doganos Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Παιδιά στο k750 το ακουστικό δεν είναι πολύ δυνατό. Το βάζω τέρμα κ ακούγετε λίγο ο άλλος. Μέσα απο το μενού της συσκευής το κρυφό, στο δοκιμή συσκευής --> ακουστικό η ένταση είναι στη μέση. Την ανεβάζω τέρμα (ακούγεται τότε καλα) αλλα ξαναπηγαίνει μόνο του στην μέση.. Γιατί; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatopardos Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 paidia ti lete?ti na kano? To kathe kinito exei mikres diafores apo to allo. Exw travixei tin idia stigmi fwtografia me 3 diaforetika k750 kai to apotelesma itan na exw 3 diaforetikes fwtografies (oswn afora tis apoxrwseis). Oi diafores vevea einai poly mikres kai de mporw na pw pws einai ypologisimes.:O Exalou mporei na efthinete kai i othoni tou kinitou. Dokimase na peraseis tis fwto sto PC kai sygkrinetes...tote tha katalaveis an pragmatika axizei na pas to kinito pisw...;) Παράθεση Get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Να ρωτήσω κάτι ρε παι΄διά. Μπορεί το PC μου να κάνει το ρόλο του Proxy ώστε να μπει το κινητό σε Internet (αν υποστηρίζει το κινητό web σελίδες); Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Μόλις πραγματοποίησα αναβάθμιση στο SEUS Ρ1CΑ021 prgCXC125952_EU_1_CL R1CA021 Εκδόσεις λογισμικού οθόνης υγρών κρυστάλλων Κύρια οθόνη Τρέχουσα: 0 Εκδόσεις λογισμικού κάμερας Κάμερα Τρέχουσα: 5.3 !!!!!!!!!!!! Εκδόσεις λογισμικού ΙΤΡ CXC 125 932 R1B Προσαρμογή CDA 102337/3 R6A cxc 125953 R1CA021 1EOW EMEA_3 Έκδοση περιεχομένου PA19 Κάνω δοκιμές και επανέρχομαι !!! edited 1η Αλλαγή -> Επαναφορά στην αρχική δυνατότητα zoom στην προεπισκόπιση πανοραμικής φωτογραφίες. Επιτέλους !!! Συνεχίζω να ψάχνω για άλλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 2η Αλλαγή (πιθανή) -> Νομίζω πως έχει πολύ μεγάλη βελτίωση στην εγγραφή video clip!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 2η Αλλαγή (πιθανή) -> Νομίζω πως έχει πολύ μεγάλη βελτίωση στην εγγραφή video clip!!! Αυτήν την μεγάλη βελτίωση την έχουμε ακούσει και για προηγούμενες εκδόσεις αλλά ποτέ δεν την είδαμε. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Αυτήν την μεγάλη βελτίωση την έχουμε ακούσει και για προηγούμενες εκδόσεις αλλά ποτέ δεν την είδαμε. Μην είσαι τόσο απόλυτος. ;) Είδαμε διαφορά όταν η κάμερα έφτασε την 4.5 έκδοση από την 4.4 (δεν θυμάμαι σε ποιά έκδοση του fw έγινε αυτό). Πρακτικά η 5.3 έχει απόδοση, που συγκρίνεται, αν όχι και ξεπερνά ακόμη και τις πρώτες εκδόσεις που κυκλοφορούσαν πριν 11-12 μήνες. Πάντως έχω την αίσθηση ότι υπάρχει βελτίωση, ειδικά στον αλγόριθμο κωδικοποίησης κινούμενων θεμάτων όπου το φαινόμενο των τετραγώνων έχει μειωθεί αρκετά με αποτέλεσμα να έχουμε πρακτικά ευκρίνεια εφάμιλη της ανάλυσης. (εντάξει είναι πολύ χαμηλή αλλά δεν αγοράσαμε και καμιά βιντεοκάμερα !!! :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Μην είσαι τόσο απόλυτος. ;) Είδαμε διαφορά όταν η κάμερα έφτασε την 4.5 έκδοση από την 4.4 (δεν θυμάμαι σε ποιά έκδοση του fw έγινε αυτό). Πρακτικά η 5.3 έχει απόδοση, που συγκρίνεται, αν όχι και ξεπερνά ακόμη και τις πρώτες εκδόσεις που κυκλοφορούσαν πριν 11-12 μήνες. Πάντως έχω την αίσθηση ότι υπάρχει βελτίωση, ειδικά στον αλγόριθμο κωδικοποίησης κινούμενων θεμάτων όπου το φαινόμενο των τετραγώνων έχει μειωθεί αρκετά με αποτέλεσμα να έχουμε πρακτικά ευκρίνεια εφάμιλη της ανάλυσης. (εντάξει είναι πολύ χαμηλή αλλά δεν αγοράσαμε και καμιά βιντεοκάμερα !!! :lol: ) Δεν είμαι απόλυτος και φυσικά δεν περίμενα πολλά πράγματα από το video. Αλλά επειδή έχω κρατήσει όλα τα video που τράβηξα με το Κ750 στον υπολογιστή με χρονολογική σειρά, ειλικρινά δεν μπορώ να δω διαφορά ουσιαστική από την πρώτη έκδοση που είχε όταν πρωτοκυκλοφόρησε το κινητό μέχρι και την πιο πρόσφατη. Μέσω των αναβαθμίσεων σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά για την βελτίωση της λήψης. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaizka Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Αγοράστηκε το Νοέμβριο απο Vodafone είναι live και παιζει κανονικά mp3 Nαι ρε παιδιά και εγώ το VL έχω και παιζει mp3 η μαγκια είναι αν τα βάζει για ringtones? γιατί εγω αν θέλω ένα mp3 για ringtone το παιρνάω με το DRM packager μέσα! :pig: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Nαι ρε παιδιά και εγώ το VL έχω και παιζει mp3 η μαγκια είναι αν τα βάζει για ringtones? γιατί εγω αν θέλω ένα mp3 για ringtone το παιρνάω με το DRM packager μέσα! :pig: Αυτό εννοεί ο φίλος (ελπίζω). Εσύ πότε το απέκτησες; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fico Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Nαι ρε παιδιά και εγώ το VL έχω και παιζει mp3 η μαγκια είναι αν τα βάζει για ringtones? γιατί εγω αν θέλω ένα mp3 για ringtone το παιρνάω με το DRM packager μέσα! :pig: Μα αυτο δε λεμε τοσες μερες???!!! Πως τα Κ750i(Vodafone Live)παιζουνε πλέον τα mp3 και σαν ringtones!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Μα αυτο δε λεμε τοσες μερες???!!! Πως τα Κ750i(Vodafone Live)παιζουνε πλέον τα mp3 και σαν ringtones!!:) Και όσα δεν παίζουνε (παλαιότερες εκδόσεις firmware) με μια απλή αναβάθμιση στο τελευταίο firmware θα παίζουν κανονικά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Ποιά είναι η τελευταία έκδοση του VL firmware? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original21 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 paidia mipws exei kapoios se mp3 ringtone to ''world hold on'' ??eyxaristw ek twn proterwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Χθες βράδυ το έκανα αναβάθμιση σε R1CA021. Νομίζω ότι είναι αρκετά πιό γρήγορο στο menu, διαβάζει πιό γρήγορα την καρτούλα μου όταν την βάζω μέσα χωρίς να κολλάει (2GB). Τώρα με την κάμερα δεν δοκίμασα να τραβήξω κάτι... Sorry. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Ναι, κι εμένα μου φάνηκε ταχύτερη η περιήγηση στο μενού σε σχέση με αυτήν της αμέσως προηγούμενης έκδοσης ενώ αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι στο μενού της κάμερας, αν θέλεις να διαγράψεις τη φωτογραφία που μόλις τράβηξες το κάνει πολύ πιο γρήγορα από πριν (στα settings πάντα έχω υψηλή ανάλυση και ποιότητα). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Καμία βελτίωση στην νυχτερινή φωτογράφιση ? Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Καμία βελτίωση στην νυχτερινή φωτογράφιση ? Προσωπικά δεν έτυχε ακόμη να τραβήξω φωτογραφία τη νύχτα με την καινούρια έκδοση. Μόλις το κάνω θα ενημερώσω. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 εχω την εκδοση R1AA008... Είναι προηγουμενη από αυτή που λέτε; επισης ξαναρωτάω ξέρει κανεις που βλέπω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ πληροφορίες για το τελευταιο firmware? Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 εχω την εκδοση R1AA008... Είναι προηγουμενη από αυτή που λέτε; επισης ξαναρωτάω ξέρει κανεις που βλέπω στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ πληροφορίες για το τελευταιο firmware? Στο http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Αλλος ενας ''αναβαθμισμενος'' σε R1CA021 Δεν μπορω να εκφερω γνωμη μιας και εχω το κινητο 1 μερα... Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamacid Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 δλδ αξιζει η αναβαθμιση σε R1CA021 ή τσαμπα κοπος??? Παράθεση Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο. -------Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Λοιπόοοοον... Έβγαλα χθες μια-δυο φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και συγκρίνοντάς τες με αυτές που είχα τραβήξει έχοντας την παλιότερη έκδοση λογισμικού δεν μπορώ να πω ότι είδα αξιοσημείωτη διαφορά. Ίσως να είναι λίγο περιορισμένος ο θόρυβος αλλά δεν μπορώ να το πω και στα σίγουρα μιας και οι φωτογραφίες δεν είναι τραβηγμένες κάτω από ακριβώς τις ίδιες συνθήκες. Πάντως πιστεύω ότι αξίζει να γίνει η αναβάθμιση. Κερδίζουμε σε ταχύτητα απόκρισης του μενού και των επιλογών. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Δεν εχει προστεθει ομως καμια καινουργια λειτουργια για το κινητο απο οτι φαινεται παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Μα πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts