netronio Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 καλησπέρα παιδιά, Έχω το κ750i και επειδή φεύγω για διακοπές και θέλω να μπαίνω στο internet απο το Pc μπορεί κάποιος να μου πει αν το συγκεκριμένο κινητό μπορεί να λειτουργήσει ως modem? Αν μπορεί να λειτουργήσει ως modem μπορεί να μου πει κάποιος την διαδικασία για το κάνω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia0 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 piga tora na katebaso kati fwtografies apo to kinhto sto pc kai parathrhsa oti arketes den exoun swthei swsta sto kinhto. ti ennow...otan pataw sto kinhto na tis dw, to katw meros tis eikonas den fainetai kanonika alla fainetai ena akanonisto sxima, san apo ena shmeio kai pera na mhn exei swsei tin eikona. shmeiwnw oti to thumbnail einai swsta swsmeno...diladi otan anoigw ton katalogo i photo fainetai kanonika. otan paw na tin anoiksw omws na ti dw tote to katw meros xalaei. episis den einai stantar ti pososto tha einai xalasmeno...se alles ine 5% enw se mia ftanei kai to 80% (enw ksanalew to thumbnail fainetai kanonika) thewrisa oti auto isws sunebh giati merikes fores kleinw to portaki tis fwtografikis polu grigora afou exw trabiksei, alla meta apo kati dokimes pou ekana tora ida oti kati tetoio den isxuei exei tuxei se kanenan kati paromoio? to kako einai oti den mporw na anaparagw to problima opote kai na paw sto service de tha dw fws... shmeiwsh: exw to teleutaio firmware. i aisthisi mou einai oti to ekane kai prin kai meta tin anabathmisi...an kai den eimai 100% sigouros gia to meta...alitheia mporw na dw kapou pote to anabathmisa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Εγώ είχα συναντήσει πριν 2 χρόνια περίπου το ίδιο πρόβλημα με ένα motorola και ποτέ δε μπόρεσα να το φτιάξω, μέχρι που ξεφορτώθηκα το κινητό και ησύχασα... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πιστεύω είναι να το πας στο σέρβις μαζί με τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Ρε παιδιά έχω παρατηρήσει το εξής: Τη νύχτα όταν βάζεις φλας, οι φώτος βγαίνουν ψιλοκίτρινες. Είναι φυσιολογικό αυτό; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Ρε παιδιά έχω παρατηρήσει το εξής: Τη νύχτα όταν βάζεις φλας, οι φώτος βγαίνουν ψιλοκίτρινες. Είναι φυσιολογικό αυτό; :confused: Nomizw pws einai fysiologiko an isxyi oti einai psilokitrines kai oxi kitrines:lol: .Kai se mena kati paromoio kanei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Υπαρχει τροπος οταν λαμβανω ενα νεο μηνυμα να μην εμφανιζεται κατ'ευθειαν στην οθονη ο αποστολεας και η αρχη του μηνυματος ? Θελω απλα να μου λεει οτι εχω νεο μηνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Υπαρχει τροπος οταν λαμβανω ενα νεο μηνυμα να μην εμφανιζεται κατ'ευθειαν στην οθονη ο αποστολεας και η αρχη του μηνυματος ? Θελω απλα να μου λεει οτι εχω νεο μηνυμα δυστηχως δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Δεν υπάρχει επειδή στους περισσότερους είναι άχρηστη αυτή η δυνατότητα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 ρε παιδες εχω το κ750ι και τον τελευταιο καιρο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα..Οταν ξεκιναει να στειλει ενα αρχειο με bluetooth σε οποιοδηποτε κινητο το δικο μου κανει επανεκιννηση. μπορει να βοηθησει κανενας?? thanx.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 ρε παιδες εχω το κ750ι και τον τελευταιο καιρο μου παρουσιαζει το εξης προβλημα..Οταν ξεκιναει να στειλει ενα αρχειο με bluetooth σε οποιοδηποτε κινητο το δικο μου κανει επανεκιννηση. μπορει να βοηθησει κανενας?? thanx.. Όπως είσαι Τζωρτζ 26, Εξάρχεια. Αν συμπέσει η ώρα μπορεί και να βρεθούμε αύριο. :lol: Αν είσαι εκτός Αθηνών πήγαινε στο κοντινότερο σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, θέλω να πάρω το κινητό με επιδότηση και να το χρησιμοποιήσω και για ψηφιακή κάμερα 2ΜΡ. Θα μου αντικαταστήσει επάξια μια παλιά ψηφιακή που έχω, πάλι των 2 ΜΡ που δεν έχει οπτικό ζουμ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, θέλω να πάρω το κινητό με επιδότηση και να το χρησιμοποιήσω και για ψηφιακή κάμερα 2ΜΡ. Θα μου αντικαταστήσει επάξια μια παλιά ψηφιακή που έχω, πάλι των 2 ΜΡ που δεν έχει οπτικό ζουμ;; Το Κ750 νομίζω οτι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια μια μέτρια προς το καλή μηχανή των 2ΜP χωρίς οπτικό ζουμ. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με μία σύχρονη ψηφιακή μηχανή των 100-200 περίπου ευρώ. Είναι πράγματι ένα πολύ καλό ΤΗΛΕΦΩΝΟ , το οποίο είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία του . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, θέλω να πάρω το κινητό με επιδότηση και να το χρησιμοποιήσω και για ψηφιακή κάμερα 2ΜΡ. Θα μου αντικαταστήσει επάξια μια παλιά ψηφιακή που έχω, πάλι των 2 ΜΡ που δεν έχει οπτικό ζουμ;; Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί το κινητό αυτό να αντικαταστήσει επάξια μια ψηφιακή μηχανή (με αισθητήρα CCD) με ίδιο αριθμό ανάλυσης εικόνας. Συγκεκριμένα έχω μια Canon 5 ετών στα 2MP και σε πληροφορώ πως οι φωτογραφίες που παράγουν διαφέρουν όσο η μέρα με τη νύχτα! Ούτε κόκκος να φανεί με την Canon ούτε τίποτα, αν και χαμηλής ανάλυσης οι φωτογραφίες είναι πεντακάθαρες και καμία σχέση δεν έχουν με αυτές του κινητού. Απολύτως λογικό, αφού οι ψηφιακές μηχανές έχουν αισθητήρες CCD, ψηφιακούς επεξεργαστές εικόνας, ρύθμιση ταχύτητας κλείστρου, ανοίγματος φακού, φωτομέτρηση, RER, επιλογές iso και ένα σωρό άλλα πράγματα που όλα μαζί συντελούν στη σωστή, αλλά και πλήρως παραμετροποιήσημη λήψη φωτογραφίας. Το κινητό θα έλεγα ότι παράγει αρκετά καλές, πρόχειρες όμως λήψεις εικόνας. Όπως τονίζει και ο φίλος petemil, ένα πολύ καλό ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Δεν είναι ψηφιακή μηχανή και επουδενεί δεν μπορεί να την αντικαταστήσει... Όσον αφορά τη μηχανή που έχεις βέβαια, δε γνωρίζω τα χαρακτηριστικά της καθώς και την ποιότητα των φωτογραφιών που δίνει. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις, είναι να βρεις κάποιον φίλο σου που να έχει το κινητό και να κάνετε μια σύγκριση με τη μηχανή σου στις ίδιες λήψεις. Πάντως εάν πρόκειτε για "πραγματική" ψηφιακή μηχανή, κατά την ταπεινή μου άποψη, ισχύουν όσα προανέφερα... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί το κινητό αυτό να αντικαταστήσει επάξια μια ψηφιακή μηχανή (με αισθητήρα CCD) με ίδιο αριθμό ανάλυσης εικόνας. Συγκεκριμένα έχω μια Canon 5 ετών στα 2MP και σε πληροφορώ πως οι φωτογραφίες που παράγουν διαφέρουν όσο η μέρα με τη νύχτα! Ούτε κόκκος να φανεί με την Canon ούτε τίποτα, αν και χαμηλής ανάλυσης οι φωτογραφίες είναι πεντακάθαρες και καμία σχέση δεν έχουν με αυτές του κινητού. Απολύτως λογικό, αφού οι ψηφιακές μηχανές έχουν αισθητήρες CCD, ψηφιακούς επεξεργαστές εικόνας, ρύθμιση ταχύτητας κλείστρου, ανοίγματος φακού, φωτομέτρηση, RER, επιλογές iso και ένα σωρό άλλα πράγματα που όλα μαζί συντελούν στη σωστή, αλλά και πλήρως παραμετροποιήσημη λήψη φωτογραφίας. Το κινητό θα έλεγα ότι παράγει αρκετά καλές, πρόχειρες όμως λήψεις εικόνας. Όπως τονίζει και ο φίλος petemil, ένα πολύ καλό ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Δεν είναι ψηφιακή μηχανή και επουδενεί δεν μπορεί να την αντικαταστήσει... Όσον αφορά τη μηχανή που έχεις βέβαια, δε γνωρίζω τα χαρακτηριστικά της καθώς και την ποιότητα των φωτογραφιών που δίνει. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις, είναι να βρεις κάποιον φίλο σου που να έχει το κινητό και να κάνετε μια σύγκριση με τη μηχανή σου στις ίδιες λήψεις. Πάντως εάν πρόκειτε για "πραγματική" ψηφιακή μηχανή, κατά την ταπεινή μου άποψη, ισχύουν όσα προανέφερα... Δεν ξέρω για την Canon που λες, αλλά αν έχεις δει φωτογραφίες από παλιότερης τεχνολογίας φτηνές HP χωρίς οπτικό zoom, τότε όντως το Κ750 δεν έχει να ζηλέψει πολλά πράγματα. Για να μην πω ότι όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι καλές μπορεί να έχουν και λιγότερο κόκκο οι φωτογραφίες του Κ750. Φυσικά μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις. Όταν θες ψηφιακή, παίρνεις ψηφιακή. Όταν θες τηλέφωνο, είναι μια καλή λύση για να μπορείς να αποθανατίσεις στιγμές που σίγουρα δεν θα έχεις την ψηφιακή μαζί σου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Δεν ξέρω για την Canon που λες, αλλά αν έχεις δει φωτογραφίες από παλιότερης τεχνολογίας φτηνές HP χωρίς οπτικό zoom, τότε όντως το Κ750 δεν έχει να ζηλέψει πολλά πράγματα. Για να μην πω ότι όταν οι συνήκες φωτισμού είναι καλές μπορεί να έχουν και λιγότερο κόκκο οι φωτογραφίες του Κ750. Φυσικά μιλάμε για ακραίες περιπτώσεις. Όταν θες ψηφιακή, παίρνεις ψηφιακή. Όταν θες τηλέφωνο, είναι μια καλή λύση για να μπορείς να αποθανατίσεις στιγμές που σίγουρα δεν θα έχεις την ψηφιακή μαζί σου. Και συνεχίζοντας να πω και 'γω πως οι CMOS αισθητήρες αν και ελαφρώς παλιότερης τεχνολογίας δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά πράγματα από τους νεώτερους και προβεβλημένους CCD, τουλάχιστον στην ανάλυση των 2 Mp που μιλάμε. Βέβαια η εμπεριστατωμένη συγκριτική ανάλυση των δύο τεχνολογιών ξεφεύγει όχι μόνο από το γνωστικό μου αντικείμενο αλλά και από το θέμα του παρόντος thread, και σε καμιά περίπτωση δεν εφτελίζεται και με τις απόψεις του στύλ "είδα προχθές σε μια CCD του φίλου μου, εκτύπωση φωτογραφίας και φύσαγε σε σχέση με μια άλλη CMOS του άλλου μου φίλου".* Σε κάθε περίπτωση το Κ750i τα καταφέρνει πολύ καλά τηρουμένων των αναλογιών και του ότι είναι ένα τηλέφωνο και όχι φωτογραφική μηχανή. *Ας μη παρεξηγηθώ για το ύφος μου. Δεν μέμφομαι κανέναν εδω μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 *Ας μη παρεξηγηθώ για το ύφος μου. Δεν μέμφομαι κανέναν εδω μέσα. Δεν είχε τίποτα το ύφος σου για να παρεξηγηθείς. Ούτε είδα καμιά μομφή σε οποιονδήποτε. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Δεν είχε τίποτα το ύφος σου για να παρεξηγηθείς. Ούτε είδα καμιά μομφή σε οποιονδήποτε. Χαίρομαι γι'αυτό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Δυστυχώς το πήρα κι εγώ και μόλις το βάζω για πρώτη φόρτιση πέφτει η ασφάλεια σπιτιού(μη με ρωτάτε λεπτομέρειες πως και γιατί) βγάζω μπαταρία μαυρίλα και μύριζε καμμένο, επίσης οι επαφές φόρτισης μαύρες, πάω σέρβις το βλέπουνε και λένε δεν το καλύπτει η εγγύηση κλπ κλπ και θέλει αλλαγή πλακέτας(170ευρώ) δεν τα φτιάχνουμε αυτά κλπ κλπ κράτα μόνο την μπαταρία το κέλυφος κλπ κλπ αν πάρεις άλλο se θα σου χρειαστούν... Τώρα θέλω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω απο εδώ και πέρα, που μπορώ να βρώ(www-ebay) την πλακέτα και άλλα διάφορα που θα χρειαστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netronio Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 καλησπέρα παιδιά, Έχω το κ750i και επειδή φεύγω για διακοπές και θέλω να μπαίνω στο internet απο το Pc μπορεί κάποιος να μου πει αν το συγκεκριμένο κινητό μπορεί να λειτουργήσει ως modem? Αν μπορεί να λειτουργήσει ως modem μπορεί να μου πει κάποιος την διαδικασία για το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lance2 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Μετά απο αναζήτηση που κράτησε λίγο καιρό, αποφάσισα να μην πάω για το νέο K800 αλλά να βολευτώ με το K750i, αφού καλοκαίρι είναι ας μου μείνουν να κάνουμε και κανά μπάνιο σε νησάκι Διάβασα σε ένα ξένο Review πως έχει άθλιο organizer το κινητό, τι ξέρετε για αυτό; Χρησιμοποιώ πολύ τα ραντεβού και γενικά το ημερολόγιο ενός κινητού, για αυτό και ρωτάω. Ευχαριστώ προκαταβολικά :) ΥΓ Επίσης μια γνώμη για το Service αφού πρώτη φορά πάω σε Sony Ericsson, θα ήταν πολύτιμη :) Παράθεση Wanna Play ?? www.gamers.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Δυστυχώς το πήρα κι εγώ και μόλις το βάζω για πρώτη φόρτιση πέφτει η ασφάλεια σπιτιού(μη με ρωτάτε λεπτομέρειες πως και γιατί) βγάζω μπαταρία μαυρίλα και μύριζε καμμένο, επίσης οι επαφές φόρτισης μαύρες, πάω σέρβις το βλέπουνε και λένε δεν το καλύπτει η εγγύηση κλπ κλπ και θέλει αλλαγή πλακέτας(170ευρώ) δεν τα φτιάχνουμε αυτά κλπ κλπ κράτα μόνο την μπαταρία το κέλυφος κλπ κλπ αν πάρεις άλλο se θα σου χρειαστούν... Τώρα θέλω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω απο εδώ και πέρα, που μπορώ να βρώ(www-ebay) την πλακέτα και άλλα διάφορα που θα χρειαστούν. Και γιατί δεν το καλύπτει η εγγύηση ??? Υποννοούν ότι το έκαψες ηθελημένα ??? :wacko: Στείλτους ένα εξώδικο ζητώντας άμεση αντικατάσταση του κινητού και κοίτα να συμπεριλάβεις μέσα και απειλές για αποζημίωση τυχόν άλλων ζημιών που μπορεί να προκλήθηκαν από τον φορτιστή η το κινητό (το βραχυκύκλωμα εννοώ). 30 ευρώ κοστίζει, πιθανότατα θα στο αντικαταστήσουν άμεσα και ειδικά αν γράφει κάπου πάνω στο κινητό/μπαταρία/φορτιστή "Made in china" μην παραλείψεις να το αναφέρεις... ;) Εμένα το γράφει σε όλα !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Και γιατί δεν το καλύπτει η εγγύηση ??? Υποννοούν ότι το έκαψες ηθελημένα ??? :wacko: Στείλτους ένα εξώδικο ζητώντας άμεση αντικατάσταση του κινητού και κοίτα να συμπεριλάβεις μέσα και απειλές για αποζημίωση τυχόν άλλων ζημιών που μπορεί να προκλήθηκαν από τον φορτιστή η το κινητό (το βραχυκύκλωμα εννοώ). 30 ευρώ κοστίζει, πιθανότατα θα στο αντικαταστήσουν άμεσα και ειδικά αν γράφει κάπου πάνω στο κινητό/μπαταρία/φορτιστή "Made in china" μην παραλείψεις να το αναφέρεις... ;) Εμένα το γράφει σε όλα !!! :lol: Δεν ανέφερα πριν οτι το κινητό είναι αγορασμένο απο Αγγλία (αλλά δε νομίζω να έχει σχέση αφού έχει eu εγγύηση έτσι δεν είναι ; ),απόδειξη δεν έχω, o φορτιστής που χρησιμοποίησα ήταν της αδελφής μου(k750i επίσης) - μιάς και αυτός που είχα ήταν Αγγλικού τύπου - του οποίου εξαφανίστηκαν τα δοντάκια φόρτισης και τον πέταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Δεν ανέφερα πριν οτι το κινητό είναι αγορασμένο απο Αγγλία (αλλά δε νομίζω να έχει σχέση αφού έχει eu εγγύηση έτσι δεν είναι ; ),απόδειξη δεν έχω, o φορτιστής που χρησιμοποίησα ήταν της αδελφής μου(k750i επίσης) - μιάς και αυτός που είχα ήταν Αγγλικού τύπου - του οποίου εξαφανίστηκαν τα δοντάκια φόρτισης και τον πέταξα. Στείλε σε παρακαλώ την καταγγελία σου με όλα τα στοιχεία στο info@efpolis.gr (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή). Αν έχεις απόδειξη αγοράς, μην φοβάσαι κανέναν. Ας είναι και από Χονγκ Κονγκ αγορασμένο. Μην το αφήσεις έτσι. Όλες οι εταιρείες ζητάνε αφορμές γιατί νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ανίδεους πελάτες. Κορόιδα ψάχνουν. Αν είναι δυνατόν να ήθελες να κάψεις τον φορτιστή ή την μπαταρία κλπ. Τώρα κιόλας συνέταξε μια πρόχειρη έκθεση. Είδατε την δικιά μου καταγγελία λίγες σελίδες πριν. Έχει πάρει το δρόμο της. Θα αναφέρω νεότερα όταν έχω. BTW Ούτε σήμερα πήρα το κινητό μου εγώ. (Υπενθυμίζω από τις 29/06 είναι στο σέρβις, αντικαταστάθηκε με νέο στις 27/07 το οποίο και ήταν χαλασμένη η φωτογραφική του....................) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Το θέμα είναι ότι δεν έχω απόδειξη μιας και είναι αγορασμένο απο ebay.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts