r31134 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Όποιος έχει δουλέψει ασύρματη φόρτιση δε την αλλάζει με τίποτα. 5 χρόνια τη χρησιμοποιώ από εποχή S6 Edge+ και είναι τεράστια ευκολία. Ούτε να ψάχνεις το βράδυ καλώδια, είσαι στο γραφείο το ακουμπάς, το παίρνεις οπότε θέλεις, συν ότι προστατεύω τη μπαταρία της συσκευής. Ούτε τον fast wireless χρησιμοποιώ, αφού κάθε βράδυ θα το βάλω να φορτίσει ας κάνει και 3 ώρες, δε με απασχολεί.Συμφωνω 1000%. Αλλη φαση. Εγω εχω εναν flat Belkin 10w μοντελο f7u050 (σε αλλη συσκευη) με δικο του μετασχηματιστη και καλωδιο και δεν ξανασχοληθηκα με ενσυρματη φορτιση απο τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Είχα ξαναγράψει ούτε με nova launcher κατάφερα κάτι... Να υπάρχει κάποιος browser που μπορεί να δουλεύετε σε πλήρη οθόνη δεν το θέλω το ρολόι και την μπαταρία εκεί πάνω συνέχεια.. Στο s9 plus σε άφηνε να το κάνεις βέβαια εκεί είχες τις κάμερες στο πάνω περιθώριο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Μα δεν είναι τόσο χαοτική η διαφορά, δίπλα δίπλα τα έχω με Note 9 και 1 μήνα τώρα ποτέ δεν είπα πω πω μα πόσο μεγάλη διαφορά έχουν οι οθόνες. Είναι αυτό το κλικ που έχουν αλλάξει το οποίο ούτε κουράζει τα μάτια, είναι πιο φυσικά τα χρώματα, και όσο saturated χρειάζεται (γιατί ακόμα είναι). Εντάξει σίγουρα είναι θέμα συνήθειας δε λέω και έχει να κάνει και με το γεγονός ότι έρχομαι από άλλο κινητό. Απλά στην αρχή το σκεφτόμουν και έλεγα μήπως είναι η ιδέα μου, μετά ενεργοποίησα το vivid Αλλά όταν μπήκα στο Instagram μου σκαλωσα.. όλα γκρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Φρέσκα νέα από Γερμανό... Για ασφάλεια ένα χρόνο για s10 plus 320 ευρώ καλύπτουν για οθόνη αν σπάσει κ σε περίπτωση κλοπής αφού δεν βρεθεί μέσα σε ένα δίμηνο μου γυρίζουν το 50% απτά 1039..... Ουδέν σχόλιο.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Μολις μου ηρθε απορριπτικο για τα ear buds.. δεν ειχα κανει προπαραγγελια.. Μαλιστα ως κλασικος ελληναρας τους πηρα και τηλεφωνο και τους επα οτι απο τη στιγμη που εχω παρει το κεραμικο με το 1 tb μνημη τα δικαιουμαι ..με γραψανε κανονικα εννοειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Φρέσκα νέα από Γερμανό... Για ασφάλεια ένα χρόνο για s10 plus 320 ευρώ καλύπτουν για οθόνη αν σπάσει κ σε περίπτωση κλοπής αφού δεν βρεθεί μέσα σε ένα δίμηνο μου γυρίζουν το 50% απτά 1039..... Ουδέν σχόλιο.. Ντιπ χαζοι,290 εκανε στο s9plus η οθονη αυτοι θελουν 320? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Μολις μου ηρθε απορριπτικο για τα ear buds.. δεν ειχα κανει προπαραγγελια.. Μαλιστα ως κλασικος ελληναρας τους πηρα και τηλεφωνο και τους επα οτι απο τη στιγμη που εχω παρει το κεραμικο με το 1 tb μνημη τα δικαιουμαι ..με γραψανε κανονικα εννοειται Βάση κανονισμού δεν το δικαιούσαι ΑΛΛΑ επειδή έδωσες ένα σκασμό λεφτά κ εσύ θα έπρεπε να σε κάνει γαμπρό ο κορεατης Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Βάση κανονισμού δεν το δικαιούσαι ΑΛΛΑ επειδή έδωσες ένα σκασμό λεφτά κ εσύ θα έπρεπε να σε κάνει γαμπρό ο κορεατης έλα αστειεύεσαι τώρα? Μιλάμε για μια εταιρία με παγκόσμιες πωλήσεις. ο @garefal καλώς έγραψε περιπαιχτικά "ως Ελληνάρας¨και μπράβο του Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Βάση κανονισμού δεν το δικαιούσαι ΑΛΛΑ επειδή έδωσες ένα σκασμό λεφτά κ εσύ θα έπρεπε να σε κάνει γαμπρό ο κορεατης Θα του απαντησουν ομως οτι επιλογη του ειναι που πηρε το εν λογω μοντελο και η προωθητικη ενεργεια ειναι συγκεκριμενη. Τα ειχαμε πει αυτα πριν καν κυκλοφορησει το κινητο οτι αυτοι ειναι καλλυμενοι απο την στιγμη που και χρονικο οριο εχουν αναφερει. Τα χουμε πει καμια 200ρια φορες οτι οταν καποιος ενδιαφερεται για τα δωρα απο τις προπαραγγελιες πρεπει να ειναι γρηγορος στις παραγγελιες του καλως ή κακως. Εκτος αν ειχε κανει ο συμφορουμιτης πολυ πιο νωρις την προπαραγγελια και αργησε να του φερει την συσκευη ο πωλητης/καταστημα αγορας και αρα σε αυτη την περιπτωση θα επρεπε να μιλησει μαζι του. Να δουμε το καλοκαιρι με το Note10 τι δωρο προπαραγγελιας θα δωσουν και αν θα ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 έλα αστειεύεσαι τώρα? Μιλάμε για μια εταιρία με παγκόσμιες πωλήσεις. ο @garefal καλώς έγραψε περιπαιχτικά "ως Ελληνάρας¨και μπράβο του Το μισό ποστ μ είναι σοβαρό και το υπόλοιπο χιουμοριστικο.. Ναι ωραίο ήταν το σχόλιο του.. Οκ δεν το δικαιούται βάση κανονισμών αλλά απτην άλλη λες αμαρτία Ναμην του το δώσουν με 1700 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα του απαντησουν ομως οτι επιλογη του ειναι που πηρε το εν λογω μοντελο και η προωθητικη ενεργεια ειναι συγκεκριμενη. Τα ειχαμε πει αυτα πριν καν κυκλοφορησει το κινητο οτι αυτοι ειναι καλλυμενοι απο την στιγμη που και χρονικο οριο εχουν αναφερει. Τα χουμε πει καμια 200ρια φορες οτι οταν καποιος ενδιαφερεται για τα δωρα απο τις προπαραγγελιες πρεπει να ειναι γρηγορος στις παραγγελιες του καλως ή κακως. Εκτος αν ειχε κανει ο συμφορουμιτης πολυ πιο νωρις την προπαραγγελια και αργησε να του φερει την συσκευη ο πωλητης/καταστημα αγορας και αρα σε αυτη την περιπτωση θα επρεπε να μιλησει μαζι του. Να δουμε το καλοκαιρι με το Note10 τι δωρο προπαραγγελιας θα δωσουν και αν θα ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα. Κουβέντα κάνουμε μην εκνευρίζεσαι.. Συμφωνώ σε ότι λες.. Για την ασφάλιση που έγραψα πέρασε στο ντούκου χα χα Μια χαρά ξεκάθαρα ήταν κ τώρα με το Samsung members κ την διαδικασία.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Κουβέντα κάνουμε μην εκνευρίζεσαι.. Συμφωνώ σε ότι λες.. Για την ασφάλιση που έγραψα πέρασε στο ντούκου χα χα Μια χαρά ξεκάθαρα ήταν κ τώρα με το Samsung members κ την διαδικασία.. Μα δεν εκνευριστηκα πουθενα. Απλα δεν καταλαβα για ποιο λογο να παρει δωρεαν ενα promotion που τελειωσε επειδη πηρε την ακριβοτερη εκδοση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 έβαλες φωτό της απόδειξής σου και στην απόδειξη προπαραγγελίας αλλά και στην απόδειξη αγοράς; ή μονο στην απόδειξη αγοράς;Τους εστειλα με φωτο απο το κινητο την αποδειξη αγορας οχι εκει που γραφει για προπαραγγελιες αλλα στο αλλο διπλα στα δεξια...μου εστειλαν mail οτι επεξεργαζονται αυτα που τους εστειλα και μετα απο καμια εβδομαδα απαντησαν αρνητικα. Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Μα δεν εκνευριστηκα πουθενα. Απλα δεν καταλαβα για ποιο λογο να παρει δωρεαν ενα promotion που τελειωσε επειδη πηρε την ακριβοτερη εκδοση :) Αλλά κ σωστα να είχε κάνει την προπαραγγελια μέσα στην ημερομηνία που πρέπει κ καθυστερούσε η παράδοση αυτό θα φαινόταν στο email με την προπαραγγελια οπότε δεν θα τα έχανε... Αύριο δύσκολο να κάνουν παράδοση οπότε μου πάει για Δευτέρα ή Τρίτη τα buds ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τους εστειλα με φωτο απο το κινητο την αποδειξη αγορας οχι εκει που γραφει για προπαραγγελιες αλλα στο αλλο διπλα στα δεξια...μου εστειλαν mail οτι επεξεργαζονται αυτα που τους εστειλα και μετα απο καμια εβδομαδα απαντησαν αρνητικα. Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ίσως αν έβαζες την ίδια κ αριστερά κ δεξιά να σου απαντουσαν θετικά έτσι ήθελε. Ίσως τα έχασες μόνος σου δυστυχώς . Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 (edited) Ενδιαφερομε για αγορά smartwatch...δεν εχω δει κανενα απο κοντα...υπαρχει καποιο να μου προτείνετε; με ενδιαφερει να εχει σχετικα μεγαλη αυτονομια και να μην θελει φορτιση καθε μερα,επισης να ειναι αδιαβροχο. Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 5, 2019 by dhmhtrhs71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 εννοειται οτι δεν δικαιουμουν τα buds. Απλα καποοι απο οτι αναφερουν τα πηραν χωρις προπαραγγελια.. Δεν εδωσα βεβαια 1700 αλλα 800 μια και γυρισα στο public το παλιο κινητο ειχα κουπονι 200 E και εκοψα και τιμολογιο. Αν επαιρνα και τα Buds τοτε θα τους ζηταγα και ενα p30 για να εχω καλυτερες νυχτερινες.. ποτε δεν ξερεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Αλλά κ σωστα να είχε κάνει την προπαραγγελια μέσα στην ημερομηνία που πρέπει κ καθυστερούσε η παράδοση αυτό θα φαινόταν στο email με την προπαραγγελια οπότε δεν θα τα έχανε... Αύριο δύσκολο να κάνουν παράδοση οπότε μου πάει για Δευτέρα ή Τρίτη τα buds ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως αν έβαζες την ίδια κ αριστερά κ δεξιά να σου απαντουσαν θετικά έτσι ήθελε..Προσπαθησα να το ξανακανω και δεν με αφηνει λεγοντας πως το imei εχει ξαναχρησιμοποιηθει... Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Ενδιαφερομε για αγορά smartwatch...δεν εχω δει καπιο απο κοντα...υπαρχει καπιο να μου προτείνετε; με ενδιαφερει να εχει σχετικα μεγαλη αυτονομια και να μην θελει φορτιση καθε μερα,επισης να ειναι αδιαβροχο. Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έχω της xiaomi το stratos είναι κομπλέ συνδεδεμένο με Bluetooth δεν χάνει καμία κλήση μπορείς να διαβάσεις τα μην από fb κ τις ειδοποιήσεις κτλ. Είναι πλήρως αδιάβροχο μετράει σούπερ σε πισίνα σε ελεύθερο.. Οθόνη κάνει τη δουλειά της είναι μια καλή οικονομική λύση περνάς κ τραγούδια να. Ακούς με. Ακουστικά Bluetooth. Κ το Samsung watch είναι πιο ακριβό αλλά απαντάς κ μιλάς όταν σε παίρνουν τηλέφωνο έχει δυνατή οθόνη Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Εγώ έχω της xiaomi το stratos είναι κομπλέ συνδεδεμένο με Bluetooth δεν χάνει καμία κλήση μπορείς να διαβάσεις τα μην από fb κ τις ειδοποιήσεις κτλ. Είναι πλήρως αδιάβροχο μετράει σούπερ σε πισίνα σε ελεύθερο.. Οθόνη κάνει τη δουλειά της είναι μια καλή οικονομική λύση περνάς κ τραγούδια να. Ακούς με. Ακουστικά Bluetooth. Κ το Samsung watch είναι πιο ακριβό αλλά απαντάς κ μιλάς όταν σε παίρνουν τηλέφωνο έχει δυνατή οθόνηOk ευχαριστω...εχει και μια προσφορα ενα honor το πλαισιο στα 139€ τωρα μου ηρθε email...αλλα θα δω και αυτο που μου λες. Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 εννοειται οτι δεν δικαιουμουν τα buds. Απλα καποοι απο οτι αναφερουν τα πηραν χωρις προπαραγγελια.. Δεν εδωσα βεβαια 1700 αλλα 800 μια και γυρισα στο public το παλιο κινητο ειχα κουπονι 200 E και εκοψα και τιμολογιο. Αν επαιρνα και τα Buds τοτε θα τους ζηταγα και ενα p30 για να εχω καλυτερες νυχτερινες.. ποτε δεν ξερεις Ναι αλλα αυτοι που το ανεφεραν ειχαν κανει την αγορα τον προηγουμενο μηνα,οχι τον Απριλιο αυτο ειναι το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Ναι αλλα αυτοι που το ανεφεραν ειχαν κανει την αγορα τον προηγουμενο μηνα,οχι τον Απριλιο αυτο ειναι το θεμα. Μα και εγω 16 Μαρτη το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Ντιπ χαζοι,290 εκανε στο s9plus η οθονη αυτοι θελουν 320? Δεν ξέρω και γω με ποια λογική ζητανε τόσα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Για smartwatch το Galaxy Watch είναι μονόδρομος. Δε μπορείς να βρεις καλύτερο σε συνεργασία και με το S10+. Όσον αφορά την ασφάλεια αυτή τη στιγμή το Public έχει την καλύτερη και την πιο συμφέρουσα. Πρέπει όμως να είναι από εκεί αγορασμένη η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sobebe Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Για smartwatch το Galaxy Watch είναι μονόδρομος. Δε μπορείς να βρεις καλύτερο σε συνεργασία και με το S10+. Όσον αφορά την ασφάλεια αυτή τη στιγμή το Public έχει την καλύτερη και την πιο συμφέρουσα. Πρέπει όμως να είναι από εκεί αγορασμένη η συσκευή. Θα συμφωνήσω μαζί σου....το galaxy watch είναι ότι καλύτερο πραγματικά όμως...Έχει πέσει κ η τιμή του λίγο....Και Έχει και ένα σκασμό λειτουργίες όπως και εφαρμογές....Και από οθόνη....απλά δεν υπάρχει....καταπληκτική οθόνη τόσο σε ευκρίνεια όσο και σε φωτεινότητα...ακόμη Και Κατίνα τον ήλιο....Και μπαταρία....3 μέρες ανοικτά σχεδόν όλα τα πάει.... Αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Για smartwatch το Galaxy Watch είναι μονόδρομος. Δε μπορείς να βρεις καλύτερο σε συνεργασία και με το S10+. Όσον αφορά την ασφάλεια αυτή τη στιγμή το Public έχει την καλύτερη και την πιο συμφέρουσα. Πρέπει όμως να είναι από εκεί αγορασμένη η συσκευή. 320 σίγουρα δεν τα εδινα στο Γερμανό έλεος δηλαδή για ασφαλεια... Θέλω να αλλάξω κάποια στιγμή απτό στρατός ίσως στο watch Αλλά ναι μεν μαρεσει που θα μιλάω απτό ρολόι κ η καλύτερη οθόνη αλλά πέφτεις λίγο σε μπαταρία.. Οκ youtube δεν θα κάτσεις να δεις στο ρολόι.. Σε κολυμβητήριο το καλοκαίρι που είχε ένας το watch δεν μετρούσε σωστά ενώ το στρατός ήταν σούπερ σε ελεύθερο δεν ξέρω αν διορθώθηκε με update Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Μα και εγω 16 Μαρτη το πηρα Υπαρχουν ατομα που ειχαν κανει οντως παραγγελια σε αυτο το διαστημα και τους εστειλαν τα ακουστικα. Το θεμα ειναι ομως οτι τρεχα γυρευε πως να βγαλεις ακρη γιατι μπορει να σου πουν οπως εγραφαν στην ανακοινωση οτι τελειωσε το αποθεμα πχ. Το μονο που μπορω να σκεφτω οτι μπορεις να κανεις αν θες να το πας παραπερα το θεμα ειναι να βρεις ενα συμφορουμιτη απο εδω που παρελαβε τα ακουστικα με παραγγελια κοντα στην δικη σου ημερομηνια και να παρεις στην Samsung να τους κανεις παραπονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts