Jump to content

OnePlus 7

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το 7 το βρίσκω πολύ καλό και σε πολύ καλή τιμή σε αντίθεση με το pro. Θεωρώ ότι έχει αρκετά καλύτερα σημεία από το 6τ, όπως ufs 3, stereo με atmos, πιο γρήγορο δαχτυλικό,855. Αν βγει 7τ δεν νομίζω να είναι τόσες πολλές οι διαφορές από 7.

Σαν κάτοχος 6 και αν δεν μου είχε φέυγει η λόξα να αλλάζω συνέχεια κινητά θα το χτυπούσα. Αλλά τώρα θέλω να κρατήσω το 6αρι μου 2 χρόνια.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Αν δεν είχε notch, θα ήταν τέλειο και εγώ προσωπικά θα το είχα ήδη πάρει.

Αν βγει 7Τ ίδιο με το 7 + όχι notch, θα είναι καταπληκτική πρόταση. Σε αυτό ελπιζω εγώ.

• Απαντήσεις 905
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Αν δεν είχε notch, θα ήταν τέλειο και εγώ προσωπικά θα το είχα ήδη πάρει.

Αν βγει 7Τ ίδιο με το 7 + όχι notch, θα είναι καταπληκτική πρόταση. Σε αυτό ελπιζω εγώ.

Το notch δεν ξέρω αν το συνήθισα αλλά δεν το προσέχω πια. Αν και από την αρχή δεν με πολυπείραζε. Βέβαια μεταξύ pop κάμερας και notch, επιλέγω notch.

το 7 6/128 στα 550 νομίζω είνια αρκετά καλή τιμή. Μετά αν πας στην έκδοση 8/256 στα 600 αρχίζεις και σκέφτεσαι το 7 pro σαν "έλα μωρέ άλλα 100" ώστε να πείσεις τον εαυτό σου.

Edited by bill_phone

Πωπω. Αυτό το drop ειναι κάτι παραπάνω από εμετός στα μάτια μου. Γενικά θα προτιμούσα ένα φυσιολογικό νοτς από αυτό. Δεν το αντέχω τόσο μικρό τραβάει όλη τη προσοχή μου.

Γενικά φάνηκε πάντως απίστευτα σμουθ. Η κάμερα πάντως λογικά θα είναι ακόμα χειρότερη από το προ. Αναρωτιέμαι αν θα είναι σε επίπεδα galaxy S9(+)(που είναι χειρότερα στα μάτια μου από τη σειρά p της Huawei &mate 20pro).

Φαίνεται και πάλι πάντως το ρημαδακι το οξυτζεν ρε φίλε. Αναπνέει το κινητό. Είναι αλλιώς.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Καλησπέρα να ξανά ρωτήσω μετά από αρκετό καιρό, τα θέματα έχουν λυθεί στην pie; ή μια από τα ίδια; Προτείνετε να κάνω την κάνω την αναβάθμιση; Καθώς έχω και μια μικρή φθορά λόγο παλαιότητας στην μπαταρία. Ευχαριστώ

Την Τρίτη καρτέρι..μόλις το δώσουνε πέφτει παραγγελία..7 απλό και είμαστε κομπλέ..το pro πρέπει να είναι λίγο δύσχρηστο στο χέρι κ λίγο βαρύ..γιατί κ το κράτημα στο χέρι είναι αρκετά σημαντικό..

Περιμένουμε εντυπώσεις από όσους το πάρουν. Pekti κανε μας και μια σύγκριση με το 5t και αν αξίζει η αλλαγή γιατί και εγώ το σκέφτομαι να το πάρω..
:respect:

Περιμένουμε εντυπώσεις από όσους το πάρουν. Pekti κανε μας και μια σύγκριση με το 5t και αν αξίζει η αλλαγή γιατί και εγώ το σκέφτομαι να το πάρω..
Σίγουρα θα αξίζει απο το 5T. Καλύτερος stereo ήχος, ufs 3.0 μνήμες, σίγουρα μερικά σκαλιά καλύτερη οθόνη και πιο full screen εμπειρία έστω και με notch τύπου σταγόνας και σίγουρα καλύτερη κάμερα. Βέβαια εάν ακολουθείς πίστα την Oneplus, ισως θα μπορούσες να περιμένεις μέχρι Οκτώβριο για τα επόμενα μοντέλα.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• 2 weeks later...

Λοιπόν έχω παραλάβει και το έχω στήσει. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Ποιότητα κατασκευής άριστη, ταχύτητα super και η κάμερα αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με το 5t. Αν και είναι ακόμα νωρίς, δείχνει πολύ καλή και η μπαταρία. Μου έκανε εντύπωση πως στο πορτάκι που μπαίνει η sim, υπάρχει ένα λαστιχάκι για αδιαβροχοποίηση, που δεν υπήρχε στο 5t. Φαίνεται ότι όντως έχει γίνει δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα και ας μην έχει πιστοποίηση.

Στάλθηκε από το GM1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου είχα απογοητευθεί νόμιζα ότι όλοι πήγανε για το pro και ότι αυτό δεν θα κυκλοφορήσει πολύ ελπίζω να κάνω λάθος γιατί μου αρέσει πολύ αυτή η συσκευή και είμαι στο τσακ για να κάνω την αγορά του

Φίλε μου είχα απογοητευθεί νόμιζα ότι όλοι πήγανε για το pro και ότι αυτό δεν θα κυκλοφορήσει πολύ ελπίζω να κάνω λάθος γιατί μου αρέσει πολύ αυτή η συσκευή και είμαι στο τσακ για να κάνω την αγορά του
Δεν μου άρεσε το pro λόγω κυρτής οθόνης και μεγέθους. Είναι σαν τηλεκοντρόλ. Από την άλλη σίγουρα θα ήθελα την καλύτερη ανάλυση οθόνης και τα 90hz. Το κινητό πάντως για τα 600 ευρώ που κοστίζει αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί

Αν σου είναι εύκολο πες μου πώς είναι το δακτυλικό αποτύπωμα η οθόνη και ο ήχος κλήσεις όταν μπορέσεις και γενικά όταν μπορέσεις πες μου τα θετικά και τα αρνητικά της συσκευής επίσης από που το πήρες; σε ευχαριστώ πολύ

Από το επίσημο κατάστημα το αγόρασα. Το δαχτυλικό αποτύπωμα σίγουρα δεν είναι όσο γρήγορο ήταν του 5t που ήταν στην πλάτη, όμως είναι αρκετά γρήγορο. Μου φαίνεται ότι στην πλάτη με βόλευε πιο πολύ πάντως. Ίσως είναι μέχρι να το συνηθίσω. Πολύ καλή οθόνη και ήχος.

Θέλω να σου κάνω και άλλες 2 ερωτήσεις με την απουσία του notification led έχεις βρει καμία λύση; επίσης όταν είναι σβηστη η οθόνη έχει την δυνατότητα με διπλό πάτημα στην οθόνη να ενεργοποιηθεί και μετά να βάλεις το δακτυλικό αποτύπωμα; σε έχω ζαλίσει αλλά σε ευχαριστώ για της απαντήσεις σου

Έχει και επιλογή με διπλό πάτημα να ανάβει η οθόνη, αλλά και επιλογή με μονό πάτημα να σου βγάζει το δαχτυλικό να πατήσεις πάνω. Το ένα απενεργοποιεί το άλλο όμως. Υπάρχει και η επιλογή να σηκώνεις λίγο το τηλέφωνο και να σου δείχνει το ρολόι και από κάτω το δαχτυλικό. Βέβαια φαντάζομαι ότι αυτές οι επιλογές δεν είναι νέες και υπήρχαν και στο 6t

Δέν είχα ποτέ μου oneplus είμαι πάντα με samsung και φοβάμαι λίγο την μετάβαση γι'αυτό και έχω τόσες απορίες

Καλημέρα.

Μετά από 3 χρόνια με το LG G5, κι ενώ γλυκοκοιτάω εδώ και χρόνια την ΟΡ, ξύπνησα αποφασισμένος να αγοράσω σήμερα το OP7 8GB.

Στο site, όμως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Επικοινώνησα μέσω mail και μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προφανώς και έχουν ρίξει το βάρος τους στο PRO μοντέλο... Κρίμα.

Στο banggood έχουν σε pre-order την έκδοση 8/256 στα 451ευρω με το κουπόνι BGOP78256G μαζί με priority και αποστολή στις 25 Ιουνίου σε μαύρο και κόκκινο 150ευρω κάτω από το επίσημο site. Δεν το λες και κακό...

Στο banggood έχουν σε pre-order την έκδοση 8/256 στα 451ευρω με το κουπόνι BGOP78256G μαζί με priority και αποστολή στις 25 Ιουνίου σε μαύρο και κόκκινο 150ευρω κάτω από το επίσημο site. Δεν το λες και κακό...
Έναν χρόνο εγγύηση βέβαια, αλλά και 1/4 της τιμής κάτω. Αξίζει το ρίσκο πιστεύω. Τώρα ειδικά που δεν είναι διαθέσιμο από το ευρωπαϊκό κατάστημα

Έναν χρόνο εγγύηση βέβαια, αλλά και 1/4 της τιμής κάτω. Αξίζει το ρίσκο πιστεύω. Τώρα ειδικά που δεν είναι διαθέσιμο από το ευρωπαϊκό κατάστημα

Για μένα δεν τίθεται θέμα ρίσκου από την στιγμή που παίρνεις oneplus και όχι ulefone. 150 ευρώ δεν είναι καθόλου λίγα χρήματα για το ίδιο ακριβώς προϊόν με την μόνη διαφορά στον φορτιστή. Θα προτιμούσα όμως την 6/128 έκδοση που θα είναι σαφώς πιο φτηνή και ίσως κάτω από τα 400ευρω.

Για μένα δεν τίθεται θέμα ρίσκου από την στιγμή που παίρνεις oneplus και όχι ulefone. 150 ευρώ δεν είναι καθόλου λίγα χρήματα για το ίδιο ακριβώς προϊόν με την μόνη διαφορά στον φορτιστή. Θα προτιμούσα όμως την 6/128 έκδοση που θα είναι σαφώς πιο φτηνή και ίσως κάτω από τα 400ευρω.

Υπομονή και σε λίγους μήνες θα πάει η τιμή εκεί που πρέπει..

:respect:

• The title was changed to One plus 7 unreasponsable touch screen after replacement