Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.Δυστυχώς τα δικά μου earbuds που τα έχω 3 εβδομάδες μου έβγαλαν πρόβλημα (δεξί ακουστικό).Μόλις τα συνδέω έχει φάει κόλλημα ο αισθητήρας αφής με αποτέλεσμα οταν πάω να παίξω ένα τραγούδι δίνει εντολή συνέχεια στο Bixby η την ώρα που παίζει το τραγούδι από μόνο του πάλι δίνει εντολή play και pause ασταμάτητα.Τα έκανα reset επίσης καθάρισα με μια μπατονετα της επαφές μήπως έχουν υγρασία αλλά τα ίδια κάνει.Ξέρει κανείς αν έχουν εγγύηση γιατί ήταν δώρο με την αγορά του s10+;Επίσης που να απευθυνθώ Samsung Hellas η Smartec;

Καλημέρα.Δυστυχώς τα δικά μου earbuds που τα έχω 3 εβδομάδες μου έβγαλαν πρόβλημα (δεξί ακουστικό).Μόλις τα συνδέω έχει φάει κόλλημα ο αισθητήρας αφής με αποτέλεσμα οταν πάω να παίξω ένα τραγούδι δίνει εντολή συνέχεια στο Bixby η την ώρα που παίζει το τραγούδι από μόνο του πάλι δίνει εντολή play και pause ασταμάτητα.Τα έκανα reset επίσης καθάρισα με μια μπατονετα της επαφές μήπως έχουν υγρασία αλλά τα ίδια κάνει.Ξέρει κανείς αν έχουν εγγύηση γιατί ήταν δώρο με την αγορά του s10+;Επίσης που να απευθυνθώ Samsung Hellas η Smartec;

ειναι βεβαιο οτι εχουν εγγυηση ,ασχετα με το αν ειναι δωρο,Smartec

Smartec κ λογικά σ δίνουν επιτόπου καινούργια δεν τα πειράζουν καθόλου.. Μπορείς να τους τα στείλεις δωρεάν μέσω κουριερ κ να στα στείλουν δωρεάν πίσω

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ποσο ειναι η εγγυηση παιδια? Εγω τα πειρα μεταχειρισμενα και μου ειπε ο τυπος που μου τα εδωσε πως απλα δινω το serial number δεν χρειαζεται αποδειξη ετσι? Εμενα μεχρι στιγμης μια χαρα δουλευουν εκτος απο την θηκη που αποτι εχω καταλβει ειναι γενικο το θεμα και αποφορτιζεται που κ που.

Παντως παντου βλεπω στο internet ατομα που εοχυνε θεματα με τα ακουστικα και φοβαμαι μηπως ολα τα galaxy buds ειναι ελατωματικα και μετα απο λιγο καιρο χαλανε ολα.

Ποσο ειναι η εγγυηση παιδια? Εγω τα πειρα μεταχειρισμενα και μου ειπε ο τυπος που μου τα εδωσε πως απλα δινω το serial number δεν χρειαζεται αποδειξη ετσι? Εμενα μεχρι στιγμης μια χαρα δουλευουν εκτος απο την θηκη που αποτι εχω καταλβει ειναι γενικο το θεμα και αποφορτιζεται που κ που.

Παντως παντου βλεπω στο internet ατομα που εοχυνε θεματα με τα ακουστικα και φοβαμαι μηπως ολα τα galaxy buds ειναι ελατωματικα και μετα απο λιγο καιρο χαλανε ολα.

Ένας χρόνος είναι σίγουρα κ για τα απλά ακουστικά που έχει μέσα.. Μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις στη smartec να σ πούνε τι ισχύει

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Ένας χρόνος είναι σίγουρα κ για τα απλά ακουστικά που έχει μέσα.. Μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις στη smartec να σ πούνε τι ισχύει

Τους πηρα τωρα μουπανε θελουνε και αποδειξη και μου λεει δεν ξερει αμα εχουνε εγγυηση τα ακουστικα λογικα λεει εναν χρονο πρεπει να ρωτησω το καταστημα που τα πειρα.

Καλησπερα παιδια!!! Κατοχος και εγω εδω και 4 ημέρες του κινητού στα 128gb. Προερχόμενος από samsung galaxy s5 και τον τελευταίο χρόνο είχα Huawei p10, τι να πω για αυτό το κινητό απλά τα σπάει είτε από οθόνη είτε από κάμερα είτε από ήχο για μένα είναι ότι καλύτερο... από μπαταρία τα πάει μια χαρά μου βγάζει την ημέρα άνετα.... Επειδή ήρθα από ποιο παλιές συσκευές ή διάφορες είναι τιτανοτεραστιες... διάβασα όλοι το topic και με σχέση που έμπαινα ποιο παλιά τι να πω σαν να έχετε αγριέψει λίγο...

Γιαυτο το λογο και εχεις την εγγυηση .

Περαν τουτου αν θελεις μπορω να ψαξω να σου βρω για ολα τα bluetooth ακουστικα ατομα που τους βγηκαν προβληματικα ή ακομα και τους χαλασαν(ειδικα οι πιο γνωστες που πουλανε και πολυ). Σε ηλεκτρονικες συσκευες ειναι πολυ πιθανο σε βαθος χρονου να γινει αυτο,γιαυτο και δημιουργηθηκε εξ αρχης η εγγυηση καλης λειτουργιας.

Το UI τις Samsung είναι φοβερό είχα μια ιδέα από παλιά αλλά τώρα το τερμάτισαν και όλα αυτά τα καλούδια που προσφέρει για μένα είναι ένα υπερ πληρης στιβαρό κινητό. Πριν από αυτό είχα το Huawei p10 ουδεμία σχέση και πήρε και πρόσφατα το 9(pie) Το μετανοιοσα που το είχα πάρει και ας το πήρα και προσφορά!!! Δεν το συζητώ να έδινα 1000 ευρώ για το p30 ούτε κατά διάνοια για αυτά που προσφέρει και μην με πει κανείς για την κάμερα του, με τα μισά λεφτά θα επερνά dlsr... ένα κινητό είναι το σύνολο όχι τα 1 η 2 δυνατά χαρακτηριστικά μιας συσκευής εμένα αυτή είναι η άποψη μου!!!! Συγχωρέστε με αν υπερβάλλω σε κάποια σημεία, αλλά ειμαι πολύ ενθουσιασμένος μέχρι σήμερα από την συσκευή που κρατάω στο χέρι μου!!!! Edited by XP130TD

Γιαυτο το λογο και εχεις την εγγυηση .

Περαν τουτου αν θελεις μπορω να ψαξω να σου βρω για ολα τα bluetooth ακουστικα ατομα που τους βγηκαν προβληματικα ή ακομα και τους χαλασαν(ειδικα οι πιο γνωστες που πουλανε και πολυ). Σε ηλεκτρονικες συσκευες ειναι πολυ πιθανο σε βαθος χρονου να γινει αυτο,γιαυτο και δημιουργηθηκε εξ αρχης η εγγυηση καλης λειτουργιας.

Σωστο και αυτο απλα αποτι ειδα σε reviews τα airpods ειναι πολυ πιο αξιοπιστα.

Καλησπέρα μια ερώτηση στις ρύθμισης της καμερας δεν εχει πουθενά να επιλέξεις με ποσα Mp να βγαλει φωτογραφία παλια ειχε 12 mp 8mp διαλεγες τώρα πού πήγε αυτο;

Ωραία απάντηση ανακοίνωση του προέδρου... Λεφτά να έχουμε να ψωνίζουμε κ υγεία να τα χαρούμε..

Αυτο ψαχνω και γω Jim...Mια μηχανη να κοβει χρημα...:p

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα μια ερώτηση στις ρύθμισης της καμερας δεν εχει πουθενά να επιλέξεις με ποσα Mp να βγαλει φωτογραφία παλια ειχε 12 mp 8mp διαλεγες τώρα πού πήγε αυτο;

Πατα επανω στις ρυθμισεις της αναλυσης θα το δεις .

Αυτο ψαχνω και γω Jim...Mια μηχανη να κοβει χρημα...:p

Ένα καλό φωτοτυπικό λες εσύ... Εγώ προτιμώ ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι το βράδυ να το φορτίζω κ το πρωί να είναι γεμάτο.. Κ ας έχει σκουπίδι μπαταρία σαν του s10 plus χα

S10+ <3

Ένα καλό φωτοτυπικό λες εσύ... Εγώ προτιμώ ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι το βράδυ να το φορτίζω κ το πρωί να είναι γεμάτο.. Κ ας έχει σκουπίδι μπαταρία σαν του s10 plus χα

Πωωω ρε φιλε εισαι πολυ μπροστα τα εχεις παει σε αλλο Level.....

Πωωω ρε φιλε εισαι πολυ μπροστα τα εχεις παει σε αλλο Level.....

Χα χα ναι μεγάλο μυαλό αδικούμαι... Πως μπορώ να σταματήσω ένα κατάστημα Ναμη μ στέλνει email μου έχει σπάσει τα νεύρα

S10+ <3

Χα χα ναι μεγάλο μυαλό αδικούμαι... Πως μπορώ να σταματήσω ένα κατάστημα Ναμη μ στέλνει email μου έχει σπάσει τα νεύρα

Καπου πρεπει να λεει 'Αν δεν θελετε να λαμβανεται mail πατηστε εδω'

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Καπου πρεπει να λεει 'Αν δεν θελετε να λαμβανεται mail πατηστε εδω'

Εβαλα ένα email στα ανεπιθύμητα οπότε ίσως δεν μ ξαναχτυπήσει από αυτούς

S10+ <3

Για γραψτε παιδια και οι υπολοιποι για τα ακουστικα τα χρησιμοποιει καποιος καθημερινα για πολυ καιρο χωρις να εχει θεμα?

Για γραψτε παιδια και οι υπολοιποι για τα ακουστικα τα χρησιμοποιει καποιος καθημερινα για πολυ καιρο χωρις να εχει θεμα?

Εγώ όταν Τα παραλάβω θέλω να τα φοράω πολύ συχνά οποτε θα σε ενημερώσω εγώ χα χα

S10+ <3

Smartec κ λογικά σ δίνουν επιτόπου καινούργια δεν τα πειράζουν καθόλου.. Μπορείς να τους τα στείλεις δωρεάν μέσω κουριερ κ να στα στείλουν δωρεάν πίσω

Τα έστειλα είδη smartec.Ρε παιδιά εσάς όταν σας τα παράδωσε η Speedx τα earbuds σας έδωσαν καμία απόδειξη;Έμενα μια ταυτότητα από ότι θυμάμαι ζήτησαν και μια υπογραφή τίποτα άλλο.Απόδειξη δεν είχε μέσα και δεν αναρωτήθηκα γιατί λέω είναι δώρο.

Τα έστειλα είδη smartec.Ρε παιδιά εσάς όταν σας τα παράδωσε η Speedx τα earbuds σας έδωσαν καμία απόδειξη;Έμενα μια ταυτότητα από ότι θυμάμαι ζήτησαν και μια υπογραφή τίποτα άλλο.Απόδειξη δεν είχε μέσα και δεν αναρωτήθηκα γιατί λέω είναι δώρο.

Για πες τι σου ζητησαν γιατι δεν εχω και γω αποδειξη

Να πω και το θεμα που εχω, τα ακουστικα δουλευουν αψογα δεν εχουνε dropouts και τα σχετικα απλα η θηκη ειναι πληρως φορτισμενη μπορει να βαλω βγαλω τα κουστικα κανα 2 φορες απο την θηκη με 80% μπαταρια και η θηκη ενω ειναι πληρως φορτισμενη να αδειασει μετα απο καμια ωρα.

Edited by StavrosSant

Για πες τι σου ζητησαν γιατι δεν εχω και γω αποδειξη

Να πω και το θεμα που εχω, τα ακουστικα δουλευουν αψογα δεν εχουνε dropouts και τα σχετικα απλα η θηκη ειναι πληρως φορτισμενη μπορει να βαλω βγαλω τα κουστικα κανα 2 φορες απο την θηκη με 80% μπαταρια και η θηκη ενω ειναι πληρως φορτισμενη να αδειασει μετα απο καμια ωρα.

Τίποτα απλά μου είπαν στείλε τα ακουστικά και γράψε σε ένα χαρτί τι πρόβλημα έχουν.Αλλα αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο μήπως θέλουν καμία απόδειξη από κινητό.

Edited by Rospy7

Οχι βεβαια γιατι ειναι δωρο απο pre order αρα δεν κοβεται μηδενικη αποδειξη(αν και ισως θα μπορουσε).

Αρα σαν αρχη εγγυησης εχουν απο τοτε που πηρες και το κινητο πανω κατω.

Κανονικά θα έπρεπε να κόβουν με 100% έκπτωση,αιτιολογία. δωρο

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι κανείς που συγχρονίζει το τηλέφωνο του με κάποιο tablet samsung?έχω πρόβλημα με το συγχρονισμό ενώ συγχρονίζει βίντεο σημειώσεις κτλ δεν μου συγχρονίζει τις φωτογραφίες συμβαίνει και σε κάποιον άλλον αυτό,και ένα άλλο θέμα που αντιμετωπίζω είναι ότι ενώ παλιά ενώ χτυπούσε το τηλέφωνο αν το γυρνούσα ανάποδα σταματούσε ο ήχος τώρα δεν το κάνει πια είναι κανείς που παρατήρησε τα ίδια?

Πριν λίγο ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση από το Galaxy Store για "επείγουσα ενημέρωση" στην εφαρμογή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Δεν ξέρω τι άλλαξε. Τσεκάρετε το.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)