Silvester Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Στην Καλλιθέα, στην στάση της Αγίας Ελεούσας (επί της Θησέως). Εχω κάνει αρκετές αναβαθμίσεις εκεί. Φρόντισε να έχεις το χαρτί αγοράς μαζί σου. Θα σου το ζητήσουν.. Τι μου θύμισες... Υπάρχει ακόμα εκεί αυτό? Ηταν το καλύτερο service που είχα βρεί όταν ακόμα ήταν Ericsson η εταιρεία Είμουν πολύ ευχαριστημένος.... Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 poio kata tin gnomi sas einai to kalitero programma gia na diaxeirizesai ta onomata,ta sms kai ola ta arxeia pou periexei to kinito mas?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaizka Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Ρε παιδιά ειχε ακουστεί κάποτε κάτι για silicon case!!! που μπορούμε να τις βρούμε αυτές, γιατι δε λέω και η body glove που έχω καλή είναι αλλα σίγουρα δεν θα συγκρίνετε με την σιλικονάτη :cool: ::pig: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. March 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Ρε παιδιά ειχε ακουστεί κάποτε κάτι για silicon case!!! που μπορούμε να τις βρούμε αυτές, γιατι δε λέω και η body glove που έχω καλή είναι αλλα σίγουρα δεν θα συγκρίνετε με την σιλικονάτη :cool: ::pig: Μέχρι τέλος Μαρτίου, θα έχουν φέρει εδώ από ότι μου είπαν. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Παιδιά από ε δ ώ έχει αγοράσει κανένας κάρτα για το κινητό; Μου φαίνονται οι φτηνότερες στα e-shops απ' ότι είδα στον http://www.skrutz.gr Είναι γνήσια ή θα πέσουμε σε τίποτα «αυθεντικές»; Η συμβατότητα τι λέει; Αναγνωρίζεται κανονικά από το κινητό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 με την τελευταια εκδοση οταν τελειωνει η μπαταρια αναβοσβηνει και το φωτακι του κουμπιου που τραβας φωτο?η ειναι bugaki του κινητου?σημερα το παρατηρησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Super!!! τιμες.πηρα εναν γνωστο μου στην Αθηνα και των ρωτησα για το συγκεκριμενο καταστημα και μου ειπε οτι ειναι γνωστο και οτι αξιζει να αγορασεις απο'κει. επισης πολυ καλο e-shop ειναι και αυτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Έχω αγοράσει εγώ μια μνήμη 512 και όλα οκ , μη φοβάσαι. Μια χαρά μαγαζάκι είναι (μικρό αλλά αξιόπιστο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Έχω αγοράσει εγώ μια μνήμη 512 και όλα οκ , μη φοβάσαι. Μια χαρά μαγαζάκι είναι (μικρό αλλά αξιόπιστο) Στο http://www.katerelos.gr αναφέρεσαι ή στο προηγούμενο site που ανέφερε ο φίλος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 http://www.mobileaction.com ma-730 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 MyPhoneExplorer ( http://members.aon.at/fwechsel/en/index.html ) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 paidia meta tin teleftea anavathmisi otan stelno sms i mpara proothisis pou dixni oti fevgi to sms den pigenoerxete deksia aristera ,oute otan stelno ena arxio dixnei tin proodo ,ektos vevea pou dixnei ta kb.einai kapio bug ti simveni panta me tin kenourgia anavathmisi . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 paidia meta tin teleftea anavathmisi otan stelno sms i mpara proothisis pou dixni oti fevgi to sms den pigenoerxete deksia aristera ,oute otan stelno ena arxio dixnei tin proodo ,ektos vevea pou dixnei ta kb.einai kapio bug ti simveni panta me tin kenourgia anavathmisi . και σε μενα το παρατηρησα.σχετικα με το αλλο που αναφερω πιο πανω σε κανενα αλλο δεν συμβαινει?που αναβοσβηνει το κουμπι της καμερας οταν τελειωνει η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Άλλαξε το theme και θα επανέλθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 και σε μενα το παρατηρησα.σχετικα με το αλλο που αναφερω πιο πανω σε κανενα αλλο δεν συμβαινει?που αναβοσβηνει το κουμπι της καμερας οταν τελειωνει η μπαταρια? Κανονικά δεν πρέπει να αναβοσβήνει το κουμπί της κάμερας. Μόνο ένα μικρό κόκκινο φωτάκι αναβοσβήνει μέσα στη θύρα υπέρυθρων/bluetooth του κινητού, όταν η μπαταρία είναι στο 4% και κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 υπάρχουν αρκετά δωρεάν προγράμματα που ελέγχουν πλήρως το κινητό, κανενα για win 98 se ?.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Κανονικά δεν πρέπει να αναβοσβήνει το κουμπί της κάμερας. Μόνο ένα μικρό κόκκινο φωτάκι αναβοσβήνει μέσα στη θύρα υπέρυθρων/bluetooth του κινητού, όταν η μπαταρία είναι στο 4% και κάτω. εχεις την τελευταια εκδοση?R1BC002?γιατι με αυτη μου το κανει.παλαια δεν το εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 --You can create back-up copy of all entries from phonebook, it will be stored on the memory card, so you will have the ability to restore them afterwards. Πως; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 --You can create back-up copy of all entries from phonebook, it will be stored on the memory card, so you will have the ability to restore them afterwards. Πως; Που το λέει αυτό?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migel Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 --You can create back-up copy of all entries from phonebook, it will be stored on the memory card, so you will have the ability to restore them afterwards. Πως; Καλησπέρα . Μήπως My Phone Explorer ? Παράθεση TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtasop Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 ΟΛΑ τα Service Points Πανελλαδικα http://briefcase.pathfinder.gr/file/jimtasop/18419/519294 N-Joy !!! Παράθεση XiaoMi RedMi Note -7, Dual Sim , Black , MIUI-> Global 11.0.3.0 [PFLEUXM] ANDROID -> V. 9_PQ1.181021.001 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 παίδες, ξέρει κανείς τι καλούδια έχει η καινούρια έκδοση του firmware (R1BC002)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas151 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 υπάρχουν αρκετά δωρεάν προγράμματα που ελέγχουν πλήρως το κινητό, κανενα για win 98 se ?.. http://global.mobileaction.com/download/download1.jsp?phoneBrand=2&modelID=348&go=+Go+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 παίδες, ξέρει κανείς τι καλούδια έχει η καινούρια έκδοση του firmware (R1BC002)?? http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Θα έλεγα το fma αλλά το έχουν παρατήσει απ' ότι φαίνεται. Άρα μάλλον MyPhoneExplorer. Μικρό, γρήγορο και εύχρηστο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts