Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά έχω μια απορία: Όταν κάποιος στέλνει ένα αρχείο με bt πως ξέρω ποιός είναι? :confused: Χθες βρισκόμουν σε καφετέρια και μου στείλανε ένα αρχείο. Το έλαβα κανονικά. Όταν όμως πήγα να στείλω εγώ βρήκα 6-7 συσκεύες με ενεργοιποιημένο bt με αποτέλεσμα να μην ξέρω ποιός είναι που μου το έστειλε :cry: . Πού μπορώ να δω ποιός έστειλε το αρχείο? Όταν το λαμβάνω λέει αν θέλω να λάβω το Χ αρχείο χωρίς να λέει από που? :worry:

Εχω και εγω την ιδια απορια.. Αν ξερει καποιος τι γινεται καλο θα ηταν να μας πει....

@chryant: Φιλε chryant, οταν αυτοσαρκαζεσαι δεν το κανεις σε βαρος καποιου παρα μονο του εαυτου σου, (αυτο-σαρκασμος)... Δεν καταλαβαινω τι σε πειραξε, εγω απλα ειπα οτι εψαχνα πολυ ωρα να βρω πως τραβας φωτογραφια και ειχα μπερδευτει με το εγχειριδιο... ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ. Δεν ειπα τιποτα εις βαρος σου. Ενταξει τωρα;

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το μεγαφωνάκι στην συσκευή έχει καλή ποιότητα ήχου? στα mp3 , mid κτλ, οπως π.χ. το πολύ καλό κ500 που αποδίδει άριστα τις υψηλές συχνότητες και ολα αυτά με πολύ καλή ένταση.

Το μεγαφωνάκι στην συσκευή έχει καλή ποιότητα ήχου? στα mp3 , mid κτλ, οπως π.χ. το πολύ καλό κ500 που αποδίδει άριστα τις υψηλές συχνότητες και ολα αυτά με πολύ καλή ένταση.

Η ποιότητα του ήχου είναι καλή αλλά από ένταση, εγώ προσωπικά, δεν είμαι ικανοποιημένη. Ίσως επειδή έχω συνηθίσει πιο δυνατό ήχο από το D500 :confused:

http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg

brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones

Χτες το πήρα και εγώ απο Γερμανο με την εκδοση R1J002.

1)Οπως προαναφερθηκε και σε αλλους ουτε εμενα κραταει στη μνημη τις συντομευσεις.

Δοκίμασε να κλεισεις το κινητό αμέσως μόλις δηλώσεις μια συντόμευση και ανοιξε το πάλι. Οχι δεν σου προτείνω λύση , αλλα απο περιέργεια στο λέω. Σε μένα λειτούργησε έτσι μια φορα και 'κρατησε' την συντομευση!

2)Επειδη εχω επαφες και με Αγγλικους και με Ελληνικους χαρακτηρες καθε φορα πρεπει να παταω παρατεταμενα το # για να μου πηγαινει στο abc?Γιατι αντε το κανω μια φορα αλλα μολις το κλεισεις και το ξανανοιξεις θελει παλι το ιδιο.

Κλεισεις / ανοίξεις; Νομίζω οτι ΚΑΘΕ φορά που θα θες διαφορετική γλώσσα πρεπει να πατας το # :-|

3)Γιατι αλλαξανε το μενο επιλογων στις κλησεις?Στο Τ65 σου εδινε τη δυνατοτητα για ΚΑΘΕ κληση που εκανες αν θελεις να εμφανιζεται η οχι ο αριθμος σου χωρις να χρεαζεται να βαζεις τα *31# η #31# καθε φορα που θελεις να καλεσεις καποιον.

Δεν ξέρω τι ευκολία είχε το Τ65 αλλα στα κ7** υπάρχει σχετική επιλογή στο μενού ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΚΛΗΣΕΙΣ-ΕΜΦ.ΑΡΙΘΜΟΥ (μπορεις να το κανεις μια συντόμευση. Αν τα καταφερεις δλδ να την κρατησει :-Ρ )

Αν ρε παιδια μπορει να βοηθησει καποιος για τα παραπανω θεματακια θα του ειμαι υποχρεος.

Παντως μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα κολλημα ουτε προβλημα αλλο με το τηλεφωνο συμπεριφερεται αψογα.

Ναι το άτιμο. Έχει τον τρόπο του! Του έχουμε βρει τοσα μικροπροβληματάκια και ακόμα μπορούμε να πουμε οτι είναι άψογο ! Η αλήθεια ειναι οτι ο καθένας μας έχει βρει απο ενα προβληματάκι μονο στην συσκευή του. Αν κάποιος τα έβρισκε ΟΛΑ μαζι στο κ750 του, ε τότε θα μιλάγαμε για μουφα κινητο.

ρε παιδια γιατι δεν κραταει τισ συντομευσεις? καθε φορα που το κλεινω πρεπει να το ξαναρυθμιζω απο την αρχη..

Το Manual δεν προτείνει τίποτα παραπάνω, απο 'επεξεργασία' μιας συντόμευσης. Παρ'ολα αυτα, ειδικά αν ανοιγοκλεισεις το κινητο παρουσιάζεται το Bug κατα το οποιό η τελευταία σου συντόμευση έχει κάνει φτερά. Και για αγνωστο αλλα αξιοσημείωτο λόγο, σου επαναφέρει την προηγούμενη που πιθανό να έχεις βάλει (μιλάμε δλδ οτι το κ750 κραταει στην μνημη του τις προγουμενες συντομευσεις;;; Για ποιό λόγο;;;)

Δεν έχω ξεριζώσει μεγαφωνάκι απο κ500 για να συγκρίνω, αλλα λογικά είναι το ίδιο, όπως και αυτο του κ700. Αν του κ500 σου αρέσει τότε, οκ. Θα την καταβρεις και με του κ750. Αλλα σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με μεγαφωνάκια απο μεγαλύτερα κινητα (οσο μεγαλύτερο το μεγαφωνάκι τόσο καλύτερη ποιότητα θεωρητικά προσφέρει), ενω η απόδοση του κινητου με handsfree ακουστικά, είναι άψογη. Προσωπικά βρίσκω οτι το μεγαφωνάκι έχει χαμηλή ένταση, σε αντίθεση με τα ακουστικα handsfree που πάντα τα χαμηλώνω για να μην με ενοχλεί η ένταση του συνομιλητή.

@Tthawth: Για τη μπαταρια, αφου ειδα οτι δεν εχει παρουσιαστει σε κανεναν αυτο που συμβαινει σε μενα, θα παω σημερα κιολας στο Γερμανο να το κοιταξουν. Λες ετσι να μπορει να χαρακτηριστει η συσκευη ελαττωματικη και να ζητησω αντικατασταση;; Αυτο σκεφτομαι να κανω.. Συμφωνω για το κουμπι reset που λες οτι θα επρεπε να υπαρχει στο κινητο! Θα ηταν βολικο :D

Οσο για το bluetooth, σε μενα γινεται ανανεωση αν πας: Οι "Συσκευες μου" --> Νεα συσκευη, στο μηνυμα που εμφανιζεται πατας ΟΚ και μετα αρχιζει να ψαχνει...

Ναι πρέπει να έχεις δίκιο για το bluetooth. Αυτη τη στιγμή δεν βρίσκω συσκευές στη 'γειτονια' μου, αλλα θα το δοκιμάσω σε καμια καφετέρια (πολύ γέλιο οι ονομασίες που δίνουμε στα κινητα μας!)

Όσο για αντικατάσταση, αν δουν οτι κάθε φορα που βγαζεις μπαταρία δεν κρατά ημερομηνία... τότε κάτι πρεπει να κανουν. Δεν ειναι νορμαλ. Δε πιστεύω εκτός απο διαφορετικά firmware, η Sony Να έχει κυκλοφορήσει και διαφορετικές συσκευές;;; Μη τρελαθουμε! :blink:

Ενα review που έκανε κάποιος για την ποιότητα των φωτογραφιών σε διάφορα firmwares, συμπεριλαμβανομένου και του w800. http://www.kingmobilephone.com/Unlock/Sony%20Ericsson/Review_Sony%20Ericsson%20W800%20W800i.htm

Μονο οι δύ πτώτες συγκρίσεις μου φορτώνουν στο site δυστυχώς, αλλα είναι φανερό οτι υπάρχει διαφορά. Μου κάνει ομως εντύπωση η τάση προς το γαλάζιο του κλασσικου κ750. Η πραγματική του τάση είναι προς το ζεστό κίτρινο. Του τύπου πως του βγαίνουν προς το μπλε; Όπως και να έχει προσοχή θέλουν δύο σημεία. Πρώτον, όπως λέει και ο τύπος, γενικά σε εξωτεριό περιβάλλον, τα δύο K750 δεν παρουσίασαν διαφορές και Δευτερον αλλα σημαντικότερο βρίσκω αυτο που λέει στο τέλος. Για το w800 δεν έχουν κυκλοφορήσει Driver οπότε δεν επικοινωνεί το firmware του με το PC. Αληθευει αυτο?

Periklh, an de kanw la8os kai edw as me dior8wsei opoios gnwrizei kalutera to 8ema, autos o xronos pou anafereis exei na kanei me th taxuthta tou "kleistrou " ths fwtografikhs. De nomizw oti einai kati to opoio mporeis na ru8miseis esu. De gnwrizw mhpws mesw kapoias anaba8mishs mporei na dior8w8ei kati an ola ta "mhxanika merh" einai pshfiaka. Den to pisteuw omws oti ginetai.

Auto to "problhma" to antipetwpizoun kai pshfiakes mhxanes arketwn ekatodadwn eurw...

Απο το netάρισμα μέχρι την τελική λήψη δεν έχεις πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ο χρόνος απο την στιγμή που θα πατήσεις την λήψη, μέχρι να κάνει την λήψη ο φακός. (Και οχι μεχρι την αποθήκευση, η οποία αν έχεις και φορτωμένη κάρτα τρώει και 2-3 δευτερόλεπτα). Ο χρονος όμως απο 'κλικ' μέχρι 'λήψη' είναι μικρός για ημερήσιες φωτογραφίες, αλλα είναι αναμενόμενο να μεγαλώνει κατα τις νυχτερινές λήψεις.

Αν το πρόβλημα σου είναι στις ημερήσιες/φωτεινές, τότε είτε πρεπει να κρατάς σταθερό το χέρι σου, είτε να προσέχεις μήπως έχεις ενεργοποιημένη την νυχτερινή λήψη.

Τώρα για πιό σκοτεινό περιβάλλον, δεν έχεις πολλές επιλογές. Πρώτα απο όλα, μπορεις να 'παιξεις' με τον χρόνο έκθεσης (κουνάς το Stick δεξια αριστερά). Λογικά, όσο χαμηλώνεις τον χρόνο, τόσο πιό γρήγορη η λήψη. Αλλακαι πιο σκούρα...

Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να σε βολέψει η χρήση "ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ" ποιότητας αντί για "ΥΨΗΛΗΣ". Το κινητό κάνει πιό γρήγορη λήψη. Διαφορα στην ταχύτητα θα βρεις και σε ληψη Mobile μεγέθους. Η διαφορά απο High resolution σε VGA res, είναι αμελητέα ως προς το χρόνο λήψης. Και μην ξεχνάς τη χρήση του Flash όταν βρίσκεσαι σε δωμάτιο. Θα βοηθήσεις πολύ την καμερα σου. Σε εξωτερική νυχτερινή λήψη το φλας είναι ουσιαστικά άχρηστο αν θελεις να φωτογραφίσεις κάποιο τοπίο (στην πολη ας πουμε), και ειδικά σε τέτοιες φώτο, μην περιμένεις τρομερά αποτελέσματα απο απλή ψηφιακή κάμερα.

Α και μην ξεχάσω. Να προτείνεις στο θέμα σου να ειναι ακίνητο κατα την λήψη. Σε σκοτεινές φώτο είναι απαραίτητο. Στις φωτεινές δεν έχει μεγάλη σημασία.

Η καθυστέρηση εγγραφής στην κάρτα μνήμης είναι ένα άλλο επιπλέον "lag".

Πραγματικα στις τελευταίες SONY (έχω την P200) το Shutter Lag είναι μερικά δέκατα του δευτερολέπτου.Για βγάλε όμως μερικές φωτο της οθόνης της τηλεόρασης

(για κινούμενα γρήγορα θέματα) και τότε μάλλον θα δεις στις φωτο άλλα

από εκείνα που περίμενες...

Egw exw th dsc F707 kai eimai polu euxaristhmenos (enas logos pou epeleksa sony/ericsson auth th fora einai kai autos o logos) alla to mono parapono mou einai to shutter lag, opws swsta onomazete. Dior8w8hke omws sthn kataplhktikh 808... :rolleyes: ....

POte arage 8a bgalei kinhta me fako "Carl Zeiss" h SE???? ;)

Μονο οι δύ πτώτες συγκρίσεις μου φορτώνουν στο site δυστυχώς, αλλα είναι φανερό οτι υπάρχει διαφορά. Μου κάνει ομως εντύπωση η τάση προς το γαλάζιο του κλασσικου κ750. Η πραγματική του τάση είναι προς το ζεστό κίτρινο. Του τύπου πως του βγαίνουν προς το μπλε; Όπως και να έχει προσοχή θέλουν δύο σημεία. Πρώτον, όπως λέει και ο τύπος, γενικά σε εξωτεριό περιβάλλον, τα δύο K750 δεν παρουσίασαν διαφορές και Δευτερον αλλα σημαντικότερο βρίσκω αυτο που λέει στο τέλος. Για το w800 δεν έχουν κυκλοφορήσει Driver οπότε δεν επικοινωνεί το firmware του με το PC. Αληθευει αυτο?

Κι εμένα μου φάνηκαν περίεργες οι φωτογραφίες της RJ. Πράγματι πάνε λίγο προς το μπλέ, κάτι που δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ψάχνω να βρώ πάντως και άλλα τέτοια reviews. Οσο για τη σύνδεση του firmware του w800, δεν υπάρχουν ακόμα drivers.

Είμαι εντυπωσιασμένος επίσης απο την απόδοση της μπαταρίας,η οποία με Cosmote,άγγιξε τις 4 μέρες με 1 ώρα ομιλία και πολλά sms και να φανταστείτε οτι ακόμη δεν έχει στρώσει (είμαι στη 2η φόρτιση και δεν έχω συνδέσει καθόλου το USB καλώδιο).

Τέλος δεν μπορώ παρά να εκθειάσω τις άψογες νυκτερινές λήψεις με τη βοήθεια του εκτυφλωτικού ενσωματωμένου φλάς.

Πρόκειται όντως για το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ... :)

Η μπαταρία θα σε εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο ;)

Οι νυκτερινές λήψεις είναι οι καλύτερες που θα έχει κανεις σε σύγκριση με τα σημερινά κινητά. Δοκίμασε να τραβήξεις την πολη σου by night :)

Ο ανταγωνισμός όμως προβλέπεται σκληρός με την γενιά των 2Mp που έρχεται :shifty:

Κι εμένα μου φάνηκαν περίεργες οι φωτογραφίες της RJ. Πράγματι πάνε λίγο προς το μπλέ, κάτι που δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ψάχνω να βρώ πάντως και άλλα τέτοια reviews. Οσο για τη σύνδεση του firmware του w800, δεν υπάρχουν ακόμα drivers.

Αν δεν υπάρχουν drivers, τότε οι φίλοι που έχουν δηλώσει στο φορουμ οτι εκάναν την μετατροπή σε w800, πως καταφέρνουν και ανεβάζουν στο κινητό τα Mp3?

Αν δεν υπάρχουν drivers, τότε οι φίλοι που έχουν δηλώσει στο φορουμ οτι εκάναν την μετατροπή σε w800, πως καταφέρνουν και ανεβάζουν στο κινητό τα Mp3?

Μεσο card reader φιλε μου και πολυ ποιο γρηγορα απο το καλωδιο ;)

exo to k750i kai den mporo no energopiso th kamera anigo to portaki piso alla tipota den litoyrgi mpori kanis na boithsi giath eimai asxetos eyxaristo....

Αρχίζοντας απο το Α, υποθέτω οτι δεν προσπαθείς να λειτουργήσεις την κάμερα με κλειστό το κινητο ε;

Β. Η καμερα λειτουργεί ανοίγοντας το πορτάκι, αυτόματα.

Γ. Προσπάθησε να ενεργοποιήσεις την κάμερα (με ανοιγμένο το πορτάκι) απο το μενου (εκει που λεει κάμερα). Θα πρεπει οπωσδήποτε να ανοίξει η καμερα με αυτον τον τρόπο.

Δ. Αν λειτουργήσει απο το μενου η κάμερα, τότε πετάγεσαι μέχρι το κατάστημα που το αγόρασες και ζητάς αντικατάσταση ή σερβις γιατί το πορτάκι σου ΔΕΝ λειτουργει :(

Ε. Αν με ανοικτό κινητο/καπάκι και επιλογή της κάμερας απο το μενου, δεν ενεργοποιηθεί η λειτουγία, τότε όπως και στο Δ.!

Ζ. Δοκίμασε να σβήσεις το κινητο, να βγαλεις την μπαταρία και να την ξανατοποθετήσεις. Είναι μία τακτική που λύνει μερικά άλλα προβλήματα του κινητου και ποιός ξέρει. Μπορεί να γίνει τίποτα. Αλλιώς, σερβις (εγγυση εχεις βεβαια)...

Μεσο card reader φιλε μου και πολυ ποιο γρηγορα απο το καλωδιο ;)

Ναι σωστό. Υπάρχει και αυτη η λύση. Σε τι τιμές θα βρω ένα καλο card reader? Ποιο προτείνετε; ή μήπως υπάρχει ανάλογο forum?

Tthawth εισαι θεος ευγε μας λυνεις ολες τις αποριες!

πως μπορουμε να δουμε ποια εκδοση εχουμε? και ποια ειναι η τελευταια ξερει κανεις?ποσες ωρες πρεπει να διαρκεσει η πρωτη φορτιση?

Εχω και εγω την ιδια απορια.. Αν ξερει καποιος τι γινεται καλο θα ηταν να μας πει....

@chryant: Φιλε chryant, οταν αυτοσαρκαζεσαι δεν το κανεις σε βαρος καποιου παρα μονο του εαυτου σου, (αυτο-σαρκασμος)... Δεν καταλαβαινω τι σε πειραξε, εγω απλα ειπα οτι εψαχνα πολυ ωρα να βρω πως τραβας φωτογραφια και ειχα μπερδευτει με το εγχειριδιο... ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ. Δεν ειπα τιποτα εις βαρος σου. Ενταξει τωρα;

ok tote an ekana lathos (apologoume) :lol:

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Παιδιά μία ερώτηση γι αυτούς που το έχουν, για τα μηνύματα υπάρχουν και πάλι οι γνωστοί τυπικοί στάνταρ ήχοι ή μήπως έγινε κανά θάυμα και έχουμε επιλογή σε ότι θέλουμε ???

Ευχαριστώ :)

Life is good with what you love !!!

Ζητησα βοηθεια και αλλες φορες αλλα δυστυχως κανεις δεν ενδιαφερθηκε!!!!!!Δεν μπορω να κατεβασω τις επαφες μου στο fma.Εχει κανεις αλλος προβλημα?

egw efaga friki prox8es den 3ero ti eixe ginei...ksafnika anigo tin camera k paratiro to ena koumpi pou kanei zoom out d litourgouse katholou to alo litourgouse to in.... to patao to patao.... tpt .... e vgaino apo tin camera pao menu ksafnika vlepw d litourgei oute to 2-5-8-0 ta koumpia ta pe3ane sta kala kathoumena patao patao tpt...e to klino leww tha eftiaxe k sto pin pou mou zitaei arxizei apo 5 k d mporousa na mpw!!!!!! eleos d litourgouse to 5 e telos padon eftiaxe meta apo kana misaoro k douleyane ola ta koumpia pou fagane kolima mia xara ystera tin epomenh mera patao ta koumpia paly 2-5 klp k vlepw einai kolimena ksanapatao me tin 3h 3ekolisan kanane epafh.. tora d 3ero ti pezei exo r1a044 ola ok htane olo to kairo mono ayto to kako mou egine ala tora einai ola ok den exo provlima d pisteyo na htane k provlima firmware.. ti lete esys??? thelw na rotiso kai ti diafora exei apo mp3 se mp4.. xiroteri poiothta pio liga mb?? treli diafora sta mb h mikri diafora??? simferi na balo etsi ta mp3 moy? se mp4?? as mou pei kapios kai ayto to dvd to mobile pou tha to vro? kai pos to xirizomai einai eykolo ???

entaxei mporei na eimai gademeis...simera piga na paragilo tin karta mnimis apo to ebay ayti tin sandisk 512mb kai mou evgale item has ended ELEOSSS den exo katalabei omos to playstation mou kolaei me tis kartes mnimes tis stick pro duo??? mporo na tis sindeso sto playstation k na einai san memory card gia na kanw save?? d katalaba.... kati lei sandisk 512mb PSP kai kati grafei gia to playstation its better for ur playstation... as mou e3igisei kapoios...

2 pramata rotao kai eginan 2 selides me otinanai themata... rotao gia ta koumpia pou mou trone kolimata to 2-5-8-0 kai to - to plaino mou to ksanaekane gia 3h fora k tora einai kolimeno to klino to anigo tpt.... einai problima logismikou h hardware? ti na kanw? ystera rotao gia tis stick pou kolane me to playstation paizoune kai san memorycard?

Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

Ανακαλυψα οτι στο fma μου περναει μονο τις επαφες που ειναι στα αγγλικα.Εχω την πρωτη εκδοση του τηλ <<R1A044>>Λετε αυτο να φταιει????Καποιος να απαντησει παρακαλω.Ευχαριστω

• The title was changed to Sony Ericsson K750i