Jump to content

Xiaomi Mi 9

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλλος φορτιστης ειναι! Μαλλον θα παω να παρω τον γνησιο xiaomi να ξερω οτι θα παιξει με 100% επιτυχία!

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Σίγουρα θα παίξει με τον αυθεντικό. Μιας που γράφω, ας αναφέρω πως έβαλα θήκη πλαστική σκληρή μπλε της Nillkin και είναι σουπερ το κινητό. Όσο λεπτή πρέπει να για το προστατεύει. Και ένα τζαμάκι Nillkin και είναι τζετ η συσκευή.

Αυτά...

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Χωρίς τη θήκη ακούγεται καλά το ηχείο που είναι πάνω από την κάμερα??

Κάνε μια κλήση (πχ υπόλοιπο χρόνο ομιλίας) και αύξησε την ένταση του ηχείου με το δεξιό πλαϊνό κουμπί.

Edited by maarinos

Σίγουρα θα παίξει με τον αυθεντικό. Μιας που γράφω, ας αναφέρω πως έβαλα θήκη πλαστική σκληρή μπλε της Nillkin και είναι σουπερ το κινητό. Όσο λεπτή πρέπει να για το προστατεύει. Και ένα τζαμάκι Nillkin και είναι τζετ η συσκευή.
Με τη θήκη της Nillikin φορεμενη μπορείς και το φορτιζεις ασύρματα, εγώ που το δοκίμασα ναι μεν αρχίζει η φόρτιση αλλά είναι πολύ αργή.

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τη θήκη της Nillikin φορεμενη μπορείς και το φορτιζεις ασύρματα, εγώ που το δοκίμασα ναι μεν αρχίζει η φόρτιση αλλά είναι πολύ αργή.

Φορτίζει κανονικά

Αυτά...

Φορτίζει κανονικά
Έχεις τη frosted της Nillikin αυτή εδω:

https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-mi9-accessories/nillkin-xiaomi-mi9-mi-9-frosted

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις τη frosted της Nillikin αυτή εδω:

https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-mi9-accessories/nillkin-xiaomi-mi9-mi-9-frosted

Νομίζω ναι. Αυτή είναι: https://www.skroutz.gr/s/18207137/Nillkin-Super-Frosted-%CE%9C%CF%80%CE%BB%CE%B5-Xiaomi-Mi-9.html

Αυτά...

Καλησπέρα.

Έχω καιρό να φέρω συσκευή από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Στο shipping αφήνουμε το priority direct mail ή βάζουμε EU priority line ;

Ευχαριστώ.

690558afc3ccaaac0f266fc448238350.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Καλησπέρα.

Έχω καιρό να φέρω συσκευή από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Στο shipping αφήνουμε το priority direct mail ή βάζουμε EU priority line ;

Ευχαριστώ.

690558afc3ccaaac0f266fc448238350.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Προσωπικά, αν πρόκειται για την 128gb έκδοση , δεν θα το έπαιρνα για 20€ διαφορά από έξω.

Αν αυτά κάνουν την διαφορά, τότε ναι, το pdm υποτίθεται πως είναι ο μόνος τρόπος να έχεις καλές πιθανότητες να αποφύγεις τελωνεία.

Από Ελλάδα το πρώτο διαθέσιμο έχει 460 πάντως. Έχει και πιο φτηνά με ένας Θεός ξέρει πόσο καιρό χρόνο παράδοσης.

Ώπα εδιτ. Τώρα είδα ότι είναι με κουπόνι στα 320. :p

Edited by tommybertsen

Δεν είναι 20€ είναι 50€ τουλάχιστον από το πιο φτηνό εδώ στο Σκρουτζ και 64. Με το κουπόνι τού βγαίνει 321€ και σε 10 μέρες είναι εδώ χωρίς τελωνείο.

Και ναι θα βάλεις το priority direct

Using Tapatalk

Δεν είναι 20€ είναι 50€ τουλάχιστον από το πιο φτηνό εδώ στο Σκρουτζ και 64

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To 128 460 έχει . Το πρώτο διαθέσιμο στο Σκρουτζ. Πάντως πάνω στην εικόνα λέει εν τέλει 321. Ή κάτι μπερδεύω ή είναι τιμή με κουπόνι γιατί αρχική λέει 439

To 128 460 έχει . Το πρώτο διαθέσιμο στο Σκρουτζ. Πάντως πάνω στην εικόνα λέει εν τέλει 321. Ή κάτι μπερδεύω ή είναι τιμή με κουπόνι γιατί αρχική λέει 439

Είναι 321€ η τιμή με κουπόνι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Τότε I'd say go for it :) και τελωνείο να περάσει (φτου φτου μακρυά από μας :p) πάλι χαμηλότερη τιμή είναι.

Ποιο κατάστημα είναι; banggood?

Ας πει κάποιος αν πρέπει να στείλεις κάτι πριν στο αποστείλουν, ώστε να βεβαιωθεί ότι αποφεύγεις το τελωνείο !

Edited by tommybertsen

Τότε I'd say go for it :) και τελωνείο να περάσει (φτου φτου μακρυά από μας :p) πάλι χαμηλότερη τιμή είναι.

Ποιο κατάστημα είναι; banggood?

Ας πει κάποιος αν πρέπει να στείλεις κάτι πριν στο αποστείλουν, ώστε να βεβαιωθεί ότι αποφεύγεις το τελωνείο !

Λογικα το κουπονι του banggood λεει. Αφορά όμως το 64αρη και όχι το 128αρη.

Λοιπον εβγαλα ακρη με την βαση! Επειδη ειχα τον γνησιο φορτιστη του mi9 πανω στην βαση τρελενοταν! Μηπως επειδη δινει διαφορετικη ταση προς τα πανω! Εβαλα εναν 2A απλο φορτιστη και παιζει μπομπα ακομα και με χοντρη θηκη! Αργη φορτιση μεν αλλα το βαζω το βραδυ και το πρωι ειναι ετοιμο! Χα!

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

...και σε 10 μέρες είναι εδώ χωρίς τελωνείο.

Καλό ειναι να μην ειμαστε τόσο σίγουροι για τις 10μερες...

Προσωπικά είμαι στη 23μερα και ακομα δεν έχει ενεργοποιηθεί το tracking number... Και δεν είμαι ο μόνος. Αλλά δυο παιδιά απο εδώ είναι στην ίδια μοίρα με μένα.

Το κινητό στέλνετε απο Hong Kong και οχι απο Κίνα. Με UPS και οχι NL-post

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάγκες αφού είναι ασφαλής η ευ priority line, έτσι δεν λένε? Βασικά ρώτησα το banggood με βεβαιώνουν ότι είναι ok και ότι σε καλύπτουν πλήρως αν ίσως προκύψει κάτι. Edited by goku86

Μάγκες αφού είναι ασφαλής η ευ priority line, έτσι δεν λένε? Βασικά ρώτησα το banggood με βεβαιώνουν ότι είναι ok και ότι σε καλύπτουν πλήρως αν ίσως προκύψει κάτι.
Πλέον είναι λαχείο τελευταία ανοίγουν τα πάντα

Με τι μέθοδο αποστολής? Priority direct?

Και όχι δεν είναι λαχείο τουλάχιστον όχι με την priority direct γιατί πάει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα πχ Βέλγιο η Ολλανδία και εκεί που είναι πιο χαμηλό το κόστος πληρώνετε ο φόρος. Οπότε και δεν περνάει τελωνείο εδώ....

Using Tapatalk

Με τι μέθοδο αποστολής? Priority direct?

Και όχι δεν είναι λαχείο τουλάχιστον όχι με την priority direct γιατί πάει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα πχ Βέλγιο η Ολλανδία και εκεί που είναι πιο χαμηλό το κόστος πληρώνετε ο φόρος. Οπότε και δεν περνάει τελωνείο εδώ....

Ναι priority direct Πλέον ανοίγουν και αυτά να συγουρευτουν από που είναι και τι είναι

Μα δεν είναι θέμα αν το ανοίγουν η όχι δεν μας νοιάζει. Το θέμα είναι το τελωνείο και με το priority αυτό πληρώνετε αλλά σε άλλη χώρα της ΕΕ που είναι πιο φτηνά και μετά δεν τίθεται θέμα στην Ελλάδα ο φόρος είναι πληρωμένος.

Και στο κάτω κάτω με αυτήν την μέθοδο το κατάστημα εγγυάται ότι δεν πληρώνεις τελωνείο (τουλάχιστον το bangood) οπότε και να τύχει θα τα πάρεις πίσω.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση φασαρία για το τελωνείο από τότε που ξαφνικά άρχισε να δουλεύει.

Using Tapatalk

Και στο κάτω κάτω με αυτήν την μέθοδο το κατάστημα εγγυάται ότι δεν πληρώνεις τελωνείο (τουλάχιστον το bangood) οπότε και να τύχει θα τα πάρεις πίσω.

Δεν εγγυάται κάτι τέτοιο. Αν περάσει τελωνείο τα έξοδα είναι δικά σου. Απλά συνήθως δεν περνάνε.

Κατά τα άλλα, όντως υπάρχουν καταστήματα που με μια διαφορά χρημάτων δίνουν ασφάλεια τελωνείου αλλά το banggood δεν έχει κάτι τέτοιο.

Οταν κάνεις checkout απο Banggood κατω απο την μέθοδο αποστολης έχει 2 ντάμακια. Ενα για shipping insurance και ενα για tariff insurance. Το tariff είναι για το τελωνείο, αν πατήσεις πανω στο ερωτηματικό στο λέει. Με priority μεθοδο ειναι επιλεγμένο απο μονο του και είναι μηδενικό το κόστος.

Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδες , το global version δεν θελουμε ; Αυτό δεν είναι που παίζει όπως πρέπει με τη κοσμοτε ;
All it takes is a swipe...