dpapa Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Νομίζω το πιό απλό είναι να το τοποθετήσει μπροστα σε καθρέφτη και να το βάλει στο χρονομετρητή ωστέ να τραβήξει μονο του την φωτο... kalo ayto tha kano..meta otan pao spiti! anamenete fotos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marellios Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Παιδια επειγον.Επειδη αυριο φευγω για Αγγλια μηπως ξερει κανεις που υπαρχει ετοιμοπαραδοτο το Κ750i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteris23 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 πάντα οι υπενθυμίσεις για γεννέθλια χτυπάνε στις 9 το πρωί κατέβασε το προγραμμα που ρυθμίζεις γεννέθλια στον ημερολόγιο και όχι στις επαφές αν θέλεις pm να στο στείλω βρήκα link http://k700.hitziger.net/index.php?id=downloads&language=en Σε ευχαριστώ για την απάντηση Νίκο. Δηλαδή όσοι ανοίγουνε το κινητό τους μετά τις 9:05 το πρωί, απλά χάσανε?!? Το birtday manager το έιχα κατεβάσει αλλά δεν το κατάφερα να το λειτουργήσω. Θα δοκιμάσω ξανά..... (Αν και είχα κατεβάσει την 1.2 έκδοση από το site που μου έδωσες, το πρόγραμμα έλεγε όταν το έτρεχα άλλη έκδοση και δεν λειτουργούσε με το Κ750 σωστά).... Θα ξαναδοκιμάσω και θα ενημερώσω.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Το πήρατε μυρουδιά οτι βγήκε νέα έκδοση R1N0035 :rolleyes: Απλά δεν είναι έτοιμο για Ελλάδα.......... :( Αναφέρεται ότι η ποιότητα του βίντεο επανήλθε για τους τρελλαμένους. Ελπίζω αύριο μεθαύριο να είναι online και να μάθουμε νεότερα. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Το πήρατε μυρουδιά οτι βγήκε νέα έκδοση R1N0035 :rolleyes: Απλά δεν είναι έτοιμο για Ελλάδα.......... :( Αναφέρεται ότι η ποιότητα του βίντεο επανήλθε για τους τρελλαμένους. Ελπίζω αύριο μεθαύριο να είναι online και να μάθουμε νεότερα. Ναι παιδια οποιος φιλος την βαλει ας μας πει αν επανερχεται η ποιοτητα του video παλι. :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Από ότι λένε τα ξένα fora, το video βελτιώνεται πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Από ότι λένε τα ξένα fora, το video βελτιώνεται πολύ. Μακαρι φιλε μακαρι!!!!!!!! Μηπως ξερει καποιος τι ακριβως κανει το sonyericsson DRM Packager Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 fotografies gia ton til katalogo bgazete me full analisi!? 8a itan oraio na apo8ikeye kapou stin mnimi tou kinitou tis foto apo tis epafes mas kai na tis mikrene sto swsto (mikro) mege8os pou xriazete gia aftin tin douleia kai na min anagazomai na krataw kamia 30aria fotos gia ton til. katalogo mou , kai einai anamesa se kanonikes foto pou bgazw katakairous Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Εχει δει κανεις αν πουλανε στα καταστηματα hands free για το κ750? Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Αν πας σε κάποιο κατάστημα Sony Ericsson θα βρεις σίγουρα... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Re file MIB giati den kaneis ena folder gia tis photo twn epafwn sou...gia na min pedevese...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 poly kali idea , den to skeftika! merci Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 skeftomai na parw mia 1 giga mnimi to magazi pou piga , exei 2 , mia sony kai mia san disk stin idia timi! eseis pia 8ewrite pio aksiopisti kai pia pio grigori!? pia 8a pernate??? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Μόλις έβαλα την καινούργια έκδοση firmware. Επιτέλους είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Πράγματι το video έχει ελάχιστο πιξέλιασμα. Τις φωτογραφίες δεν πρόλαβα ακόμα να τις δω σε κάποιο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 @ΜΙΒ: Σου προτεινω τη Sandisk, αυτη θα'παιρνα τωρα μιας και ο Tthawth ειχε παραθεσει καποια αρθρα που την εβγαζαν πιο γρηγορη, μη φανταστεις τρελες διαφορες ομως. @Mobo: Αν εχεις και αλλες εντυπωσεις πες. Διαβασα και για δυνατοτερη αναπαραγωγη mp3, καλυτερη καμερα, λιγοτερο θορυβο σε σκοτεινες φωτογραφιες Edit: Α, και λενε οτι εχει πολυ καλυτερο σημα. Για το pixelιασμα στο βιντεο αν θελει καποιος που εχει την R1A και ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ θα βαλει την R1N να μας πει αν θα δει διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Λοιπόν, όσα πρόλαβα να δώ. Τα mp3 παίζουν λίγο πιο δυνατά στα ακουστικά. Το video είναι σχεδόν στην ίδια ποιότητα με την R1A. Η αποθήκευση των φωτογραφιών γίνεται αρκετά πιο γρήγορα. Σε φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό, ο θόρυβος είναι αισθητά λιγότερος. Αυτό που με χάλασε αλλα ίσως να είναι και η ιδέα μου, είναι οτι στις φωτογραφίες με κανονικό φωτισμό,(φως ημέρας) χάθηκε η λεπτομέρεια. Θα το τσεκάρω το απόγευμα με ένα άλλο κ750 και θα ανημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Λοιπόν, όσα πρόλαβα να δώ. Τα mp3 παίζουν λίγο πιο δυνατά στα ακουστικά. Το video είναι σχεδόν στην ίδια ποιότητα με την R1A. Η αποθήκευση των φωτογραφιών γίνεται αρκετά πιο γρήγορα. Σε φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό, ο θόρυβος είναι αισθητά λιγότερος. Αυτό που με χάλασε αλλα ίσως να είναι και η ιδέα μου, είναι οτι στις φωτογραφίες με κανονικό φωτισμό,(φως ημέρας) χάθηκε η λεπτομέρεια. Θα το τσεκάρω το απόγευμα με ένα άλλο κ750 και θα ανημερώσω. Περιμένουμε και άλλες λεπτομέρειες. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 κ750/w800 firmware overview: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=92737&forum=17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ/ΕΓΓΡΑΦΗ/ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ,μετά την αναβάθμιση η οποία εμφανίστηκε σύμφωνα και με τις πληροφορίες που είχα γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου Φυσικά σε όλο το φάσμα λειτουργιών έχει παρουσιαστεί σημαντική επιτάχυνση,το καλύτερο έγινε ακόμα καλύτερο,Sky is the limit. Σπεύσατε στο σχετικό site για αναβάθμιση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Μακαρι φιλε μακαρι!!!!!!!! Μηπως ξερει καποιος τι ακριβως κανει το sonyericsson DRM Packager Ειναι για μετατροπη Mp3 για να παιζουν σε voda live συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Λοιπόν, όσα πρόλαβα να δώ. Τα mp3 παίζουν λίγο πιο δυνατά στα ακουστικά. Το video είναι σχεδόν στην ίδια ποιότητα με την R1A. Η αποθήκευση των φωτογραφιών γίνεται αρκετά πιο γρήγορα. Σε φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό, ο θόρυβος είναι αισθητά λιγότερος. Αυτό που με χάλασε αλλα ίσως να είναι και η ιδέα μου, είναι οτι στις φωτογραφίες με κανονικό φωτισμό,(φως ημέρας) χάθηκε η λεπτομέρεια. Θα το τσεκάρω το απόγευμα με ένα άλλο κ750 και θα ανημερώσω. To video οταν λες σχεδον ιδιο δηλαδη ειναι ακομα κατωτερο απο την αρχικη R1A? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Απο ότι λέγεται, το video είναι το ίδιο με την R1A. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 To βίντεο είναι άψογο πλέον και επίσης παρατήρησα και βελτίωση στη λήψη της φωτογραφίας όπου πλέον στο αυτόματο White Balance η φωτό είναι τέλεια. Πρίν ήμουν υποχρεωμένος να σκαλίζω το τηλέφωνο πριν την λήψη γιατί αν ήταν βράδι έβγαινε κίτρινη ή φωτό ενώ σε λαμπρό φως μπλέδιζε υπερβολικά. Μπράβο SE είναι το μοναδικό σου τηλέφωνο που δουλεύει άψογα μέχρι σήμερα. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Απο ότι λέγεται, το video είναι το ίδιο με την R1A. Μετά απο την αναβάθμιση, έχω να πω τα εξής. Το βίντεο τώρα "βλέπεται". Ειναι ανεκτό. Δεν έχω δει την R1A αλλά αυτο το βιντεο "περνάει" για βίντεο! Ωραία μέχρις εδώ. Δοκίμασα και την αναπαραγωγή των βίντεο που είχα τραβήξει με την R1J και νομίζω οτι επαληθεύονται οι υποψίες μας για κακό decoder (και όχι encoder). Τώρα τα παλιά βίντεο τα παίζει με καλύτερη ποιότητα, αν και καλό θα ήταν να το επαληθεύσουν και άλλα άτομα αυτο. Ίσως υπάρχει μία μικρή βελτίωση στην ταχύτητα που διαβάζει την Phone memory αλλα στην memory stick δεν είδα καμια αισθητή βελτίωση. Όσο για την αποθήκευση φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση, δεν παρατήρησα βελτίωση ταχύτητας. Δεν το έχω τεστάρει όμως σε μεγάλη κλίμακα το θέμα αυτό. Δεν έχω τεστάρει τις φώτο σε φωτεινό περιβάλλον αλλα υπάρχει ΤΡΟΜΕΡΗ βελτίωση στα σκοτεινά σημεία εσωτερικών λήψεων. Το Noise Που υπήρχε, σε πολλές περιπτώσεις ΔΕΝ εμφανίζεται! Μου δίνει πάντως την εντύπωση οτι η φώτο περνάει απο ένα μικρό ρετουσάρισμα μετα την λήψη. Μετα το ρετουσάρισμα ειναι που χάνεται το Noise. Λέτε να σκέφτηκαν την ψηφιακή επεξεργασία για λύση; Καλό και κακό μαζί αυτο το θέμα... Το μενου μου ΔΕΝ έγινε πιό γρήγορο απο ότι ήταν. Έχει την ίδια καλή ταχύτητα. Να προσθέσω εδώ οτι μόνος τρόπος με τον οποίο έχω ταχύτερο μενου, είναι μετά απο defrag της memory stick. (Το δοκιμασατε ποτε?) Κάτι άλλο που παρατήρησα με το video player. Πιστεύω πως έχει βελτιωθεί οσο αφορά την ισχύ του. Κάποια βίντεοκλιπ που είχα παρουσίαζαν κομπιάσματα στην κίνηση, κάτι που έχει ελαχιστοποιηθεί. Συγκεκριμένο βίντεοκλιπ στο οποίο χανόταν ο ήχος κατα διαστήματα, τώρα παίζει νορμαλ. Δυστυχώς όμως δεν τελειοποιήθηκε ο media player. Όταν επιλεχθεί "πληρης οθόνη" για αναπαραγωγή κάποιου βίντεοκλιπ, χάνεται συχνά ο ήχος κάτι που γινόταν και με την R1J. Ίσως όμως υπάρχει μία βελτίωση που όμως δεν ζαχαρώνει το πρόβλημα. Στην κανονική όμως προβολή των βίντεο, νοιώθω οτι ο Media player αποδίδει καλύτερα με την R1N. Λέγεται οτι αυξήθηκε η ένταση των Mp3. Δεν παρατηρώ διαφορά. Ίσως ναι ίσως και όχι αλλα μάλλον είναι ανεπαίσθητη η διαφορα. Η αποθήκευση Java εφαρμογών παραμένει στα ίδια επίπεδα ταχύτητας. Η ταχύτητα βελτιώνεται πολύ μονο αν κάποιος κάνει defrag την memory stick. Αυτά τα ολίγα προς το παρόν. Οι βελτιώσεις που με εντυπωσιάζουν είναι λοιπόν στο βίντεο, στην αφαίρεση του noise και στην αναπαραγωγή των video. Περιμένω και τις δικές σας απόψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDROGAS Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Εγω το βρηκα τελικα στην πολη μου (Καλαματα) και το βουτηξα χωρις δευτερη σκεψη αφου εδωσα μονο 73 ευρω λογω επιδοτησης VL.Μεχρι στιγμης κανενα προβλημα εχει την αρχικη εκδοση λογισμικου απο τη vodafone.Ουτε κολληματα ουτε αλλα προβληματα. Ειμαι σε διλλημα και ψαχνω για καρτουλα.Με επηρεασε αρκετα μπορω να πω το λινκ με το τεστ μεταξυ sony & sandisk που η πρωτη βγαινει χελωνα και η δευτερη λαγος στις ταχυτητες.Επισης ειδα και αυτη εδω http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_59&products_id=253 η οποια εχει 10 ευρω παραπανω αλλα υποσχεται αρκετα υψηλες ταχυτητες. Εχει κανεις αποψη επι του θεματος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts