Ilias1908 Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 APOLYTH APOGOITEYSH APO TH NEA EKDOSH! EIXA THN PROTH EKDOSH DEN EKANA TIS ENDIAMESES ANABA8MISEIS KAI EKANA KATEU8IAN THN TELEUTAIA! 1)DEN DIOR8OSE TA PROBLHMATA POU EIXA ME TA 8EMATA (NA EXAFANIZONTAI MPARES K.L.P.) 2)EXAKOLOU8EI NA KOLAEI O MOXLOS 3)DEN BRISKO ALLAGES!!!! 1) Πρωτη φορα το ακουω :wacko: 2) Hardware problem 3) Τι αλλαγες ηθελες; Να σου κανει την καμερα 3MegaPixels;;; Οτι να ναι... :X :X :lol: :p Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 Μετά την online αναβάθμιση, έχει πρόβλημα με την ξαφνική απενεργοποιήση της δόνησης όταν το έχω στο αθόρυβο... :( Έχω χάσει αρκετές κλείσεις έτσι...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVILSMILE Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 1) Πρωτη φορα το ακουω :wacko: 2) Hardware problem 3) Τι αλλαγες ηθελες; Να σου κανει την καμερα 3MegaPixels;;; Οτι να ναι... :X :X :lol: :p re c giati na po kkala logia apo ti stigmi pou efaga 3-4 ores giana kano anaba8misi kai den ida oute mia allagi ektos apo to mauro koutaki pou stamatise na bgenei! o moxlos pou oloi mou legan oti meta thn anaba8misi dior8onetai den allaxe! kai den einai 8ema harrdware empistexoume Παράθεση My Briefcase Games and Themes ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 re c giati na po kkala logia apo ti stigmi pou efaga 3-4 ores giana kano anaba8misi kai den ida oute mia allagi ektos apo to mauro koutaki pou stamatise na bgenei! o moxlos pou oloi mou legan oti meta thn anaba8misi dior8onetai den allaxe! kai den einai 8ema harrdware empistexoume Και γιατι εγω οταν εβαλα ενα σπρεϊ για καθαρισμο κεφαλων στο joystick για ενα διαστημα δεν ειχε καθολου προβλημα; ;) Hardware ειναι το προβλημα. Στανταρ Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 εχω το εξής πρόβλημα, και με την προηγούμενη και με τη νέα έκδοση το κινητό κολλάει στην οθόνη αναμονής (χωρίς καν να το χρησιμοποιώ!), αυτό γίνεται αρκετά συχνά... :( Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. January 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2006 εχω το εξής πρόβλημα, και με την προηγούμενη και με τη νέα έκδοση το κινητό κολλάει στην οθόνη αναμονής (χωρίς καν να το χρησιμοποιώ!), αυτό γίνεται αρκετά συχνά... :( Το ίδιο και σε μένα, αλλά που να βρείς το δίκιο σου? Το S700 το κράτησα για 6 μήνες (το κωλοπλήρωσα και μετά το σκότωσα). Το ίδιο θα πάθω και με το Κ750, αν και θα μου το φέρουν πίσω μιας και δεν θα κουδουνίζει. Ντροπή σου sony ericsson.... δεν ήξερα πως έπρεπε να αγοράσω 2 τηλέφωνα μέσα σε ένα χρόνο και να πάω για τρίτο λόγω ανικανότητας να υποστηρίξεις τα προιόντα σου. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Το ίδιο και σε μένα, αλλά που να βρείς το δίκιο σου? Το S700 το κράτησα για 6 μήνες (το κωλοπλήρωσα και μετά το σκότωσα). Το ίδιο θα πάθω και με το Κ750, αν και θα μου το φέρουν πίσω μιας και δεν θα κουδουνίζει. Ντροπή σου sony ericsson.... δεν ήξερα πως έπρεπε να αγοράσω 2 τηλέφωνα μέσα σε ένα χρόνο και να πάω για τρίτο λόγω ανικανότητας να υποστηρίξεις τα προιόντα σου. δηλαδή η sony δεν πρόκειται να κάνει κάτι για αυτό ε? :( κρίμα... είπα να δοκιμάσω και εγώ τα sony... αλλά δεν νομίζω να ξανακάνω το λάθος! Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happybear Δημ. January 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2006 Εγω παλι που μολις αναβαθμισα το δικο μου ειναι μια χαρα βεβαια δεν ειδα καμια αλλαγη αλλα ολα ειναι ΟΚ Παράθεση for all that know where this path will lead them along the border we have tried to fight them Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Μετά την αναβάθμιση παρατήρησα ότι δεν κινείται η μπάρα προόδου όταν στέλνω πχ sms ή αρχεία μέσω bluetooth. Έτυχε σε κανέναν άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Καλησπέρα ,θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με την αναβάθμιση με τον updater απο το σπίτι. Ξεκινώ τον updater όλα μια χαρά και εκεί που ψάχνει για το ποιο είναι το κινητό μου και ποια αναβάθμιση πρεπει να μου δώσει μου βγάζει αποτέλεσμα K750 EMEA 3!!:wacko: Επειδή δεν το έχω ξανακάνει,αυτήν επρεπε να μου βγάζει ή να μου λέει το R000κάτι???:blink: Αν μπορεί κάποιος γρήγορα??:O Ευχαριστώ εκ των προτέρων:D Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mene Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Κανονικά στο λέει, Κ750 η συσκευή σου και ΕΜΕΑ 3 το πακέτο της ελληνικής γλώσσας :) Παράθεση May the Force be with us all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgenop Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Μετά την αναβάθμιση παρατήρησα ότι δεν κινείται η μπάρα προόδου όταν στέλνω πχ sms ή αρχεία μέσω bluetooth. Έτυχε σε κανέναν άλλο? Αν αλλάξεις theme θα φτιάξει (εμένα τουλάχιστον έτσι έκανε). Μετά μπορείς να ξαναβάλεις αυτό που είχες. Παράθεση vgenop Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Κανονικά στο λέει, Κ750 η συσκευή σου και ΕΜΕΑ 3 το πακέτο της ελληνικής γλώσσας :) Ευχαριστώ πολύ Mene,λοιπόν την έκανα την αναβάθμιση :D :D (και με pstn σύνδεση 50λεπτά:D )χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα,μόνο το αγχος με έφαγε:wacko: με αυτά που είχα διαβάσει για τα ελληνικά:blink: !! Τώρα θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω!:D Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Αν αλλάξεις theme θα φτιάξει (εμένα τουλάχιστον έτσι έκανε). Μετά μπορείς να ξαναβάλεις αυτό που είχες. Μέχρι στιγμής πάντως με το νέο firmware παρατήρησα ότι και οι υπόλοιποι,δουλεύει μια χαρά,είναι απειροελάχιστα ποιο γρήγορο και φυσικά η ένταση του ηχείου αυξήθηκε:D:) :up: :yahoo: Αυτό με την μπάρα των μυνημάτων και εμένα μου το έκανε σήμερα που έβαλα μόνη μου την νέα αναβάθμιση και λύθηκε με το που άλλαξα θέμα και μετά ξαναέβαλα το ίδιο που είχα πριν το αλλάξω!!:yahoo: :up: Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGANAKTISMENOS Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 εχω το εξής πρόβλημα, και με την προηγούμενη και με τη νέα έκδοση το κινητό κολλάει στην οθόνη αναμονής (χωρίς καν να το χρησιμοποιώ!), αυτό γίνεται αρκετά συχνά... :( Έχω την έκδοση σε V.L. R1C004 χωρίς μεχρι τωρα κανένα πρόβλημα . Εδώ μεσα διαβαζω πολλα κολλήματα και μεγάλος κοπος για αναβάθμιση. Υπάρχει τιποτα καλο που χάνω για να κάνω αναβάθμιση η είναι καλύτερα να μη κάνω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Pedia xthes 3efortwthika to D600 kai pira to W800.Loipon egatestisa to disc2phone kai ta drivers..klp.loipon anoigw to disc2phone, vriskei to tilefwno kai pernw ta tragoudia mexri kai to de3i plaisio pou eine i mnimi tou memory stick.otan aposindesw to til spania vriskw ta tragoudia ekei.exw prospathisei para polles fores kai mono 1-2 tragoudia vriskonte sto meory stick.tou ekana format alla kai pali ta idia.Akolouthw oli tin diadikasia kai apo to MUSIC SOURCE sto TRANSFER LIST kai meta sto PHONE TRACKS.....to mamoto eine oti fenete oti exoun ginei paste stin mnimi tou alla otan to aposndesw spania einai........kamia eisigisi??????? Enas filos mou eipe eine provlima tis R1N...exei kaneis allos tetio provlima??? i nea ekdosi apoti vlepw exei provlimata....alithevei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Pedia xthes 3efortwthika to D600 kai pira to W800.Loipon egatestisa to disc2phone kai ta drivers..klp.loipon anoigw to disc2phone, vriskei to tilefwno kai pernw ta tragoudia mexri kai to de3i plaisio pou eine i mnimi tou memory stick.otan aposindesw to til spania vriskw ta tragoudia ekei.exw prospathisei para polles fores kai mono 1-2 tragoudia vriskonte sto meory stick.tou ekana format alla kai pali ta idia.Akolouthw oli tin diadikasia kai apo to MUSIC SOURCE sto TRANSFER LIST kai meta sto PHONE TRACKS.....to mamoto eine oti fenete oti exoun ginei paste stin mnimi tou alla otan to aposndesw spania einai........kamia eisigisi??????? Enas filos mou eipe eine provlima tis R1N...exei kaneis allos tetio provlima??? i nea ekdosi apoti vlepw exei provlimata....alithevei? Πράγματι, αυτό είναι ένα από τα πιο γνωστά (και χειρότερα) bugs της R1N. Σε συμβουλεύω να κάνεις άμεσα αναβάθμιση στην R1AA και θα διορθωθεί το πρόβλημά σου :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Καλησπερα σε ολους! Προχθες πηρα το Κ750 και πραγματικα ειναι τελειο σε ολα του. Ειναι νωρις ομως ακομα να βγαλω ασφαλη συμπερασματα και απλα ηθελα να ρωτησω κατι. Ειναι πιθανο επειδη πηρα το κινητο μολις προχθες να εχει την τελευταια ενημερωση λογισμικου? Η πρεπει να την κανω εγω? Στις δυο μερες που το λειτουργω δεν εχει παρουσιασει κανενα απολυτως προβλημα. Τι θα κερδισω απο την αναβαθμιση αν την κανω? Η αναβαθμιση γινεται και απο το σπιτι με το USB καλωδιο που περιεχεται στο πακετο που πηρα? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Ekana update apo spiti.Twra to D2P doulevei apsoga.Den paratirisa provlimata sto neo firmware.Ellinika kanonika.Ligo grigorotero menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 Τι ηθελα και εγραψα τα παραπανω...... Ολα καλα λοιπον αλλα μεχρι σημερα το απογευμα. Μεχρι στιγμης εχω βαλει στο κινητο καποια ringtones, videos, themes και games. Και εκει που παω να ανοιξω τον εκκατομυριουχο για να παιξω λιγακι..... μου γραφει για java error και lang κατι... υπεθεσα lang απο το language. Μετα παω να ανοιξω ξανα το παιχνιδι και μου εμφανιζεται μπλε κενη οθονη και μετα μια κοκκινη κενη παλι. Μπλε ξανα κενη παλι και κολλαει εκει. Βγαινω απο εκει παω στο standby και εχω το theme beam επιλεγμενο. Τα beams λοιπον πουθενα. Μονο μια κενη μπλε οθονη στο standby... Με παιρνει τηλ. η κοπελα μου και βγαζει τον αριθμο της κανονικα αλλα οχι την φωτογραφια που εχω βαλει για την επαφη. Σαν να μην εφταναν ολα αυτα, αποφασιζω να κλεισω και να ανοιξω ξανα την συσκευη. Οταν την ανοιγω βλεπω οτι το theme beam λειτουργει κανονικα και ο εκκατομυριουχος ανοιγει αλλα κανει κατι περιεργα οποως να εξαφανιζει τις επιλογες στο κυριο μενου και να εμφανιζονται μονο οταν πηγαινω επανω τους. Το κερασακι στην τουρτα ηταν οτι μετα το κλεισιμο και ανοιγμα του κινητου, ολες οι ρυθμισεις μου ειχαν παει στο default (συντομευσεις κτλ...) HELPPPPPP!!!!!! Τι να κανω ρε παιδια??? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 emera re, paidia giati mou leei oti exw tin teleftaia ekdwsi enw exw tin N005 (oxi tin N035) ????exei tixei se kanenan afto ? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Μέχρι στιγμής πάντως με το νέο firmware παρατήρησα ότι και οι υπόλοιποι,δουλεύει μια χαρά,είναι απειροελάχιστα ποιο γρήγορο και φυσικά η ένταση του ηχείου αυξήθηκε:D:) :up: :yahoo: Αυτό με την μπάρα των μυνημάτων και εμένα μου το έκανε σήμερα που έβαλα μόνη μου την νέα αναβάθμιση και λύθηκε με το που άλλαξα θέμα και μετά ξαναέβαλα το ίδιο που είχα πριν το αλλάξω!!:yahoo: :up: Εννοεις βεβαια οτι δουλευει μια χαρα αν εξαιρεσεις τα μαυρα κουτια και τα αλλα κολληματα που τρωει ακομα και με την τελευταια εκδοση λογισμικου ετσι? Αυτα δεν φτιαχνουν με τιποτα!!! :p Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Εννοεις βεβαια οτι δουλευει μια χαρα αν εξαιρεσεις τα μαυρα κουτια και τα αλλα κολληματα που τρωει ακομα και με την τελευταια εκδοση λογισμικου ετσι? Αυτα δεν φτιαχνουν με τιποτα!!! :p Μαύρα κουτάκια :wacko: ποτέ δεν είχα στο κινητό μου:ninja: είχα όμως πρόβλημα με το ΒΤ στην σύνδεση μου με άλλους κολλούσε:( και φυσικά η περιήγηση μου στο μενού και στους φακέλους ήταν απαράδεκτα αργή:mad: ! Τώρα είναι πολύ ποιο γρήγορο το μενού,η περιήγηση ταχύτατη :) και λύθηκε το πρόβλημα μου με το ΒΤ:D !!Βέβαια πριν κάνω μόνη μου την τελευταία αναβάθμιση στο σπίτι,είχα πάει ήδη μια φορά στην Ericsson της Δωδεκανήσου κ έκανα αναβάθμιση στην:kill: απαράδεκτη R..35 :rocket: γιατί κολλούσε το ΒΤ από την αγορά του και το ηχείο του ακουστικού ήταν πολύ χαμηλό σε ένταση! Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Μαύρα κουτάκια :wacko: ποτέ δεν είχα στο κινητό μου:ninja: είχα όμως πρόβλημα με το ΒΤ στην σύνδεση μου με άλλους κολλούσε:( και φυσικά η περιήγηση μου στο μενού και στους φακέλους ήταν απαράδεκτα αργή:mad: ! Τώρα είναι πολύ ποιο γρήγορο το μενού,η περιήγηση ταχύτατη :) και λύθηκε το πρόβλημα μου με το ΒΤ:D !!Βέβαια πριν κάνω μόνη μου την τελευταία αναβάθμιση στο σπίτι,είχα πάει ήδη μια φορά στην Ericsson της Δωδεκανήσου κ έκανα αναβάθμιση στην:kill: απαράδεκτη R..35 :rocket: γιατί κολλούσε το ΒΤ από την αγορά του και το ηχείο του ακουστικού ήταν πολύ χαμηλό σε ένταση! Αν επιτρεπεται ποτε περιπου το αγορασες το κινητο σου aurora? Μηπως ρε παιδια αξιζει να τους το παω πισω και να τους το φερω στο κεφαλι αντι να κανω τα update απο το σπιτι? Το θεμα ειναι οτι το κινητο το αγορασα την Δευτερα πριν 4 μερες.... Αυτο που εγραψα και στο αλλο thread. Μηπως τελικα ειναι προβλημα hardware και οχι software? Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. January 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2006 Λοιπον παιδια εκανα και γω την αναβαθμιση απο R1N0035 σε R1AA0008 πριν απο λιγο και δεν βλεπω καμια απολυτως διαφορα στο κινητο μου! Τα ελληνικα δεν χρειαστηκε να κανω master reset για να τα επαναφερω... Υπηρχαν κανονικα. Εκανα το τεστ για να δω ποια εκδοση εχω τωρα και λεει κανονικα R1AA0008 και εκδοση καμερας 4.5. Αυτο επρεπε να λεει για την καμερα? Οποτε ολα κανονικα ειναι μαλλον ετσι? Μενει να το αφησω για ωρα ανοιχτο για να δω αν θα εμφανιστουν παλι τα περιβοητα "μαυρα κουτια" και ολα τα συναφη με αυτα προβληματα που βγαζει η συσκευη .... Για να δουμε..... Οσο ζω ελπιζω!!! Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts