anikologr Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Στο σύνολο πόσο καίει ; Αν το αφήσεις 10 ώρες ανοιχτό πόσα kw καταναλώνει ; Ή θερμοκρασία στο σαλόνι φτάνει την ζητούμενη ; Έχω εδώ και ένα μήνα το Toshiba Suzumi Plus 16000BTU για τα ίδια τετραγωνικά , ρυθμιζω 23 βαθμούς , τα πρώτα λεπτά χτυπάει μέχρι 2 kw στιγμιαία ,μετά από κανένα 15λεπτο έχει πέσει 300-350w , στο 10ωρο καίει 3,5 kw περίπου και έχει ζεσταθεί το κοκαλακι μας Ίδια συμπεριφορά με το δικό μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία για το χειμώνα. Οι 23 βαθμοί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ίδια συμπεριφορά με το δικό μου.. Πολυ ευχαριστημενος απο το Toshiba φίλε anikologr , το διάλεξα διαβάζωντας τις απόψεις ορισμένων μελών απο παλιότερα ποστ και δεν το μετάνιωσα . Πάω κάτω απο την εξωτερική μονάδα και προσπαθώ να καταλάβω αν δουλεύει , ουτε ένας τριγμός σχεδόν αθόρυβη ! Και η κατανάλωση καταπληκτική , καίει το ίδιο με το 9000btu FH25VE που εχω στην κρεβατοκάμαρα ! Το μοναδικό αρνητικό είναι ο θόρυβος από την ροή αέρα της εσωτερικής μονάδας η οποία είναι μικρή σε διαστάσεις , αλλά για το σαλόνι δεν με προβληματίζει καθόλου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Πολυ ευχαριστημενος απο το Toshiba φίλε anikologr , το διάλεξα διαβάζωντας τις απόψεις ορισμένων μελών απο παλιότερα ποστ και δεν το μετάνιωσα . Πάω κάτω απο την εξωτερική μονάδα και προσπαθώ να καταλάβω αν δουλεύει , ουτε ένας τριγμός σχεδόν αθόρυβη ! Και η κατανάλωση καταπληκτική , καίει το ίδιο με το 9000btu FH25VE που εχω στην κρεβατοκάμαρα ! Το μοναδικό αρνητικό είναι ο θόρυβος από την ροή αέρα της εσωτερικής μονάδας η οποία είναι μικρή σε διαστάσεις , αλλά για το σαλόνι δεν με προβληματίζει καθόλου . Συμφωνώ τα Toshiba αποδεικνύεται πως έχουν άριστη συμπεριφορά και κυρίως κατανάλωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Της Τελευταίες 47 ώρες έχει κάψει 31KW από το πρωί της 9 έως τώρα 5:15 έχει κάψει 5KW. Θερμοκρασία ρυθμισμένη στο 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Στο σύνολο πόσο καίει ; Αν το αφήσεις 10 ώρες ανοιχτό πόσα kw καταναλώνει ; Ή θερμοκρασία στο σαλόνι φτάνει την ζητούμενη ; Έχω εδώ και ένα μήνα το Toshiba Suzumi Plus 16000BTU για τα ίδια τετραγωνικά , ρυθμιζω 23 βαθμούς , τα πρώτα λεπτά χτυπάει μέχρι 2 kw στιγμιαία ,μετά από κανένα 15λεπτο έχει πέσει 300-350w , στο 10ωρο καίει 3,5 kw περίπου και έχει ζεσταθεί το κοκαλακι μας Της Τελευταίες 47 ώρες έχει κάψει 31KW από το πρωί της 9 έως τώρα 5:15 έχει κάψει 5KW. Θερμοκρασία ρυθμισμένη στο 20c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Της Τελευταίες 47 ώρες έχει κάψει 31KW από το πρωί της 9 έως τώρα 5:15 έχει κάψει 5KW. Θερμοκρασία ρυθμισμένη στο 20c Δεν γνωρίζω τι απώλειες έχει ο χώρος σου ούτε τι συμπεριφορά έχει το μοντέλο σου ως προς την κατανάλωση , συμβουλεψου κάποιον επαγγελματία που έχει δουλέψει τα gree και τα γνωρίζει . Το suzumi μου από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τις 7:00 το πρωί έκαψε 4kw ρυθμισμένο στους 23c , βέβαια να τονίσω ότι το διαμέρισμα έχει ελάχιστες απώλειες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Της Τελευταίες 47 ώρες έχει κάψει 31KW από το πρωί της 9 έως τώρα 5:15 έχει κάψει 5KW. Θερμοκρασία ρυθμισμένη στο 20 9-5 εγώ βλέπω μέση κατανάλωση 0.62 kw την ώρα. Για 18άρι και χώρο 35 τ.μ εγώ αντιλαμβάνομαι να καίει οικονομικά ειδικά με τέτοια κρύα έξω . Τι σε προβληματίζει με την μονάδα ; Είναι ενα καλό μοντέλο και απο καταναλωση είναι καλό .Δεν έχει κορυφαιο COP αλλά ένα αρκετά καλό συντελεστή.Με 50 ευρώ παραπάνω θα μπορούσες να πάρεις το inventor passion που είναι λίγο καλύτερο σε κατανάλωση λειτουργίες και θόρυβο (Η gree τα κατασκευάζει) Το κλιματιστικό σου το βλέπω να δουλεύει μια χαρά και είναι καλή επιλογή . Είναι το κοινό μοντέλο Gree-Daikin . Το πρώτο που κατασκευάστηκε απο κοινού, με κοινή τεχνολογία της κοινοπραξίας Gree-Daikin Προσωπικά έχω το Hansol της Gree το 9άρι και δεν μετανιωσα για τα λεφτά που έδωσα . Τα αξίζει. Edited December 15, 2015 by Bananas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 9-5 εγώ βλέπω μέση κατανάλωση 0.62 kw την ώρα. Για 18άρι και χώρο 35 τ.μ εγώ αντιλαμβάνομαι να καίει οικονομικά ειδικά με τέτοια κρύα έξω . Τι σε προβληματίζει με την μονάδα ; Είναι ενα καλό μοντέλο και απο καταναλωση είναι καλό .Δεν έχει κορυφαιο COP αλλά ένα αρκετά καλό συντελεστή.Με 50 ευρώ παραπάνω θα μπορούσες να πάρεις το inventor passion που είναι λίγο καλύτερο σε κατανάλωση λειτουργίες και θόρυβο (Η gree τα κατασκευάζει) Το κλιματιστικό σου το βλέπω να δουλεύει μια χαρά και είναι καλή επιλογή . Είναι το κοινό μοντέλο Gree-Daikin . Το πρώτο που κατασκευάστηκε απο κοινού, με κοινή τεχνολογία της κοινοπραξίας Gree-Daikin Προσωπικά έχω το Hansol της Gree το 9άρι και δεν μετανιωσα για τα λεφτά που έδωσα . Τα αξίζει. Το κλιματιστικό το πήρα 720€ το passion έχει 850€ . με προβληματίζει ότι δεν σταματά καθολου να δουλεύει... (δεν κόβει καθολου...). και ότι η εγκαταστήσει θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη από μονωση σωληνώσεών... απο της περσίδες στο φουλ πόσους βαθμούς αέρα θα πρέπει να βγάζει για να πεις ότι ειναι ικανοποιητικα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το κλιματιστικό το πήρα 720€ το passion έχει 850€ . με προβληματίζει ότι δεν σταματά καθολου να δουλεύει... (δεν κόβει καθολου...). και ότι η εγκαταστήσει θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη από μονωση σωληνώσεών... απο της περσίδες στο φουλ πόσους βαθμούς αέρα θα πρέπει να βγάζει για να πεις ότι ειναι ικανοποιητικα ... Δεν γνωρίζω θερμοκρασία περσίδων αλλά όταν γίνει εγκατάσταση αυτό το κοιτάζουν θεωρητικά . Πάρε τηλέφωνο την Gree και ρώτα. Τί εννοείς δεν κοβει; Εννοείς να σταματήσει να δουλεύει ; Μα αυτό δεν το θες . Θες να δουλεύει συνεχώς αλλωστε αυτή είναι η λογική των inverter . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Το κλιματιστικό το πήρα 720€ το passion έχει 850€ . με προβληματίζει ότι δεν σταματά καθολου να δουλεύει... (δεν κόβει καθολου...). και ότι η εγκαταστήσει θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη από μονωση σωληνώσεών... απο της περσίδες στο φουλ πόσους βαθμούς αέρα θα πρέπει να βγάζει για να πεις ότι ειναι ικανοποιητικα ... Κάνε μας μια περιγραφή του χώρου σου , να καταλάβουμε λίγο τι απώλειες μπορεί να έχεις , την κατανάλωση δεν την λες υπερβολική όμως με προβληματιζει που το βάζεις μόνο 20c . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gispect Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Κάνε μας μια περιγραφή του χώρου σου , να καταλάβουμε λίγο τι απώλειες μπορεί να έχεις , την κατανάλωση δεν την λες υπερβολική όμως με προβληματιζει που το βάζεις μόνο 20c . Nαι 20 ειναι λίγο. Αλλες απώλειες έχουν τα παλια κουφώματα επίσης κ άλλες τα νέα με διπλά τζάμια. Παίζει τεράστιο ρόλο αυτο Παράθεση In the begining there was nothing, which exploded. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KAPE74 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Καλημέρα παιδιά πώς βλέπετε την αγορά του Hitachi RASK14HCG για δωμάτιο 20τ.μ κυρίως για θέρμανση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefosmaria Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλημέρα παιδιά πώς βλέπετε την αγορά του Hitachi RASK14HCG για δωμάτιο 20τ.μ κυρίως για θέρμανση Το έχω πάρει αυτό εδώ και ένα χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Πιάνει γρήγορα θερμοκρασίες χειμώνα - καλοκαίρι.Το έχω σε 24 τμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koubouras Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Καλησπέρα παιδιά!! Ανάμεσα στα 1. Hitachi RAS-18PPAG/RAC18WPAG και 2. Toyotomi Izuru Eco TRN/TRG-556ZR, (και τα 2 είναι στα 18000btu) για ένα ενιαίο χώρο (σαλόνι, κουζίνα) στα 40 τμ. τι λέτε. Το οικονομικό είναι γύρω στα 900€. ή όποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bananas Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά!! Ανάμεσα στα 1. Hitachi RAS-18PPAG/RAC18WPAG και 2. Toyotomi Izuru Eco TRN/TRG-556ZR, (και τα 2 είναι στα 18000btu) για ένα ενιαίο χώρο (σαλόνι, κουζίνα) στα 40 τμ. τι λέτε. Το οικονομικό είναι γύρω στα 900€. ή όποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη!!! Hitatchi ! Καλύτερη διαχείριση θορύβου . Δες και το inventor vision ! Αξίζει τα λεφτά του . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirea Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά!! Ανάμεσα στα 1. Hitachi RAS-18PPAG/RAC18WPAG και 2. Toyotomi Izuru Eco TRN/TRG-556ZR, (και τα 2 είναι στα 18000btu) για ένα ενιαίο χώρο (σαλόνι, κουζίνα) στα 40 τμ. τι λέτε. Το οικονομικό είναι γύρω στα 900€. ή όποια άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη!!! Το Hitachi είναι ακριβώς ίδιο με το 50ppa του 2013 που ξαναβγήκε φέτος με άλλο όνομα και ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά.Το 50 ppa πλησιάζει την τιμή τουToyotomi.Ακόμα από ότι είδα το hitachi έχει μικρότερο εύρος απόδοσης(δηλαδή κατεβάζει στροφές μέχρι 3072 btu σε αντίθεση με το toyotomi που κατεβάζει μέρχρι 4.300 στην ψύξη και 3800 στη θέρμανση) κάτι που παίζει ρόλο στην κατανάλωση και στην άνεση που νιώθεις επειδή δεν κόβει κλιματιστικό.Προσωπικά έχω το 50ppa σε ενιαίο χώρο 65τμ(με καλές μονώσεις) στη βόρειο Ελλάδα και μπορώ να σου πω ότι θα εκπλαγείς από την κατανάλωση στη θέρμανση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 πηγα λοιπον σε ενα σκρουτζομαγαζο πολυ γνωστο εδω, που μιλατε με καλα λογια στο κεντρο της Αθηνας σε καθετο της Σωκρατους Το χειροτερο που μπορει να σου συμβει, είναι να πας να επιστρεψεις ένα προιον. Στην πισω πλευρα της αποδειξης γραφει ότι μπορεις να το πας πισω με όλη τη συσκευασια ακομα και 14 ημερες πισω και χωρις αιτιολογια και να σου επιστραφουν τα χρηματα. Εμενα ο φουρνος μικροκυμματων δεν εβγαζε καθολου φως. Πηγα λογω ΣΚ μετα 3ημερου, δεν ηταν καθολου καλος ο τροπος τους και ιδιαιτερα του προισταμενου τους που ηταν ενας ηλικιωμένος ( μετα τη συνταξη επιτρεπεται να εργαζονται;). Μετα διημερου το συζηταγαμε και με ένα πελατη τους που ηταν μπροστα και του εκανε και αυτου μεγαλη εντυπωση. Τελικα πηγα αντιπροσωπια που παραδεχθηκε το προβλημα άλλαξε το λαμπακι με μικρη βελτιωση. Προσπαθηστε να επιστρεψετε προιον συμφωνα με τα δικαιώματα που σου δινει η αποδειξη και θα με θυμηθειτε. Επειδη ειχα λαβει μερος σε αυτο το τοπικ και με ειχατε βοηθησει για την αγορα του κλιματιστικου μου, ειπα να σας βοηθησω και να πω το παραπονο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polfan Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 πηγα λοιπον σε ενα σκρουτζομαγαζο πολυ γνωστο εδω, που μιλατε με καλα λογια στο κεντρο της Αθηνας σε καθετο της Σωκρατους Το χειροτερο που μπορει να σου συμβει, είναι να πας να επιστρεψεις ένα προιον. Στην πισω πλευρα της αποδειξης γραφει ότι μπορεις να το πας πισω με όλη τη συσκευασια ακομα και 14 ημερες πισω και χωρις αιτιολογια και να σου επιστραφουν τα χρηματα. Εμενα ο φουρνος μικροκυμματων δεν εβγαζε καθολου φως. Πηγα λογω ΣΚ μετα 3ημερου, δεν ηταν καθολου καλος ο τροπος τους και ιδιαιτερα του προισταμενου τους που ηταν ενας ηλικιωμένος ( μετα τη συνταξη επιτρεπεται να εργαζονται;). Μετα διημερου το συζηταγαμε και με ένα πελατη τους που ηταν μπροστα και του εκανε και αυτου μεγαλη εντυπωση. Τελικα πηγα αντιπροσωπια που παραδεχθηκε το προβλημα άλλαξε το λαμπακι με μικρη βελτιωση. Προσπαθηστε να επιστρεψετε προιον συμφωνα με τα δικαιώματα που σου δινει η αποδειξη και θα με θυμηθειτε. Επειδη ειχα λαβει μερος σε αυτο το τοπικ και με ειχατε βοηθησει για την αγορα του κλιματιστικου μου, ειπα να σας βοηθησω και να πω το παραπονο μου Σε ευχαριστούμε πολύ που μας ενημερώνεις, αυτή είναι η χρησιμότητα του forum. Nομίζω όμως ότι θα βοηθούσε περισσότερο αν μας έλεγες σε ποιο κατάστημα αναφέρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 καραμπαμπαμ κανει, ποιο πολυ γνωστο σκρουτζομαγαζο ειναι καθετο της Σωκρατους; Το λεει και η διευθυνση του! Το ονομα του κανει συνειρμο με φθηνοτατες τιμες. Παντως η κατασταση που αντιμετωπισα ηταν εντελως εκτος λογικης. Φοβηθηκα μια και ειχαν τη διευθυνση μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπερα και Χρονια πολλα. Για να καλυψω ρωγμες απο τον στοκο που μου εβαλε ο ψυκτικος κατα την τοποθετηση του κλιματιστικου , και προς αποφυγην υδατων απο εντονη βροχη , με τι προτεινεται να το καλυψω; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπερα και Χρονια πολλα. Για να καλυψω ρωγμες απο τον στοκο που μου εβαλε ο ψυκτικος κατα την τοποθετηση του κλιματιστικου , και προς αποφυγην υδατων απο εντονη βροχη , με τι προτεινεται να το καλυψω; ετοιμο σοβα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 κολλα πλακιδιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Ευχαριστω παιδια!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koubouras Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Για το Gree Hansol GRS-181 EI/JSH2-N2 τι λέτε? Κυρίως σε σχέση με το Hitachi RAS-18PPAG / RAC-18WPAG Και καλή χρονιά σε όλους!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts