psilikatzis Δημοσιεύτηκε March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 22, 2019 Καλημέρα! Ανοίγω ακόμα ένα θέμα για κινητό έως 200€. :D :wacko: Αυτά που θέλω από το κινητό κυρίως είναι να παίρνει 2 sim, να έχει καλή φωτογραφική και να μην κολλάει. Η χρήση του θα είναι μέτρια αρχικά, ωστόσο μπορεί στη συνέχεια να αποτελέσει βασικό κινητό, οπότε θα γίνει πιο βαριά (internet, κάμερα, πλοήγηση, βασικές εφαρμογές, καθόλου παιχνίδια). Αρχικά είχα στραφεί σε mi 8 lite, επομένως πάνω κάτω προσανατολίζομαι σε ανάλογη οθόνη, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ακόμα για τη μπαταρία του και αν θα αντέχει. Σε διάφορες απαντήσεις εδώ και videos στο youtube είδα συγκρίσεις με poco, note 5-6, honor 3C, asus. Ωστόσο, δε μπορώ να καταλήξω, καθώς είχα απομακρυνθεί από την αγορά για χρόνια αρκούμενος σε βασικά κινητά. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Καλό είναι το Mi 8 Lite, αλλά δες και το A7 2018 που έχει πέσει πολύ στην τιμή και παίρνει 2 sim και micro sd ταυτόχρονα... Για τη χρήση που το θέλεις θα σε καλύψει και αυτό μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. March 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Καλό είναι το Mi 8 Lite, αλλά δες και το A7 2018 που έχει πέσει πολύ στην τιμή και παίρνει 2 sim και micro sd ταυτόχρονα... Για τη χρήση που το θέλεις θα σε καλύψει και αυτό μια χαρά... Το έχω δει, αλλά για κάποιον λόγο, χωρίς επιχειρήματα, είμαι γενικά αρνητικά προδιατεθειμένος έναντι της samsung. Και το xiaomi Mi8 Lite νομίζω παίρνει 2 sim, χωρίς SD όμως. Είδα επίσης και το huawei p20 Lite, ωστόσο διάβασα στο αντίστοιχο φόρουμ πως συναντάνε κάτι προβλήματα με τη RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 Το έχω δει, αλλά για κάποιον λόγο, χωρίς επιχειρήματα, είμαι γενικά αρνητικά προδιατεθειμένος έναντι της samsung. Και το xiaomi Mi8 Lite νομίζω παίρνει 2 sim, χωρίς SD όμως. Είδα επίσης και το huawei p20 Lite, ωστόσο διάβασα στο αντίστοιχο φόρουμ πως συναντάνε κάτι προβλήματα με τη RAM. Kαι εγώ απέναντι στα midrange της Samsung αρνητικα προδιαθετειμένος είμαι, απλά το Α7 στην τιμή που το βρίσκεις είναι καλή περίπτωση για αυτό το ανέφερα. Οθόνη Amoled, καλή κάμερα, σχετικά δυνατός επεξεργαστής, γενικά πλήρες και ποιοτικό. Όποιο και να πάρεις από κάποια που έχεις αναφέρει παραπάνω (Poco, Μi 8 Lite, Note 5-6) και το Α7 που σου πρότεινα για τη χρήση που αναφέρεις (internet, πλοήγηση, βασικές εφαρμογές) είσαι παραπάνω από ΟΚ. Για τα Honor 3C και Asus γενικά δεν έχω άποψη. Το P20 Lite νομίζω πως πέρα από την κάμερα, δεν αξίζει στα χρήματά του. Τα υπόλοιπα είναι συνολικά καλύτερες και δυνατότερες προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjohng Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 (edited) Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω και εγώ άλλο θέμα, ψάχνω ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ με βασικό ενδιαφέρον την καλύτερη δυνατή λήψη φωτογραφιών με την κύρια κάμερα. Εκτός από τo A7 για το Α6 plus 2018 ; Ευχαριστώ Edited March 25, 2019 by gjohng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω και εγώ άλλο θέμα, ψάχνω ένα κινητό μέχρι 200 ευρώ με βασικό ενδιαφέρον την καλύτερη δυνατή λήψη φωτογραφιών με την κύρια κάμερα. Εκτός από τo A7 για το Α6 plus 2018 ; Ευχαριστώ Χωρίς να έχω άποψη για την κάμερα (πιθανολογώ ότι θα είναι καλή), θα έλεγα να αποφύγεις το A6... Φοράει Snapdragon 450 και θα υστερεί αρκετά σε απόδοση... Ενδεικτικά στο Antutu βγάζει σχεδόν τα μισά από το Α7 πχ... Προσωπική άποψη πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. March 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Το P20 Lite νομίζω πως πέρα από την κάμερα, δεν αξίζει στα χρήματά του. Τα υπόλοιπα είναι συνολικά καλύτερες και δυνατότερες προτάσεις. Ναι, μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα και αρνητικά μικρά αρνητικά για το P20 lite. Επομένως, παραμένω στο δίλημμα που μου έβαλες, με το μόνο που με τραβάει είναι η amoled του Α7. Τώρα, για κάμερα που λέει ο φίλος, είμαι λίγο μπερδεμένος, γιατί γενικά φαίνεται πως όλα αυτά τα κινητά έχουν καλή, για την τιμή τους, απόδοση. Μάλλον θα περάσω και από κάποιο μαγαζί να τα δω. Σε σύγκριση με Xiaomi Redmi4x ξέρετε τι διαφορά έχουν τα A7 2018 και xiaomi M8 lite; Εννοώντας φυσικά στην πράξη, ποιο κρίνεται καλύτερο και αν τα xiaomi έχουν εμφανείς διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Ναι, μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα και αρνητικά μικρά αρνητικά για το P20 lite. Επομένως, παραμένω στο δίλημμα που μου έβαλες, με το μόνο που με τραβάει είναι η amoled του Α7. Τώρα, για κάμερα που λέει ο φίλος, είμαι λίγο μπερδεμένος, γιατί γενικά φαίνεται πως όλα αυτά τα κινητά έχουν καλή, για την τιμή τους, απόδοση. Μάλλον θα περάσω και από κάποιο μαγαζί να τα δω. Σε σύγκριση με Xiaomi Redmi4x ξέρετε τι διαφορά έχουν τα A7 2018 και xiaomi M8 lite; Εννοώντας φυσικά στην πράξη, ποιο κρίνεται καλύτερο και αν τα xiaomi έχουν εμφανείς διαφορές. Ναι άσε το P20 Lite, δεν αξίζει συνολικά... Για την κάμερα αν δεν έχεις φοβερές απαιτήσεις, σε καλό φωτισμό ημέρας, ακόμα και τα φτηνά Mid range πλέον κάνουν καλή δουλειά... Βέβαια προσωπικά δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες απαιτήσεις από την κάμερα του κινητού, οπότε δεν έχω και την καλύτερη άποψη... Τώρα όσον αφορά διαφορές A7 & Mi 8 Lite, όποιο από τα 2 και να πάρεις θα δεις μεγάλες διαφορές σε σχέση με το 4Χ... Και στην κάμερα και στην καθημερινή χρήση, που είναι και λογικό άλλωστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Παιδιά αν θες να έχεις και nfc σε αυτά τα λεφτά τι γίνεται;εγώ δε βρήκα κάποια άλλη επιλογή πέρα από p20 lite και α7 έχετε κάτι υπόψιν? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. March 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Ναι άσε το P20 Lite, δεν αξίζει συνολικά... Για την κάμερα αν δεν έχεις φοβερές απαιτήσεις, σε καλό φωτισμό ημέρας, ακόμα και τα φτηνά Mid range πλέον κάνουν καλή δουλειά... Βέβαια προσωπικά δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες απαιτήσεις από την κάμερα του κινητού, οπότε δεν έχω και την καλύτερη άποψη... Τώρα όσον αφορά διαφορές A7 & Mi 8 Lite, όποιο από τα 2 και να πάρεις θα δεις μεγάλες διαφορές σε σχέση με το 4Χ... Και στην κάμερα και στην καθημερινή χρήση, που είναι και λογικό άλλωστε... Αντίστοιχα, ούτε εγώ είχα ποτέ, ειδικά σε αυτές τις τιμές, αλλά το βάζω στη σύγκριση για ό,τι καλύτερο. Ναι, εννοούσα στην κάμερα, γιατί στα άλλα είναι εμφανείς οι διαφορές, ενώ στην κάμερα το 4x έχει 13mp ενώ το mi8 lite 12+5. Οπότε εκεί σκεφτόμουν πόση διαφορά έχει το τελικό αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Παιδιά αν θες να έχεις και nfc σε αυτά τα λεφτά τι γίνεται;εγώ δε βρήκα κάποια άλλη επιλογή πέρα από p20 lite και α7 έχετε κάτι υπόψιν? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔες το Huawei Honor 10 lite και με λίγο πάνω από τα 200 ευρώ το πολύ καλό Huawei mate 20 lite. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Αντίστοιχα, ούτε εγώ είχα ποτέ, ειδικά σε αυτές τις τιμές, αλλά το βάζω στη σύγκριση για ό,τι καλύτερο. Ναι, εννοούσα στην κάμερα, γιατί στα άλλα είναι εμφανείς οι διαφορές, ενώ στην κάμερα το 4x έχει 13mp ενώ το mi8 lite 12+5. Οπότε εκεί σκεφτόμουν πόση διαφορά έχει το τελικό αποτέλεσμα. Μη κοιτάς μόνο τα mp. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Δες το Huawei Honor 10 lite και με λίγο πάνω από τα 200 ευρώ το πολύ καλό Huawei mate 20 lite. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Aν είναι να πάει πάνω από 200 καλύτερα Mate 20 Lite, παρά Honor 10 Lite... Τα 3GB Ram για μένα πάντα, είναι σοβαρότερο deal breaker εν έτει 2019 από την έλλειψη NFC... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Aν είναι να πάει πάνω από 200 καλύτερα Mate 20 Lite, παρά Honor 10 Lite... Τα 3GB Ram για μένα πάντα, είναι σοβαρότερο deal breaker εν έτει 2019 από την έλλειψη NFC... Συμφωνώ εδώ. Επομένως απο αυτα καταλήγω σε m8 lite. Είμαι σχεδόν να αγοράσω και είδα χαρακτηριστικά note 6 pro και note 7 που τα βρίσκω 165€ και 205€ αντίστοιχα. Καλύτερα να κινηθώ εκει; Βλέπω καλύτερη μπαταρία-κάμερα(τουλάχιστον στα χαρακτηριστικά). Έχετε ιδέα; Συγγνώμη για τις συνεχεια ερωτήσεις, απλα όσο διαβάζω τόσο μαθαίνω και αναρωτιέμαι. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ εδώ. Επομένως απο αυτα καταλήγω σε m8 lite. Είμαι σχεδόν να αγοράσω και είδα χαρακτηριστικά note 6 pro και note 7 που τα βρίσκω 165€ και 205€ αντίστοιχα. Καλύτερα να κινηθώ εκει; Βλέπω καλύτερη μπαταρία-κάμερα(τουλάχιστον στα χαρακτηριστικά). Έχετε ιδέα; Συγγνώμη για τις συνεχεια ερωτήσεις, απλα όσο διαβάζω τόσο μαθαίνω και αναρωτιέμαι. Άκυρο για note7, διάβασα το νήμα εδώ και απογοητεύτηκα. Κοιτάω το note 6, αλλα μάλλον για m8 lite πάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Συμφωνώ εδώ. Επομένως απο αυτα καταλήγω σε m8 lite. Είμαι σχεδόν να αγοράσω και είδα χαρακτηριστικά note 6 pro και note 7 που τα βρίσκω 165€ και 205€ αντίστοιχα. Καλύτερα να κινηθώ εκει; Βλέπω καλύτερη μπαταρία-κάμερα(τουλάχιστον στα χαρακτηριστικά). Έχετε ιδέα; Συγγνώμη για τις συνεχεια ερωτήσεις, απλα όσο διαβάζω τόσο μαθαίνω και αναρωτιέμαι. To Note 6 Pro το έχω εδώ και κάνα δίμηνο, προερχόμενος από το εξαιρετικό Redmi 4 Prime που btw αντέχει ακόμα πολύ άνετα. Όταν ήταν να το πάρω το κοιτούσα και εγώ μαζί με το Mi 8 Lite και το Α7 που σου πρότεινα παραπάνω... Ωστόσο τότε το Α7 είχε ~250 και έκρινα πως δεν άξιζε τα 70 ευρώ παραπάνω. Οπότε έμεινα μεταξύ Μi 8 Lite και Νote 6 Pro που τα έβρισκα με διαφορά κάνα 20άρικο... Εν τέλει κατέληξα στο Note 6 γιατί έκρινα πως περισσότερο ήθελα το ράδιο και το 3.5 jack, παρά την καλύτερη κάμερα και τον Snap 660 αντί του 636 (με τη λογική ότι και με τον 625 του Redmi 4 Prime ήμουν πολύ άνετος)... By the way το Mi 8 Lite είναι πανέμορφο, αν το δεις από κοντά και το πιάσεις θα καταλάβεις... Για το Note 6 Pro μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ VFM all around συσκευή και πλέον το βρίσκεις το 4/64 στα ~150. Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο πες μου. Y.Γ. Για τα Νote 7/Νote 7 Pro είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, οπότε περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. April 1, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 To Note 6 Pro το έχω εδώ και κάνα δίμηνο, προερχόμενος από το εξαιρετικό Redmi 4 Prime που btw αντέχει ακόμα πολύ άνετα. Όταν ήταν να το πάρω το κοιτούσα και εγώ μαζί με το Mi 8 Lite και το Α7 που σου πρότεινα παραπάνω... Ωστόσο τότε το Α7 είχε ~250 και έκρινα πως δεν άξιζε τα 70 ευρώ παραπάνω. Οπότε έμεινα μεταξύ Μi 8 Lite και Νote 6 Pro που τα έβρισκα με διαφορά κάνα 20άρικο... Εν τέλει κατέληξα στο Note 6 γιατί έκρινα πως περισσότερο ήθελα το ράδιο και το 3.5 jack, παρά την καλύτερη κάμερα και τον Snap 660 αντί του 636 (με τη λογική ότι και με τον 625 του Redmi 4 Prime ήμουν πολύ άνετος)... By the way το Mi 8 Lite είναι πανέμορφο, αν το δεις από κοντά και το πιάσεις θα καταλάβεις... Για το Note 6 Pro μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ VFM all around συσκευή και πλέον το βρίσκεις το 4/64 στα ~150. Αν θες κάτι πιο συγκεκριμένο πες μου. Y.Γ. Για τα Νote 7/Νote 7 Pro είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα, οπότε περιμένουμε. Ευχαριστώ, η γνώμη σου βοήθησε, να ξέρεις. Θα πάω τότε στο mi 8 lite επειδή για τη χρήση του θα χρειαστώ περισσότερο την κάμερα, ενώ ραδιόφωνο πλέον ακούω κυρίως μέσω ίντερνετ οπότε δεν με πολυενδιαφέρει. Επομένως το jack είναι η μόνη σημαντική διαφορά στα βασικά. Θα σας πω εντυπώσεις, όταν με το καλό το πιάσω στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotrous Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 https://www.kiniti.net/index.php?route=product/product&product_id=18416&ref=bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. April 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Χαιρετώ ξανά!! Κι ενώ περίμενα για αποδοχή στοιχείων τιμολογίου, ξαφνικά συνειδητοποίησα πως υπάρχει και mate20 lite εκτός από το p20 (νόμιζα πως ήταν το ίδιο κινητό), όπως επίσης και honor 8x που βγαίνουν στα 200€, 30 ευρώ διαφορά πλέον ουσιαστικά. Αξίζει να πάω σε κάποιο από αυτά λες για τη χρήση που περιέγραφα στο forum? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Χαιρετώ ξανά!! Κι ενώ περίμενα για αποδοχή στοιχείων τιμολογίου, ξαφνικά συνειδητοποίησα πως υπάρχει και mate20 lite εκτός από το p20 (νόμιζα πως ήταν το ίδιο κινητό), όπως επίσης και honor 8x που βγαίνουν στα 200€, 30 ευρώ διαφορά πλέον ουσιαστικά. Αξίζει να πάω σε κάποιο από αυτά λες για τη χρήση που περιέγραφα στο forum?Το mate 20 lite στο είχαμε προτείνει και πιο πάνω. Μια χαρά είναι γι αυτά που θες και καλύτερο από το P20 lite. Το Honor 8x έχει το πλεονέκτημα ότι παίρνει 2 sim+sd card και μπαταρίας τέρας. Επίσης δυνατό είναι και το honor play που έχει επεξεργαστή ναυαρχίδας και γρήγορη φόρτιση. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilikatzis Δημ. April 11, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Το mate 20 lite στο είχαμε προτείνει και πιο πάνω. Μια χαρά είναι γι αυτά που θες και καλύτερο από το P20 lite. Το Honor 8x έχει το πλεονέκτημα ότι παίρνει 2 sim+sd card και μπαταρίας τέρας. Επίσης δυνατό είναι και το honor play που έχει επεξεργαστή ναυαρχίδας και γρήγορη φόρτιση. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Είχα την εντύπωση πως το p20 lite ήταν το ίδιο κινητό με το mate 20, γι' αυτό και απάντησα έτσι. Το πρώτο διαβάζω πως έχει πολλά προβλήματα γι'αυτό και το απέρριψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts