athanasios1112 Δημ. November 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2019 Ένας γνωστός μου αγόρασε το 7t. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει η γραμματοσειρά πχ σε roboto bold; ( Φυσικά χωρίς root). Υπάρχει εφαρμογή στο play store, που μπορεί να αλλάξει την γραμματοσειρά στα oneplus 7t; (Συγνώμη για το off topic). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Πρώτα δειγματα και πειραματισμού με gcam (custom ρυθμίσεις). Πρώτα stock και μετά gcam hdr+ (default shutter, 12 frames). Για να δειτε καλύτερα τις λεπτομέριες πατήστε download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Μέρα υπερέχει η stock. Νύχτα Gcam Rules. Μια καλή συμβουλή είναι Gcam για νυκτερινες φωτογραφίες και τα λοιπά με Stock. To EIS & To OIS συνεργάζονται καλά με τη Gcam? Ποια έκδοση Gcam έβαλες; Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Μέρα υπερέχει η stock. Νύχτα Gcam Rules. Μια καλή συμβουλή είναι Gcam για νυκτερινες φωτογραφίες και τα λοιπά με Stock. To EIS & To OIS συνεργάζονται καλά με τη Gcam? Ποια έκδοση Gcam έβαλες; Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Μπα. Και μέρα καλύτερη είναι η gcam όπως την έστησα. Δες τις σκιές που είναι πιο φωτισμένες (πχ στη πυλωτη-παρκινγκ) καθώς και καλύτερη λεπτομέρια. Την xcam beta 11 αλλά έχω custom ρυθμίσεις. Ακόμα βέβαια πειραματιζομαι. Ois πιστεύω δουλεύει όπως το είδα (night sight έβγαλα άνετα σε 1/3). Θα το τεσταρω σε λίγο αν όντως λειτουργεί. Βίντεο δεν έχω προλάβει να δω για eis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Μπα. Και μέρα καλύτερη είναι η gcam όπως την έστησα. Δες τις σκιές που είναι πιο φωτισμένες (πχ στη πυλωτη-παρκινγκ) καθώς και καλύτερη λεπτομέρια. Την xcam beta 11 αλλά έχω custom ρυθμίσεις. Ακόμα βέβαια πειραματιζομαι. Ois πιστεύω δουλεύει όπως το είδα (night sight έβγαλα άνετα σε 1/3). Θα το τεσταρω σε λίγο αν όντως λειτουργεί. Βίντεο δεν έχω προλάβει να δω για eisOk Oταν μπορέσεις στείλε τις τελικές ρυθμίσεις και με OIS/EIS/Video δοκιμασμένα, να πειραματιστούμε και εμείς. Να περάσουμε και εμείς όταν παραλάβουμε... Άσχετο εχω παραγγείλει με PDM Gearbest και έχει κολλήσει από 04.11 σε Ολλανδία- "Item awaiting for shipment" Ξέρει κανείς τι παίζει; Επίσης είναι κόκκινο 8/256. ΟΡ7 αυτό που περιμενω, με Οxygen OS. Έχει κάποια ιδιαίτεροτητα; Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Ok Άσχετο εχω παραγγείλει με PDM Gearbest και έχει κολλήσει από 04.11 σε Ολλανδία- "Item awaiting for shipment" Ξέρει κανείς τι παίζει; Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα έμεινε σε αυτό το στάτους 5 μέρες. Το παρήγγειλα 16/10 και μου ήρθε 7/11, οπότε υπομονή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Εμένα έμεινε σε αυτό το στάτους 5 μέρες. Το παρήγγειλα 16/10 και μου ήρθε 7/11, οπότε υπομονή!Εμένα είναι 7 μέρες σε αυτή την κατάσταση. Παραγγελία 28/10. Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Εμένα έμεινε σε αυτό το στάτους 5 μέρες. Το παρήγγειλα 16/10 και μου ήρθε 7/11, οπότε υπομονή! Και μενα καπου τόσο έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Και μενα καπου τόσο έκανε.εμένα κόλλησε 8 μέρες Ολλανδία και ακόμα εκεί είναι Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Νομίζω καλά τα πάει η Gcam όπως την έστησα. Χρησιμοποιώ μέρα stock vs gcam (έτσι για teaser). Πρώτα stock Δυστυχώς μας περιορίζουν αρκετά οι πραγματικά λειτουργικές ρυθμίσεις των gcam που δουλεύουν στην android 10 IMG_20191111_014641 by Andreas L., on Flickr IMG_20191111_014654 by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. November 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2019 Μπα. Και μέρα καλύτερη είναι η gcam όπως την έστησα. Δες τις σκιές που είναι πιο φωτισμένες (πχ στη πυλωτη-παρκινγκ) καθώς και καλύτερη λεπτομέρια. Την xcam beta 11 αλλά έχω custom ρυθμίσεις. Ακόμα βέβαια πειραματιζομαι. Ois πιστεύω δουλεύει όπως το είδα (night sight έβγαλα άνετα σε 1/3). Θα το τεσταρω σε λίγο αν όντως λειτουργεί. Βίντεο δεν έχω προλάβει να δω για eis Μέρα σαφώς Stock :!: Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Mπορει να επιβεβαιωσει καποιος αν υπαρχει εμφανης διαφορα (ποιοτητα σηματος,4G,ποιοτητα στις κλησεις,ακουστικη κλησεων κλπ) μεταξυ GM57AA & GM57BA? [δεν ρωταω για playstore bloatware κλπ γνωριζω τις διαφορες & το τι κανουν τα κινεζομαγαζα στην εκδοση 1900, με ενδιαφερει οτι εχει να κανει με τις κλησεις - σημα κλπ... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Mπορει να επιβεβαιωσει καποιος αν υπαρχει εμφανης διαφορα (ποιοτητα σηματος,4G,ποιοτητα στις κλησεις,ακουστικη κλησεων κλπ) μεταξυ GM57AA & GM57BA? [δεν ρωταω για playstore bloatware κλπ γνωριζω τις διαφορες & το τι κανουν τα κινεζομαγαζα στην εκδοση 1900, με ενδιαφερει οτι εχει να κανει με τις κλησεις - σημα κλπ...Κανείς δεν ξέρει να σου πει υπεύθυνα Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Νομίζω καλά τα πάει η Gcam όπως την έστησα. Χρησιμοποιώ μέρα stock vs gcam (έτσι για teaser). Πρώτα stock Δυστυχώς μας περιορίζουν αρκετά οι πραγματικά λειτουργικές ρυθμίσεις των gcam που δουλεύουν στην android 10 IMG_20191111_014641 by Andreas L., on Flickr IMG_20191111_014654 by Andreas L., on FlickrΠοια έκδοση Gcam έβαλες και με.τι ρυθμίσεις; Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 (edited) Με τον εως τώρα πειραματισμό έχω καταλήξει σε δύο. Μια για ημερήσιες και μια για νυχτερινές (μπαίνουν παράλληλα). Δυστυχώς αυτές που δουλεύουν σε android 10 δεν μας δίνουν και πολλές επιλογές (πχ λειτουργικό denoise για διαφορετικό nr ανα επίπεδο iso). Οπότε πιστεύω στο μέλλον θα έχουμε καλύτερες εκδόσεις με περισσότερες ρυθμίσεις. Προτείνω να τραβάτε μόνιμα με hdr+ enhanced (την δεξιότερη επιλογή) εκτός και αν τύχει να χρειάζεται αστραπιαία ληψη (οπότε βάζετε την μεσαία) Ημερήσιες Gcam: https://drive.google.com/file/d/10p4MODZs1btP83-5Uajq5t42TEAanzvC/view?usp=sharing Ρυθμίσεις (screenshot): https://drive.google.com/drive/folders/1tf7rHHyeThAIJc5SxUUirxnvotWFwRgx?usp=sharing Έχει πολύ λιγότερο παστέλιασμα από τη στοκ. Επειδη τώρα την στήνω, δεν ξέρω αν θέλει μια σκάλα κάτω το sharpening. Χαμηλότερος φωτισμός (indoor ή νυχτερινές) Gcam: https://drive.google.com/file/d/1-_F6TTUVDzBfsmdDhSvELPddlG3h9k7I/view?usp=sharing Ρυθμίσεις (αρχείο xml): https://drive.google.com/file/d/10kjR5I00ClaG_VisyoLA8S2wqxgYCrac/view?usp=sharing Ίσως θέλει ενα κλικ κατω το saturation. Δεν έχω καταλήξει (είναι και υποκειμενικό άλλωστε). Βέβαια όταν είναι εντελώς σκοτάδια (μαύρη οθόνη) εκεί η στοκ με το night mode της είναι καλύτερη. Σε όλες τις άλλες συνθηκες προτιμώ την gcam (ειδικά πρόσωπα) Για το πως περνάτε το xml δείτε εδώ: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/ Edited November 17, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Με ακουστικά ενσύρματα, το επίπεδο ήχου χαμηλά στο 1 ή 2 η μουσική ακούγεται χαμηλά, και στην κλήση ο συνομιλητής ακούγεται πάρα πολύ δυνατά. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Με ακουστικά ενσύρματα, το επίπεδο ήχου χαμηλά στο 1 ή 2 η μουσική ακούγεται χαμηλά, και στην κλήση ο συνομιλητής ακούγεται πάρα πολύ δυνατά. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε κανονική κλήση έχεις θέματα με την ποιότητα κλήσης; Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Σε κανονική κλήση έχεις θέματα με την ποιότητα κλήσης; Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε κανονική κλήση είναι δυνατά,και η ρύθμιση στο χαμηλό.στην ουσία η ένταση λειτουργεί κανονικά μόνο στην μουσική Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Καλή θήκη; Προτάσεις; Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τον εως τώρα πειραματισμό έχω καταλήξει σε δύο. Μια για ημερήσιες και μια για νυχτερινές (μπαίνουν παράλληλα). Δυστυχώς αυτές που δουλεύουν σε android 10 δεν μας δίνουν και πολλές επιλογές (πχ λειτουργικό denoise για διαφορετικό nr ανα επίπεδο iso). Οπότε πιστεύω στο μέλλον θα έχουμε καλύτερες εκδόσεις με περισσότερες ρυθμίσεις. Προτείνω να τραβάτε μόνιμα με hdr+ enhanced (την δεξιότερη επιλογή) εκτός και αν τύχει να χρειάζεται αστραπιαία ληψη (οπότε βάζετε την μεσαία) Ημερήσιες Gcam: https://drive.google.com/file/d/10p4MODZs1btP83-5Uajq5t42TEAanzvC/view?usp=sharing Ρυθμίσεις (screenshot): https://drive.google.com/drive/folders/1tf7rHHyeThAIJc5SxUUirxnvotWFwRgx?usp=sharing Έχει πολύ λιγότερο παστέλιασμα από τη στοκ. Επειδη τώρα την στήνω, δεν ξέρω αν θέλει μια σκάλα κάτω το sharpening. Χαμηλότερος φωτισμός (indoor ή νυχτερινές) Gcam: https://drive.google.com/file/d/1-_F6TTUVDzBfsmdDhSvELPddlG3h9k7I/view?usp=sharing Ρυθμίσεις (αρχείο xml): https://drive.google.com/file/d/10kjR5I00ClaG_VisyoLA8S2wqxgYCrac/view?usp=sharing Ίσως θέλει ενα κλικ κατω το saturation. Δεν έχω καταλήξει (είναι και υποκειμενικό άλλωστε). Βέβαια όταν είναι εντελώς σκοτάδια (μαύρη οθόνη) εκεί η στοκ με το night mode της είναι καλύτερη. Σε όλες τις άλλες συνθηκες προτιμώ την gcam (ειδικά πρόσωπαΤο XML το πέρασες μέσα στην εφαρΜογη??? Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Καλή θήκη; Προτάσεις; Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το XML το πέρασες μέσα στην εφαρΜογη??? Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το βάζεις στο φάκελο Gcam/Configs και μετα διπλο ταπ κατω απο το κλειστρο για να το επιλέξεις. Δες εδώ για πιο αναλυτικα https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/settings09/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 καλημερα, σε κινητο αγορασμενο απο κινα με global, γινεται χωρις ρουτ να σβησω την global. και να βαλω την ευρωπαικη;μετα οι αναβαθμισεις θα ειναι πανω στην ευρωπαικη;παρακαλω να απαντησει οποιος το εχει κανει με επιτυχια και να μου πει και τον μπουσουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 καλημερα, σε κινητο αγορασμενο απο κινα με global, γινεται χωρις ρουτ να σβησω την global. και να βαλω την ευρωπαικη;μετα οι αναβαθμισεις θα ειναι πανω στην ευρωπαικη;παρακαλω να απαντησει οποιος το εχει κανει με επιτυχια και να μου πει και τον μπουσουλα. Οποία rom έχεις για αυτήν παίρνεις αναβαθμίσεις Αν βάλεις ευρωπαϊκή θα παίρνεις για αυτήν μόνο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Οποία rom έχεις για αυτήν παίρνεις αναβαθμίσεις Αν βάλεις ευρωπαϊκή θα παίρνεις για αυτήν μόνο. okey,πως βαζω την ευρωπαικη χωρις ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 νεο update 10.0.2... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 (edited) Μόλις άνοιξα το κινητό. Παρέλαβα προχθές. Κόκκινο 8/256. Η κάμερα μετριότητα (τώρα κάνω τις αναβαθμίσεις, το βράδυ θα περάσω GCAM). Στα λοιπά κορυφή. Ελπίζω με τις αναβαθμίσεις να φτιάξει η κάμερα του. Απευθείας σύγκριση με Huawei P20 Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 21, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts