vazelo Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 Nα σαι καλα.Αναφερει την ελευθερη μνημη του τηλ ή της καρτας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2005 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 μαλλον τοτε πρεπει να επικοινωνησεις με την SE γιατι δεν δικαιολογειται να σου λεει οτι εχεις την τελευταια εκδοση :(Λες να έχει πρόβλημα η συσκευή μου; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Εγώ παιδιά είμαι πολύ απαγοητευμένος από το κινητό μου πάντως Τόσα χρήματα για να το πάρω και 1 ) Ασπρίζει όλη η οθόνη και θέλει επανεκίνηση για να ξαναδουλέψει 2) Τα εικονίδια που δείχνουν τι έχεις επιλέξει από το μενού την ώρα που κινείς το κουμπάκι επιλογής ( το μεσαίο ) αλλάζει και από πχ διάφανο γκρίζο γίνετε μαύρο και κινείς ένα μαύρο κουτάκι για να επιλέξεις κάτι 3) Το joystick ( αυτό που έλεγα κουμπάκι πριν λίγο :p ) κολάει καμμιά φορά και δεν πηγαίνει προς τα κάτω Αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy04 Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Από τις απαντήσεις σε νωρίτερη ερώτησή μου κατεβάζω τώρα την R1AA008. Βέβαια το αρχείο που κατεβάινει έχει όνομα UpdateService_Inst_2.2.10.exe και ελπίζω να είναι αυτό ε? Η ερώτηση τώρα. Σε κινητό με Vodafone live θα δουλέψει η αναβάθμιση? Πρέπει να προσέξω τίποτα ιδιαίτερα? Ελπίζω να μη σβήσει επαφές ή τα σβήνει? Και τέλος το πρόγραμμα που κάνει το συγχρονισμό με το outlook δουλευει σε σας? Σε μένα ενώ όλα τα προγράμματα επικοινωνίας με το κινητό δουλέυουν κανονικά ο συγχρονισμός δεν ολοκληρώνεται. TNX Παράθεση Hi to all Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Εγώ παιδιά είμαι πολύ απαγοητευμένος από το κινητό μου πάντως Τόσα χρήματα για να το πάρω και 1 ) Ασπρίζει όλη η οθόνη και θέλει επανεκίνηση για να ξαναδουλέψει 2) Τα εικονίδια που δείχνουν τι έχεις επιλέξει από το μενού την ώρα που κινείς το κουμπάκι επιλογής ( το μεσαίο ) αλλάζει και από πχ διάφανο γκρίζο γίνετε μαύρο και κινείς ένα μαύρο κουτάκι για να επιλέξεις κάτι 3) Το joystick ( αυτό που έλεγα κουμπάκι πριν λίγο :p ) κολάει καμμιά φορά και δεν πηγαίνει προς τα κάτω Αυτά :) Dokimase na tou kaneis anava8mish, h an den mporeis, phgaine to se service center. Den einai fisiologikh symperifora. Emena to diko mou douleue apsoga mexri ex8es... Sta kala ka8oumena stamathse na douleuei to miso joystick (pros ta panw kai pros ta de3ia den douleuei KA8OLOU), to music button kai to +/- :( Exw kai provlhma me to koumpi tis kameras. 8a to paw se service center aurio to apogeuma na mou to ftia3oun :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Από τις απαντήσεις σε νωρίτερη ερώτησή μου κατεβάζω τώρα την R1AA008. Βέβαια το αρχείο που κατεβάινει έχει όνομα UpdateService_Inst_2.2.10.exe και ελπίζω να είναι αυτό ε? Η ερώτηση τώρα. Σε κινητό με Vodafone live θα δουλέψει η αναβάθμιση? Πρέπει να προσέξω τίποτα ιδιαίτερα? Ελπίζω να μη σβήσει επαφές ή τα σβήνει? Και τέλος το πρόγραμμα που κάνει το συγχρονισμό με το outlook δουλευει σε σας? Σε μένα ενώ όλα τα προγράμματα επικοινωνίας με το κινητό δουλέυουν κανονικά ο συγχρονισμός δεν ολοκληρώνεται. TNX Swsto arxeio katevazeis. Afou to egkatasthseis 8a vrei to kinhto sou kai meta 8a katevasei thn swsth ekdosh firmware (prepei na eisai online). Se Vodafone live den 3erw an 8a pai3ei, an a3io8ikan na anevasoun thn anava8mish tou exei kalws! To mono pou prepei na prose3eis einai na mhn agkizeis to grafeio pou exeis to kinhto. Me to pou 8a arxisei h egkatastash mhn afiseis kanenan na plisiasei giati ama kounh8ei kai xasei thn syndesh 8a se paidepsei... Epafes den xanontai, oute ta sms, oute tpt :) Me to sync programa den eixa pote provlhma (me outlook 2003). Exw katevasei thn teleutaia ekdosh tou PCsuite apo to site, alla to exw dokimasei kai me thn mamisia. Ama exeis sovaro provlhma mporeis na xrhsimopoihseis to FMA ( http://fma.sourceforge.net ). Kanei sync oxi mono ta contacts, alla kai ta SMS kai oti allo 8eleis ;) Gia na doulepsei katevase thn 2.1 kai kane Update mesa apo to programma (alliws 8a exeis provlhmata) :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Εγώ παιδιά είμαι πολύ απαγοητευμένος από το κινητό μου πάντως Τόσα χρήματα για να το πάρω και 1 ) Ασπρίζει όλη η οθόνη και θέλει επανεκίνηση για να ξαναδουλέψει 2) Τα εικονίδια που δείχνουν τι έχεις επιλέξει από το μενού την ώρα που κινείς το κουμπάκι επιλογής ( το μεσαίο ) αλλάζει και από πχ διάφανο γκρίζο γίνετε μαύρο και κινείς ένα μαύρο κουτάκι για να επιλέξεις κάτι 3) Το joystick ( αυτό που έλεγα κουμπάκι πριν λίγο :p ) κολάει καμμιά φορά και δεν πηγαίνει προς τα κάτω Αυτά :) Τα 1 & 2 ειναι τυπικα προβληματα της R1N035, που αντιμετωπιζουμε αρκετοι "τυχεροι". Το 3, εγω τουλαχιστον, το αντιμετωπιζω εδω και λιγες ημερες, χωρις υπερβολικη χρηση του joystick (πχ παιχνιδια). Κοιτα, δεν μπορει να εχει προβληματα μονο το software. Για λογους ισορροπιας πρεπει και το hardware του τηλεφωνου να παρουσιαζει κατι. :blink: :p Ελπιζω τα 1 και 2 να διορθωνονται με τη νεα εκδοση firmware, απλα λεω να περιμενω λιγο για να δω εντυπωσεις απο οσους την περασαν και -κυριως- αν διορθωνεται το προβληματα του "μαυρου κουτιου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhlos Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Εγώ κάνω το update με την flash έκδοση του Προγράμματος και ενώ με αφήνει να επιλέξω γλώσσα , μετά δεν προχωράει και έχει συνέχεια το λογότυπο της Sony Ericsson σαν να ψάχνει κάτι . Έχει κανείς κάποια ιδέα ? Παράθεση Dhlos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Εγώ κάνω το update με την flash έκδοση του Προγράμματος και ενώ με αφήνει να επιλέξω γλώσσα , μετά δεν προχωράει και έχει συνέχεια το λογότυπο της Sony Ericsson σαν να ψάχνει κάτι . Έχει κανείς κάποια ιδέα ? Frontise na exeis syndedemeno to thl sou kai kane ypomonh, katevazei stuff enw h mpara phgainei synexeia pros ta de3ia (to prasino koutaki). Ama den exeis dsl prepei na kaneis Y P O M O N H :P Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Ψάχνω για θήκη για το SE K750. Εχει να μου προτείνει κάποιος από ελληνικό online shop; edit: Bρήκα αυτή. Ευχαριστώ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Την βρήκες σε ελληνικό shop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Ναι. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Για να σας πω την αλήθεια, μόλις αντιμετώπισα και πάλι το γνωστό πρόβλημα με την μονόχρωμη οθόνη όχι όμως την απώλεια του ήχου. Συγκεκριμένα η συσκευή ήταν σχεδόν άδεια απο μπαταρία και έτσι την φόρτωσα από το PC με το USB. Σε κλήση που δέχτηκα είχε άλλο χτύπημα (το οποίο συμβαίνει όταν δεν μπορεί να διαβάσει ήχο απο την κάρτα ενώ είναι συνδεδεμένο με το PC) αλλά το θέμα είχε εξαφανιστεί και υπήρχε και το μαύρο πλαίσιο. Εκανα την κάρτα ένα Format και τώρα περιμένω το επόμενο χτύπημα του εγκέλαδου. Ισως ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, ίσως όμως να διορθώθηκε μερικώς, δηλ να χτυπά τουλάχιστο και ας έχει την χαλασμένη οθόνη. Ιδωμεν........ Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgg Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Καλησπερα σας.Εχω δει σε κατι ξενα sites μια θηκη για το κινητο μας σιλικονης λιτη και απεριττη.Εχετε δει καμμια τετοια σε ελληνικα μαγαζια η σε ελληνικα online shops? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhlos Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Χμμμμ , Dsl έχω από την δουλειά μου σήμερα έκανα προσπάθεια , αλλά ενώ το είχα με τις ώρες να φορτώνει αυτό τίποτις. Θα κάνω μια προσπάθεια και άυριο και βλέπουμε. Παράθεση Dhlos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy04 Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Ας καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου μπάς και κανένας βοηθήσει ή βοηθηθεί (τι να βοηθηθεί δηλαδή αλλά τέλος πάντων). Χθές προσπάθησα βαλώ την R1ΑΑ008 σε μεντέλο K750i με Vodafone Live αλλά δε κατάφερα τίποτα. Αφού έκανε την εγκατάσταση του Update... και μετά κατέβασε και κάτι wizards (μαλλον) από την SE μολις έφτασε στη φάση που περπατάνε πράσινα τετραγωνάκια κολλησε ο υπολογιστής κτλ. Μπορεί να φταίει η αργή σύνδεση. (PSTN γαρ), μπορεί να φταίει το ότι η συσκευή είναι VL ...η δουλεία δεν έγινε. Η πλάκα είναι ότι λόγω της διακόπής αντί να έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό είχε ο υπολογιστής ο οποίος μετά δεν ένοιγε. Ανοιξε μόνο ότα αποσύνδεσα ότι USB είχα. Ότι μπορέι ο καθένας να βοηθήσει καλοδεχούμενο. ΜΦΧ Παράθεση Hi to all Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Γεια σας παιδιά... Μετά από αρκετά χρόνια φανατικός της siemens αγόρασα το Κ750 χτες... κατά την γνώμη μου είναι από τα πιο ολοκληρωμένα κινητά της αγοράς με φοβερή ποιότητα κατασκευής (αλλά εσείς το ξέρετε καλήτερα;) ) Παρατηρώ ότι στην ένδειξη του σηματος έχω ένα μαυρό τετράγωνο το οποίο περικλύει την ένδειξη, είναι αυτό το μαύρο τετράγωνο που αναφέρεται πιο πάνω? Δεν το έχω ψάξει ακόμα... χτές βράδυ το πήρα και περιμένω να αδειάσει η μπαταρία για να του κάνω μια καλή φόρτιση :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Παρατηρώ ότι στην ένδειξη του σηματος έχω ένα μαυρό τετράγωνο το οποίο περικλύει την ένδειξη, είναι αυτό το μαύρο τετράγωνο που αναφέρεται πιο πάνω? Ειναι η ενδειξη του GPRS, και εγω στο w800 ετσι την ειχα παθει. Οσοι ειχαν sony το ηξεραν... Το μαυρο τετραγωνακι εμφανιζεται στο μενου Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaizka Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Δεν μπορεις να μας πεις και σε τι μαγαζακι την βρηκες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtasop Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 spera apo ena newbie toy SE K750i. to ekana doro ston eafto mu gia xristougena ... mia entelos ANOHTH erotisi : den boro na katalabo pio einai to aristera kai dexia re seis sto keyboard tou kinitou.. mipos borei na me boi8isei kapoios ????? H ola ginontai apo to joystick tou mobo ? Παράθεση XiaoMi RedMi Note -7, Dual Sim , Black , MIUI-> Global 11.0.3.0 [PFLEUXM] ANDROID -> V. 9_PQ1.181021.001 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Από το joystick, αν και μέχρι τώρα θα το έχεις βρει... Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Budah Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Meta apo arketo kairo xanaepanerxomai sto forum. Exo mia erotisi na kano. Tis teleytaies 2 meres prospatho allepalila na valo to neo firmware alla dystyxos me kamia epityxia. Ola kyloun omala, xekinaei i egatastasi logismikou kai molis ftanei 1 koutaki prin to telos (sta theoritika 92%) xafnika stamataei kai meta apo ligi ora mou emfanizei ena mynima sfalmatos. Exete kamia apopsi os pros to thema ayto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 Καλησπερα σας.Εχω δει σε κατι ξενα sites μια θηκη για το κινητο μας σιλικονης λιτη και απεριττη.Εχετε δει καμμια τετοια σε ελληνικα μαγαζια η σε ελληνικα online shops? Υeap http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=1675 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. December 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2005 pedia ena link gia na peraso alo ena neo firmaware?? afto to r1aa... thanxxx tha perimeno to link.. ;) Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts