Teiresias_ Δημ. July 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2024 28 minutes ago, Inevar said: Αφού δεν χάνονται είμαι χαρούμενος! Θα φύγω πρώτον γιατί οι διαρροές σε άλλες εταιρείες με φορητότητα τσούζουν , επίσης εκεί θα έχω φθηνότερα πακέτα και μετά όπως είπες θα μου κάνουν προσφορά αν επιστρέψω CU. Ευχαριστώ για την πληροφορία! Απλώς θέλει 3€ νταβατζιλίκι η COSMOTE. Αν δλδ θες να πας για 1-2 μήνες, δεν συμφέρει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2024 54 minutes ago, Teiresias_ said: Απλώς θέλει 3€ νταβατζιλίκι η COSMOTE. Αν δλδ θες να πας για 1-2 μήνες, δεν συμφέρει. Θα το κρατήσω και παραπάνω αν είναι έτσι , εντωμεταξύ εσυ είπες έλειψες για 2 μήνες ; Φαντάζεσαι πάνω από τους πέντε μήνες να μηδενίζουν τους κρυστάλλους ; Χαχα .. πλάκα κάνω , τώρα κιόλας θα κάνω φορητότητα !! 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. July 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2024 Just now, Inevar said: Θα το κρατήσω και παραπάνω αν είναι έτσι , εντωμεταξύ εσυ είπες έλειψες για 2 μήνες ; Φαντάζεσαι πάνω από τους πέντε μήνες να μηδενίζουν τους κρυστάλλους ; Χαχα .. πλάκα κάνω , τώρα κιόλας θα κάνω φορητότητα !! Καλά στην τελική δεν έχεις και πολλούς κρυστάλλους.. αν ασχοληθείς εντατικά και ειδικά τις μέρες που έχει x10 θα είσαι άρχοντας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2024 5 minutes ago, Teiresias_ said: Καλά στην τελική δεν έχεις και πολλούς κρυστάλλους.. αν ασχοληθείς εντατικά και ειδικά τις μέρες που έχει x10 θα είσαι άρχοντας. Ναι μια χαρά τους καπαρώνω είναι εύκολο παιχνίδι για όλους εμάς τους gamers 2 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. July 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2024 Σήμερα μου είπαν στο chat και μου επιβεβαίωσαν και σε τηλεφωνική κλήση που ακολούθησε, ότι το cu special έχει πλέον καταργηθεί. 🙄 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. July 9, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2024 Μου έκαναν κλήση μάλλον από Vodafone. Όταν το σήκωσα έκλεισε. Μετά έστειλαν μήνυμα με SMS με ερωτήσεις. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Δεν μίλησαν γιατί είμαι στο μητρώο του άρθρο 11. Το κινητό έβγαλε πάνω . Πιθανόν ανεπιθύμητος αριθμός. Κάτι τέτοιο. 1 ώρα πριν, Vox said: Μου έκαναν κλήση μάλλον από Vodafone. Όταν το σήκωσα έκλεισε. Μετά έστειλαν μήνυμα με SMS με ερωτήσεις. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα. Δεν μίλησαν γιατί είμαι στο μητρώο του άρθρο 11. Το κινητό έβγαλε πάνω . Πιθανόν ανεπιθύμητος αριθμός. Κάτι τέτοιο. Μόλις έλαβα αυτό. Στην εφαρμογή δεν έχει μηδενιστεί τίποτα ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasx Δημ. July 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2024 (edited) On 2/7/2024 at 3:41 ΜΜ, Vox said: Η δική μου είδηση είναι ότι συνεχίζεται το φοιτητικό κανονικά ενώ μου είχαν στείλει SMS που έλεγε ότι διακόπτεται στις 24 Ιουνίου.. Με πήρε και η ενοχλητική τηλέφωνο και αρνήθηκα την κάθε προσφορά. Χθες μου έβαλαν και τα δωράκια του μήνα. Περιμένουμε. Ίσως κοπεί στην επόμενη ανανέωση Ιδια περίπτωση. Μήνυμα ότι διακόπτεται στις 24 Ιουνίου και μου βάλανε κανονικά 600mb + 600λ στις 1 Ιουλ. Με πήραν τηλ και απλα μου ζητήσαν διακαιολογητικα για ανανέωση. Δεν το έκανα ακόμα. Χτες 9 Ιουλ. πήρα μήνυμα "Μπορεί η φοιτητική προσφορά σου να έληξε..." Μπαίνω να διαπιστώσω πόσο χρόνο και mb έχω, και είχαν όλα μηδενιστεί. Ο,τι μου δώσανε τα προηγούμενα χρόνια απλά εξαφανίστηκαν. Τώρα γιατί εγινε αυτό ενώ ανανεώσανε αφού είχε ήδη λήξει, δεν έχω ιδέα. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί με πήραν τηλ. αφού εγώ δεν μπηκα στη διαδικασία να ανανεώσω. Τι τους νοιάζει? Edited July 10, 2024 by tasx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2024 3 minutes ago, tasx said: Ιδια περίπτωση. Μήνυμα ότι διακόπτεται στις 24 Ιουνίου και μου βάλανε κανονικά 600mb + 600λ στις 1 Ιουλ. Με πήραν τηλ και απλα μου ζητήσαν διακαιολογητικα για ανανέωση. Δεν το έκανα ακόμα. Χτες 9 Ιουλ. πήρα μήνυμα "Μπορεί η φοιτητική προσφορά σου να έληξε..." Μπαίνω να διαπιστώσω πόσο χρόνο και mb έχω, και είχαν όλα μηδενιστεί. Ο,τι μου δώσανε τα προηγούμενα χρόνια απλά εξαφανίστηκαν. Τώρα γιατί εγινε αυτό ενώ ανανεώσανε στις 1 Ιουλ. δεν έχω ιδέα. Μην κοιτάς τι λέει η εφαρμογή, αν πάρεις τηλέφωνο το 252 θα σου λέει κανονικά όσα λεπτά και megabyte υπολείπονται μέχρι το τέλος του μήνα το ίδιο συνέβη και σε μένα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasx Δημ. July 10, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2024 (edited) 4 minutes ago, Inevar said: Μην κοιτάς τι λέει η εφαρμογή, αν πάρεις τηλέφωνο το 252 θα σου λέει κανονικά όσα λεπτά και megabyte υπολείπονται μέχρι το τέλος του μήνα το ίδιο συνέβη και σε μένα. Μηδέν λέει και το 1252. Εκανα το "λάθος" να ανοίξω τα δεδομένα και με χρέωσε 2+ ευρώ, το οποίο απλά επιβεβαίωσε ότι δεν έχει μείνει τπτ. Edited July 10, 2024 by tasx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. December 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2024 (edited) Τέλος και το Special στης 28 Ιανουαρίου εδώ είναι το άρθρο τύπου "Κατάργηση υπηρεσιών Καρτοκινητής Από τις 28/01/2025 καταργούνται οι παρακάτω υπηρεσίες για τους συνδρομητές Καρτοκινητής (Vodafone CU, Vodafone Καρτοκινητό, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, Vodafone International) 1. H υπηρεσία CU Special που προσφέρει δωρεάν κάθε 1η του μήνα 600 λεπτά ομιλίας προς CU και 600ΜΒ για 30 μέρες. 2. Η υπηρεσία CU Unlimited Button που προσφέρει τη δυνατότητα να μετατραπούν τα δεδομένα του πακέτου CU Mono Scroll Month, σε απεριόριστα. 3. Η υπηρεσία Πάρε Παράταση, που παρέχει χρόνο ομιλίας χωρίς να υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο (με την εμπορική ονομασία CU: Added time) προσφέροντας 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για 3 ημέρες με 3€." Edited December 19, 2024 by eridion25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2024 μετά την λήξη του φοιτητικού δεν με έβαλε ποτέ στο CU spesial αλλά στο «Απόλα» και τώρα στο "CU Combo Flow 11,8 ευρώ" Δεν ασχολούμαι πολύ αλλά ήδη έχω επιβαρυνθεί αρκετά νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts