xroikon_46 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Ρε παιδιά να ρωτήσω κατέβασα την εφαρμογή holey light αλλα από ότι είδα δεν μπορει να δουλέψει καθαρα σαν led notification, δλδ να αναβοσβήνει γύρω από την κάμερα, ακόμη και αν το aod είναι ανοιχτό. Εξάλλου αν έχεις ανοιχτό το aod τι να το κάνεις το λαμπακι? Λέω κάτι λαθος? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Ρε παιδιά να ρωτήσω κατέβασα την εφαρμογή holey light αλλα από ότι είδα δεν μπορει να δουλέψει καθαρα σαν led notification, δλδ να αναβοσβήνει γύρω από την κάμερα, ακόμη και αν το aod είναι ανοιχτό. Εξάλλου αν έχεις ανοιχτό το aod τι να το κάνεις το λαμπακι? Λέω κάτι λαθος? Αν πετύχεις τις ρυθμίσεις δουλεύει οκ κ δεν μένει ανοιχτή η aod.... Είπα Ναμη ασχοληθώ ξανά με φλασαρισματα κτλ οπότε κάθομαι στα αυγά μου κ περιμένω πότε θα έχει όρεξη η κοσμοτε Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Εξάλλου αν έχεις ανοιχτό το aod τι να το κάνεις το λαμπακι? Λιγοτερη καταναλωση μπαταριας λογικα αν λειτουργει σωστα το λαμπακι(δεν εχω περασει την συγκεκριμενη εφαρμογη ομως και δεν γνωριζω πως λειτουργει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Ερχονται με το Update Σεπτεμβριου: New camera features from the Galaxy Note 10.---->>> https://www.sammobile.com/news/latest-galaxy-s10-software-update-note10-camera-features/Ελπίζω να φτιάξουν κάπως την κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και να αποδίδει καλά γιατί τώρα χωλαίνει. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Ελπίζω να φτιάξουν κάπως την κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και να αποδίδει καλά γιατί τώρα χωλαίνει. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την μπροστινξ θα έρθει night mode στην κάμερα στην νυχτερινή για την πίσω δεν ξέρω αν θα δώσουν βελτιώση.. Θα φέρει κ θόλωμα στο βίντεο κάτι που ήθελα να έχω κ στο κινητό γιατί έχω στη dslr Βγήκε φήμη για s11 ότι θα έχει 100 megapixel αναδίπλωση κτλ. Αλλά μέχρι να βγει δηλώνω αδιάφορος... Χα χα ελπίζω κ μετά να συνεχίσει Ναμη με νοιάζει λόγω της dslr μου Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Παιδιά καλημέρα να κάνω μια ερώτηση, πήγα και είδα χτες στο κινητό από κοντά και σε κουβέντα που έπιασα με τον υπάλληλο εκεί μου είπε ότι θα πάρει σε επόμενη αναβάθμιση την δυνατότητα να φορτίζει το τηλ με 40w όπως το π30. Υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο; ή απλά μου το είπε για να κάνει την πώληση; (δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο προς θεού) Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Παιδιά καλημέρα να κάνω μια ερώτηση, πήγα και είδα χτες στο κινητό από κοντά και σε κουβέντα που έπιασα με τον υπάλληλο εκεί μου είπε ότι θα πάρει σε επόμενη αναβάθμιση την δυνατότητα να φορτίζει το τηλ με 40w όπως το π30. Υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο; ή απλά μου το είπε για να κάνει την πώληση; (δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο προς θεού) Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τρελανε μας τωρα!!!!:D:D:D:D:D:D:D Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Μόλις ήρθε το September Patch Update Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 (edited) Παιδιά καλημέρα να κάνω μια ερώτηση, πήγα και είδα χτες στο κινητό από κοντά και σε κουβέντα που έπιασα με τον υπάλληλο εκεί μου είπε ότι θα πάρει σε επόμενη αναβάθμιση την δυνατότητα να φορτίζει το τηλ με 40w όπως το π30. Υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο; ή απλά μου το είπε για να κάνει την πώληση; (δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο προς θεού) Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol::lol::lol:δεν σου είπε οτι θα πληρώσεις 50 ευρω για τον φορτιστή όμως όταν κυκλοφορήσει. Edited September 27, 2019 by guy_fawkes Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 the tyger meaning Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Τρελανε μας τωρα!!!!:D:D:D:D:D:D:D ετσι μου ειπε απλα επειδη δεν γνωριζω αν ειναι θεμα Hardware ή software γιαυτο ειπα να ρωτησω εδω μηπως ξερει καποιο παιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferb Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Δεν εχει ακουστεί κάτι για τη φορτιση.Δυστυχως Παράθεση GALAXY S3,S4,S5, LG G3,GALAXY A5 και τωρα s10+:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Μόλις ήρθε το September Patch Update Παιδια να αναφερετε και απο που το εχετε αγορασει το κινητο και τον παροχο,γιατι δεν παιρνουν ολες οι συσκευες ταυτοχρονα το καθε μηνιαιο update. Ορισμενοι εχουμε κολλησει εδω και ποσο καιρο στο update Ιουλιου με Ελληνικα s10 με cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Μόλις μου ήρθε και σε εμένα EUR Vodafone. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 ηρθε σε XEH from Hungary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigorios1990 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 οσα παιδια εχουν περασει το Update Μπορουν να μας παραθεσουν μερικς φωτογραφιες ή τις εντυπωσεις του επειδη ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο π30 προ; εστω και σε προσωπικο μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Παιδιά η σελφι με την νυχτερινή λειτουργία είναι λες και την βγάζεις με το gcam απίστευτη ανάλυση και πολύ κοντινά χρώματα στο φυσικό χωρίς hdr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Μόλις μου ήρθε και σε εμένα EUR Vodafone. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ χειροκίνητα. Μια ερώτηση : το tapatalk σου δείχνει ειδοποιήσεις από το myphone,, δεν μπορώ να το πετύχω τις ρυθμίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Παιδιά καλημέρα να κάνω μια ερώτηση, πήγα και είδα χτες στο κινητό από κοντά και σε κουβέντα που έπιασα με τον υπάλληλο εκεί μου είπε ότι θα πάρει σε επόμενη αναβάθμιση την δυνατότητα να φορτίζει το τηλ με 40w όπως το π30. Υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο; ή απλά μου το είπε για να κάνει την πώληση; (δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο προς θεού) Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ από αυτά που διαβάζω ως τώρα είναι ότι αν πάρει αναβάθμιση σε σχέση με την ταμεία φόρτιση θα είναι 6 με 10 λεπτά πιο γρήγορο... Με τον ίδιο φορτιστή... Αν έφερνε πλήρη φόρτιση με κάποιο τρόπο με update όσο είναι στα huawei θα το σκεφτόμουν νέο φορτιστή στα 30 ευρώ όταν έπεφτε η τιμή χε χε αλλά λογικά δεν γίνεται να πάρει τέτοια αναβάθμιση η δεν θέλουν να δώσουν (γνώμη μου) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά η σελφι με την νυχτερινή λειτουργία είναι λες και την βγάζεις με το gcam απίστευτη ανάλυση και πολύ κοντινά χρώματα στο φυσικό χωρίς hdr Πολύ ευχάριστη κίνηση απτή σαμι. Γιατί μη ξεχνάμε οτι και η μπροστινή είναι η πρώτη που τραβάει 4k ανάλυση που σημαίνει έχει δυνατότητες.. Μπράβο της αν κ αυτονόητα που φέρνει τα καλούδια απτό Note 10 Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Μόλις ήρθε και σε εμένα η ενημέρωση λογισμικού Σεπτεμβρίου με όλα τα καλούδια του Note 10 Plus.Εκδοση CSC:EUR αγορασμένο από Πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Έφτασε κει σε μένα Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Κατεβάζω κι εγώ την ενημέρωση. Για να δούμε Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Φοβερή δουλειά στις κάμερες ιδίως στη σελφι. Χίλια μπράβο στη Samsung. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosxania Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Καλησπέρα παιδιά,κάτοχος και εγώ πλέον ενός s10+ απο αναβάθμιση απο ενα s6 που είχα.το τηλέφωνο απλά πετάει,η μπαταρία πολυ καλή και όσο περνάνε η μέρες βελτιώνεται όλο και περισσότερο,2 μέρες με βγάζει.απο φωτο δεν το συζητάω καν απλά τέλειες..Εκείνο που θα ήθελα να σας ρωτήσω το csc code γιατί μου έχει τόσες χώρες?,στο s6 είχε πολυ λιγότερες.. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Σημαινει οτι μπορει να δεχθει σιμ απο ολες τις χωρες που βλεπεις και να προσαρμοστει στα δικτυα των χωρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts