fagito2000 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Αν θυμάμαι καλά, 3.000 ευρώ ετησίως για όλους. Προσωπικά, εκτός από το θέμα της ακτινοβολίας, βρίσκω και το ποσό αστείο. Θα έρθει δηλαδή ο άλλος στο σπίτι μου να βάλει κάτι κακότεχνο όπως μια κεραία και θα μου δώσει καμμιά 300αριά ευρώ; Το ξαναλέω όμως, το βασικό και κύριο θέμα ήταν η ακτινοβολία. Πιστεύω οτι η ζωή σου αξίζει πολύ περισσότερο από 3000 ευρώ! :what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Φαίνεται σου αρέσει να συμμετέχεις σε μη σοβαρές συζητήσεις...:rolleyes: Κεραία σίγουρα ήταν, ήταν όμως κεραία κινητής τηλεφωνίας? τι εννοεις??? ειπαμε, κεραιες ηταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 τι εννοεις??? ειπαμε, κεραιες ηταν! Ξέρεις δεν υπάρχουν μόνο κεραίες κινητής. Κεραίες χρησιμοποιεί καο ο ΟΤΕ για τη διασύνδεση περιοχών (γιατι πέφτει το ενσύρματο δίκτυο εύκολα), οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, τα κέντρα επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας (για να λειτουργούν οι ασύρματοι), το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Πολιτική Αεροπορία κ.λ.π εμείς εδώ μιλάμε για κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Είσαι λοιπόν σίγουρος ότι η συγκεκριμένη είναι κινητής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Διάβασα τις συνεντεύξεις των καθηγητών και είδα ότι οι σταθμοί βάσεις είναι οι πιο αβλαβής. Ειδικά, μέσα σε κατοικιμένες περιοχές γιατί λειτουργούν ΠΑΝΤΑ πολύ χαμηλότερα από τα όρια εκπομπής. EDIT: Ενημερωτικά σχετικά με τους σταθμούς βάσεις μπορείτε όλοι σας να δείτε live (δηλαδή μέχρι και πριν 2 μέρες περίπου) μετρήσεις του Ε.Μ.Π. σε συνεργασία με τη Vodafone. http://hermes.physics.auth.gr/gr/info.html Διάβασε κανείς το μήνυμα μου και το κατανόησε ή "απο το ενα αυτι θα μπει και απο το αλλο θα βγει"http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon14.gif:!:http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon14.gif Σκέφτομαι να σταματήσω να παρακολουθώ τη συζήτηση γιατί έχει καταντήσει γραφικότατη από μερικά μέλη του forum. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Ξέρεις δεν υπάρχουν μόνο κεραίες κινητής. Κεραίες χρησιμοποιεί καο ο ΟΤΕ για τη διασύνδεση περιοχών (γιατι πέφτει το ενσύρματο δίκτυο εύκολα), οι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, τα κέντρα επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας (για να λειτουργούν οι ασύρματοι), το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Πολιτική Αεροπορία κ.λ.π εμείς εδώ μιλάμε για κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Είσαι λοιπόν σίγουρος ότι η συγκεκριμένη είναι κινητής? ναι λεμε! κεραια ηταν. ας μη με ξαναρωτησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Διάβασε κανείς το μήνυμα μου και το κατανόησε ή "απο το ενα αυτι θα μπει και απο το αλλο θα βγει"http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon14.gif:!:http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon14.gif Σκέφτομαι να σταματήσω να παρακολουθώ τη συζήτηση γιατί έχει καταντήσει γραφικότατη από μερικά μέλη του forum. :confused: Tι ψάχνεις τώρα. Αυτά που ορθώς παραθέτεις είναι και οι επίσημες θέσεις όλων των ελληνικών και ξένων φορέων. Αλλά βλέπεις όταν κάποιοι είναι τόσο απόλυτοι ότι και να τους πεις είναι σαν να μην το άκουσαν (απορώ γιατι αυτά τα άτομα μπαίνουν σε διαδικασία συζήτησης επί του θέματος. Στου κουφού τη πόρτα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 ναι λεμε! κεραια ηταν. ας μη με ξαναρωτησεις... Άσε με να διτηρώ τις επιφυλάξεις μου. Καταρχήν στα νησιά οι κεραίες μπαίνουν συνήθως σε βουνά μόνες τους, όχι πάνω σε σπίτια (ειδικά σε μικρό χωριό), αυτό γίνεται στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές. Επίσης αυτό το μεγάλο τύμπανο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 ...Το 1993, οι εταιρείες κατασκευής κινητών τηλεφώνων ανέθεσαν στον αμερικανό καθηγητή Δρ. Κάρλο να μελετήσει τις επιπτώσεις των κινητών στην υγεία. Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε με 28 εκατ. δολάρια από τις εταιρείες, κράτησε 6 χρόνια και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικά: ο Δρ. Κάρλο ανακάλυψε ότι η ακτινοβολία την οποία εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα επηρεάζει σοβαρά το ανθρώπινο DNA και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εγκεφάλου και άλλες σοβαρές ασθένειες. Επειδή τα πορίσματα της έρευνας δεν ήταν αυτά που ανέμενε, η βιομηχανία κινητών προσπάθησε να κρατήσει την έρευνα μυστική. «Έκανε τα πάντα για να αμφισβητήσει τα ευρήματα, τους γιατρούς και εμένα ως αρχηγό του προγράμματος», αποκαλύπτει στην εκπομπή ο αμερικανός καθηγητής... ξερει κανεις σας να διαβαζει? ή απλα διαβαζετε αυτα που σας αρεσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 ...Το 1993, οι εταιρείες κατασκευής κινητών τηλεφώνων ανέθεσαν στον αμερικανό καθηγητή Δρ. Κάρλο να μελετήσει τις επιπτώσεις των κινητών στην υγεία. Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε με 28 εκατ. δολάρια από τις εταιρείες, κράτησε 6 χρόνια και τα αποτελέσματα ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικά: ο Δρ. Κάρλο ανακάλυψε ότι η ακτινοβολία την οποία εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα επηρεάζει σοβαρά το ανθρώπινο DNA και μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του εγκεφάλου και άλλες σοβαρές ασθένειες. Επειδή τα πορίσματα της έρευνας δεν ήταν αυτά που ανέμενε, η βιομηχανία κινητών προσπάθησε να κρατήσει την έρευνα μυστική. «Έκανε τα πάντα για να αμφισβητήσει τα ευρήματα, τους γιατρούς και εμένα ως αρχηγό του προγράμματος», αποκαλύπτει στην εκπομπή ο αμερικανός καθηγητής... ξερει κανεις σας να διαβαζει? ή απλα διαβαζετε αυτα που σας αρεσουν? Παραθέτεις ΜΟΝΟ ένα κομμάτι; Τα άλλα τα διάβασες; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Παραθέτεις ΜΟΝΟ ένα κομμάτι; Τα άλλα τα διάβασες; :confused: αμε!:) φιλικά, mvagustagm2000 υ.γ.:αν το λεει και ο διευθ. συμ. της alpha copy τοτε ενταξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 συγνωμη δλδ περιμενετε οι εταιρειες να πουν οτι τα κινητα ειναι επικινδυνα???εε?να πει δλδ η καθε vodafone οτι τα κινητα εχουν σοβαρες επιπτώσεις στον ανθρωπο?ποτε φυσικα...μου αρεσει που ταχα συμμετεχουν σε προγραμματα μελετης κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 συγνωμη δλδ περιμενετε οι εταιρειες να πουν οτι τα κινητα ειναι επικινδυνα???εε?να πει δλδ η καθε vodafone οτι τα κινητα εχουν σοβαρες επιπτώσεις στον ανθρωπο?ποτε φυσικα...μου αρεσει που ταχα συμμετεχουν σε προγραμματα μελετης κτλ.. Το ότι τα κινητά τηλέφωνα και οι κεραίες δεν έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου δεν αποτελεί μόνο θέση της Vodafone αλλά και του Παγκόσμιου Ογανισμού Υγείας και κορυφαίων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 αμε!:) φιλικά, mvagustagm2000 υ.γ.:αν το λεει και ο διευθ. συμ. της alpha copy τοτε ενταξει... Σου υπενθυμίζω ότι το αρχικό κειμενάκι που παρέθεσες μιλάει για τα κινητά τηλέφωνα και όχι για τους σταθμούς βάσης. Εσύ μπορείς να πετάξεις το κινητό σου τηλέφωνο και να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ. συγνωμη δλδ περιμενετε οι εταιρειες να πουν οτι τα κινητα ειναι επικινδυνα???εε?να πει δλδ η καθε vodafone οτι τα κινητα εχουν σοβαρες επιπτώσεις στον ανθρωπο?ποτε φυσικα...μου αρεσει που ταχα συμμετεχουν σε προγραμματα μελετης κτλ.. Δεν ισχύει αυτό που λές. Το πρόγραμμα είναι αληθινό και μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να ελέγξεις τα στοιχεία εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 και επειδη, ακουγεται και αναφερεται πολυ τακτικα εδω σε αυτο το θεμα οι εννοιες "ημιμαθεια" και "αγνοια" και "τρομος" και πολλα αλλα, θελω να αναφερω ενα περιστατικο και οποιος ξερει ας μου δωσει μια σαφη οσο και λογικη απαντηση. ......... σε ενα απο τα λιγοστα αυτα σπιτια και σε κεντρικο σημειο του χωριου, υπηρχε εγκατεστημενη στη ταρατσα του σπιτιου ενα πολυ μεγαλο συστημα που αποτελουνταν απο ενα μεγαλο πολυ τυμπανο ....... απο αυτα που πολυ δυσκολα θα δεις ακαλυπτα και σε μικρο υψομετρο σε μεγαλες πολεις και διπλα της μια οριζοντια μακροστενη κατασκευη (ομοιως, δε με νοιαζει πως λεγεται) υπολογισιμου υψους και παλι απο αυτες που δε βλεπεις ευκολα ακαλυπτες! ........ Συγνώμη που έκοψα κάποια κομμάτια αλλά για να μην γεμίσω τον χώρο ξεκινάω από αυτό. Το "τύμπανο" είναι η κατευθυντική κεραία που υλοποιεί την σύνδεση του τηλεφωνικού κέντρου του χωριού με το υπόλοιπο δίκτυο του ΟΤΕ. Έχει αναφερθεί πιο πάνω τι είναι και ότι μόνο αν μπεις μπροστά της τρως ακτινοβολία άρα κανένα πρόβλημα. Στις πόλεις υπάρχουν στα κεντρικά του ΟΤΕ. Το άλλο μπορεί να είναι η κεραία της Cosmote μπορεί και το αλεξικέραυνο... Anyway, διάβασα όλο το forum με αφορμή μια περίπτωση γείτονα φίλου που συζητάει το ενδεχόμενο να δεχθεί κεραία πάνω στο σπίτι του. Γενικά δεν συμφωνώ με τον πανικό σχετικά με τις κεραίες για τους προφανείς λόγους που έχουν αναφερθεί ήδη πολλές φορές στο topic. Η άποψή μου σύντομα: 1) Για το αν βλάπτει η όχι η ακτινοβολία των κινητών. Λάθος έκφραση! Αν αναπνεύσεις οξυγόνο σε μεγάλη περιεκτικότητα πεθαίνεις! Είναι το οξυγόνο επικίνδυνο; Το σωστό είναι να προσδιοριστεί ΑΝ η δοσολογία που τρώμε είναι επικίνδυνη. Και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ. 2) Μέχρι να βγει άκρη λέμε ότι καλό είναι να μειώνουμε την ακτινοβολία που τρώμε. Άρα να βάλουμε περισσότερες κεραίες!!! Οι περισσότεροι που φανατικά διαφωνείτε καταλήγετε στο επιχείρημα "δεν θέλω, δεν γουστάρω, φοβάμαι" κάτι καθαρά ψυχολογικό. Κακή ψυχολογία αφού προτιμάτε να μην την βλέπετε (και να τρώτε πιο πολλή ακτινοβολία) παρά να την βλέπετε. Μέχρι και μουδιασμένα πόδια από ...WiFi αναφέρθηκαν. Χωρίς επιθετικότητα φίλε μου, πρώτα παθαίνεις εγκαύματα και μετά μουδιάσματα από την ακτινοβολία, χώρια που η τοστιέρα σε ταϊζει με πολλαπλάσια ακτινοβολία σε σχέση με το WiFi (και μάλιστα στα 50Hz της ΔΕΗ που είναι πολύ κοντά στις ιδιοσυχνότητες του εγκεφάλου). 3) Μια κεραία πρέπει να μπαίνει ΣΩΣΤΑ. Κι εδώ να αναφέρω το περιστατικό με τον γείτονα. Ο γείτονας είναι λίγο πιο χαμηλά, στην πλαγία ενός λόφου. Αν δεν σηκωθεί ψηλά η κεραία, θα είναι στην ευθεία με το σπίτι του φίλου μου, και αυτό ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ! Και φυσικά, δεν θα έχει και καμιά σπουδαία κάλυψη στην περιοχή. Γιατί τα σαϊνια των εταιρειών (και οι τρεις του πρότειναν!) δεν στήνουν έναν (λίγο πιο ακριβό....) πυλώνα στην κορυφή του λόφου και καταφεύγουν σε προχειροτσαπατσοδουλειές; Σταματάω εδώ... Sorry για το τεράστιο post...Σαν κατακλείδα κρατήστε ότι μπορεί να έχετε κεραία πολύ κοντά στο σπίτι σας και να θέλετε να την ρίξετε αλλά η ένταση της ακτινοβολίας των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών π.χ. (στο σπίτι σας) να είναι μεγαλύτερη παρά το ότι οι πομποί τους απέχουν km. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 2) Μέχρι να βγει άκρη λέμε ότι καλό είναι να μειώνουμε την ακτινοβολία που τρώμε. Άρα να βάλουμε περισσότερες κεραίες!!! Οι περισσότεροι που φανατικά διαφωνείτε καταλήγετε στο επιχείρημα "δεν θέλω, δεν γουστάρω, φοβάμαι" κάτι καθαρά ψυχολογικό. Κακή ψυχολογία αφού προτιμάτε να μην την βλέπετε (και να τρώτε πιο πολλή ακτινοβολία) παρά να την βλέπετε. Μέχρι και μουδιασμένα πόδια από ...WiFi αναφέρθηκαν. Χωρίς επιθετικότητα φίλε μου, πρώτα παθαίνεις εγκαύματα και μετά μουδιάσματα από την ακτινοβολία, χώρια που η τοστιέρα σε ταϊζει με πολλαπλάσια ακτινοβολία σε σχέση με το WiFi (και μάλιστα στα 50Hz της ΔΕΗ που είναι πολύ κοντά στις ιδιοσυχνότητες του εγκεφάλου). εμενα παντως το ποδι μου μουδιαζει... και για αυτο το αποσυνδεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 εμενα παντως το ποδι μου μουδιαζει... και για αυτο το αποσυνδεσα... Ε συγνώμη κιόλας άλλο κάποια ιδιαίτερη ευαισθησία έχει το πόδι σου, αυτό το πράγμα πρώτη φορά το ακούω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Ε συγνώμη κιόλας άλλο κάποια ιδιαίτερη ευαισθησία έχει το πόδι σου, αυτό το πράγμα πρώτη φορά το ακούω. οτι νομιζεις... εγω το εβγαλα και τωρα ειμαι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 αμε!:) φιλικά, mvagustagm2000 υ.γ.:αν το λεει και ο διευθ. συμ. της alpha copy τοτε ενταξει... Σου υπενθυμίζω ότι το αρχικό κειμενάκι που παρέθεσες μιλάει για τα κινητά τηλέφωνα και όχι για τους σταθμούς βάσης. Εσύ μπορείς να πετάξεις το κινητό σου τηλέφωνο και να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ. Δεν θα απαντήσεις σε αυτό; Δεν έχεις να πείς κάτι;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Se emena apefthinesai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Se emena apefthinesai? Προφανώς, για να έχω quote σου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Se emena apefthinesai? Προφανώς, για να έχω quote σου. :) Wraia,ti na sou pw? Rwta to proedro kai gia ta kinita... Kai gia afta fantazomai de tha sou pei oti einai epikindina. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Wraia,ti na sou pw? Rwta to proedro kai gia ta kinita... Kai gia afta fantazomai de tha sou pei oti einai epikindina. Δεν ρωτάω κανένα "πρόεδρο"! Σε αυτό το θέμα συζητάμε για τους σταθμούς βάσεις. Τα κομμάτια που μας έδωσε κάποιο μέλος ποιο πάνω έλεγαν για τα κινητά και για τους σταθμούς βάσεις. Τα κινητά μπορούν να είναι βλαβερά και είναι στην κρίση μας εάν θα τα χρησιμοποιούμε ή όχι. Εγώ όμως διάβασα απόψεις καθηγητών σε πανεπιστήμια και άλλες απόψεις που έλεγαν ότι οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας είναι απόλυτα ασφαλείς. Εάν δεν μπορείς να κατανοήσεις αυτό το απλό πράγματα που λένε αυτοί οι άνθροποι με τις τόσες γνώσεις που έχουν τότε πολύ απλά πές το μου για να μην ξαναασχοληθώ με το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) An esy thewreis oti se kapoia fasi i ellada tha gemisei keraies kai oloi 8a sw8oume,tote ti na sou pw? Magkia sou. Kane ligo ypomoni... Yg:sinexizeis vlakwdws na me enimerwneis gia to an tha sinexiseis i oxi na parakoloutheis to thema, eilikrina de dinw dekara, opote stamata to. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) An esy thewreis oti se kapoia fasi i ellada tha gemisei keraies kai oloi 8a sw8oume,tote ti na sou pw? Magkia sou. Kane ligo ypomoni... Yg:sinexizeis vlakwdws na me enimerwneis gia to an tha sinexiseis i oxi na parakoloutheis to thema, eilikrina de dinw dekara, opote stamata to. :-) Δεν συνεχίζω να ενημερώνω εσένα. Προσπαθώ να δω πως βλέπεις το θέμα για να ξέρω εάν πρέπει να ασχολειθώ επιπλέον ή όχι. Ναι, πιστεύω ότι αν κάποτε οι μεγάλες πόλεις και τα χωρία καλυφθούν σωστά τότε θα έχουν τη λιγότερη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στην περιοχή. Σ'ευχαριστώ πολύ που διάβασες αυτό το τελευταίο μου μήνυμα (που ασχολείτε με τις απόψεις σου). Δεν θα προσπαθήσω ξανά να σου εξηγήσω τίποτα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει μία γνώμη για ένα θέμα και να μην δέχεται τίποτα πάνω σ'αυτήν παρ΄όλο που όλα δείχνουν να είναι διαφορετικά. Σ'ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) To les monos sou,an kalif8oun swsta... S w s t a = me asfaleia gia ton an8rwpo. O geitonas mou vlepei εf8igrama kai omoepipeda ti keraia se apostasi <20m. Αntidiametrika,iparxei toixos... An esy afto les swsto,paw paso... Kali synexia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts