Ξεπούλησαν τα iphone στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν το διάβασες χθες?

Ναι γιατι εαν είσαι ios χρήστης πας εκει ,γιατι ειναι status symbol ,γιατι εχουν 5 χρόνια υποστήριξη σε σχεση με τα 2 των Android ,γιατι εχουν έναν επεξεργαστή future proof 2 έτη μπροστά απο τον τώρα snap kirin exynos,γιατι κρατάνε μεταπωλητικη αξία οποτε καποιος δινει το περσινό και παίρνει το φετινό day one πιο αναιμακτα απο τα Android και τελος γιατι ειναι μια τραβηγμένη ίσως είδηση για να δημιουργήσει hype.

Το έχουμε και σαν νέο Έλληνες το κουσούρι του φαίνεσθαι για αυτό ξεπουλάνε. Εγώ αν και έχω μία σχετική άνεση οικονομική το έχω σαν νόμο όχι πάνω από 300€ για κινητό και αυτό μόνο αν αξίζει η αλλαγή. Αν πχ δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές τα κρατάω 3-4 χρόνια με ένα μικρό έξοδο την αλλαγή μπαταρίας κάπου στο μέσο της ζωής του τηλεφώνου. Από την άλλη έχω γνωστούς που αν δεν πάρουν το καινούργιο iPhone μπορεί να πάθουν κατάθλιψη. Ούτε σταθερή δουλειά, να χρωστάς εφορία, να μην μετακινώ αυτοκίνητο για να πάρω το iPhone απλά με ξεπερνά.
Welcome to Rapture

Εμεις οι 2 εχουμε τους ιδίους κανόνες!!!

Αλλα εαν ειναι να δωσεις 1000κουμπα πας iphone και οχι android .

Ο επεξεργαστής τα 5 χρόνια υποστήριξη και η μεταπώληση το καθιστά καλύτερη επιλογή οσο και εαν τους λεμε πρόβ@τ@!

Οχι δεν ειναι προβ@τ@ , είναι καλύτερη αγορά απο android εκεί ψηλά.

Μην πάτε μακρυά, αγόρασαν s10+ day one και βάζουν 36 δόσεις χωρίς να έχουν σύνδεση,αγοράζουν κάρτα από το περίπτερο.

Συμφωνώ και με τους δυο σας. Εκεί που τρελαίνομαι είναι όταν βγαίνουν ναυαρχίδες android (στα iPhone δεν συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό η πτώση τιμής) και σκάει ο άλλος 850-1000 ευρώ μετρητοίς αλλά και με δόσεις. Τόση κάψα έχεις ρε το κέρατο μου που δεν μπορείς να περιμένεις 3-4 μήνες, ακόμα και μισό χρόνο για να το πάρεις με έκπτωση 30%-40% από κάποιο skroutzomagazo.
Welcome to Rapture

Σωστός και πολύ καλή φωτογραφία

Ναι ειναι σουπερ,αυτη την ειχα δει τοτε στο αλλο νημα που τον προγκιξανε για το manual.

Αυτή η φωτογραφία με εκανε να παρω το xz1 .

• The title was changed to Φωτογραφίες & βίντεο με τα Sony Xperia μας
  • The topic was pinned