MIB Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 re paidia , telika to pira me tin ekdwsi R1J002 piga sto site tis SE na to anaba8misw monos mou (de leei pia ekdwsi 8a mou balei ) kai ta kanw ola kanonika alla otan to ksanaanoigo exw tin idia ekdwsi kai den exw xasei tipota apo ta dedomena mou . Mia tripa sto nero diladi! eseis kanate kanonika anaba8misi apo to site tis SE? kai an nai pia ekdwsi sas mpike!? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxima Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 polu parapono re paidia! Παράθεση http://www.jesuslovesyou.gr Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 re paidia , telika to pira me tin ekdwsi R1J002 piga sto site tis SE na to anaba8misw monos mou (de leei pia ekdwsi 8a mou balei ) kai ta kanw ola kanonika alla otan to ksanaanoigo exw tin idia ekdwsi kai den exw xasei tipota apo ta dedomena mou . Mia tripa sto nero diladi! eseis kanate kanonika anaba8misi apo to site tis SE? kai an nai pia ekdwsi sas mpike!? Η εκδοση που εχει το site ειναι η R1L. @oxima: Οντως, πολλα παραπονα μαζεμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Βρε παιδιά γιατί δεν αποθηκεύετε τις φωτογραφίες που τραβάτε στο Pc σας. Εγώ βγάζω αρκετές φώτοςγραφίες και πριν γεμίσει το memory stick, τις αποθηκεύω στο pc. υτε καθυστερήσεις ούτε τίποτα. Εξάλου προσωπικά προτιμώ να βλέπω τις φωτογραφίες απο το pc μου παρά απο την οθόνη του κινητού. Περί ορέξεως...... Συμφωνώ απόλυτα ! Ακόμα και η 64αρα κάρτα επαρκεί με αυτόν τον τρόπο. Και δε μου λετε εξυπνοπούλια... Αν θέλω να βάλω αρκετά Mp3s να βγάλει και τα λεφτά του σαν walkman, με 64mb θα τα καταφέρω; Τι λέτε; :Ρ Για μία πιό σοβαρή απάντηση: Έχω αδειάσει εντελώς (δοκιμαστικά) το κινητό απο φωτογραφίες, και ΠΑΛΙ η αποθήκευση στο memory stick είναι πάνω απο 5 δευτερόλεπτα. Επαναλαμβάνω οτι αν επιλέξω αποθήκευση στο κινητό, η διάρκεια αποθήκευσης σπανίως ξεπερνά τα 3'' . Ειναι φανερό οτι η ταχύτητα του stick επηρεάζεται απο τα δεδομένα που κρατάει. Οπότε, επαναλαμβάνω. Αν γεμίσω την κάρτα με Mp3 ή βιντεάκια ή java, τότε πόσο χρόνο αποθήκευση ς θα έχω; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Η εκδοση που εχει το site ειναι η R1L. @oxima: Οντως, πολλα παραπονα μαζεμενα! Απο παράπονα άλλο τίποτα. Εϊναι απο αυτές τις περιπτώσεις που σου προσφέρουν κατι πολύ όμορφα που το γουστάρεις αλλα επιμένεις να ζητάς βελτιώσεις! Κάποιος φίλος είπε την φράση "δεν επιτρέπετε για ένα κινητό σαν το k750i" . Τι νομίζετε οτι είναι το k750i ? Δεν αποτελεί κανένα τρομερό επίτευγμα. Την παράδοση του k700 συνεχίζει, έτσι απλά. Η απάντηση στο γιατί έχει όσα μικροπροβληματάκια που έχουμε ολοι αναφέρει, είναι μάλλον στην τιμή του. Χαζεύοντας τις βιτρίνες, βλέπω κινητά που θα τα χαρακτήριζα, σχετικά παλιότερα απο το k750i με κάμερες 1.3 ή και vga, με τηλ.καταλ. μικρότερης χωρητικότητας, με μνημη 4, 10 ή 20 το πολύ Mb και η τιμή τους υπερβαίνει τα 400ευρώ. Αυτό κάτι έχει να μας πει σχετικά με την τελική ποιότητα του k750i. Η Sony-Ericsson πρέπει να τα στρίμωξε πολύ άσχημα τα πράγματα για να προσφέρει την τιμή των 382e . Και κάτι που έχω ξαναπεί για το κινητό αυτό. Είναι αρκετά καλό ωστέ να υπερκαλύπτονται τυχόν προβληματάκια. Αλλα πολύ απλά, το φόρουμ αυτό είναι ένας καλός χώρος να αναφέρουμε ότι περίεργο συναντάμε. Αυτα :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Και δε μου λετε εξυπνοπούλια... Αν θέλω να βάλω αρκετά Mp3s να βγάλει και τα λεφτά του σαν walkman, με 64mb θα τα καταφέρω; Τι λέτε; :Ρ Για μία πιό σοβαρή απάντηση: Έχω αδειάσει εντελώς (δοκιμαστικά) το κινητό απο φωτογραφίες, και ΠΑΛΙ η αποθήκευση στο memory stick είναι πάνω απο 5 δευτερόλεπτα. Επαναλαμβάνω οτι αν επιλέξω αποθήκευση στο κινητό, η διάρκεια αποθήκευσης σπανίως ξεπερνά τα 3'' . Ειναι φανερό οτι η ταχύτητα του stick επηρεάζεται απο τα δεδομένα που κρατάει. Οπότε, επαναλαμβάνω. Αν γεμίσω την κάρτα με Mp3 ή βιντεάκια ή java, τότε πόσο χρόνο αποθήκευση ς θα έχω; :( Για δοκιμασε να το τιγκαρεις με mp3 να δεις αν θα ανεβει ο χρονος αποθηκευσης στο stick σου.. Εχω την εντυπωση οτι δε θα ανεβει και απλα αργει επειδη το stick σου εχει χωρητικοτητα 1 giga. Ισως το κινητο να περναει απο μια αναγνωση το stick ενω αποθηκευει;; Α, μπορεις να κανεις κατι πιο απλο. Να το συγκρινεις με tο μαμισιο 64αρι stick... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Απο παράπονα άλλο τίποτα. Εϊναι απο αυτές τις περιπτώσεις που σου προσφέρουν κατι πολύ όμορφα που το γουστάρεις αλλα επιμένεις να ζητάς βελτιώσεις! Κάποιος φίλος είπε την φράση "δεν επιτρέπετε για ένα κινητό σαν το k750i" . Τι νομίζετε οτι είναι το k750i ? Δεν αποτελεί κανένα τρομερό επίτευγμα. Την παράδοση του k700 συνεχίζει, έτσι απλά. Η απάντηση στο γιατί έχει όσα μικροπροβληματάκια που έχουμε ολοι αναφέρει, είναι μάλλον στην τιμή του. Χαζεύοντας τις βιτρίνες, βλέπω κινητά που θα τα χαρακτήριζα, σχετικά παλιότερα απο το k750i με κάμερες 1.3 ή και vga, με τηλ.καταλ. μικρότερης χωρητικότητας, με μνημη 4, 10 ή 20 το πολύ Mb και η τιμή τους υπερβαίνει τα 400ευρώ. Αυτό κάτι έχει να μας πει σχετικά με την τελική ποιότητα του k750i. Η Sony-Ericsson πρέπει να τα στρίμωξε πολύ άσχημα τα πράγματα για να προσφέρει την τιμή των 382e . Και κάτι που έχω ξαναπεί για το κινητό αυτό. Είναι αρκετά καλό ωστέ να υπερκαλύπτονται τυχόν προβληματάκια. Αλλα πολύ απλά, το φόρουμ αυτό είναι ένας καλός χώρος να αναφέρουμε ότι περίεργο συναντάμε. Αυτα :Ρ Συμφωνώ οτι είναι μία πολύ καλή επιλογή σ'αυτά τα χρήματα και όχι μόνο. Προσωπικά εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συσκευή, αλλα ζητάω αυτό που είχα στην αρχή. Καλή ποιότητα στο video. Είναι απαράδεκτο να ισχυρίζεται η se οτι δεν πείραξε τίποτα απο την ποιότητα, τη στιγμή που χρήστες απο όλο τον κόσμο κάνουν παράπονα. Ελπίζω να βγεί γρήγορα το νέο upgrade και να λυθεί το πρόβλημα που η ίδια η se δημιούργησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Μηπως αν δεν το παραδεχεται...δεν θα το φτιαξει?κανει μπαμ η διαφορα παντως...! Να ρωτησω κατι..οι εκδοσεις του λογισμικου..ειναι ιδιες και το κ750 και στο w800? Eyxaristv.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Μηπως αν δεν το παραδεχεται...δεν θα το φτιαξει?κανει μπαμ η διαφορα παντως...! Να ρωτησω κατι..οι εκδοσεις του λογισμικου..ειναι ιδιες και το κ750 και στο w800? Eyxaristv..Η προσωπική μου γνώμη είναι οτι είδαν τελικά οτι έδωσαν πάρα πολλά και ο ανταγωνισμός ήταν μικρός. Αρα προτίμησαν να δώσουν καλύτερη ποιότητα video σε κάποια μελλοντική συσκευή με φακό ccd, για να φανεί μεγαλύτερη η αλλαγή. Δεν μπορώ να πιστέψω οτι δεν είδαν τη διαφορά στην ποιότητα που βλέπει όλος ο κόσμος. Το ουσιαστικό πάντως είναι αυτό που είπες. Δεν το παραδέχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Για δοκιμασε να το τιγκαρεις με mp3 να δεις αν θα ανεβει ο χρονος αποθηκευσης στο stick σου.. Εχω την εντυπωση οτι δε θα ανεβει και απλα αργει επειδη το stick σου εχει χωρητικοτητα 1 giga. Ισως το κινητο να περναει απο μια αναγνωση το stick ενω αποθηκευει;; Α, μπορεις να κανεις κατι πιο απλο. Να το συγκρινεις με tο μαμισιο 64αρι stick... Φυσικά δεν πρόλαβα να τεστάρω όσα προτεινες, αλλα δημιουργήθηκε η εξής απορία. Η αποθήκευση κάνει 6'' στο stick για High resolution images. Για την ελάχιστη ανάλυση όμως (γύρω στα 176χ ?) κάνει ισως και λιγότερο απο 1''. Αν σκάναρει το stick σε κάθε αποθήκευση, δεν θα έπρεπε να υπήρχε καθυστέρηση και στις μικρές φωτο; ΊΣως να μην στέκει και η απορία μου σχετικα με τον όγκο δεδομάνων του Stick. Ίσως το πρόβλημα να βρίσκεται σε κάτι πιό απλο. Την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Θα προσπαθήσω να τεστάρω και ότι πρότεινες. Το 64άρι της sony δεν το είχα τεστάρει αλλα σίγουρα είχε καλύτερους χρόνους. Καλύτερη ταχύτητα; Ή τελικά ΠΑΙΖΕΙ ρόλος ο όγκος δεδομένων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Σε αλλοδαπό forum σχετικά με την αναβάθμιση απο K750i σε w800, αναφέρθηκε με βεβαιότητα, οτι το usb cable ΔΕΝ ειναι το ίδιο στα δύο κινητά. Μάλιστα, εαν ανβαθμιστεί το k750 σε w800, το παλιό usb cable ΔΕΝ θα αναγνωρίζεται απο την συσκευή και θα πρέπει να αγοραστεί ένα usb cable για w800. Ισχύει κάτι τέτοιο ή τα παιδιά αναφέρονταν σε ιδιαιτερότητες της αγοράς της χώρας τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mwebber Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Φυσικά δεν πρόλαβα να τεστάρω όσα προτεινες, αλλα δημιουργήθηκε η εξής απορία. Η αποθήκευση κάνει 6'' στο stick για High resolution images. Για την ελάχιστη ανάλυση όμως (γύρω στα 176χ ?) κάνει ισως και λιγότερο απο 1''. Αν σκάναρει το stick σε κάθε αποθήκευση, δεν θα έπρεπε να υπήρχε καθυστέρηση και στις μικρές φωτο; ΊΣως να μην στέκει και η απορία μου σχετικα με τον όγκο δεδομάνων του Stick. Ίσως το πρόβλημα να βρίσκεται σε κάτι πιό απλο. Την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Θα προσπαθήσω να τεστάρω και ότι πρότεινες. Το 64άρι της sony δεν το είχα τεστάρει αλλα σίγουρα είχε καλύτερους χρόνους. Καλύτερη ταχύτητα; Ή τελικά ΠΑΙΖΕΙ ρόλος ο όγκος δεδομένων; Μολις το τεσταρα και εχουμε παρομοιους χρονους. Μαλλον στην ταχυτητα μεταφορας δεδομενων θα εστιαζεται το προβλημα, με τις High Speed καρτες να ειναι High(er) Speed οσον αφορα την αποθηκευση μεγαλου μεγεθους φωτογραφιων συγκριτικα με τις απλες τις δικες μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Σε αλλοδαπό forum σχετικά με την αναβάθμιση απο K750i σε w800, αναφέρθηκε με βεβαιότητα, οτι το usb cable ΔΕΝ ειναι το ίδιο στα δύο κινητά. Μάλιστα, εαν ανβαθμιστεί το k750 σε w800, το παλιό usb cable ΔΕΝ θα αναγνωρίζεται απο την συσκευή και θα πρέπει να αγοραστεί ένα usb cable για w800. Ισχύει κάτι τέτοιο ή τα παιδιά αναφέρονταν σε ιδιαιτερότητες της αγοράς της χώρας τους; Apo oso xerw einai to idio kalodio alla thelei allous drivers Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Εγω το εχω το κινητο 3 εβδομαδες και απο τοτε που το πηρα δεν ειχα κανενα προβλημα ! Πηρα και http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=14_32_37&manufacturers_id=&products_id=1435 αυτην την καρτα μνημης προχθες και δεν εχει ουτε κολληματα ουτε τιποτα και μπορω να πω οτι ειναι και αρκετα γρηγορη αυτη η καρτα μνημης! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Εγω το εχω το κινητο 3 εβδομαδες και απο τοτε που το πηρα δεν ειχα κανενα προβλημα ! Πηρα και http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=14_32_37&manufacturers_id=&products_id=1435 αυτην την καρτα μνημης προχθες και δεν εχει ουτε κολληματα ουτε τιποτα και μπορω να πω οτι ειναι και αρκετα γρηγορη αυτη η καρτα μνημης! Πόσο γρήγορη δλδ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Στο δικό μου πάντως, τραβώντας μια φωτογραφία στην μέγιστη ανάλυση, και αποθηκεύοντας την στην 64 memory stick, κάνει το πολύ 3 δευτερόλεπτα για να την αποθηκεύσει. Το memory stick την τελευταία φορά που το δοκίμασα, είχε ελέυθερο χώρο 2,5 mb περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Στο δικό μου πάντως, τραβώντας μια φωτογραφία στην μέγιστη ανάλυση, και αποθηκεύοντας την στην 64 memory stick, κάνει το πολύ 3 δευτερόλεπτα για να την αποθηκεύσει. Το memory stick την τελευταία φορά που το δοκίμασα, είχε ελέυθερο χώρο 2,5 mb περίπου. Και σε μένα τόσο κάνει. Και δεν ειναι PRO αυτό το 64άρι. H 1GB που με καθυστερεί είναι η PRO της SONY. Πριν λίγο βρήκα το παρακάτω Link που συγκρίνει τις Sandisk με τις Sony (1gb) και νομίζω πως βρήκα τι φταιει :ΡΡ http://hardware.gamespot.com/Story-ST-20872-2229-x-x-x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapas6969 Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 καλησπερα παιδια.ξερετε μηπως ποσο μπορει να βρω ενα κ750 μεταχειρισμενο;αν ξερετε κανενα μαγαζι με καλες τιμες να παω να κοιταξω;ευχαριστω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 καλησπερα παιδια.ξερετε μηπως ποσο μπορει να βρω ενα κ750 μεταχειρισμενο;αν ξερετε κανενα μαγαζι με καλες τιμες να παω να κοιταξω;ευχαριστω. ;) Δοκίμασε την "Χρυσή Ευκαιρία". Έχει πολλά μεταχειρισμένα τηλεφωνάκια και ειδικά τα καινούργια σαν το κ750i που ζητάς τα προσφέρουν στο κουτί τους και με εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Ναι, αλλα τα πουλανε το πολυ 20ευρω κατω! Πιστευω δεν αξιζει το ρισκο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 με 1 Gb καρτα της Sandisk (Gamer) δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ καθυστερηση. (η καρτα ειναι γεματη mp3 με μολις 57 Mb ελευθερα !) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrogas Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Πότε λέτε να πέσει η τιμή του κινητού κάτω από τα 320 ευρώπουλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Σε κανα δίμηνο σίγουρα.. Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 akolou8o tis simboules sto FAQ tou K750 gia anaba8misi meso internet gia to kinito mou , kai ta kanw ola swsta me drivers ktl. ola proxorane swsta, alla otan telionoun ola to kinito mou exei tin palia ekdwsi kai den exei allaksei-svistei tipota!!!! me liga logia den mporw na kanw anaba8misi! exei ginei se kanenan afto!? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marellios Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Πότε λέτε να πέσει η τιμή του κινητού κάτω από τα 320 ευρώπουλα; Μπορεις να μου πεις που το βρηκες 320? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts