x8diesel Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 :!: Και ΝΑΙ εκανα αναβαθμιση πριν λιγο (απο το Ελληνικο site) και η ποιοτητα του βιντεο εχει βελτιωθει αισθητα οπως και η ταχυτητα πλοηγησης στο μενου!! :D :D :D :w00t: R1N035 :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Να επιβεβαιώσω και εγώ τα λεγόμενα των φίλων που έκαναν την αναβάθμιση. Μην κάθεστε ούτε στιγμή με την R1J.!!! Αναβαθμίστε αμέσως και θα δείτε αισθητή βελτίωση στην εγγραφή και αναπαραγωγή κλίπς που έχετε τραβήξει με ή χωρίς την R1N. Την ίδια βελτίωση θα δείτε και στην φωτογράφιση με χαμηλό φωτισμό. Το μόνο που περιμένω είναι μια αναβαθμισμένη ελληνική έκδοση για το W800 και βούρ... για μετατροπή του K750i μου. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Εγω το βρηκα τελικα στην πολη μου (Καλαματα) και το βουτηξα χωρις δευτερη σκεψη αφου εδωσα μονο 73 ευρω λογω επιδοτησης VL.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα εχει την αρχικη εκδοση λογισμικου απο τη vodafone.Ουτε κολληματα ουτε αλλα προβληματα. Ειμαι σε διλλημα και ψαχνω για καρτουλα.Με επηρεασε αρκετα μπορω να πω το λινκ με το τεστ μεταξυ sony & sandisk που η πρωτη βγαινει χελωνα και η δευτερη λαγος στις ταχυτητες.Επισης ειδα και αυτη εδω http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_59&products_id=253 η οποια εχει 10 ευρω παραπανω αλλα υποσχεται αρκετα υψηλες ταχυτητες. Εχει κανεις αποψη επι του θεματος?? Αυτή η κάρτα ΔΕΝ ειναι DUO και ΔΕΝ κανει για το k750i. Πρέπει να είναι ms duo οπωσδήποτε. Οι ms duo είναι μικρότερες απο τις απλές και μονο αυτες χωράνε στο k750. Καλύτερα να δεις αυτην: http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_59&products_id=428 που ειναι της σειράς 'gaming' της sandisk ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Ειμαι σε διλλημα και ψαχνω για καρτουλα.Με επηρεασε αρκετα μπορω να πω το λινκ με το τεστ μεταξυ sony & sandisk που η πρωτη βγαινει χελωνα και η δευτερη λαγος στις ταχυτητες.Επισης ειδα και αυτη εδω http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_59&products_id=253 η οποια εχει 10 ευρω παραπανω αλλα υποσχεται αρκετα υψηλες ταχυτητες. Εχει κανεις αποψη επι του θεματος?? Το memory stick που μας δείχνεις είναι το MS PRO, όχι το MS DUO PRO που μάλλον θέλεις. Οοps με πρόλαβε ο παραπάνω :O :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Παιδια εχετε δικιο και οι δυο εκανα λαθος δεν το πηρα χαμπαρι.Κι εγω εκλεινα σε αυτη που ειδα στο τεστ την 512 της σειρας gaming.Την εχει παρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΗΣ R1N035: 1)Κατά την λήψη(πριν) από συσκευή Bluetooth δεν ζητάει έγκριση ,τουλάχιστων από μια "γνωστή" συσκευή. 2)Στα παιχνίδια παρατήρησα μια ελαφρά σμίκρυνση σε παιχνίδια κυρίως αρχικά Series60, παρόλο που έπαιξα με την ρύθμιση μεγέθους οθόνης,δεν άλλαξε κάτι. Η σμίκρυνση γίνεται στο ύψος(220) κατά 2χιλ. πάνω και 2χιλ. κάτω. Αυτα προς το παρόν. 1 συν και 1 πλήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Στο δικο μου που το δοκίμασα ζητάει πάντα έγκριση το bluetooth, ακομα και απο γνωστές συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Στο δικο μου που το δοκίμασα ζητάει πάντα έγκριση το bluetooth, ακομα και απο γνωστές συσκευες. Παράξενο αυτό,όντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Παιδια εχετε δικιο και οι δυο εκανα λαθος δεν το πηρα χαμπαρι.Κι εγω εκλεινα σε αυτη που ειδα στο τεστ την 512 της σειρας gaming.Την εχει παρει κανεις? Σε διάφορα reviews για το PSP κυρίως, οι sandisk αυτες βγαίνουν ταχύτερες απο τις υπόλοιπες. Αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει και το κυριότερο, πιστεύω οτι στην ταχύτητα μεαφοράς δεδομένων , παίζει αρνητικό ρόλο το K750. Δλδ υπάρχει μία υποψία οτι είτε την πιό γρήγορη ms πάρεις είτε την πιό μέτρια, οι διαφορές δεν θα φανουν στο k750. Ειναι αρκετά δύσκολο να το διαπιστώσει κανεις. Πρέπει να έχει τις κάρτες να τις τεστάρει και οι κάρτες κοστίζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Στο δικο μου που το δοκίμασα ζητάει πάντα έγκριση το bluetooth, ακομα και απο γνωστές συσκευες. Δλδ μπορεί κάποιος να προσθέσει στις "συσκευες μου" κάποιο άλλο κινητό και μετά να μην ζητάει έγκριση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Σε διάφορα reviews για το PSP κυρίως, οι sandisk αυτες βγαίνουν ταχύτερες απο τις υπόλοιπες. Αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει και το κυριότερο, πιστεύω οτι στην ταχύτητα μεαφοράς δεδομένων , παίζει αρνητικό ρόλο το K750. Δλδ υπάρχει μία υποψία οτι είτε την πιό γρήγορη ms πάρεις είτε την πιό μέτρια, οι διαφορές δεν θα φανουν στο k750. Ειναι αρκετά δύσκολο να το διαπιστώσει κανεις. Πρέπει να έχει τις κάρτες να τις τεστάρει και οι κάρτες κοστίζουν! Δεν εχεις κι αδικο.Παντως μια ημερα το εχω και δεν βλεπω καμια καθυστερηση πουθενα,αντιθετα απο το S700i ειναι αρκετα πιο γρηγορο παροτι την 64αρα καρτα που εχει στανταρ την εχω γεμισει. Θα ρισκαρω και θα παρω την sandisk κι οτι βρεξει ας κατεβασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosH291 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Καλησπέρα παιδιά! Μια απορία.... Όταν κάνεις online firmware update χάνετε τίποτα από τη μνήμη του τηλεφώνου; Επαφές ringtones εικόνες settings; οτιδείποτε;;;; Παράθεση http://img371.imageshack.us/img371/8670/abarth8pf.jpg click me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 μεχρι τωρα (εχω κανει 2 updates) προσωπικα δεν έχω χασει τιποτα Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosH291 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 μεχρι τωρα (εχω κανει 2 updates) προσωπικα δεν έχω χασει τιποτα Ευχαριστώ πολύ! Μου έφυγε ένα άνχος! Παράθεση http://img371.imageshack.us/img371/8670/abarth8pf.jpg click me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 μην ξεχνάς όμως τον "νομο του Μέρφι " :devil: Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozax2005 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Παιδιά συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικος, όμως ειναι πολλες οι σελίδες και δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω! Επειδή θα κατεβω Αθήνα την Παρασκευή, μπορει να προτείνει κάποιος μαγαζί για sandisc memory stick σε Πατησίων - Ομόνοια περιοχή;;; Ευχαριστώ και συγγνώμη αν εχει αναφερθει πάλι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosH291 Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 μην ξεχνάς όμως τον "νομο του Μέρφι " :devil: Ποτέ δεν το ξεχνάς!!!! (Έκανα ένα backup έτσι να υπάρχει!!) Πάντος όλα πήγαν μια χαρά!! Το τηλ. έχει πλέον την R1N035!!! Thanks a lot SE!!:yahoo::yahoo::yahoo: Παράθεση http://img371.imageshack.us/img371/8670/abarth8pf.jpg click me.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Δλδ μπορεί κάποιος να προσθέσει στις "συσκευες μου" κάποιο άλλο κινητό και μετά να μην ζητάει έγκριση? Οσον αφορα το Bluetooth περα απο καποιες μικρες δυσκολιες συνδεσης που σπανια παρουσιαζοντουσαν δεν εχει αλλαξει τιποτα, εγω επειδη εκανα επαναφορα τηλεφωνου μετα την αναβαθμιση μου ζητουσε παλι εγκριση απο τη συσκευη που ηθελα να συνδεσω, αν δεν θελετε να ζηταει χρειαζεται η απαραιτητη ρυθμιση οπως και πριν δηλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 @Tthawth: Αυτο που ειπες για το defrag στο stick οτι ετσι θα αυξηθει η ταχυτητα, πηγα να το κανω μια φορα, μου ειπε οτι δε χρειαζεται και ετσι το αφησα. Να το κανω ετσι κ αλλιως;; Εγω θα περασω το νεο firmware Σαβ/κο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Kalhmera se olous ! Ua huela na ma8w ean yparxei dynatothta gia OFFLINE anaba8mish toy k750. Dhladh epeidh den exw internet spiti, ean ginetai na katebasw to arxeio ths R1N na to balw se ena CD kai na kanw thn anaba8mish apo to spiti mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Kalhmera se olous ! Ua huela na ma8w ean yparxei dynatothta gia OFFLINE anaba8mish toy k750. Dhladh epeidh den exw internet spiti, ean ginetai na katebasw to arxeio ths R1N na to balw se ena CD kai na kanw thn anaba8mish apo to spiti mou. oxi den nomizo na mporis, etsi kai allios xriazese ta drivers pou prepi na katevasis ktlp. Ego pistevo to kalitero einai na to paris sto Sony Service Center na sto kanoun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Το μόνο αρνητικό που εξακολουθεί να παραμένει με το bluetooth, είναι πως όταν κάποιος σου στέλνει ένα αρχείο, δεν βλέπεις το όνομα του αποστολέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozax2005 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Παιδιά συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικος, όμως ειναι πολλες οι σελίδες και δεν προλαβαίνω να τις διαβάσω! Επειδή θα κατεβω Αθήνα την Παρασκευή, μπορει να προτείνει κάποιος μαγαζί για sandisc memory stick σε Πατησίων - Ομόνοια περιοχή;;; Ευχαριστώ και συγγνώμη αν εχει αναφερθει πάλι το θέμα. Καμία πρόταση;;; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyota_gr Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Ρε παιδες,εγω εχω το vl τηλ. αλλα πηγα στο 9volto και το αναβαθμισα σε w800.Χρειαζεται να κανω την αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Καμία πρόταση;;; :cry: odous kai tetoia min zhtas...alla sou protino na pas ston germano eki prepi na exei , h se opoio dipota katstima pou poulai electronika eidi...einai gemato se aytes tis perioxes. Ti allo mporo na sou po, kane mia volta patision, kai tha vris. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts