Xourxoulitsos Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Συνήθως σε τέτοια σημεία βάζουν χοντρό πλαστικό πάνω στον τοίχο... Δεν είναι και πολύ ωραίο αλλά το προφυλάσσει Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 σαν μουσαμα??? οχι δεν γινεται,δυστυχως.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 εμενα το δωματιο μου (το οποιο ειναι καινουριο λογο μετακομισης) ειναι ξενερωτο.. πρεπει να το αλλαξω και μαλιστα γρηγορα. Καταρχας θελω να κανω κανενα ομορφο grafity στον τοιχο του κρεβατιου μου, κ να βαλω μερικες αφισουλες, πιστευω οτι θα αλλαξει ριζικα.. και φυσικα αργοτερα θα παρω μερικα μικροπραγματακια για να γινει πιο "δικος μου" χωρος.. :) Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 FREAK_OF_NATURE μπορείς να βάλεις μια λεπτή σανίδα απο ξύλο που να είναι στο χρώμα της βιβλιοθήκης!! Δε νομίζω πως θα αφήνει σημάδια.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 οχι,αλλα...1ον που θα βρω το ιδιο ακριβως χρωμα ξυλου 2ον. μπορει να μην αφηνει σημαδια στον τοιχο,αλλα θα εχει χτυπηματακια μετα απο λιγους μηνες 3ον.δεν ταιριαζει με τον χωρο μου:( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2008 Κάτι που είχα κάνει εγώ ήταν να κολλήσω στην καρέκλα αφρολέξ..Έτσι όποτε ακούμπαγε η καρέκλα στον τοίχο ερχόταν σε επαφή με το αφρολέξ..Το είχα κολλήσιε αν θυμάμαι γιατί πάνε και κάποια χρόνια με ταινία διπλής όψης.. Ελπίζω να βοήθησα... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlexles Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 εγω εδω και ενα μηνα μενω μονος μου. νοικιασα σπιτι ακριβως στο ιδιο κτηριο με τη δουλεια μου.τα βασικα επιπλα που εβαλα ειναι αφτα που μου εμειναν απο τοτε που σπουδδαζα. αλλα μεχρι τελοσ καλοκαιριου θα παρω καινουργια απο ικεα βεβαια. με εχει βολεψει τρομερα. τωρα αν παω διακοπες συν τα σαββατοκυριακα που φευγω με βλεπω απο χειμωνα να το διακοσμησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 μια ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα.. εσπασε το πομολο μιας πορτας και τωρα αυτη δεν ανοιγει...θα πρεπει να την σπασω ή υπαρχει και αλλος τροπος? βιδες για να βγαλω το πομολο δεν υπαρχουν... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 μια ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θεμα.. εσπασε το πομολο μιας πορτας και τωρα αυτη δεν ανοιγει...θα πρεπει να την σπασω ή υπαρχει και αλλος τροπος? βιδες για να βγαλω το πομολο δεν υπαρχουν... Αν ειναι κλειδωμενη φωναξε εναν κλειδαρα να κανει "διαρρηξη" αλλα και χωρις να ειναι κλειδωμενη μπορει να στην ανοιξει με τον κλασσικο τροπο. Αν παλι δεν θες κλειδαρα προσπαθησε με πενσα ή καβουρα να πιασεις τον μηχανισμο και να τον γυρισεις ωστε να μαζεψεις την "γλωσσα" και να ανοιξει!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 ειναι εσωτερικη πορτα..για να πιασω τον μηχανισμο το πομολο πως θα φυγει? να το τραβηξω με δυναμη? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 ειναι εσωτερικη πορτα..για να πιασω τον μηχανισμο το πομολο πως θα φυγει? να το τραβηξω με δυναμη? Αμα δεν μας δειξεις και την "αβαρια" που επαθες ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβουμε!! Αν ειναι ετσι οπως το εχω εγω στο μυαλο μου τοτε ετσι οπως ειναι σπασμενο το πομολο τοτε ναι με την βοηθεια ενος κατσαβιδιου το τραβας και μετα με την πενσα γυρνας τον μηχανισμο. Μπορει να ειναι και βλακιες ολα αυτα, αλλα χωρις εικονα δυσκολο να καταλαβω ακριβως το προβλημα! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Γεια σας. Στο δωμάτιό μου έχω ένα φωτιστικό στο ταβάνι (κρεμαστό) που πλέον χρειάζεται αλλαγή λόγω φθοράς των πλαστικών τοιχωμάτων του. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος απο τον φωτισμό. Γενικά ο φωτισμός σ'ένα χώρο είναι πολύ σημαντικός, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Κι επειδή περνάω αρκετές ώρες στο δωμάτιο αυτό θέλω να με ξεκουράζει και να με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Τώρα που πρόκεται να το αλλάξω ψάχνω για κάτι που θα κάνει το δωμάτιο πιο ευχάριστο και θετικό απο υποτονικό. Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Σκεφτόμουν για μια ράβδο (enviromental friendly) στο ταβάνι αλλα δεν ξέρω εαν θα γεμίζει τον χώρο με φώς. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 για να μην ανοιγω νεο θεμα το λαμινειτ πατωμα,με χλωρινη μπορω να το καθαρισω???κανει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 http://www.emimikos.gr/shop/images/T/LAVA50_S-01.jpg καποια ιδεα σε ποιο μαγαζι στην θεσσαλονικη μπορω να το βρω??(οχι ονλαιν σοπς ,δεν εχουμε χρονο :p) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 http://www.emimikos.gr/shop/images/T/LAVA50_S-01.jpg καποια ιδεα σε ποιο μαγαζι στην θεσσαλονικη μπορω να το βρω??(οχι ονλαιν σοπς ,δεν εχουμε χρονο :p) Τα έχω δει στα καταστήματα Jumbo. Μάλιστα, πέρσι είχα αγοράσει ένα μπλε, αλλά δεν μου άρεσε και το έβγαλα από την πρώτη κιόλας μέρα.. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Τα έχω δει στα καταστήματα Jumbo. Μάλιστα, πέρσι είχα αγοράσει ένα μπλε, αλλά δεν μου άρεσε και το έβγαλα από την πρώτη κιόλας μέρα.. :happy: πηρα τελικα απο το "ανεκδοτο του ταξειδη" ειχε 2 μεγεθη,επελεξα το μεγαλο που ειχε και πιο πρωτοτυπο σχεδιο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Στην Πατρα υπαρχει κατι αντιστοιχο του ΙΚΕΑ εκτος απο ΝΕΟΣΕΤ?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Loukoumaki_ Δημ. October 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2009 Υπάρχει αυτό http://www.ideastores.gr/ Καλά πραγματάκια έχει και οι τιμές ποικίλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Χρειάζομαι κάποιες ιδέες για το πως να διακοσμήσω το δωμάτιο μου. Βασικά έχω πρόβλημα με τους τοίχους. Κάδρα δεν μου αρέσει να κρεμάσω. κάποια ιδέα σε αυτό? Σας ευχαριστώ Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 ταπετσαρια?μπα...α υπαρχουν επαγγελματιές που κανουν graffiti...εσυ τι ακριβως θες?θες επιπλα να τους καλυψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 όχι από έπιπλα είμαι οκ. εξάλου μιλάμε για υπνοδωμάτιο άρα δεν μπορούν να μπουν πολλά έπιπλα. για ταπετσαρία δεν το σκέφτομαι. θέλω κάτι πιο απλό και γρήγορο βασικά και αν γίνεται να μπορώ να το κάνω κι εγώ. Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Βαλε εκει 2-3 μεγαλου η μεσαιου μεγεθους poof. Αντι για καδρα βαλε τιποτα μεγαλες αφισες (απο συγκροτηματα η ταινιες η ο,τι αλλο θελεις) Βαλε κανα περιεργο φωτιστικο δαπεδου. Προτεινω να δωσεις στο δωματιο σου πολλα και ανοιχτα χρωματα. Εμενα π.χ. μ'αρεσει το μπλε, τοκιτρινο και το πορτοκαλι. Ενα δωματιο αλλαζει ακομα και απο την παπλωματοθηκη, τα μαξιλαρια και την κουρτινα. Επελεξε εντονα χρωματα τα οποια θα σου ανεβαζουν την διαθεση. Βασικα ειναι δσκολο να ξερει ο αλλος τι σου αρεσει εσενα και τι ακριβως θελεις να αλλαξεις. Ριξε εκει και μερικα αρωματικα κερακια. my 2 cents Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 δεν ζητάω να μου πείτε ακριβώς τι να βάλω , σε τι χρώμα σχέδιο και τα λοιπά. αυτό θα το βρω, απλά δεν ξέρω με τι μπορώ να το διακοσμήσω, όσον αφορά τους τοίχους. Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 ταπετσαριες, αφισες, καδρα (που δεν σου αρεσουν οπως λες), τεχνοτροπιες. Υπαρχει κατι αλλο? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
think_2b Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Υπάρχουν και τα αυτοκόλλητα τοίχου...! Μπορεις να βρεις σε πολλά μεγέθη και πολλά σχέδια και χρώματα... έχει και στο ikea! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts