georgerapp Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Όχι δεν είναι βράδυ,όλες ήταν σαν την πρώτη ίδια ώρα. Αλλά φάγανε το edit μαζί με το αγαπημένο μου φίλτρο vintagell από το express. Τα φτιάχνω σκοτεινά όπως και στο παρελθόν για να αλλάζω wallpaper που δε θέλω κάτι φωτεινό,θέλω σκοτεινό να φαίνονται τα εικονίδια και να μη καταναλώνει μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Και εγώ το ίδιο για τα wallpaper Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Μερικές απ το XZ1 DSC_0440 by l200kerasia, on Flickr DSC_0232 by l200kerasia, on Flickr DSC_0438 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Υποδειγματικές και συνάμα πανέμορφες οι 1κ3 . Τα χρώματα η ατμόσφαιρα !!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Από κινητό που τις είδα είναι τρομερές, φυσικά η 1η και 3η είναι ατμοσφαιρικες! Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 με τριποδάκι να φανταστώ; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Μπα και ακουμπησμενο γίνεται η δουλειά. Το ακουμπας ενω το κρατας με το χέρι σε ενα μερος (παγκακι, τσιμέντο.... κάπου) τους βάζεις χρονόμετρο 3 δεύτερα ετσι ωστε να μην νιωσει το ταπ με το δάχτυλο και έτοιμη 1νος δευτερολέπτου φωτογραφία. Επειδή εχει και λιγο iso η συγκεκριμένες δεν εχει και πολύ επεξεργασία για noise reduction και βγαίνουν μπαμ μπαμ. Να μη σου πω και το άλλο. Ακουμπησμενο χωρις χρονόμετρο και ριπή. Ακουμπας το δαχτυλο βαρας 4 και παίρνεις τις μεσανες που συνήθως ειναι και η ακουνητες. Το να βγάλεις ακουνητα θέματα ειναι το μονο εύκολο τα βράδια. Και ασε τους διπλα να λενε -ρε τι κάνει αυτός; Δε σε ενδιαφέρει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και βγαίνουν και πραγματικά σωστές νυχτερινές φωτογραφίες έτσι,που σου μεταφέρουν την αίσθηση της στιγμής,οχι σαν τα night mode που βγάζουν κάτι άλλο,κατι artificial ας πούμε. Κανονικα και night mode βαρβατο να εχει μια συσκευή σαν το manual με αργο κλείστρο δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 (edited) με τριποδάκι να φανταστώ; Όχι απλά ακομπουσα το χέρι μου κάπου και κράτησα και την ανάσα μου.... ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μερικές ακόμα... DSC_0421 by l200kerasia, on flickr 2019-09-27_12-09-05 by l200kerasia, on Flickr 2019-09-27_12-09-17 by l200kerasia, on Flickr 2019-09-27_12-10-18 by l200kerasia, on Flickr 2019-09-27_12-12-05 by l200kerasia, on Flickr 2019-09-27_12-10-44 by l200kerasia, on Flickr Edited September 26, 2019 by mak25 Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Όλες πανέμορφες. Η πρώτη και η στιγμή με τον γλάρο ειναι ολα τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 επεξεργασία?manual? Μπράβο! όλες πανέμορφες,το επίπεδο έχει ανέβει πολύ και δεν βλέπω διαφορές με άλλα κινητά. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 τι να πω, φανταστικές. εγώ όσες φορές δοκίμασα να βγάλω χεράτες με μεγάλους χρόνους έκθεσης, τα έκανα *******:lol: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Ξανά προσπάθησε ,οπως έχω πει. Με ριπή παντού και πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 οι ριπές δεν βοηθάνε στα βραδινά. ότι και να κάνεις πρέπει να κρατήσεις σταθερό το κινητό για όσο είναι ανοιχτό το κλείστρο. άμα το χέρι πάει πάνω κάτω (όπως το δικο μου) μονο με OIS γίνεται δουλειά Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Ουτε με αυτο,μιλαμε για ταχύτητες κατω απο ενα 1/8 ετσι; Σε αυτές ουτε το ois βοηθά. Μεχρι 1/4 πας με ριπη πάντως. Είναι αρκετά καλη ταχύτητα για να καρφώσεις καμια 10αρια εικόνες. Δυο δε θα ειναι ακουνητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 επεξεργασία?manual? Μπράβο! όλες πανέμορφες,το επίπεδο έχει ανέβει πολύ και δεν βλέπω διαφορές με άλλα κινητά. Από επεξεργασία τίποτα... Εννοείτε full manual.. Από Sony μόνο έτσι θα πάρεις αποτέλεσμα! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Μπράβο σου έχεις και γνώση και μάτι Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Μπράβο σου έχεις και γνώση και μάτι Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό που φώναζα σε αλλά τοπικ και τελικά τα παράτησα γιατί δεν έβρισκα άκρη είναι γιατί υπήρχε ένα κόλλημα με το τι μπορεί να κάνει το κινητό στο Auto.... Το Sony στο Auto ειναι παρα πολύ αδύναμο... Αλλά αν γυρίσεις σε manual το αποτέλεσμα θα είναι απ τα κορυφαία... Έτσι λοιπόν ανέβαζα φωτο με manual μόνο... Και μας τη λέγαν και από πάνω... Δηλαδή οκ το P20 P30 Samsung s8 s9 κτλ είναι εξαιρετικά κινητά στο Auto δε λέω... Αλλά όταν γυρνάς σε manual τελικά στο μάτι οι διαφορές που θα δεις ακόμη και με το XZ1 θα είναι ελάχιστες... Πόσο μάλλον στα Xperia 1 ... Τέλος πάντων είναι κάτι που με πείραξε τότε που ήμουν ενεργός στα τοπικά των φωτογραφιών γι αυτο και αποσύρθηκα... Ας κλεισει εδώ μη συνεχιστεί.. Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 ναι ρε mak αλλα αυτα ειναι για να τα λεμε εδω με εμενα και εχοντας ενα sony xz1 που δεν μας κοστισε μια περιουσια. οταν καποιος πει θελω να σκασω λεφτακια και να εχω πολυ καλη φωτογραφια θα τον πας στο sony; ετσι απλα,καλη φωτογραφια,snapshoτακιας,εγω οχι. αλλα απο την αλλη για το νημα που ελεγες εχεις περα ως περα ΔΙΚΙΟ. γιατι σε θυμαμαι,σου ειπαν για το manual και τωρα οχι auto αλλα εχουν βαλει κατω την gcam και λενε και για ρυθμισεις μεσα. δηλαδη ειναι ευκολα για τον νουμπα να βαλει gcam να παει στα settings και να αλλαξει contrast saturation noise reduction κ.α και οχι να πει διπλα manual να ριξει κλειστρο στο 1/8 ΜΟΝΟ ολα τα αλλα αυτοματα και να παρει εικονα; τελος πάντων ολα καλα,μικτα θεματακια χωρις ουσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Δίκιο έχετε άσε που τραβάνε με την gcam και πιστεύουν ότι είναι η stock. Τους ενοχλεί το manual αλλά η gcam όχι. Τέλος πάντων εδώ μέσα έχουν μπει φωτογραφίες ανώτερου επιπέδου σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 https://photos.google.com/share/AF1QipPUCmxf3fuy5caLWa05-gOY-qjfzwT-MDpdMjPrt05uNFHhqP1gW9X2FPzlW_eqDw/photo/AF1QipNvdd2HxsFxbQz16I9L_8LbyZDfnKkMkV3_H-vd?key=cVlOY0pnZFVIUUxRTzZKdUhOYjVYYmJRZFdkQjZB https://photos.google.com/share/AF1QipPUCmxf3fuy5caLWa05-gOY-qjfzwT-MDpdMjPrt05uNFHhqP1gW9X2FPzlW_eqDw/photo/AF1QipOoQlz6V7KdSqZ_wV7e8BzyuRyl1quKLDX7x5vd?key=cVlOY0pnZFVIUUxRTzZKdUhOYjVYYmJRZFdkQjZB ευκολες λήψεις στο αυτοματο ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://photos.google.com/share/AF1QipPUCmxf3fuy5caLWa05-gOY-qjfzwT-MDpdMjPrt05uNFHhqP1gW9X2FPzlW_eqDw/photo/AF1QipOzHWst1RJshTq_Gyz5M62bGFo1H1wFQcauEYlO?key=cVlOY0pnZFVIUUxRTzZKdUhOYjVYYmJRZFdkQjZB ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://photos.google.com/share/AF1QipPUCmxf3fuy5caLWa05-gOY-qjfzwT-MDpdMjPrt05uNFHhqP1gW9X2FPzlW_eqDw/photo/AF1QipO2ZpzqZgoK3rCXr6xx_UFfoUjMZOM8gWRaBWWf?key=cVlOY0pnZFVIUUxRTzZKdUhOYjVYYmJRZFdkQjZB Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 ναι ρε mak αλλα αυτα ειναι για να τα λεμε εδω με εμενα και εχοντας ενα sony xz1 που δεν μας κοστισε μια περιουσια. οταν καποιος πει θελω να σκασω λεφτακια και να εχω πολυ καλη φωτογραφια θα τον πας στο sony; ετσι απλα,καλη φωτογραφια,snapshoτακιας,εγω οχι. αλλα απο την αλλη για το νημα που ελεγες εχεις περα ως περα ΔΙΚΙΟ. γιατι σε θυμαμαι,σου ειπαν για το manual και τωρα οχι auto αλλα εχουν βαλει κατω την gcam και λενε και για ρυθμισεις μεσα. δηλαδη ειναι ευκολα για τον νουμπα να βαλει gcam να παει στα settings και να αλλαξει contrast saturation noise reduction κ.α και οχι να πει διπλα manual να ριξει κλειστρο στο 1/8 ΜΟΝΟ ολα τα αλλα αυτοματα και να παρει εικονα; τελος πάντων ολα καλα,μικτα θεματακια χωρις ουσια. Κοίτα για one shoot τη νύχτα στο Auto τομSony δε κάνει.. Θέλει manual .. Τη μέρα δε βλέπω και καμία διαφορά για να πάω να δώσω 1000€ να πάρω την εκάστοτε ναυαρχίδα... Και να σου πω και κάτι... Το πρωτεύον για μένα δεν είναι η κάμερα αλλά η αξιοπιστία.. Και με τη Sony δεν είχα ποτέ προβλήματα... Και πάντα καλογραμμένο λογισμικό.. Όχι τις κινεζιές που όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει... Πιστεύω ότι μετά την Apple η Sony μαζί με τα Stock Google κινητά έχουν τα πιο καλογραμμένα λογισμικά.. Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Οταν τα έγραφα αυτά πέφτανε να με φάνε Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Δεν είναι καθόλου εύκολες γιατι η φωτομετρηση στις συγκεκριμένες που υπάρχει μεγάλη αντίθεση μέσα στις φωτο παίζει μεγάλο ρόλο... ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://photos.google.com/share/AF1QipPUCmxf3fuy5caLWa05-gOY-qjfzwT-MDpdMjPrt05uNFHhqP1gW9X2FPzlW_eqDw/photo/AF1QipNvdd2HxsFxbQz16I9L_8LbyZDfnKkMkV3_H-vd?key=cVlOY0pnZFVIUUxRTzZKdUhOYjVYYmJRZFdkQjZB https://photos.google.com/share/AF1QipPUCmxf3fuy5caLWa05-gOY-qjfzwT-MDpdMjPrt05uNFHhqP1gW9X2FPzlW_eqDw/photo/AF1QipOoQlz6V7KdSqZ_wV7e8BzyuRyl1quKLDX7x5vd?key=cVlOY0pnZFVIUUxRTzZKdUhOYjVYYmJRZFdkQjZB ευκολες λήψεις στο αυτοματο ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://photos.google.com/share/AF1QipPUCmxf3fuy5caLWa05-gOY-qjfzwT-MDpdMjPrt05uNFHhqP1gW9X2FPzlW_eqDw/photo/AF1QipOzHWst1RJshTq_Gyz5M62bGFo1H1wFQcauEYlO?key=cVlOY0pnZFVIUUxRTzZKdUhOYjVYYmJRZFdkQjZB ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://photos.google.com/share/AF1QipPUCmxf3fuy5caLWa05-gOY-qjfzwT-MDpdMjPrt05uNFHhqP1gW9X2FPzlW_eqDw/photo/AF1QipO2ZpzqZgoK3rCXr6xx_UFfoUjMZOM8gWRaBWWf?key=cVlOY0pnZFVIUUxRTzZKdUhOYjVYYmJRZFdkQjZB Δεν είναι καθόλου εύκολες γιατι η φωτομετρηση στις συγκεκριμένες που υπάρχει μεγάλη αντίθεση μέσα στις φωτο παίζει μεγάλο ρόλο... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 (edited) σε σχέση με τις νυχτερινές που έχω πιο πίσω εννοούσα:) https://photos.google.com/share/AF1QipPUCmxf3fuy5caLWa05-gOY-qjfzwT-MDpdMjPrt05uNFHhqP1gW9X2FPzlW_eqDw/photo/AF1QipOTBEMe-K2HuCqQiw_efjxvas33xMXJQP5QcDvN?key=cVlOY0pnZFVIUUxRTzZKdUhOYjVYYmJRZFdkQjZB https://photos.google.com/share/AF1QipPUCmxf3fuy5caLWa05-gOY-qjfzwT-MDpdMjPrt05uNFHhqP1gW9X2FPzlW_eqDw/photo/AF1QipNQ9swJrU4WJIaR4lyNGonpCcNuUIVa8QhrDtn4?key=cVlOY0pnZFVIUUxRTzZKdUhOYjVYYmJRZFdkQjZB https://photos.google.com/share/AF1QipPUCmxf3fuy5caLWa05-gOY-qjfzwT-MDpdMjPrt05uNFHhqP1gW9X2FPzlW_eqDw/photo/AF1QipOMHm2OHLqfZ9aW04lIuvSrk4JtmIdZX3LCE08l?key=cVlOY0pnZFVIUUxRTzZKdUhOYjVYYmJRZFdkQjZB τελευταία by Georgerapp Edited September 28, 2019 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Δε φαίνεται καμία στο τελευταίο ποστ :worry: ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μερικές γρήγορες με ριπή ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- %5Bimg%5Dhttps%3A//i.imgur.com/NrYHDcI.jpg[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts